Pustiť si ho do života?
Baby, potrebujem vyriešiť dilemu, respektívne som príjemne v šoku a potrebujem nestranný pohľad. Ja mam 33, ten o kom je toto ma 35. Cize nie sme poblaznene decka, mame odzite. Bude do dlhsie. 🙂 Pred cca mesiacom som videla na zoznamke chlapa, bol to kedysi moj sused, ked som byvala v obci kde aj on. Kúsok od BA. Nepoznali sme sa, stretavali sme sa na ihrisku kde sa hrali decka. My sme sa max pozdravili. On mal priatelku a syna, ja manzela a dcerku. Bolo to cca 6 rokov dozadu. Kedze sa mi uz vtedy pacil - proste pekný chlap a skvely otec podla spravania co som odpozorovala - no nepozriem sa? 🙂 Napisala som mu. Matne si ma pamatal. O to prijemnejsie bolo zistenie, ze je tiez single, s matkou syna uz nezije par rokov, od posledneho vztahu je vyse roka single. Ja som na tom uplne rovnako. Komunikácia bola super, prijemna, dlhe hodiny sme si vedeli pisat. Zacala som sa namotavat, pozval ma aj von, ale bala som sa. Myslela som, ze je to len virtualne a cele sa to pokazi ked sa stretneme. Napisali sme si cca 1 max 2x do tydzna a ja som bola radsej stroha. Zavolal ma 2x von na kavu, ja som nemohla / nechcela tak to cele padlo. Odmlcal sa. Nedalo mi to a ked som mala cas, spontanne som mu napisala, ci nema dnes cas. Mal a stretli sme sa. Bol to on. Len starsi a krajsi. Baby, jemne sediny fakt chlapom seknu. 🙂) Nechcela som sediet niekde v podniku, tak som navrhla prechadzku. Z max hodinky co som planovala to boli tri hodiny. Celé to bolo mile, nevinne, pokec, pusa na lice na koniec a kazdy domov. Pisal mi, ze bolo fajn, ze ma rad uvidi a ja som sa dako zablokovala. Bol naozaj fajn chlap, mily, pekny, len som sa bala co dalej. Zacala som odpovedat stroho, obcas som neodpisala a on to samozrejme sekol. Necudujem sa mu. Po 3 tyzdnoch odmlky z jeho strany, som mu po 2 poharoch vina (na odvahu) napisala. Vysvetlil mi, ze sa stiahol, lebo nie je typ chlapa co otravuje zenu, vola ju dokola na rande, ked citi, ze ta zena nema zaujem. Citila som sa ako... lebo ano, ja som to pokazila. Uplne som to chapala. Pisali sme si asi 2 hodiny, nakoniec ma zas pozval von cez tyzden, ze sa o tom porozpravame. Ja som mu napisala, ci nechce prist teraz. Bol piatok, skoro pol noc. On bol na drinku u suseda, soferovat nemohol, tak som myslela, ze je to taky vystrel do tmy. Napísal mi, aby som mu dala adresu, ze do 50 minut je u mna. Ten blazon si zavolal taxik, na pumpe kupil vino a kedze zijeme od seba cca 40 km, zaplatil skoro 70 euro za odvoz. Ale prisiel. A vtedy sa zacal najkrajsi vikend mojho zivota po X rokoch. Povodne som ho chcela dostat len do postele (fakt je to matroš, musela som) :D a ratala som, ze bude trapne rano a utecie po sexe domov. A tym to ukoncime. O to to bolo krajsie, ked som mu len tak spomenula, ze cely vikend idem kupovat stavebniny, podlahy, potrebujem vybrat kuchynu, nabytok a pod (prerabam dom) a ci by mi nepomohol. Hned suhlasil. Cely vikend sa mi venoval, riesil so mnou veci, dokonca zjednal lepsiu cenu v obchodch a usetril mi cez 1000 eur, lebo nieco malo inu sazru vyrobku (proste chlap), sli sme na vylet, obed, vecer netflix, nekonecne sa rozpavali do 5tej rana... Ja som musela do firmy, ale zaroven som musela po dake veci, tak siel po to on miesto mna, lebo by som to nestihala... Ked mal byt drsny bol, ked mal byt vasnivy tak bol a do toho bol strasne jemny. Len tak ma medzi podlahami v obchode pobozkal, chytil ma za ruku v aute ked soferoval, vecer ma asi hodinu a pol skrabkal pri filme. A cely vikend mal take chlapcenske smejuce sa oci. Nehovorim, ze som sa zamilovala (nemam 20 a neverim v princa bielom koni, som realistka), len mi to vyrazilo dych. Nic take som nezazila. Taketo spravanie, pozornost, jemnost a zaroven drsnost v jednej osobe a tolko orgazmov za hodinu :D. Humor, hodiny smiechu. Teraz neviem ako dalej. Obaja mame firmy, podnikame, obaja mame deti on ma syna ked ja nemam dceru a naopak. Neviem, co robit. Sami sme max kazdy druhy vikend, len ja niekedy robim aj cez vikendy, cez tyzden praca a dieta. Fakt citim, ze je ten "pravy", len neviem ako to uchopit cele. Nechcem zacat na neho tlacit, chcem ho dalej spoznavat a zaroven chcem byt cim viac s nim. On je podla mna otvoreny moznostiam, je rozumny. Bojim sa, ci to vieme dat dokopy, nechcem sa do toho vrhnut po hlave a po tyzdni zoznamovat decka... Potrebujem nestranny pohlad na vec... Ako dalej?
@mimka1402 dakujem za odpoved. on nepotrebuje odpoveď či mo mám rada, citi to, že ano. Veď pozná aj moju dcerku, poznám jeho syna, stretávaju sa aj spolu a je to super... spolu sa správame ako pár, zaspávam na ňom... len vidím na ňom, že to chce medzi nami "zoficialniť". Práveže vo mne je ten blok, že to nechcem definovať. Vie, že ja neriešim nikoho, ja viem, že on nerieši nikoho okrem mňa... len mám blok povedať mu "Poďme do toho!". Aj chcem, veľmi chcem len keď sa na to chystám, zabokujem sa. a vidím na ňom, že to chce počuť... Bojím sa, že sa otočí niekde inde, ak sa nevymáčknem. Ale úplne ho chápem. Takých ako je on, je veľmi málo...
Ja by som to videla tak ako ty, kebyže to on nahlas vyslovil, že poďme do oficiálneho vzťahu, ale ty by si sa nevyjadrila. Vtedy by som to chápala ako blok z tvojej strany. Ale ak tomu rozumiem dobre, on sa tiež nahlas nevyjadril, tak skús počkať ty, kým začne on možno to potom pojde ľahšie. Podľa toho, čo o ňom píšeš, je dosť otvorený a chápavý, tak si nemyslím, že by sa obzeral po inej… okrem toho, už nie ste teenageri, aby ste si museli povedať, že idete spolu chodiť… pomáhate si, prespávate u seba, trávite spolu čas, vaše deti sa poznajú, tak myslim, že nejaké zoficiálnenie tu ani nie je potrebné. Každopádne držím palce, až ste všetci šťastní ❤️
@hablko2 preveže on sa už par krat pytal. čo je medzi nami? ako to má brať? len ja som mu nikdy nedala priamu odpoveď a tak je to doteraz. ale správa sa stále rovnako. je trpezlový. len viem, že to potrebuje vedieť. vidím to na ňom, že chce posunúť niekam... a ja chcem, len to neviem vysloviť. a aj dnes každá bunka mojho tela kričala "zastav ho!!!!!!! povedz mu to konecne!!!!!" ked ma pobozkal, povedal "ozvi sa či ste prišli dobre domov" a šiel do domu, len som ostala ticho ako taká hlúpa hus. 🙊
Ja by som ho zobrala na nejaku chatu do lesa, alebo ako sa najnovsie prenajimaju tie domceky na strome, kde nie je wifi, len vevericky a ine zvieratka…. Spravila si pekny vecer, otvorila vino, aby som bola smelsia aj ja, aj on a povedala mu vsetko…. Ako to bolo pred nim… co som zazila, co ma sklamalo, co sa ma dotklo a preco… to vsetko definuje to, aka teraz si… pochopi viac tvoje spravanie a mozno sam romysla, preco si niekedy ne/povedala alebo ne/urobila to a to… dovol mu nahliadnut do tvojej duse… viac…a ked to vsetko vyslovis, nechaj to za sebou… vo svojej minulosti… nechaj to ist… a dalej kracaj uz len s nim, nie so svojimi demonmi z minulosti… podla mna nepotrebuje pocut, ze je tvoj frajer, podla mna to potrebuje pocitit…neviem ako to povedat, ale take to, ked niekomu das svoju doveru a “ukazes” mu svoju dusu aj so svojimi ranami... nahe telo uz videl, tak mu odhal aj dusu a nekaz minulostou buducnost ♥️
@feeewa pravze vsetko vie. praveze on je ten co vie co chce a viem, ze chce mna. povedal mi to osobne, napisal mi to uz x krat... len som mu o tom hovorila vzdy tak zle. ze som mala same svine, debilov... ze kazdy chlap je chuj... nikdy som mu priamo neodpovedala... a videla som, aky je zmateny a aj smutny... sa aj cudujem, ze neusiel a mi to toleruje. och musim sa spamatat a nechat minulost minulostou. sa aj teraz citim trapne. som stara koza, mam od septembra skolacku, som financne stabilna a mam tu nieco pekne pred sebou a bojim sa toho a riesim uplne.... citim sa ako by som mala 15 :/ len od rozvodu s ex neikto takyto neprisiel...
No ono je minimalne super to, ze si to uvedomujes, ze sa veci takto maju 🙂 len pre neho to musi byt podla mna dost vycerpavajuce… ty si musis uvedomit, ako dalej… je tu chlap, ktory chce vykricat celemu svetu, ze ma teba… ktory ta predstavil synovi… neporovnavaj ho s debilom, co ta vodil do kamaratovho domu ako milenku… neviem, ako by som ti pomohla, tiez som mala debilov a tiez mam super chlapa, ktory je uplne iny ako ti pred nim… a mam ho preto, ze som vedela, co uz znova nechcem… proste som sa nebala, ze bude ako ti predtym, lebo som videla, ze nie je 🙂 drzim ti palce, ale nebojuj dlho sama so sebou, bola by skoda, keby sa taky super chlap stiahol…
@feeewa vidim, ze ho to vycerpava. a vidim, ze sa naozaj snazi. mas pravdu, musim sa odblokovat a vyriesit to... vymčnut sa... vazne by som o neho nechcela prist. vycitala by som si to do konca zivota...
Možno hlúpy nápad, ale čo teda dať svoje pocity na papier, napísať mu list? Vyznať všetky svoje pocity, minulosť, prítomnosť, ale dať to na papier? A keď si prečíta, tak ho potom už len objať, pobozkať. A možno aj tie slová prídu už ľahšie.
@feeewa podobne som to mala, tiež som isté obdobie mala pocit, že len takých debilkov priťahujem. Že na jedno kopyto, ja neviem či som na nich mala vyhľadávač alebo čo 😀 Ale našťastie prehodnotila som priority 🙂
tak sme sa posekali vcera cez spravy. dako sme sa dostali na tuto temu, on par veci zle pochopil, ja som asi zle pochopila par veci :/ ani nechcel priamu odpoved, chcel len vediet kam to smeruje a ja som zas otocila temu na nieco ine... pokazila som to vcera. :(
ako pubertaci, cez spravy si vypisovat… vsak uz mas nejaky vek, skusenosti, tak mu to bud povedz rovno a mas. Co myslis, jeho to do kedy bude bavit…?
Prosim ta ty co vystrajas? Zbalila si normalneho chlapa, tak sa podla toho spravaj aj ty. Naco vytahujes co bolo? A robis zbytocne dusno? Ci zeny ozaj potrebuju len blbcov? Ak si nebola pripravena na vztah, nemala si do toho tahat dieta. A ak pripravena si, tak sa chovaj dospelo
Dobre ti rádia, rezervuj jednu noc niekde v lese hotel,penzión,chata, daj si víno aj poldeci 😄🤭 a buď úprimná , povedz že si trochu zablokovaná atd, vyzerá to super nepokaz si to
Fakt ako pubertiaci, spávať s ním je v pohode, ale povedať mu čo cítiš...aspoň naznačiť, že cítiš to čo aj on....Chápem ten strach, ale keby som stretla muža, ktorý mi vo všetkom sedí, a nielen mne ale rozumie si aj s mojím dieťaťom, dáva ti najavo ako to s tebou myslí on...to by som neriskovala stratiť ho len kvôli strachu, aj keby som mala pred ním milión debilov. Sama si odpovedz, kedy najbližšie takého chlapa zase stretneš! A žiť s pocitom čo by bolo keby, tiež nie!
ahoj, autorka, ak sa môžem znova pridať. mňa len zarazilo, že ste spolu na chate - tuším sami, bez detí - a večer zaspíš a nič... to je trocha divné, že ste čestvý vzťah a nemáš naňho chuť, nech sú okolnosti akékoľvek? a na chlapovi je aj vidno, že by niečo chcel, ale ty si proste príliš unavená... ja osobne by som na začiatku vzťahu, kedy je všetko úplne najlepšie a časom sa to bude len "normalizovať", investovala gro energie do človeka, o ktorého stojím. možno by bolo fajn sa aj jeho spýtať - čo by si chcel robiť? a robiť to. ak by sa chcel celý deň na chate váľať v posteli a lá John lennon a yoko ono, váľala by som sa. ono je všetko krásne, nádherné, ako sa snaží. vidíš sama, že ho to vyčerpáva a najmä keď spätná väzba možno nie je celkom podľa jeho predstáv. Chlapi sú jednoduché stvorenia, plné brucho a prázdne ehm... a sú spokojní. lenže my ženy na toto často a rady zabúdame. alebo sa unavíme inými vecami (aj ja veru - ale ja mám ospravednlnenie, že skáčem okolo dvoch detí, z toho jedno ešte stále doma) a chlap obíde s dlhým nosom. Podľa mňa toto bola chyba, ktorú si urobila, na tej chate, bolo to moc podľa teba všetko. On chce byť za dobrého, tak sa prispôsobuje. Ale zvládne to len do času. Znova, ako môj mm hovorí - vzťah je ako biznis - niečo dáš, niečo dostaneš - musí tu byť aká taká rovnováha. takisto, naplnené musia byť všetky oblasti - chlap ako manžel, chlap ako otec, chlap v práci, chlap ako ľudská a sexuálna bytosť. Ak nie je jedna (dlhodobo) naplnená, chlap stráda a nakoniec hľadá inde. Ja by som poradila, ak oňho stojíš, zober nejaké prádielko, znova stretko a ... najsladšie udobrovanie je v posteli. ale musí to byť naozaj, nie len aby bolo. proste sa do toho po hlave vrhnúť. stále môžeš viac získať ako stratiť, ak to tak cítiš, povoľ sama sebe uzdu.
a ešte dodám, ak nemáš chuť, aby na teba šahal, riešenie je - siahaj iby ty naňho... je veľa spôsobov, nie iba ten štandardný a sú aj rýchle, jednoduché a efektívne.😉
No prrr 😀
Podpolanie naaaahodou pekný kraj aj medveďov mame… 😄
No ale k veci - keby to s ním neskúsiš ľutovala by si.
Spoznávajte sa uvidíte čo bude.
Čo môžeš stratiť? Neťahajte do toho zo začiatku deti zbytočne a uvidíte časom čo a ako.
Aj keď to bude asi náročné na čas.
A daj nám vedieť o pól roka zako to dopadlo … 🥰
nie dobre baby. posr.la som to cele. ani neviem co napisat. prerevala som uz tyzden... snazil sa ma tahat von, ja som sa vzdy vyhovorila na nieco, ze nemozem a potom -potom sa prestal uz snazit (uplne ho chapem)... Proste som zablokovana krava, ja neviem preco som to robila... preco som bola radsej sama v depke, ako s nim niekde...
Minuly tyzden som ho zavolala ja von, prisiel, bol uplne odmerany. Povedal mi, ze on chce nieco realne v zivote, nie virtualne a obcasne, neznasa sa natahovat a ze uz nema silu so mnou o mna bojovat. Doslova povedal, ze so mnou bojuje o mna... vraj ho to cele bolelo, cely cas co som ho ignorovala sa trapil, snazil sa prist na to ako mi pomoct, ako si najst cestu ku mne a ja som sa branila. a ma pravdu...
A potom toto najviac zabolelo - ze mu prislo do zivota nieco skutocne, nevie ako to dopadne, ale nechce byt nefer voci tej druhej osobe, tahat na 2 strany tak, ze sa uz nechce so mnou stretavat. A ze sa na dlhsiu dobu odmlci a prial by si, aby som sa aj ja odmlcala...
Cize baby, ak vam pride niekto do zivota co stoji za to, nebudte kravy ako ja, neskusajte co ten chlap znesie. Zniesie dost, ale aj oni maju niekde hranicu.
Poseriete si nieco velmi pekne, co mohlo byt krasne... A ja idem dalej plakat... a vyhladala som odbornu pomoc...
Mrzi ma to aj za teba.Avsak ked po takom kratkom case to skusa na inu zenu, nebol to ten pravy.Ver mi😏
@iv007 pochybujem, ze sa s niekym stretava. nie je taky. skor mi to povedal, aby to usekol. baby, ja som ho 3 mesiace vlastne len natahovala, tak co som cakala?
@iv007 mne sa paci ze bol fer a povedal na rovinu co je vo veci. Chapem ho, ze na autorku zanevrel. Nezachovala sa spravne. Nemala ho tahat na nos ked to nemyslela vazne. A tiez do toho motat deti.
Skoda, drzala som ti palce. Posobili ste na mna obaja ako inteligentni ludia, kt moze byt v zivote dobre. Zial, je mnoho zien “samotryzniteliek”. Fajn ze si vyhladala pomoc. Hadam ti pomoze posunut sa v zivote vpred, tym spravym smerom
Tak to mi je veľmi ľúto..... Myslela som si, že budete spolu a šťastní..... Dúfam, že sa stane zázrak a dáte to nejako dokopy 🙏🍀🤍
😢... to fakt? A co tak posledny pokus? Spraviť niečo pre neho, aby pochopil, ze to myslíš vážne? Ale musi z toho sadnúť na zadok... a uvidíš...
@iv007 To nesúhlasím, niekedy sa veci vývinu samé, nemusí človek zámerne hľadať. Ak videl u inej osoby väčšiu snahu apod, tak ho chápem ak nechce byť už sám, tak nebude donekonečna čakať na to ako sa to vyvinie a každého odsúva. Autorka bohužiaľ by mala chodiť dávno na terapie a riešiť seba, lebo toto sama nedá. A žiaden iný muž jej nepomôže zmeniť toto. Musí sa zmeniť sama. A pre mňa je to veľké plus, že jej neklamal a nezhodil to iba na ňu, ale spomenul jej aj to, že spoznáva niekoho iného.
Autorka,už na začiatku som ti písala,že si ho mala použiť na občasný relax a nekomplikovat si život...zatiaľ čo ty si stavala vzdušné zámky a lietala na oblaciku,on si užíval ten svoj....natrafila si na ďalšieho debila v poradí,ktorý ťa len manipuluje a aj sa mu darí...ty sa nauč žiť svoj život a byť šťastná bez chlapa a nečakaj,že ťa šťastnou urobí niekto iný! Nikdy sa to nestane. Chlap je vždy len bonus navyše a keď príde k situacii "stretol som niekoho iného",tvoja odpoveď má byť "ok fajn,veľa šťastia",ale tvoj život to nijako nezmení a budeš žiť spokojne a šťastne ten svoj, vybudovaný už dávno pred ním a nie hľadať chybu v sebe a ešte sa viniť za to,že si niečo posrala. Nie,neposrala si nič,len si bola naivná,tak,ako milión ďalších žien.

Rozmýšľam ako by som ti odpísala, lebo chápem, že sa bojíš. No skus to nechať na ňom, keď budete spolu, že ako to vidí on. (Odpoveď je asi jasná) Ten blok v sebe zlomis iba ty sama. Nemusíš mu vravieť ako ho miluješ. O tom, to nie je a kľudne na to môže byť ešte čas...
Ja by som asi skúsila nadhodiť mu túto tému.
Podľa mňa keď už začneš rozprávať, že asi by si bola rada keby ste aj "oficiálne spolu" tak podľa mňa už to pôjde samé. Veď nemusíš mu vyznávať lásku ani ako nedokážeš bez neho žiť. 🙂
Inak... Teším sa s tebou, sledujem to od začiatku a veľmi ti to prajem, je jedno ako to bude ďalej... Aktuálne je super, že si užívaš prítomnosť.😊