icon

Priateľova tehotná bývalka

29. júl 2021

Chcem vas poprosit o radu,nazor.
Zacala som si s kolegom,nedokazala som to ovladnut.vo vztahu bol nespokojny a nerozumel si s nou. on ma male dieta a tehotnu partnerku.rozisiel sa s nou a teraz zije u mna.ja mam jedno dieta.on svoje dieta navstevuje min raz za mesiac a aj nieco nan plati.bojim sa, ze ked mu jeho byvala porodi druhe dieta tak mna opusti.
Vdaka za nazory.

Strana
z3
karhu
29. júl 2021

o jeho charaktere silno pochybujem, no dufam ze sa k svojej tehotnej partnerke a svojim detom vrati co najskor..ak ho ona vezme naspät😖
TY si na buduce, ked sa nebudes vediet ovladnut, kup vibrator🙈

tenerifka
29. júl 2021

Na co potrebujes nazor? Ze je to hulvat? Ano, je to chuj. Ze si nerozumeli?, no pravdepodobne nie, kedze ona je tehotna a nejako nemoze roztahovat teraz casto nohy, tak si nasiel docasne nahradu. Ano, je pravdepodobne, akonahle porodi a prejde sestonedelie, ze sa k nej vrati

heni79
29. júl 2021

A akú radu čakáš? Vedela si do čoho ideš? Vedela si, že je otcom - onedlho dvojnásobným? A predsa si ho chcela? Tak máš. Otázne je dokedy. Nemusí odísť za bývalou, môže si nájsť inú. Je to zrejme bezcharakterný prelietavý chrapúň. A ty ... Hm. Naozaj si si nemohla nájsť iného?

heidy222
29. júl 2021

Co sa da poradit? Tazka situacia. Bud Bude navzdy hajzel ze opustil tehotnu zenu alebo bude hajzel ze namotal kolegynu a potom ju nechal. Happy end moc nevidim.

nic0le
29. júl 2021

Nie si ty tá asistentka, kvôli ktorej jednu užívateľku odtiaľto z MK, opustil muž. Zakladala tu diskusiu, že ju opustil tehotnú, s jedným spoločným dieťaťom...

katkami123
29. júl 2021

Vy dvaja ste sa očividne našli. Jedna aj druhy bezcharakterný

mamamasama
29. júl 2021

@nic0le presne mi to pripomenulo @cavallipalace

pribinak
29. júl 2021

Jezisi, takýto chlap stojí za hovno. Opustil ju - tehotnú, na teba sa vykašle hocikedy

katkami123
29. júl 2021

Opustiť zenu počas tehotenstva je na zvracanie. A to, ze ty rozbijaš vzťah a vieš ešte o tom, ze deti budú bez otca je totálne morálne dno. A prerazila si to morálne dno tým, že sa ešte trasieš, aby ťa neopustil a nevrátil sa naspäť k svojej rodine a deťom. Hnus. Nebola by si v tejto situácii, keby si rozmýšľala tým, čo máš na krku a nie tým, čo máš medzi nohami.

katkami123
29. júl 2021

@nic0le a kde je tá téma? Rada by som si ju prečítala

alexandra2468
29. júl 2021

Otras.
Preco by teba neopustil, ked dokazal opustit svoje dieta a tehotnu zenu?

lesana25
29. júl 2021

Taky chlap je terno ozaj. Jasne ze si nerozumeli, preto ma s nou dieta a dalsie na ceste. Aspon vies, co bude, ked spravi decko aj tebe.

katkami123
29. júl 2021

@alexandra2468 moznoze si autorka mysli, ze ju ma diamantami vykladanú zo zlata 😀 tak neodíde

nic0le
29. júl 2021

@katkami123 sekcia: rozpad vzťahu, "môj muž nás opustil"
A má tam okolo 600 komentov tuším....

danulicek
29. júl 2021

nie, urcite ta neopusti ani kvoli byvalej, ani kvoli nejakej inej kolegyni, ktora sa nebude vediet ovladnut. a ani jednej by celkom urcite nepovedal, ze bol s tebou vo vztahu nespokojny a nerozumel si s tebou. to nehovoria zenati muzi vlastne nikdy, ked chcu nadejnu milenku dostat do postele...

takyto nazor si chcela pocut? lebo myslim, ze aj ty sama vies, aka je realita...

predavamknihy
29. júl 2021

Namiesto pýtania názorov by si si mala spytovať svedomie. Chlap je síce chuj, ale ty nie si o nič lepšia. Alibistické reči ti nepomôžu, stále si na hanbu.

nic0le
29. júl 2021

@katkami123 všetko vy sedelo. Opustil tehotnú s malým dieťaťom, bola to asistentka/kolegyňa z práce, a išiel žiť k nej...

becyn97
29. júl 2021

Fujj ty krava sprosta.Dufam ze ta opusti cim skor a zazijes to,co zazila jeho tehotna priatelka😉

heleninamama
29. júl 2021

Navrhujem rýchlo (a najlepšie neplánovane) otehotnieť. Chlap bude mať morálnu dilemu, o ktoré decko sa má postarať a bude behať medzi vami dvomi. A tak vlastne nikoho neopustí a budeš spokojná.😂

alexandra2468
29. júl 2021

@heleninamama svoje dieta s ex navstevuje teraz raz za mesiac a “aj nieco plati”, tak to moc nevyhra ani ked otehotnie tato 😃

nic0le
29. júl 2021

...

heleninamama
29. júl 2021

@alexandra2468 No ale získa to najdôležitejšie: ten vzácny mužský skvost bude minimálne 20 rokov súčasťou jej života a ak ho už žiadna tretia žena nebude chcieť (žeby kvôli charakteru?) a tá prvá už zistila, že jej je lepšie bez neho, tak u nej v byte možno zostane aj navždy. A raz mesačne si všimne dieťa a dá jej pár drobných. 😂 😂 😂

viktoria1425
29. júl 2021

Mne tak bolo luto v tej druhej konverzacii zeny,ktora pisala ako ju opustil muz a este jedno babo ma v brusku. A na taketo zeny ako si ty nemam pekneho slova a nebudem ta urazat. Ja som stratila rec lebo by som ti velmi zle veci popisala na tvoju a jeho adresu.
Ja drzim tej zene s detmi vela sil a ked pride ten chlap dufam,ze ho posle do riti. A tebe snad zivot,karma alebo cokolvek ti jednu trepne nech si uvedomis svoje chovanie a konanie.

2002lenka
29. júl 2021

To je akože sranda, alebo co??? Tak sa priprav, spraví ti 2 deti na ktoré ti možno niečo zaplatí, príde 1x do mesiaca pozrieť deti a samozrejme si nájde nejakú inú.... Páči sa ti takáto predstava???

maca1984
29. júl 2021

karmu si už stretla? najvyšší čas

dskjhfdlkdjhl
29. júl 2021

Mala by si rychlo otehotniet a uvidis😉

saraxyz
29. júl 2021

No,nebudem radšej komentovať tvoj postoj, ale takto funguje zákon príčiny a následku. Len si ho uži 😉

mandarinka555
29. júl 2021

Na každú sviňu sa voda varí😝

katkami123
29. júl 2021

@nic0le
Mne sa tu tému ani nedalo celu prečítať, po 3 stranách som to vzdala, lebo do mna vošla taka zlosť na toho chlapa. No hnoj, čistý morálny odpad spoločnosti aj tuto milenka aj ten chlap. On jej tehotnej z minuty na minútu oznámi, aby odišla? Nechcem hrešiť ale obaja sú 🤬🤬🤬🤬🤬

Strana
z3