icon

Priateľove deti

19. okt 2022

Ahojte zienky!
V nedelu ma caka zoznamenie s detmi mojho partnera. Su na 2.stupni ZS. Chlapec a dievca. Svoje deti nemam, takze sa toho trosku obavam. Partner ich privedie na obed, najeme sa spolu a potom nejaky program, v zavislosti od pocasia. Chlapec ma introvertnu povahu a je dost naviazany na matku.
Neviete poradit, ako to zvladnut? Partnera milujem z celeho srdiecka a chcem, aby sa deti u nas citili dobre.

deti95060810
19. okt 2022

@melanta to nie je pravda? možno v tvojom prípade...

autor
21. okt 2022

Zienky, este otazocka...mame s partnerom velky byt, deticky budu mat u nas izbicku. Premyslame vsak, kedy bude cas aby tu aj spinkali. Nechat toto rozhodnutie uplne na nich? Moj partner by si prial, aby to bolo co najskor.

oliolijanka
21. okt 2022

A to akoze doteraz deti u otca nespali, teda minimalne rok odkedy sa poznate a teraz partner chce, aby to bolo co najskor?
A to partner siel od manzelky rovno k tebe, alebo mal predtym svoje byvanie, kde spavali deti, kym ta nepoznal? ( Zhruba pred rokom..)

autor
21. okt 2022

@oliolijanka pisem o nasom spolocnom byvani. Deti k nam pojdu prvy krat, cize nie, este tu nespali. Nezacali sme predsa spolu byvat po prvom rande a k zoznamovaniu sa s detmi sme si tiez chceli byt isti nasim vztahom.
Nic sme nechceli unahlit a deticky su na prvom mieste.

oliolijanka
21. okt 2022

No ved to sa pytam, ci spavali u otca, ked odisiel od svojej manzelky.

mimka1402
21. okt 2022

@oliolijanka Tak tá by určite tak pekne nepísala o exmanželke.😀 Podľa mňa sú to rozdielne prípady. Tam si stále myslím, že to písal ten psychopat bosorky... Aj keď štýl písania majú podobný.

autor
21. okt 2022

@mimka1402 nerozumiem ti?

bu1bu
21. okt 2022

Radu kde by ste mali ísť ti dali už preddomnou, ja len taky mini postreh, pred deťmi nehovor o " detičkach, spinkaní a izbičke" ako si sa vyjadrila... 11 a 12cročne deti to môže už dosť iritovať... A ja osobne " mekač" nepovažujem za super voľbu ak napr. mama sa snaží o nejakú zdravšiu stravu... Predstav si ze mama sa snaží aby sa zdravo stravovali, možno vymýšľajú s jedlom a vy ich zoberiete do mekača kde ich mama vziať nechce, no sorry mňa by drblo... Toto si over...

autor
21. okt 2022

@bu1bu joj skvela si, dakujem. Ano, s ich mamou sme si vymenili kontakt a komunikujeme cez viber, program jej dam teda na odobrenie.
Veruze, tie zdrobneniny asi teda vypustim, mas pravdu. Asi mam z toho tremu trosku.

oliolijanka
21. okt 2022

@mimka1402 Tak vidis...uz si ten styl pisania vsimla aj diskutujuca nado mnou..." deticky, zienky..."
A o (stale) manzelke ona pisala vzdy pekne, to len bosorke nevie prist na meno🤷‍♀️

jan510
21. okt 2022

A ty nie si z tej diskusie zakerna byvala a znamost z internetu? Ze chlapik odisiel pred 3 tyzd od zeny a siel byvat k tebe a rozvadza sa? Tu si stretla jeho exmilenku ktora vas prenasledovala?😀🤣🤔🤔

jan510
21. okt 2022

@oliolijanka tiez mi to pride ako ta ista🤣

jan510
21. okt 2022

@oliolijanka ak je to ta ista uz vidim ako komunikuje s manzelkou🤣😀

autor
21. okt 2022

@jan510 a ty si sa teraz registrovala? Zahadne po tom, ako stara pani bosora zrusila ucet? Kolko uctov si este urobis, aby si nas vkuse sledovala? Prosim ta fakt uz na kolenach, daj nam pokoj a zi si svoj zivot, s manzelom a detmi. Toto co robis je chore. Naozaj stalking ako vysity.

jan510
21. okt 2022

Nebud paranoidna.

autor
21. okt 2022

@jan510 toto je skutocne stalking a obtazovanie. Budem kontaktovat dg.ustav.

jan510
21. okt 2022

Nie som bosorka, len mi ta tema prisla povedoma. Teraz neviem ci klames ludi tu aby si bola zaujimava alebo ozaj kvoli tebe po 3 tyzd ho zena vyhodila. Ale v tom pripade by ti deticky asi nedavala a viber uz vobec nie

yanni
21. okt 2022

Jednu radu, nebuď taka hyperaktivna. Ja kecy som bola jedno z tych deti, 11-12 rocni pubertaci?????, a videla, ako sa "snazis" zapacit, hned by som prevratila oci. Deticky, izbicky, mamicka atd? omg

autor
21. okt 2022

@jan510 preboha daj nam uz pokoj, chora zenska!!!

betulinka1
21. okt 2022

Za mna restika spojená s výletom super napad. Je to aj pre deti neutrálna poda. Popytala by som sa chalapa ake maju deti záujmy. Najma introverta. Naštudovala si to a hodila nejaku temu. Introverti radi hovoria o svojich záujmoch. Ak rad cita knihy, tak nejaku knihu a dcere tiez nejaky darcek. Povedala by som im, ze popytala som sa ocka co mate radi, tak s niecim malym som vam chcela urobit radost.

mimka1402
21. okt 2022

@oliolijanka Ok, máš u mňa kávu 🤣 Mala si pravdu je to táto schizofrénička. 😂

autor
21. okt 2022

Zienky, dakujem za rady. Opustam temu z osobnych dovodov a viac nebudem reagovat ani prispievat na forum. Dakujem este raz, pekny vecer.

jan510
21. okt 2022

To ze niekto prispieva do verejnej diskusie nie je stalking draha anonymka si dostuduj

mimka1402
21. okt 2022

@jan510 No vidíš to, teraz každá je pre ňu exmilenka zo zásob exmileniek jej "skvelého" chlapa.😂😂

jan510
21. okt 2022

@mimka1402 ved toto. Akoze pracujem na policii a stalking je nieco ine. Ja by som isto takeho casanovu nechcela, len citam tie diskusie odkedy som na rizikovom. A zaujali ma😀. Ona musi tak ziarlit na tu exmilenku ze az. Ktora súdna zena by robila toto ze zenateho chlapa po 3 tyzd vezme k sebe, este komunikuje s manzelkou cez viber, dava jej program na odobrenie 😀 . Inak to ze menovala pracu asi exmilenky by mohlo vyjst na pokutu 33e. Ak bosorka cita davam do pozoru😀

mondolina
21. okt 2022

@jan510
kde nájdem tú diskusiu?

jan510
21. okt 2022

@mondolina kukni si cez vyhladavac znamost z internetu niekefy august pridana, potom zakerna byvala....mozno zeny hodia link mne sa to nechce hladat teraz

jan510
21. okt 2022

Ja len nechapem ze co chce povedat dg ustavu? Sleduje ma vasa pracovnicka a to tak ze prispieva do diskusii?🤣🤣🤦🤦 boze to taka truba ozaj existuje?🤣
Tam nech chlapa riesi ved ak je si nim ista nejaka exmilenka ju nemoze trapit. Ved snad im nevyklopkava. 😏 ved kdesi pisala bosorka ze byva cez 70 km od nich.

oliolijanka
21. okt 2022

Aha, takze si to ty?
Cize ten zenaty pan kvoli tebe pred zopar tyzdnami opustil rodinu a ty uz zariadujes detickam izbicku vo svojom byte?
Pre pana, ved sa poznate od aprila a do augusta randil s bosorkou(si pisala v minulych temach)...
Ved dievcaty ti tu davali namahu a radili ti tu a uplne zbytocne, lebo polovica temy je vymyslena🤷‍♀️

sandria
Autor odpoveď zmazal