Problém ohľadom sťahovania
Ahoj 😒
Nneviem ako ďalej a nikto mi neporadí každý mi tvrdí že sa mám rozhodnúť sama ale ja neviem ako sa mám rozhodnúť ☹ .. Čakam bábätko s ktorého som veľmi šťastná 🙂 ale teraz mám taký problém že priatel chce aby som odišla bývať k nemu no býva 500km odtiaľ kde bývam teraz ja .. ale mamka povedala ze by bolo lepšie aby som ostala tu a prišiel aj on tu ale on to nechce ma tu svoju mama a s nou má problémy nechce prísť sem kvôli neje ako ja to chápem ale ja neviem ako ďalej .. nechce tu prísť stále sa hádame kvôli a zase ja nevie či tam mám ísť alebo nie keďže tam nikoho nemám len jeho a k tomu a mám pocit že už ani to bábo nechce a ja som v koncoch .. porade mi prosím ☹
@nivea777 no ved toto je jasne. S tym suhlasim. Ale z istej strany, mamina ich pri posteli nepovzbudzovala,tak by sa mala pokusit zit samostatne, ked sa uz rozhodli mat dieta. (Pretoze moj nazor je - sexuješ, ratas s tym,že z toho môže byť bábätko) Takze by to isto mala skusit, ako som napisala, ak to nepojde, tak potom sa obracat na rodinu. 🙂
@adel222 zo začiatku to prišlo aj mne super veď budeme spolu a určite mi s babom pomôžem no od kedy som mu povedala že som tehotná je iný a od kedy sa kvôli tomu spolu hádame vážne mám pocit že to bábo nechce .. len sa bojím že už keď sa teraz kumne správa takto že hádže vinu len namňa tak že na všetko budem sama ...
A áno bavili sme sa o tom svadbu chce čo najskôr a potom aby sme šli spolu bývať aby sa všetko zariadilo hovoril mi aby som sa nebála že to spolu zvládneme že stále keď bude moc a bude mať voľno v práci bude s babom aby som si oddýchla ale už je úplne iný😞 už nieje taký
@nivea777 to pisala ona...ale druha syrana moze a pravdepodobne aj ma na vec uplne iny nazor...
Chciet od chlapa aby nechal dobru pracu a siel do neistoty ked sa im ma narodit dieta???? A z coho budu zit???z materskej??? A z podpory ked si chalan nahodou nenajde pracu??? To vazne? Lebo jej treba obcas pokocikovat od matky???
Ona predsa vedela ze on pracuje tak daleko...snad uz v 18tich ma nejaky rozum aby vedela co sa moze stat...alebo????
..nikto ti neda to co ja ti mozem slubit...sa hovori...chlap toho naslubuje len aby sa dostal kocke do gatiek...
Mne je viac luto jeho..mlada si dupka a ked nebide po jej tak nebude nijako...
☹
@sima00 a v com hadze vinu na Teba?
Ale ja nechcem žiť pri mame .. a všetko robiť tak ako povedala ona .. ale proste je iné keď by sme bývali od mami o pár km ďalej v susednom meste ... všetci tu omne hovoria ako keby som tobabo porodila a nechala ho mame aby sa oň starala ... ja som ani nepovedala že by som nešla zanim len proste s každej strany namňa tlačia a ja som chcela vedieť čo by ste robili na mojom mieste .. nie aby ma tu niekto začala ponižovať aká som neschopná lebo nechcem odísť od mami ..
@sima00 a priatel ma dobru pracu? lebo aj to vplyva na rozhodnutie
@svetluska82 tak zarobí o 200 € viac ako tu ale tiež je len na dohodu takže ho kedykoľvek môžu vyhodiť.. on tam je len 5 mesiacov a keď odchádzal sam povedal je to len dočasne
@sima00 my nie sme na tvojom mieste..ak sa pytas konkretne ja som sla za mm..ale nie od rodicov..uz som bola samostatna mala som pracu aj byvanie aj kamaratov v uplne inom meste...a isla som do dalsieho za nim..lebo pre mba bolo jednoduchsie zmenit pracu ako pre neho..vsetko ostatne je nepodstatne a poriesi sa casom
@sima00 Ja len tolko, ze aj ked sa ti nepaci, Co ti zeny napisali, ano, nie s mamou si si urobila dieta a teda je uplne jedno, Ci budes vo vedlajsej dedine alebo 500km. Principialne. Pretoze dieta si splodila s otcom dietata. No Comu nerozumiem, na jednej strane pises, ze je iny a mas pocit, ze dieta uz ani nechce, no na druhej strane pises, ze chce cim skor svadbu, spolocne byvanie a vsetko sa da do poriadku. Tak ako to vlastne je ? Nie nahodou ty budes ta, Co naozaj nechce z blizkosti mamy odist a takto to prekrucas ? Ved keby nemal zaujem o dieta, tak ani Zenit by sa nechcel, Ci ?
Ale....ak sa planujes stahovat....nie matka je Prioritna otazka, ale...Ake mate pracovne vyhliadky tam, kde by si sa mala odstahovat, akej pripadnej pomoci sa dockas napr.od svokry, ked nastupis do prace, ake drahe su nehnutelnosti v tomto regione, nemocnice, jasle, skolky, skoly. To je to, Co ta ma zaujimat a nie to, ci budes od mamy 5km alebo 500km. Su zeny, ktore rodili v zahranici a su bez akejkolvek rodiny. Okrem tej ich. No a v konecnom dosledku....nezabudni sa informovat na UPSVaRe, ci uz plati zakon o tom, ze dieta sa moze stahovat do okresu iba so suhlasom druheho rodica (to v pripade, ak by si sa znova rozhodla vratit sa k mame)
Deti budu mat dieta.potom to takto dopada vycitky hadky zmeny spravania.ja som s muzom tiez odisla od rodiny 120km sice u nas dieta nebolo na ceste prislo az o 2 roky nasho spolocneho zitia a samostatnosti od vsetkych.a hlavne nebolo to ze hups ale rozpravali sme sa o nom naplanovali lekara obehala urady pobehala ohladne materskej a az potom sme sa zacali snazit.v dnesnej dobe je to vsetko opacne a pride toto a uz je problem miesto toho aby sa obaja tesili kupovali vybavicku muz hladkal brusko rozpraval sa s nim chodil so zenou na sono toto tu bude chybat vzdy ked sa to stane dvom nepripravenym mladuckym ludom.
@emilia25 nepaci sa mi ako pises o mladych ludoch..babo sme cielene neplanovali a co?znaci to nieco o tom ze nebudeme dobri rodicia alebo sme nepripraveni?obaja sme mladi,zatial spolu nebyvame..momentalne sme od seba tisicky km,lekara absolvujem s rodinou a to vobec neznamena,ze bude zly otec.. zatial ho babo nepotrebuje,potrebovat ho bude ked sa narodi..a som si ista,ze aj ked mlady tak bude dobry ocinko..aj ked je pravda,ze uz ma nieco po 20tke
@sima00 celkovo som zatial nepochopila kde je problem??? Skor asi ten strach z neznama, ze?
Teraz ked cakate malicke budete mat svoju rodinu. Samozrejme tvoja mamina by bola najradsej keby vas mala pri sebe. Ale ako uz spomínali ine mamicky nic jej nebude branit navstivit ta aj na par dni. Ja si rodicov velmi vazim aj manzelovych ale nie je nic lepsie ako byvanie mladej rodiny samostatne od rodicov. A ak mas taku moznost urcite nerozmyslaj.
@nivea777 tak nad cim uvazujes.lekari su vsade ked bude pri tebe a uvidi ten zazarak na sone este viac ho bude milovat a teba na rukach nosit tak preco mu to nedopriat.tych par veci co mas doma pobal a chod za nim co ti vtom brani ked bude super otecko.ma byt s tebou od 2 ciarok na teste a prezivat to spolu.
@lubkavargova1
Možno áno.. ale tým čo tu píšu iné mamičky a ženy možno je pravda že by som mala ísť za ním a skúsiť to zato nič nedám.. a mala by som sa začať správať ako matka aj keď mám obavy ale tie budú asi stále..
Ale tak ako sa správajú niektoré ženy matky sa mi zdá trošku moc ..

@mysga ja by som nesla keby mi povie bud prides alebo bud sama..suu 500km od seba..myslim,ze nikdy spolu nebyvali,500km neni len tak ze prid a vyskusame,ked nebude dobre tak pojdes domov..ak by som sla nakoniec tak urcite pred porodom,vyskusat ako sa s nim bude zit,ci ma bude podporovat,ci sa nebudeme hadat..ci nahodou nebude vkuse s kamosmi a na mna kaslat. predsa mladi chlapci maju radi slobodu volnost,uzivanie si a idem kam chcem..Babo je velka zodpovednost