Priateľku pozvali jej kolegovia na wellness a mňa ide poraziť
Sme mladý ja mam 18 ona 17 obaja brigadujeme chceme ísť na výšku atd atd.
Ide o to že ju nejaký jej kolega pozval na Welness. Ani sa ma nespýtala či môže ísť ani nič len mi oznámila že pôjde na víkend. A mňa ide rozdrapiť. Neviem ako sa zachovať čo mám robiť.
Predstava že bude nahá v jednej miestnosti s dvoma chlapmi ktorý majú 25+ je... No asi si viete predstaviť 🙂 (Áno ide snimi aj jedna baba okrem mojej ale aj tak). Upokojuje ma že sa nemám čoho báť že si dá plavky ale viem že koľko krát sa tam v plavkách ísť nemôže. Nechcem byť stíhačka čo žiarli ale toto mi príde trochu cez. Nepovedal by som keby sa ma spýta či mi to nevadí. Či som stým v pohode alebo najlepšie keby ma zavolá tiež ale ona mi to len oznámi. Vraj chce len na víkend vypnúť s kamarátmi. Nie že by som jej neveril, ale ani bohovi neverím im. A neviem čo robiť.
@lalalaboy ja som mega tolerantná, ale keby mi chlap povie, že berú s kolegom nejaké dve 17nástky na víkend do wellness, tak mu pribalím kondómy a komplet všetky jeho osobné veci a pripomeniem mu, aby si tam premyslel, kde bude bývať, lebo tam odkiaľ práve odchádza, to už nebude 😂
Vy dvaja spolu nebývate, tak si len rozmysli, či s ňou chceš byť aj naďalej alebo nie. Že ich tam chlapci pozvali za účelom jebačky, to hádam docvaklo aj jej.
@wheel absolútne súhlasím. Ja neviem, či sú tu niektorí prispievatelia naivní, jednoduchší, alebo vyzerovo tak, že sa im to nikdy nestalo a preto nerozumejú....A okrem toho baby čo tu pisu, že nie je jeho majetok, by som chcela vidieť ich reakciu.
Má 17, ak bude chcieť vyskúša. Ak nie, nie.
Ty už s tým nemáš čo spraviť, to čo spraví vypovedá viac o nej ako o tebe. Zachovaj si svoj status.
Ona ak ťa bude chcieť podvádzať to spraví hocikedy. Ak nie, tak to nespraví ani tam.
Osobne by mi vzťah, kde by so mnou polovička nekonzultovala takúto udalosť prestal dávať pomaly význam, keďže komunikácia je zaklad.
Mne by to teda vadilo keby takto ide môj muž.. A vlastne, mne by vadilo aj keby mám ísť takto ja 😁🤷♀️ Iné by bolo ak by sa jednalo o nejaký teambuilding, firemnú akciu... Ale takto nie... Fakt si neviem predstaviť, že by som šla s dvoma mužmi sa promenádovať nahá v plachte na víkend a muža by som nechala doma 🤔 O čo tým mužom ide? Ak to nie sú nejaké dlhoročné pevné kamarátstva, tak fakt pochybujem, že dvaja muži idú na welnes s dvoma ženami s úplne nevinnými plánmi...
@zoro9836
ahoj, tu viesta podla mna skor narazala na to „ dovolenie“ Keby to chala napisal bez tohoto slova, vyznelo by to uplne inak. A keby mali tito mladi taky suoer vztah, babu by ani nenapadlo zrejme ist. Ale niektori partneri ( jedno ci muzi/ zeny) maju tendenciu „nedovolovat“ tomu druhemu ani urcity typ oblecenia ( suknu po kolena napr.) Takze ten vztah nebude zrejme az taky ruzovy a o zamilovanosti.
@viestta v príspevku sa píše o jednom kolegovi...ktorý pozval...plus ďalšie 2 osoby, nepíše sa, že aj tí dvaja sú kolegovia. Nejde o vek, ide o to, že sú 2 roky vo vzťahu, a ja som nadviazala na to, čo si písala ty...a možno to chalan zlé sformuloval a nejde ani tak o opýtanie sa ale o to, že sa o tom porozprávajú a nie len OZNAM, že idem a je mi jedno ako sa k tomu postavíš ty. Ale to je jedno, resp.mne je to jedno 😂 nech si robia, čo chcú ale za svojím názorom si stojím, že ak by tebe frajer/muž povedal, že ide s kolegyňou - len s kolegyňou na wellnes - ona ho pozvala, a mimochodom bude tam ešte iný pár, nie kolegovia, tak neverím, že by si ho s úsmevom na tvári zbalila na víkend a povedala mu, nech si to užije. Tu nejde o dôveru, žiarlivosť, vek alebo neviem čo. Také sa vo vzťahu nerobí, lebo to nie je pracovný rekreačný pobyt, ale kolega zaplatil, pozval a očakáva od 17tky pekný víkend plný "ROMANTIKY" 😁 pekný večer
@zuzana76 myslím si, že táto pointa tu viacerým uniká. Tu nejde o povolenie, ale že to vôbec niekoho, kto je vo vzťahu napadne.
Osobne by ma ani nenapadlo ísť s nejakým kolegom na wellness, keď mám priateľa/partnera/manžela, ktorého ľúbim, takže žiadne povolenie by som si nemusela pýtať.
Je iné, keď idu z roboty všetci kolegovia, iné keď 2 mladí chalani pozvú dve mladé baby a to tu ešte zabúdame, že dievča ma 17 rokov. Kde sú rodičia, tým to nevadí? Mne ako matke by to teda vadilo.
Inak by som chcela vidieť vzťahy žien, ktoré tu tvrdia, ake je to v pohode. Už vidím, keby mali milujúce vzťahy, že by drahým mužom zahlasili, že si idú užiť víkendik s kolegom a on by to mávnutím ruky akceptoval.
Alebo naopak - muž mi povie, že ma takú milú kolegyňu dvadsiatku a spolu s kamošom a jeho priateľkou ju chce zobrať na víkend do wellness a ja mu poviem, samozrejme miláčik, choď si užiť, doma to už poznáš.
Kamarade, ta pride vytrtkana ze budes mat na polroka pokoj.
Za mňa to tiež nie je ok keďže som vo vzťahu, je to pre mňa nepredstaviteľné, ak chce dievča chodiť na takéto akcie, nech je nezadaná, ty sa budeš len trápiť.
@lalalaboy je to absolutne cez ciaru. Zakazat jej to nemozes a podla toho co pises, by tvoj zakaz ani nerespektovala. Zjavne tam chce ist a su to dvaja chalani a dve baby. Idu tam s jasnym umyslom, ako o com sa ru bavime? Chce snad niekto tvrdit, ze to ich tí dvaja chlapi pozvali ako kamaratky a ze sa budu vecer rozpravat, pojdu na prechadzku a spinkat kazdy na svoju izbu? Byt tebou, opytam sa jej na rovinu, ci s dotycnym chce nieco mat a ak pojde, rozchod.
@siska53 teambuildingu? Ako dvaja chlapi pozvu dve baby z prace na vikendovy wellness a to je ako nevinny teambuilding?
@viestta reagujem na vas koment, ze “keby chcel, prefiknut ju moze kdekolvek, nemusi jej platit wellness.”prepacte, neviem, z akeho prostredia pochadzate. Ci je tam normalne, ze muz pride za zenou a povie jej, ze pod na kavu z automatu a potom ona s nim ide do auta alebo snad na wc. Asi sa to v nejakych komunitach tak deje, ale normalne to urcite nie je. Hoci ma muz aj nezavezne umysly, zaplatit wellness je uplne normalne. Dvaja chlapi, ktori pozvali dve baby(je jedno ci z prace alebo odkialkolvek) na vikend na wellness zjavne sa chcu s nimi k niecomu dopracovat a zjavne maju elementarny chochmes a nepozvu ich namiesto toho na hamburger a nasledne do krickov…
Ked som mala 16 tak som sla natacat jednu reality show na chatu do hor (v zakulisi sa trtkalo hlava nehlava) pytala som si dovolenie od rodicov, pustili ma. Frajerovi som to len oznamila - ani nahodou by ma nenapadlo to s nim konzultovat.
Pri spatnom pohlade som bola naivna ked som si myslela ze chlapi na nas baby nic skusat nebudu. Boli sme tri baby vo veku 16-17 a cely stab plny chlapov - od kamerana az po moderatorov si chceli uzit.
Takze z tohto pohladu Tvoje obavy chapem. Ale chapem aj jej pohlad, mozno (pravdepodobne) je rovnako naivna ako som bola ja a neuvedomuje si sexualny potencial tejto situacie.
Takze prosim Ta, kym zacnes konat na zaklade diskusie na modrom koniku, porozpravaj sa s nou najprv uprimne o tom celom 🙂 bez vycitiek a natlaku.
PS: ja som nepodviedla frajera na tej chate.
A mňa by zaujímalo, nie či ju pustí frajer, ale či ju pustia rodičia.
@soldi s týmto tiež veľmi súhlasím... Veru, ja som v mladom veku bola tiež takto naivná. Myslela som si, že všetci všetko myslia dobre. Že chlapi rešpektujú, že som zadaná a že majú záujem o mňa len ako o osobu, kamarátku, pokecať si 🙈... Párkrát som si tak aj nabila čumák keď som naivne šla s kamošom niekam a nakoniec na mňa niečo skúšal.. Nikdy som sa nenechala, ani som nepodviedla, ale tá naivita bola hrozná 😁
@estrella5 haha. Presne. Ja som teraz cerstvo rozvedena a cast tej naivity vo mne stale je 🤣
Minule mi mojej matky kamos doniesol cucoriedky pre deti, pokecali sme, obcas sme si vymenili spravu dve o banalitach a zrazu mi od neho prislo: moja zena odisla na dva tyzdne k rodicom na vychod.
A vzapati dalsia sprava: dobre sa bozkavas?
🙈😀 konec toto. Ani naznakom som s nim neflirtovala ani nic. Len som bola normalne mila. Ale asi su ozaj chlapi co si milotu dokazu vylozit ako flirt 🤷♀️

@lalalaboy posun tuto info jej rodicom (hlavne otcovi) a garantujem ze to vyriesia za teba a kocka bude vikendovat s tebou 😁 teda ked ju este niekde pustia.