icon

Priateľovi sa nepáčia narodeninové darčeky.

lucyminarik
24. feb 2020

Ahojte, som dosť šokovaná a sklamaná z prístupu môjho priateľa, mal včera narodeniny, kúpila som mu športovú súpravu Puma - tepláky a mikinu a k tomu parfém a bonboniéru. Ale čo čert nechcel, v opilosti mi vyhodil na oči, že to čo som mu dala je málo !! Že on mi dáva viac a drahších. Presne ten istý scenár z Vianoc, on mi dal viac darčekov a drahších a keď sa opil tak mi vyhodil na oči že čo som mu dala a za koľko a za koľko dal on mne. A teraz sa to zopakovalo ☹️

hope87
24. feb 2020

Teda to je rada, ak s nim chces ostat...ja by som neostavala...je to cele akesi povrchne tento vas vztah, ktory on vnima cez darceky. Aby som bola v strese, ze co a kolko darcekov kupim chlapovi na vianoce? a len aby toho bolo co najviac?? 😀...prepac ale normalne mi to je smiesne

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@hope87 Veď aj mne, smiešne alebo skôr do plaču.

melli88
24. feb 2020

@lucyminarik bacha aby si tu zachvilu nepisala ze si na materskej a on chce aby si na vsetko prispievala rovnakym dielom...

evallu
24. feb 2020

kamarátka mala takéhoto, bohužiaľ už manžela (v poradí jej druhý), predtým sa neprejavoval, vrchol bol ked bola riziko tehotná v nemocke s dvojičkami a on je doniesol perníkové srdce a šepkal jej do ucha aby rodičia nepočuli, že on očakáva že ona mu niečo v rovnakej hodnote kúpi neskôr (a to bolo x iných vecí dovtedy čo tu ani nebudem rozpisovať - bohovsky sme sa na tom bavili pri káve po x-mesiacoch po konci............................................................. už nie sú manželia, bohužial o detičky, prišla po tej skúsenosti a plus vytriezveniu - nebol dôvod s ním byť nadalej, keď ho takto dobre spoznala..... na nič nečakaj , odláskuj sa a preč s ním..........v 37 rokoch už lepší nebude (ani tej kamošky muž nebol už najmladší)................

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@hope87 Je to choré, veď toto som nikdy nezažila, neriešila aby niekto meral lásku takto povrchne, že keď ma ľúbiš tak mi dáš toho veľa.

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@melli88 Tak, tak, ktovie či by sa z neho nevykľul presne taký týpek.

hope87
24. feb 2020

@lucyminarik tak s nim nie je nieco v poriadku...aby niekto vnimal prejav lasky a hlbku citov podla darov? Cim viac drahych darov, tym viac ho lubis? Odkedy sa pravé city daju kupit v obchode? Spytaj sa ho na to...ved podla neho city=peniaze...
Nemal pred tebou nejaku "zlatokopku"? 😀

lenocka12345
24. feb 2020

@evallu aj napriek tomu , že je to smutný príbeh , veľmi sa na tom bavím :D
inak vždy som chcela dostať perníček s nápisom " pani učiteľke" , ale zatialnikto nič , som si nato akurát spomenula :D

hradnapani
24. feb 2020

mate deti? Ak nie a budete mat, tak pocitaj s tym, ze ti bude vyhadzovat na oci, ze sa vyvalujes doma a on ta zivi. S tym rataj na sto percent. A ten alkohol, to necham radsej bez komentara. Ak nemate zavazky, utekaj prec cim skor. Po svete beha plno normalnych chlapov, aj ked sa to mozno nezda.

lintu
24. feb 2020

Ak su darcekom prejavom lasky, ok. Je mile dat nieco jeden druhemu. Druha vec je, ze u vas sa to akosi prehnane pocita na mnozstvo, kvalitu a peniaze. A to uz s laskou naozaj nema nic spolocne. Ak nie si ochotna tolerovat tuto jeho vlastnost spolu s tym pitim, najvyssi cas ist asi od neho. Stracas pri nom len cas najst si niekoho normalneho.

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@hope87 To netuším 😆 ale je to na hlavu takto premýšľať. Už som sa ho pýtala a aj som mu povedala svoj názor a presviedčal má, že to tak nie je, ale svojím správaním mi dokazuje, že pre neho majú darčeky veľký význam a pripisuje im až príliš veľkú dôležitosť.

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@lintu Je to milé a pozorné dať partnerovi k sviatku darček, ale byť v strese aby toho nebolo málo a nebol sklamaný je už cez čiaru. Toto sa mi fakt nepáči.

lintu
24. feb 2020

@lucyminarik ano, toto je ta druha vec, o ktorej som pisala vyssie. Aj ked sa to tak zle mozno snazi nemysliet, minimalne jeho podvedomie to vidi zjavne inak. A s tym moze byt dost velky problem neskor.

nyusika
24. feb 2020

Ked sa dospely clovek ozerie tak, ze vycita taketo veci - ma problem s alkoholom.
Medzi Viabnocami a dneskom je cca 1.5 mesiaca - to je prilis casto na taketo vystupy.

po jednom pohari vina toto asi neriesi,,,,Cize vas hlavny problem je alkohol.

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@nyusika Ten alkohol mi robí starosti.

deti95060810
24. feb 2020

alebo zrušiť sviatky a darčeky , alebo vymeniť priateľa....🙄

petruska19
24. feb 2020

@lucyminarik no super chlapa máš. Okrem toho že je materialista je aj slaboch, keďže problémy rieši alkoholom...ak chces žiť šťastný život, tak mu daj pá pá...

macekovam
24. feb 2020

@lucyminarik odporúčam nabudúce dat mu h... O.

sasa1310
24. feb 2020

@lucyminarik 3 strany úplne zbytočne zapísaných. Chceš rady, alebo iba pokecať? Lebo tu ti stačia 3 odpovede a musíš mať jasno. Teda ani rady nepotrebuješ.

lucyminarik
autor
24. feb 2020

@sasa1310 Mám v tom jasno.

lujza123
24. feb 2020

Ja si myslím ze darčeky niesu dôvodom na rozchod ale treba si s priateľom sadnúť a hodiť rec na túto tému. Zas nieste prvý ani posledný pár ktorý sa koli darčekom pohada, moji dobrý kamoši sa skoro rozišli koli Vianociam lebo ona minula malo a on velá.
Treba sa dohodnúť a stanoviť si nejakú sumu do ktorej ste obidvaja ochotný dávať a dostávať. My sme sa doma dohodli na narodkovych 50 eur a Vianoce dokonca len 10 (kupujeme si spoločny darček po Vianociach) a je po probléme.

Normálne sa opýtaj akú má predstavu, podla mňa si na neho oplieskala vážne dosť tak rátam že okolo 150 eur ta to muselo stať.

katarinka89
24. feb 2020

@lucyminarik si mlada pekna zena a naco zahadzujes cas s niekym, kto hlada chybu v tom, aky bol darcek menej hodnotny. V zivote su ine veci dolezite. Treba vymenit jeho za ineho

katarinka89
24. feb 2020

@lucyminarik nemal predtym frajerku na ktoru nevie zabudnut a ma na nu ,, tazke srdce"?

tncka
24. feb 2020

@lucyminarik to by bolo posledny krat co by mi taketo nieco vykrical. Viac by ma nevidel,chuj sprosty! Nieze by bol rad ze si si spomenula na jeho sviatok,jeziis ja som sa normalne nasrala🤬

koniarova
24. feb 2020

@danielinaa presne. Zbalila by som jeho darčeky, nech si ich zožerie.

koniarova
24. feb 2020

@lucyminarik schválne, on ti čo kúpil?

arianna25
24. feb 2020

Hlavne nech nepije... a uz co je to za pnaka ked take nieco vykrikuje. Ved teba to stalo tiez nemalo penazi. A on co? Malo mu je furt? Co by chcel helikopteru? Ale aj keby si mu dala len nejaku drobnost. Ved si nanho myslela a s laskou si mi dala dar. Po slovensky: naj idze do rici!

melbak001
24. feb 2020

@lucyminarik alkoholik nie je, ale smeruje k tomu, to by som riesila a urcite rozchodom, co sa tyka alkoholu, nic by som neprehliadla, ziadne obcasne pitie

modrykoniicek
24. feb 2020

@lucyminarik Takto sa to začína...Už tu sa ukázal charakter.

Strácaš s ním čas.

zara1357
Autor odpoveď zmazal