Priateľovi sa stále niečo nepáči.
Pekný deň prajem, posledné dni vnímam, že s naším vzťahom to ide dolu vodou. Stále sa hádame. Vlastne sme sa hádali a rozchádzali už od začiatku vzťahu. Sme spolu skoro tri roky. Stále mu na mne niečo vadí, akoby ma chcel zmeniť. Ešte pred rokom som pracovala ako opatrovateľka a chodila som na týždňovky do Rakúska. To sa mu nepáčilo, ale chápala som to, nie je to dobré pre vzťah byť polovicu mesiaca preč. Tak som prácu nechala, aj tak som si už potrebovala oddýchnuť, bola to náročná práca. Potom som si začala hľadať inú prácu a tu už mal zase problém - on nechcel aby som robila nočné, poobedné, že najradšej by bol, keby som sa vracala poobede domov. No ale nájsť takú prácu je náročné.
Chcela som sa prihlásiť na tanečnú, rada totiž tancujem, ale to sa mu tiež nepáčilo, nechcel, aby som tancovala s inými mužmi. Neustále si vyžaduje pozornosť, vyčíta mi, že som stále na telefóne. Že mu nerobím to, čo má rád, t. j. masáž chrbta. Ja ho masírujem, ale teda takú silu nemám a fakt sa unavím pri tej masáži. Ale masírujem ho 20minút, ale vadí mu, že nie dlhšie. To isté, keď niečo pozeráme v telke a ľahne si ku mne. To mám rada aj ja, ale ja ho pri tom musím ískať vo vlasoch. Nedajbože keď si náhodou pozriem niečo v telefóne, to hneď urazený sa odvalí. Vyčíta mi, že som sebecká, že beriem, ale dávam málo.
Vyčíta mi, že za ním nechodím do práce. Vyčíta mi, keď náhodou niečo zabudnem v obchode kúpiť, to hneď utrúsi poznámku "Vidím ako ma miluješ, ako na mňa myslíš". Priznám sa, áno, zabúdam často. Nie som dokonalá. Vyčíta mi, že ho nikdy ničím neprekvapím, že si nedám podväzky, vyčíta mi snáď úplne všetko. Takisto domácnosť, vraj by som mohla umyť toto a tamto. Že prečo máme doma neporiadok - mimochodom, neporiadok narobí vždy on nie ja, že by som mohla občas umyť aj luster. On si dosť potrpí na hygienu a čistotu. Ja tiež, ale tak nejdem hysterčiť len preto, lebo mám luster od prachu. No tak som na to zabudla, umyjem to. A takto je to so všetkým, mám pocit, že už len chyby na mne vidí. Včera mi aj povedal, že nie som taká, ako si myslel, že som.
Na vianoce som dostala docela dosť darčekov a drahých od neho, ja som mu toľko darčekov nedala. Po NOvom roku, hneď hádka, mi vykričal, koľko on na mňa minul a čo som mu dala ja. Že on mi dáva všetko a ja nič.
Ja už som z toho vzťahu nešťastná, mám pocit, akoby nemiloval mňa, ale niekoho koho si vysnil a ja nespĺňam jeho predstavy. Ja ale nechcem byť vo vzťahu s niekym, pri kom musím byť iná.
Bez od toho chlapa prosím a neobzeraj sa. A vyries si vzťah s matkou. Lebo sa ti takíto mantaci budú stále vracať do života
@sovica Nie, na chode domácnosti sa podieľame obaja, bývame v prenájme a všetko platíme napoly. Pár mesiacov to ťahal on, keďže som mala zdravotné problémy, ale aj to mi vyčítal, tak som mu tie peniaze poslala na účet. Ja som mala v kýbli chrbticu, keďže som pracovala ako opatrovateľka, je to náročná práca a mala som ťažké prípady.
@sovica Lenže to je už potom iný typ vzťahu, ak za financie očakáva odmenu. A buď si to neuvedomuje autorka, alebo on, alebo obaja.
ja si asi budem musiet vypnut upozornenia na tuto temu 🙈
@modrava Nemám vo zvyku sa rozčuľovať nad internetovými trolmi, ale toto...TOTO. Nechápem, ako môže byť niekto tak sprostý.
navrhujem vypnut diskusiu a autorke odporucam psychologa. Ten jej vysvetli problem.
Musím povedať, že som vďačná, že som nikdy nestrela takýchto debilov, s akými ženy na MK žijú. Moje nové motto: Radšej sama, ako s debilom.
Nejdem citat vsetky odpovede. Napisem Ti v podstate len jedno. UTEKAJ od neho kade lahsie! V Tebe chyba nie je, chyba je v nom. Takto sa milujuci partner vo vztahu nesprava. Takto sa sprava ziarlivy a majetnicky manipulator, ktory Ta postupne pripravuje o sebavedomie, sebauctu. UTEKAJ
@pavucikvet tiez si myslim, ze jedna vec je dat radu zo zivota a druha vec davat odborne terapie, na ktore treba mat skoly
A zase len sa pýtam prečo sme my ženy take sprosté a naivne.
Ja by som mu svoje povedala neľúbi sa ti urob si to sám a odišla by som preč a keby mi povedal ty ma už neľúbi a ja na to ľúbim ta keby som ta ne ľúbila už dávno som tu není
Prosím odíď od neho a buď šťastná, rob to čo chceš a čo ťa baví, nestrácaj čas...
s tými darčekmi tu už bolo...alebo to je zas ďalší pacient čo vykrikuje koľko on investuje do priateľky ?
Myslím že keď prídu deti celé to bude ešte horšie...ja by som volila rozchod.
V tom prípade by som sa zbalila a utekala preč. Čo Vás pri ňom drží?
Frajer sa ako volá? 😊
@dopolbokaodrata To Ti môže byť jedno.
A prečo si stále s ním? Veď riešiš dookola to isté od novembra. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/priatel-ma-vycerpava/
Žena, netreba stále dokola zakladať témy o Tom istom, treba konať.. nie si vo vzťahu šťastná, chlap ťa depta, nervuje, vyčíta ti.. dovidenia, ani by som sa za ním neobzrela.. ale to som ja, ty tu o mesiac zalozis ďalšiu tému, ako musíš chlapa ískať.. tvoj život, tvoja voľba
komentáre som nečítala...ale tento prípeh mi je povedomý, presne toto som tu už pár mesiacov dozadu čítala...
@acrobaleno Veď ja som to tak aj napísala. Ak tento "bartrový obchod" - on materiálno - ona činy - vyhovuje obom a tak to akceptujú, je to v poriadku. Ak nie, treba sa rozísť. A autorke to zjavne nevyhovuje. Komu by aj? Neviem si predstaviť, že by mali dieťa. Len stále nechápem, čo ju pri ňom ešte drží?🙄
Ty si furt len to svoje melieš, že "Čo ak je chyba na mojej strane?" No a ako by vyriešilo Tvoj problém, keby aj bola chyba na Tvojej strane? Lebo to je Tvoja odpoveď na všetko. Baby Ti tu dobre radia, že sa s ním máš rozísť, ale Ty nechceš, lebo čo ak je chyba na Tvojej strane. Vieš čo? Je! Je to Tvoja chyba. Teraz už si spokojná? A teraz čo? Ak to je Tvoja chyba, nemôžeš sa s ním rozísť?
@sovica Podľa odpovedí vidíš, že čaká aj na odobrenie, že akú farbu nohavičiek si má dať. 🙄 Tuto nič nepomôže, iba psychológ.
@perdulka7 Aké kamarátky? Tie, ktoré jej zakázal? Že im závidia ich super vzťah? 😂
@perdulka7 Kamarátky mi radia to isté.
@acrobaleno A to ty ako vieš? Nepoznáš ma a dovolíš si hovoriť za mňa!?