Priateľovi sa nepáčia narodeninové darčeky.
Ahojte, som dosť šokovaná a sklamaná z prístupu môjho priateľa, mal včera narodeniny, kúpila som mu športovú súpravu Puma - tepláky a mikinu a k tomu parfém a bonboniéru. Ale čo čert nechcel, v opilosti mi vyhodil na oči, že to čo som mu dala je málo !! Že on mi dáva viac a drahších. Presne ten istý scenár z Vianoc, on mi dal viac darčekov a drahších a keď sa opil tak mi vyhodil na oči že čo som mu dala a za koľko a za koľko dal on mne. A teraz sa to zopakovalo ☹️
@danielinaa Tiež to beriem tak, že muži míňajú na ženy a že by to mali robiť nezištne a z lásky.
Plus mna by to tak urazilo, ze vsetky jeho darceky by som mu oplieskala o ksicht nech si ich zozere.
@lucyminarik Tak na čo si ešte s ním? Je to úbožiak, útechu hľadá v alkohole. Ja sa ti fakt čudujem na čo sa zahadzuješ s takýmto človekom. Na čo čakáš? Kým si vypije a dá ti jednu "po papuli"? Alebo kým s ním otehotnieš?
@danielinaa Už som mu ich vracala, ale nechcel ich 🙂
@petkaaa Sama seba sa pýtam prečo som ešte s ním. Ale dala som mu ultimátum, buď prestane piť alebo sa rozídeme.
@petkaaa Na čo mi odpovie, že odísť môžem, keď chcem kedykoľvek.
@lucyminarik Snáď by si neverila, že sa naozaj zmení. Fakt by si bola ochotná tolerovať jeho správanie a zostať s ním? Prečítaj si tu xy diskusií o tom, ako niektoré ženy žijú, aký je ich partner agresívny keď si vypije, ako im vykričí všeličo. Takto si predstavuješ svoju budúcnosť? Nemáš dosť sebaúcty, že sa zbalíš a vypadneš od neho za lepším? Čo sa nebude ožierať a nebude ti vyhadzovať na oči hodnotu darčekov? Pohrozíš mu, že ideš preč a on ťa ešte pošle, aby si išla kedykoľvek? Ani o teba nezabojuje? A ty sa mu zase na zlatej tácke ponúkneš? Len mu dávaš najavo, že môže urobiť čokoľvek, znesieš, prekusneš a poslušne ideš ďalej. Rob ako myslíš, ale toto je akurát cesta do pekla
@lucyminarik mala by si ho pocuvnut ked ta posiela prec, veeeeeeelmi dobre ti radi.
@petkaaa Nie, neverím tomu, ako sa hovorí, starého psa novým kúskom nenaučíš. A tento je navyše zaťažený na hodnotu darčekov a problémy utápa v alkohole. To je pre mňa dosť odpudzujúce a včerajšom to dorazil.
@lucyminarik ako dlho ste spolu?
@ledgerka Tiež si myslím.
@alexandraalexandrova Cez tri roky.
@lucyminarik a toto urobil prvykrat na tieto vianoce?
@alexandraalexandrova Áno, prvýkrát mi vyhodil na oči hodnotu darčekov tieto Vianoce a hneď mi pripomenul minulé narodeniny. A teraz zase.
@alexandraalexandrova a teda na Vianoce som mu dala dosť drahý parfém, ďalší značkový parfém aj s deodorantom v darčekovej škatuli, kozmetiku z drogérie, hrnček a spodky. On mi dal tiež drahé parfémy, tiež hrnček, nový mobil a ešte také drobnosti, diár..
@giuli skoda nicit supravu 🙂 Radsej si ju zobrat naspat a chlapa poslat kade lahsie.
@lucyminarik neviem, mne to pride uplne na hlavu riesit hodnotu darcekov...ale najvacsi problem je asi ten alkohol nad ktorym asi uz nema kontrolu...ten iba uvolnuje zabrany a dozvies sa veci ktore za triezva by nemal odvahu vyslovit, ale mysliet si ich mohol uz roky...
@alexandraalexandrova Veď práve a on sa dušuje, že to tak nie je, že si to nemyslí. Ale viem, že myslí. Tiež mi to príde úplne na palicu.
@lucyminarik hm u vas by asi dohoda, ze ziadne darceky nefungovala. Dost neprijemna tato jeho vlastnost. Ak mozem poradit do buducna, meniny narodky oslavovat priste fajnou vecerou a vinom a na vianoce si oznamte kto co chce. u nas to takto funguje ale teda moj muz by si toto nikdy v zivote nedovolil, nikdy
@alexandraalexandrova V živote som takéto niečo neriešilo, ani doma som nedostávala drahé darčeky, som zvyknutá na maličkosti, veď predsa si kvôli sviatku nebudeme brat pôžičky.
celkovo je to chore davat si tolko darcekov v niekolkorocnom vztahu. Predpokladam ze sa jeden pred druhym predbiehate aby ten druhy nedal viac. Ty si len nemysli ze ty si ta kvoli ktorej sa zmeni. Vela zien si to mysli a tak trpia dalej a stale dufaju ze kvoli mne sa zmeni.
@lija22 On by narodeniny či meniny bez darčekov neprežil.
@ledgerka No aj podľa mňa, ja som bola pred vianocami v takom strese, že čo mu kúpiť a nech je toho veľa a nakoniec som dostala vynadané že ako málo a on mi dal viac a drahších.. no až do plaču je toto.
My si s muzom takmer nedavame darceky, len ked vieme ze je naozaj nieco sa tomu druhemu hodi alebo by to chcel. Inak nekupujeme nic len tak aby bol darcek. Posledne vianoce sme si kazdy kupili darceky sam, teda moj muz si nekupil nic, lebo to co si kupil pre seba dal nakoniec otcovi.
uz si dostala vynadane 2 krat, na vianoce aj na na narodeniny. Myslim ze naozaj nemas co riesit, bal veci a zbav sa takeho hlupaka.
@ledgerka Ja myslím, že drobnosť je dostačujúca. Ja od neho tiež nečakám drahé veci, mňa poteší čokoľvek, pre neho sú darčeky vyjadrením lásky, ako sám povedal.
@ledgerka Presne toto si hovorím aj ja, čo má s ním potom čaká v budúcnosti, keď už teraz pre neho hodnota a počet darov vyjadrujú lásku. Je to choré.
@lucyminarik ja by som sa s nim dohodla, ze ziadne darceky si teda davat nebudete, kedze ti tvrdi, ze on to tak nemyslel...a takto ti nebude mat co vykrikovat. Ked si budete nieco kupovat, tak spolocne alebo vobec...
A este by som mu povedala, ze vyjadrenim lasky su HLAVNE ciny, potom slova...ziadne darceky...to je na velkom omyle
@hope87 Pre neho je tým ČINOM práve to, že mu kúpim darček, veď ho milujem tak to je vyjadrenie lásky, teda ten čin. Ja zastávam rovnaký názor ako Ty, on si nevie sviatky bez darčekov predstaviť.

@petkaaa No on sa opije aj keď ho niečo trápi alebo sa pohádame. Takže to je ďalšia vec čo má trápi.