Priateľove deti
Ahojte zienky!
V nedelu ma caka zoznamenie s detmi mojho partnera. Su na 2.stupni ZS. Chlapec a dievca. Svoje deti nemam, takze sa toho trosku obavam. Partner ich privedie na obed, najeme sa spolu a potom nejaky program, v zavislosti od pocasia. Chlapec ma introvertnu povahu a je dost naviazany na matku.
Neviete poradit, ako to zvladnut? Partnera milujem z celeho srdiecka a chcem, aby sa deti u nas citili dobre.
Zienky, este otazocka...mame s partnerom velky byt, deticky budu mat u nas izbicku. Premyslame vsak, kedy bude cas aby tu aj spinkali. Nechat toto rozhodnutie uplne na nich? Moj partner by si prial, aby to bolo co najskor.
A to akoze doteraz deti u otca nespali, teda minimalne rok odkedy sa poznate a teraz partner chce, aby to bolo co najskor?
A to partner siel od manzelky rovno k tebe, alebo mal predtym svoje byvanie, kde spavali deti, kym ta nepoznal? ( Zhruba pred rokom..)
@oliolijanka pisem o nasom spolocnom byvani. Deti k nam pojdu prvy krat, cize nie, este tu nespali. Nezacali sme predsa spolu byvat po prvom rande a k zoznamovaniu sa s detmi sme si tiez chceli byt isti nasim vztahom.
Nic sme nechceli unahlit a deticky su na prvom mieste.
No ved to sa pytam, ci spavali u otca, ked odisiel od svojej manzelky.
@oliolijanka Tak tá by určite tak pekne nepísala o exmanželke.😀 Podľa mňa sú to rozdielne prípady. Tam si stále myslím, že to písal ten psychopat bosorky... Aj keď štýl písania majú podobný.
@mimka1402 nerozumiem ti?
Radu kde by ste mali ísť ti dali už preddomnou, ja len taky mini postreh, pred deťmi nehovor o " detičkach, spinkaní a izbičke" ako si sa vyjadrila... 11 a 12cročne deti to môže už dosť iritovať... A ja osobne " mekač" nepovažujem za super voľbu ak napr. mama sa snaží o nejakú zdravšiu stravu... Predstav si ze mama sa snaží aby sa zdravo stravovali, možno vymýšľajú s jedlom a vy ich zoberiete do mekača kde ich mama vziať nechce, no sorry mňa by drblo... Toto si over...
@bu1bu joj skvela si, dakujem. Ano, s ich mamou sme si vymenili kontakt a komunikujeme cez viber, program jej dam teda na odobrenie.
Veruze, tie zdrobneniny asi teda vypustim, mas pravdu. Asi mam z toho tremu trosku.
@mimka1402 Tak vidis...uz si ten styl pisania vsimla aj diskutujuca nado mnou..." deticky, zienky..."
A o (stale) manzelke ona pisala vzdy pekne, to len bosorke nevie prist na meno🤷♀️
A ty nie si z tej diskusie zakerna byvala a znamost z internetu? Ze chlapik odisiel pred 3 tyzd od zeny a siel byvat k tebe a rozvadza sa? Tu si stretla jeho exmilenku ktora vas prenasledovala?😀🤣🤔🤔
@oliolijanka tiez mi to pride ako ta ista🤣
@oliolijanka ak je to ta ista uz vidim ako komunikuje s manzelkou🤣😀
@jan510 a ty si sa teraz registrovala? Zahadne po tom, ako stara pani bosora zrusila ucet? Kolko uctov si este urobis, aby si nas vkuse sledovala? Prosim ta fakt uz na kolenach, daj nam pokoj a zi si svoj zivot, s manzelom a detmi. Toto co robis je chore. Naozaj stalking ako vysity.
Nebud paranoidna.
@jan510 toto je skutocne stalking a obtazovanie. Budem kontaktovat dg.ustav.
Nie som bosorka, len mi ta tema prisla povedoma. Teraz neviem ci klames ludi tu aby si bola zaujimava alebo ozaj kvoli tebe po 3 tyzd ho zena vyhodila. Ale v tom pripade by ti deticky asi nedavala a viber uz vobec nie
Jednu radu, nebuď taka hyperaktivna. Ja kecy som bola jedno z tych deti, 11-12 rocni pubertaci?????, a videla, ako sa "snazis" zapacit, hned by som prevratila oci. Deticky, izbicky, mamicka atd? omg
@jan510 preboha daj nam uz pokoj, chora zenska!!!
Za mna restika spojená s výletom super napad. Je to aj pre deti neutrálna poda. Popytala by som sa chalapa ake maju deti záujmy. Najma introverta. Naštudovala si to a hodila nejaku temu. Introverti radi hovoria o svojich záujmoch. Ak rad cita knihy, tak nejaku knihu a dcere tiez nejaky darcek. Povedala by som im, ze popytala som sa ocka co mate radi, tak s niecim malym som vam chcela urobit radost.
@oliolijanka Ok, máš u mňa kávu 🤣 Mala si pravdu je to táto schizofrénička. 😂
Zienky, dakujem za rady. Opustam temu z osobnych dovodov a viac nebudem reagovat ani prispievat na forum. Dakujem este raz, pekny vecer.
To ze niekto prispieva do verejnej diskusie nie je stalking draha anonymka si dostuduj
@mimka1402 ved toto. Akoze pracujem na policii a stalking je nieco ine. Ja by som isto takeho casanovu nechcela, len citam tie diskusie odkedy som na rizikovom. A zaujali ma😀. Ona musi tak ziarlit na tu exmilenku ze az. Ktora súdna zena by robila toto ze zenateho chlapa po 3 tyzd vezme k sebe, este komunikuje s manzelkou cez viber, dava jej program na odobrenie 😀 . Inak to ze menovala pracu asi exmilenky by mohlo vyjst na pokutu 33e. Ak bosorka cita davam do pozoru😀
Ja len nechapem ze co chce povedat dg ustavu? Sleduje ma vasa pracovnicka a to tak ze prispieva do diskusii?🤣🤣🤦🤦 boze to taka truba ozaj existuje?🤣
Tam nech chlapa riesi ved ak je si nim ista nejaka exmilenka ju nemoze trapit. Ved snad im nevyklopkava. 😏 ved kdesi pisala bosorka ze byva cez 70 km od nich.
Aha, takze si to ty?
Cize ten zenaty pan kvoli tebe pred zopar tyzdnami opustil rodinu a ty uz zariadujes detickam izbicku vo svojom byte?
Pre pana, ved sa poznate od aprila a do augusta randil s bosorkou(si pisala v minulych temach)...
Ved dievcaty ti tu davali namahu a radili ti tu a uplne zbytocne, lebo polovica temy je vymyslena🤷♀️

@melanta to nie je pravda? možno v tvojom prípade...