Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod
ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...
Nie som odborník, ale na súde môže byť blbé pre teba, že si odišla bez syna. Mala si radšej nejako naplánovať odchod s ním. Napríklad, že máte termín u doktorky a ísť s ním preč. Ty potrebuješ nejakú poradnu, kde ti všetko poradia a čo sa dá spravia za teba. Neexistuje niečo také pre týrané ženy?
Inak tie absurdity, čo hovorí o policajtoch a súde, tomu verím, na Slovensku je všetko možné.
@bluka2 To vsetko som riesila v centre pre tyrane zeny na kuratele a policii a vsetci ma vychvalili ako spravne aom postupovala ale nikto mi nic nove neporadil. Ze musim cakat na rozhodnutie sudu. Maleho mi nechcel ten parchant dat ani ked tam bola policia, vymysla si ze je chory atd pri com ked som odchadzala malemu nic nebolo. Neverila som ze by mohol system napomahat tryznitelom a nie tyranym zenam... Koliznej som zaslala nahravky ako sa muz spraval, aj ku malej aj ku mne, poslala som jej nahravku aj sudu, z toho dna kedy ma vykopol aj zo dna kedy som si prisla po syna a ta krasavica mi s ironiou v hlase povedala, ze sa nemam rozculovat aby som nedostala infarkt... Muz mi volal, vraj ona povedala ze sa mame dohodnut a zit ako rodina inak nam odoberu dieta. Ak je to pravda, tak ma teta neskutocnu smolu, ze som tiez soc. Pracu a 2 roky som robila v tomto odbore, dokonca priamo v jednej z najhorsich romskych osad na Slovensku. Je to hrozne ze aj ked vie, ze on je grazel, ma dokazy aj tak ho bude zastavat, lebo ja nie som odtial. Neverili by ste, ako madarcina tych ludi spaja. Ze sa dokazu vzopriet moralkr a zdravemu rozumu....
@mother221 ja sa bojím, že súd rozhodne v tvoj neprospech. Práve to tak vyzerá. Že si odišla od takého malého dieťaťa, to môže rovno ostať v prostredí, na aké je zvyknuté a bla bla. Hovorím ti, čo sa môže stať. Nic ine nez čakať sa nedá robiť? Predpokladam, že už neodsriekavas? Vybaviť potvrdenie od gynekológa, že kojis napríklad?
Nad majetkom ani nerozmýšľaj teraz. Všetko sa dá dokúpiť neskôr, okrem tvojho syna!!!
Fakt si urči priority, aby sa ti to moc nekomplikovalo v hlave. Aj dokumenty dovybavujes. Ak nedá jeden úrad, pôjdeš na iné klientske centrum a tam dajú...tak to u nás funguje. Pre mňa by bola jediná a jediná priorita to bábätko a to je všetko z tej domácnosti s otcom tvojho syna
Ibaze ja ked tam pojdem ten hajzel mi vezme doklady a zamkne ma v byte. Nevyhovaram sa len sa toho realne bojim... Ale asi tam dnes skocim. Dufam ze to sud takto brat nebude. A navyse ma muz cca mesiac vzad aj fyzicky napadol cize... Pisem sms volam zaujimam sa o maleho. On debil tvrdi ze nema peniaze teraz... Tak ako sa chce starat o maleho
Susedia nepomôžu?
@mother221 prepáč, ale nerozumiem, ako môže žena - matka nechať 8(!!!) mesačné dieťa v takom prostredí.
@malasandrika tak, ze som nemala na vyber. Ze ma muz fyzicky napadal vyhadzoval z domu vyhrazal sa ze podreze mna i dceru a tak ze ma zbrojny preukaz.
@malasandrika a ani policajti ho nedonutili aby mi maleho dal. Tak co mam podla teba robit????? Aj ostatne soc pracovnicky povedali ze som spravila maximum
@laila22 seriem na tie veci syn mi je prednejsi. Nechapes co pisem???? Riesila som to a riesim so vsetkymi zlozkami a ako to mam uponahlat????? Co ine mam vymysliet ked po pravnej stranke som uz urobila maximum? Bola som tam a chcela syna nqzad vyhrazal sa mi este aj pred policajrmi, polis co prisiel je jeho sused z vedlajsieho bloku takze sa rozpravali po madarsky aby som nerozumela
@laila22 muz uz do roboty nechodi vraj dostal vypoved. Nevi ci je to pravda. On debil nechal maleho u fotra a svagra a odisiel autom do nocnej ale ked zistil ze som prisla po syna otocil auto v polke cesty a prisiel naspat a policajti mi maleho odmietli pomoct ist zobrat, ze pockame kym sa ten chuj vrati
Ty 8 mesačné dieťa kojenca necháš debilom to nemôžeš myslieť vážne dúfam že je to vtip. Načo si sa vrátila ked si bola už preč sladké rečičky ti opantali mozog a ešte aj niečo iné no zbohom. Nikdy v živote by som nenechala malého mužovi ktorý chodi do roboty škoda kto vie čo by tu napisal on dalši vec čo pišeš ja som s Trebišova on s Prešova čo je 81 km obe sú na Východnom Slovensku ešte by som pochopila že ty si z Východu on z Bratislavy ešte by sa to dalo pochopiť chápem ale toto to nemôžeš myslieť vážne pred časom si mala taký isty problém nevyriešila si nič. Nemôžem ísť na gynekologiu čo máš guľu na nohe a puta na rukách drži ťa zavretu v klietke či čo nemáš občiansky niesi svojprávna. Dalšia vec neverim žeby ti rodičia nepomohli ked vydia čo preživáš najprv mala je u mojej mamy ale povedala som mu že pôjdem do azylového domu no jasné že povie na kuratéle že mu bude lepšie pri otcovi ked on má byt a ty pôjdeš do azylového domu to si mu nemala ani vôebc spominať načo to bolo dobré. Zamkol má kľuč mi vzal potom nechal otvorené a odišiel chodi do roboty na smeny otázka kde necha malého ožratemu otcovi a ide preč na celú noc ved to ako keby bol maličky bez dozoru vedela si aký je ved si s nim žila tak ešte si s nim išla mať dieťa ved to už mi hlava neberie.Tvoji rodičia asi vedia aka si tak sa do teba nemiešajú riešiš nabytok veci ser na veci to je len materiálno staraj sa o všetky doklady a deti a nie materiálne veci to sa dá všetko kúpiť ale prvé sú deti mňe je divné že len tak si odišla a bez toho aby si vedela čo bude s maličkym ved strachom by som do rána zomrela. Neurobiš nič zle aj keby si ho vzala nakoľko si matka máš plné právo tiež naňho ako on.Pride policia a on sa mi vyhráža že má zabije a policajt nato nič no určite hned by ho vzali za nebezpečné vyhražanie to sa mi nechce veriť.Aj ten tvoj prvý manžel ti môže narobiť problémy čo sa týka dcérky že si ju dala mame a teraz si sa vrátila k mužovi a chodiš hore dole ved sa usad ži s oboma detmi na jednom mieste doklady sa dajú vybaviť takže pobyt kde má matka majú aj deti to s pobytom nemá nič spoločné.Pred časom si riešila niečo podobné a ty nevieš jeden problém vyriešiť ved si hadám dospela žena najprv bol muž dobrý nekomflitny a teraz je zlý muž nádava mi hreši má tak asi to pre niečo bude.Ak by si chcela všetko vyriešiš zoženieš si papiere že kojiš a že je na tebe malý zavysli kedže má 8 mesiacov potrebuje mamu všetko sa dá ked sa chce.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dovôd iba neda mi ho ved to je všetko také chaotické 5 cez 9.Najprv ťa zamyka nedovoli mi ísť tam a tam týra ťa psychický fyzický malú máš u mamy ako nechápem čo nemôžeš mať dve deti pri sebe a žiť normálny život aby si pre ten chaos v živote neprišla aj o dcérku v zmysle že sa obuje do toho tvoj prvý muž ked mate striedavku a potom dalši problém.Keby toto robil môj zať mojej dcére tak ten by zabudol aj kde bývame čo by dostal nakladačku a tvoji rodičia sa len prizerajú. A nerobia s nim poriadky nechaju aby ti ubližoval no asi si bola odidena a vrátila si sa k nemu aj napriek prosbam rodičov tak ťa už nechali tak lebo ináč nechápem po tom čo si zažila a odišla načo si sa vracala k nemu áno pre malého áno ale načo nazad sľuboval hory-doly hej to asi malo iný dôvod ty asi pokušaš osud a chceš aspoň ešte jedno dieťa asi to tak bude. Potom pišeš odišla som zasa od neho ku mame a malý je kde si ho nechala s nim čakam na opatrenie zo súdu tvoje slová áno a ked budeš čakať aj rok tak nechaš tam malého a budeš za nim chodiť a čakať ako sa milosť pán vyspi tak sa bude k tebe správať ked sa vyspi dobré bude ako med ked zlé tak ako pitbull a bude ti nadavať a hrešiť zobud sa skôr než stihneš skončiť veľmi zlé z dobrého muža ako si pisalala prvý krát problém tu do fora sa z ničoho nič stál zlý no neidem tomu uveriť žeby sa zo dňa na deň zmenil a ešte ked sa malý narodil.Kto vie ako to bude evidentné že nevieš čo chceš a nevieš si usporiadať život.Na súde držia všetci spolu a rozpravajú madarský mám kopec kamaratiek s Trebišova a ani jedna nevie po madarský takže dalši vymysel že držia všetci pri sebe to ako sudcovia tak lekári vždy to tak bolo aj pred 30 rokmi aj teraz a aj bude za dalšich 30 rokov. V provom rade vyrieš deti a nie že ti nechce dať syna to je čo za argument ved tam je tak veľa chaosu že človek sa v tom po chvíli strati.Ty na ni nečakaj vezmi malého a chod preč nedá mi ho a čo ty ako matka nemáš právo ak by si ho vzala nič sa nestane či príde policia vezme ti ho ako môžu matke vziať 8 mesačného malého to neverim,byvali ste osobitné a čo vás osvietilo sa ísť nasťahovať k starému ožranovi do 2,5 izbového bytu rozmyšľaj s tým by som nesuhlasila len pod podmienkou že by ste ostali na ulici a niet iného východiska kedže išlo by o deti a o najkrajnejšie riešenie dočasne lenže ty pišeš že bývanie ste mali tak čo ako že ste o bývanie prišli nechápem.A perlička na záver svokor chcel somnou spať no ja odpadnem a môj muž mu nič nepovedal och ježiši kriste ved ty by si bola dobra spisovateľka a hladkal nohy môjmu mužovi jeho otec ked bol malý ked by sa toto dialo moja pekná zlatá tak by bol pruser ako vráta starý by skončil v base a nie spal pri synovy a hladkal mu nohy no to asi zlé vydim a môj muž tiež chce aby som mu hladkala nohy stehna no to ešte som väčšiu debilinu nikdy nečitala nepotrebuje ty nahodou nejakú odbornú pomoc toto fakt sa nedá vymyslieť to musiš mať akú fantáziu ako rozprávkova víla.Moja rada vezmi obe deti a ži s nimi sama čo bolo za rozpadom tvojho prvého manželstva ak to nieje tajné či pred svatbou bol ako med a po svatbe po narodeni dcérky sa stál z neho diabol terajši muž už do roboty nechodi dostal vypoved s čoho budu žiť predpokladam že matersku/ rodičák poberaš ty čo budu jesť z čoho platiť byt na začiatku pišeš že tvoj muž sa stara o tvojho otca finančné ho poporuje a teraz ked prišiel o prácu čo budu robiť či lizať pätu a jesť ohľadance v lete sa muž zo svokrom napasú trávy a v zime naližu sneh. Ty mu dáš prispevok hej ked malý je u ňeho a ty ked si doma tak budeš žiť s dcérkou z čoho tiež vám treba jesť a bývať či ako to vyriešiš či časom o 2 mesiace budeš znova žiadať o pomoc a rady komu neni rady tomu neni pomoci.
@dilino Je to komplikovane. A v trebisovskom okrese. Konkretne v ciernej nad tisou sa po madarsky hovori. A ano drzia tam vsetci spolu. A moj muz je fakt taky ako som uviedla, ani jednu vec z toho som si nevymyslela. Ibavs jedinou vecou suhlasim. Mala som odist ozaj skor a nedufat, ze nam pomoze manzelska poradna ktoru som vybavila ale on to v den konzultacie zrusil. Je tazko zhrnut vsetky problemy do par viet. A ano, moj nechutny svokor chcel ostat spat v muzovej posteli a on ho hajil vraj mu bolo zle... Je dzubnuty na hlavu a dokazal to pekne dlho skryvat. Isli sme k jeho otcovi lebo onvchcel ist tam a ja som ustupila. Verim ze sud s tymi dokazmi a priamou nahravkou toho kedy ma vyhodil muz z domu rozhodne ze mibsynceka daju. Dnes tam pojdem zas skusit ci mi ho neda, ak nie, opat volam hliadku.
@mother221 prepáč, ale mala si možnosť odísť aj so synom, pred časom, keď sme ti to všetky radili a ty si si mlela svoje o nábytku a pod. nepodstatných veciach. Na čo si tam trčala? A neverím tomu, že všetko čo píšeš, je pravda, ani tomu, že nie je niečo, čo tu zámerne nepíšeš. Policajti nedonútili tvojho muža dať ti syna? Mala oporu v nejakom papieri zo súdu, alebo? Tvoj manžel ostal na MD? Kto sa celodenne stará o syna? Byť v takej situácii ako ty, tak sú v tom už zamontované médiá, ale nehnevaj sa, teraz si v totálne nevýhodnej pozícii - jedno dieťa máš s jedným mužom, nechala si ho u rodičov, kým ty si bola s druhým dieťaťom, ktoré máš a iným mužom u neho. Potom si od druhého dieťaťa odišla k rodičom, teraz ťa môžu brať ako nezodpovednú matku a ťažko im budeš vysvetľovať opak. Zbytočne sem píšeš, keď rady ignoruješ
@daganov mala som s jednou organizaciou pomahajucou tyranym zenam naplanovany utek na dalsi den, ale vecer pred tym ma vyhodil z domu a syna nedovolil zobrat. Na druhy den som tam sla on si siel do roboty a nechal maleho staremu .... Volala som hliadku a zhodou nahodou mal sluzbu jeho sused a kamos. Vyliezol jeho brat a rozpravali sa po madarsky. Syna mi svokor aj svagor odmietol dat, tak policajti cakali na muza kym sa otoci a pride z polcesty.bnepomohli mi vobec. Vraj bez sudneho rozhodnutia mi hovdat nemozu ani nasilu zobrat od otca. Sudne rozhodnutie som vtedy nemala a nemam ho este ani teraz. Na sud denne posielam dokazy. Muz na MD neostane, ja som poberala materske nie on, ja ostavam na rodicaku ktory som si bola vybavit. O syna som savdoteraz starala ja muz mal zmeny denna nocna, 3 dni volna plus vlozene zmeny.
@mother221 prosím ťa, netrep tu bájky, východné Slovensko je stále Slovensko, policajt je povinný rozprávať slovensky, teda tak, aby si aj ty rozumela. 29.5. si tu písala, že je manželík v pohode a ty čo? Sedela si na riti a usmievala sa na neho? Aké plánovanie úteku? Čo si sa chystala na Nový Zéland? Muž odíde do práce, dám dieťa a pár najnutnejších vecí do kočíka a idem. Máš na dieťa rovnaké právo ako muž. Neviem, ne kieho paroma si sa k nemu vracala. Teraz si v totálne blbej pozícii.
Ja nechapem,ako si moze niekto s takym debilom nieco zacat ,nebodaj s nim mat decko.