icon

Pustiť si ho do života?

24. apr 2022

Baby, potrebujem vyriešiť dilemu, respektívne som príjemne v šoku a potrebujem nestranný pohľad. Ja mam 33, ten o kom je toto ma 35. Cize nie sme poblaznene decka, mame odzite. Bude do dlhsie. 🙂 Pred cca mesiacom som videla na zoznamke chlapa, bol to kedysi moj sused, ked som byvala v obci kde aj on. Kúsok od BA. Nepoznali sme sa, stretavali sme sa na ihrisku kde sa hrali decka. My sme sa max pozdravili. On mal priatelku a syna, ja manzela a dcerku. Bolo to cca 6 rokov dozadu. Kedze sa mi uz vtedy pacil - proste pekný chlap a skvely otec podla spravania co som odpozorovala - no nepozriem sa? 🙂 Napisala som mu. Matne si ma pamatal. O to prijemnejsie bolo zistenie, ze je tiez single, s matkou syna uz nezije par rokov, od posledneho vztahu je vyse roka single. Ja som na tom uplne rovnako. Komunikácia bola super, prijemna, dlhe hodiny sme si vedeli pisat. Zacala som sa namotavat, pozval ma aj von, ale bala som sa. Myslela som, ze je to len virtualne a cele sa to pokazi ked sa stretneme. Napisali sme si cca 1 max 2x do tydzna a ja som bola radsej stroha. Zavolal ma 2x von na kavu, ja som nemohla / nechcela tak to cele padlo. Odmlcal sa. Nedalo mi to a ked som mala cas, spontanne som mu napisala, ci nema dnes cas. Mal a stretli sme sa. Bol to on. Len starsi a krajsi. Baby, jemne sediny fakt chlapom seknu. 🙂) Nechcela som sediet niekde v podniku, tak som navrhla prechadzku. Z max hodinky co som planovala to boli tri hodiny. Celé to bolo mile, nevinne, pokec, pusa na lice na koniec a kazdy domov. Pisal mi, ze bolo fajn, ze ma rad uvidi a ja som sa dako zablokovala. Bol naozaj fajn chlap, mily, pekny, len som sa bala co dalej. Zacala som odpovedat stroho, obcas som neodpisala a on to samozrejme sekol. Necudujem sa mu. Po 3 tyzdnoch odmlky z jeho strany, som mu po 2 poharoch vina (na odvahu) napisala. Vysvetlil mi, ze sa stiahol, lebo nie je typ chlapa co otravuje zenu, vola ju dokola na rande, ked citi, ze ta zena nema zaujem. Citila som sa ako... lebo ano, ja som to pokazila. Uplne som to chapala. Pisali sme si asi 2 hodiny, nakoniec ma zas pozval von cez tyzden, ze sa o tom porozpravame. Ja som mu napisala, ci nechce prist teraz. Bol piatok, skoro pol noc. On bol na drinku u suseda, soferovat nemohol, tak som myslela, ze je to taky vystrel do tmy. Napísal mi, aby som mu dala adresu, ze do 50 minut je u mna. Ten blazon si zavolal taxik, na pumpe kupil vino a kedze zijeme od seba cca 40 km, zaplatil skoro 70 euro za odvoz. Ale prisiel. A vtedy sa zacal najkrajsi vikend mojho zivota po X rokoch. Povodne som ho chcela dostat len do postele (fakt je to matroš, musela som) :D a ratala som, ze bude trapne rano a utecie po sexe domov. A tym to ukoncime. O to to bolo krajsie, ked som mu len tak spomenula, ze cely vikend idem kupovat stavebniny, podlahy, potrebujem vybrat kuchynu, nabytok a pod (prerabam dom) a ci by mi nepomohol. Hned suhlasil. Cely vikend sa mi venoval, riesil so mnou veci, dokonca zjednal lepsiu cenu v obchodch a usetril mi cez 1000 eur, lebo nieco malo inu sazru vyrobku (proste chlap), sli sme na vylet, obed, vecer netflix, nekonecne sa rozpavali do 5tej rana... Ja som musela do firmy, ale zaroven som musela po dake veci, tak siel po to on miesto mna, lebo by som to nestihala... Ked mal byt drsny bol, ked mal byt vasnivy tak bol a do toho bol strasne jemny. Len tak ma medzi podlahami v obchode pobozkal, chytil ma za ruku v aute ked soferoval, vecer ma asi hodinu a pol skrabkal pri filme. A cely vikend mal take chlapcenske smejuce sa oci. Nehovorim, ze som sa zamilovala (nemam 20 a neverim v princa bielom koni, som realistka), len mi to vyrazilo dych. Nic take som nezazila. Taketo spravanie, pozornost, jemnost a zaroven drsnost v jednej osobe a tolko orgazmov za hodinu :D. Humor, hodiny smiechu. Teraz neviem ako dalej. Obaja mame firmy, podnikame, obaja mame deti on ma syna ked ja nemam dceru a naopak. Neviem, co robit. Sami sme max kazdy druhy vikend, len ja niekedy robim aj cez vikendy, cez tyzden praca a dieta. Fakt citim, ze je ten "pravy", len neviem ako to uchopit cele. Nechcem zacat na neho tlacit, chcem ho dalej spoznavat a zaroven chcem byt cim viac s nim. On je podla mna otvoreny moznostiam, je rozumny. Bojim sa, ci to vieme dat dokopy, nechcem sa do toho vrhnut po hlave a po tyzdni zoznamovat decka... Potrebujem nestranny pohlad na vec... Ako dalej?

Strana
z7
autor
24. apr 2022

Uprimne, cakala som vanok, ale prisiel do mojho zivota uragan, pri ktorom som zabudla na vsetkych idiotov co som kedy stretla...

rudolfko22
Odpoveď bola odstránená
autor
24. apr 2022

@rudolfko22 niekedy zivot prinesie aj fajn veci

stanulienkat
24. apr 2022

Na čo čakáš?? Smelo do toho. Sama píše, že už máte co to odzite, nemáš 20 rokov. Môžeš si dovoliť čokoľvek, na co budeš mať chuť.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
24. apr 2022

Nič v zlom, no mne toto príde strašne naivné ... ale teda je pravda, že ja som dosť pragmatický človek, na takéto rozprávky ja neverím ... príde realita, starosti s deťmi atď. a bude po tejto obrovskej ružovej bubline.

anita6666
24. apr 2022

Preboha živého....načo si chces zase komplikovať život? Však sa nechaj vyprasit a nech ide zase žiť svoj život a ty svoj....bože bože

sticker
autor
24. apr 2022

@dzulli1980 ja viem dobre, že zo začiatku je vždy ružova bublina. len som toto necitila, nezažila roky. a chcem skusiť tu bublinu, čo prinesie, len na druhej strane sa bojim, lebo toto som fakt nezažila

autor
24. apr 2022

@anita6666 vyprašil ma kvalitne a x krat, nedasnem si asi tyzden. len ma aj ine kvality ak ci citala pozorne

autor
24. apr 2022

@stanulienkat mas pravdu, dakujem ❤️

radanna11
24. apr 2022

@dzulli1980 a prečo je to ružová bublina ? My mame s mužom dieťa , druhé na ceste , starosti,hypotéku a sme spolu od svojich 14rokov teraz mame 28.
A zažívame presne tie veci čo písala autorka, niekedy sa rozprávame do rana , niekedy má škrabka pri filme, niekedy mame divoké noci v spálni čo je na tom ružová bublina?
Tak to dokážu mat aj ľudia po rokoch s detmi

autor
24. apr 2022

@hazelgracegus dakuejm za milu a normlanu odpoved ❤️

autor
24. apr 2022

@radanna11 ❤️❤️❤️

anita6666
24. apr 2022

Áno,áno,ma kvality,preto je sám ...

sticker
radanna11
24. apr 2022

@anita6666 preboha ženy prečo ste take zle ? Je sám rok , s partnerkou to nevyšlo,čo mal hneď mat další vzťah ??? To keď rok sa čistil od stroskotaného vzťahu a nemal za mesiac novú ženu nasackovanu u seba tak automaticky bude na hovno chlap lebo ja sám ?
Vy musíte mat všetky strašne smutne životy

autor
24. apr 2022

@anita6666 aj ja mam svoje kvality a som sama. lebo som spoznala xy idiotov v zivote a viem co chcem. praveze ma kvality a preto je sam, tiez randil a viem, ze urcite mal aj sex, ale nenasiel co hladal... ja som bola na tom rovnako

sante81
24. apr 2022

Choď do toho.. ja ti to prajem 🙂

autor
24. apr 2022

@radanna11 ved toto, smutne zivoty asi

autor
24. apr 2022

@sante81 dakujem, presne toto som potrebovala!

casavina
24. apr 2022

Autorka držím palce 🍀 tiež prežívam rozprávku ❤️
Už 20 rokov s tým istým 🙂

radanna11
24. apr 2022

Presne tak autorka aj ja ti držím palce ♥️Smelo do toho, áno niesu všade príbehy ako z rozprávky ale takisto niesu všade chlapi hajzli , tak ako to tu niektoré tvrdia nepriamo.

brigelka
24. apr 2022

Ahoj, veľmi pekné čítanie. Konečne niečo pozitívne,nie len sťažnosti a nenávisť. Keď sa to teraz rozbehlo,tak to nezahadzuj a pokračuj ďalej. Držím palce, aby vám to vyšlo 👍.

autor
24. apr 2022

@radanna11 tiez si myslim 🙂 len to prislo naraz, bez upozornenia. preto som zmatena

autor
24. apr 2022

@brigelka tak uz ma par zien tu nenavidi :D nechapem preco. ono to je velmi pozitivne, len som ostala v soku, ze po x debiloch co si ani nevedeli zaplatit kavu, prisiel niekto ako on a uplne mi zbural svet a nazor na chlapov. preto ten prispevok.

brigelka
24. apr 2022

A to ťa trápi? Že nejakým mamičkám na MK nie si po chuti? No a čo, ony tvoj život nežijú. Užívaj si, kým sa dá a je to pekné.

larisalarisa
24. apr 2022

Veľmi sa mi to celé páči. Ty si zrelá žena a veľmi sympatický pôsobís . Len smelo do toho, možno je to ten pravý muž, ktorý si ťa zaslúži.drzim prsty

autor
24. apr 2022

@larisalarisa Dakujem, skusim to. Len som bola zmatena z toho vsetkoho, mozno som sa potrebovala len vyrozpravat, kedze kamosky su mimo. Proste zila som vo svojej bubline a prisiel zrazu uragan.

autor
24. apr 2022

@larisalarisa dakujem ❤️

nic0le
24. apr 2022

Ako velke deti mate? Syn býva s ním?
Držím palce

autor
24. apr 2022

@nic0le on ma striedavku (vybojovaj si), jeho maly ma 8, moja ma 7 a kazdy druhy vikend je u otca

Strana
z7