Reakcie 1,5-ročného chlapčeka na nové bývanie
Ahojte baby idem si pre nejaké rady .. mám 1,5 ročného chlapčeka ..je strašne rozumný už zvedavý také malé šidlo
..nasla som si priateľa.. malý ho ma rad teší sa keď ho vidí..hraju sa bláznia všetko.. akurát ,ze keď prídeme k nemu tak hraje sa hraje ..a zrazu ide k dverám a plače a tak minule som s ním šla domov nechceli sme ho trápiť.. Ale chceme už začať bývať spolu ..len ja mám strach ostať na noc keď malý tak reaguje aby aj priateľovi nebolo ľúto, že pýta sa ako keby domov od neho .. nieje tu nejaká mamička ktorá si týmto prešla? Ako ísť na malého ostať predsa spať, alebo ako to vymyslieť aby ani netrpel a naučil sa ostavat tam .
@jana182929 vies co Skus chodit len na den s malym alebo bez . Ja ta nechcem urazit ale ked mà ten vztah vydrzat tak sa nemusis ponahlat. Ak je to dobry vztah dobry chlap tak sa nic nestane ked sa k nemu nastahujes o rok .
@evaachesa nie po smrti mojho dieťatka..malý mal mať dvojičku neplašim sa do ďalšieho bábätká.. takže to nie ..na svoje dieťa myslím.. A dosť ma to zaraza keď niekto tvrdí, že nie ..
@jana182929 neviem si predstaviť, že po mesačnej známosti by som sa nasťahovala k chlapovi sama, nie to ešte s dieťaťom
@miadi tak áno asi bude treba počkať predsa len .. veď nič dobre neutecie .. poskusam ešte častejšie malého brat k nemu a keď bude sám chcieť a stane sa ,že zaspí sam ostaneme poprípade bude starší a povie, že môžme ostať .. 😊ďakujem za komunikáciu 😊
@domka222 nie nasťahovať.. ostať na pár dni nikto nepíše, že prídem rovno s kufrom.
@jana182929 Ja chapem ze ty velmi chces aby si mala novy lepsi zivot s priatelom. Akoby si chcela utiect z domu byt free od rodicov a ich nazorov ., co je uplne normalne. Ale koli tomu malemu trochu pribrzdi. On si tiez musi najprv zvyknut na tvojho priatela a kto vie ci ten vztah bude fungovat ? Ty chces kut zelezo za horuca kym je zalubenost.. ale aby to Nebolo aj rychle ochladnutie.. a potom co ? Vratite sa k rodicom ? Vies si to predstavit ? To nebude len pre maleho hore dole zmatok ale aj pre teba horsia situacia. U rodicov klesnes ze nemas dobry usudok ze sa nevies bez nich postarat o seba a dieta. Ked sa budes stahovat malo by to byt do istoty. A tu si Musis casom Este len vybudovat.
@jana182929 zatial neries ten spanok tam. Mozno casom bude aj Sam chciet.
@miadi hej tak je pravda že priateľ je toho názoru, že načo keď ma voľný byt tak ,že on bude len rád ak nás bude tak mať ak by sme prišli preto vobec ten nápad prišiel.. kecali sme vieš, že ako dochadzame a tak a prišlo na to ,že veď ostante pár dni ,že aspoň sa bude s malým hrať, že strašne chce aby si ho obľúbil..no a ja som si povedala šak prečo nie vieš, ale nebude sa to tak dať .. dáme malému priestor väčší a keď zaspinka tam sám od seba budeme vedieť, že super to je ten čas, že môžme aj na viac dní atď 😊
@miadi tak ďakujem, že si so mnou pokecala 😊 že to so mnou prebrala aj iná hlavaa 😄😊.. A už utekám z tejto diskusie ,lebo zbytočne budem mať smutnú náladu z ostatných odpovedi ..ďakujem ešte raz 😊😊
@jana182929 ak je to dobry partner ak mu na tebe zalezi tak vydrzi niekolko mesiacov ked sa budete vidat len na par hodin raz za tyzden kym si maly zvykne. Ty si na materskej maly aj ty mate free time mozete teoreticky byt kde chces niekolko dni. Len on je este malicky a potrebuje svoje istoty. A verim ze pre teba je prvorady. Nasilu sa nic neda riesit.
@jana182929 smutna nalada prejde ale smutny zivot nie.Syn sa na svet nepytal a ma byt prvy, ine by bolo keby si bezdetna.
@jana182929 Ahoj, ty stale píšeš o diaľke. Ja som mala svoju prvú lásku holanďana tomu hovorím diaľka, boli sme spolu 4roky, dokonca zasnúbený. a to som dieťa nemala bola som slobodna baba bez záväzkov. Ty máš dieťa, máš rozmýšľať hlavne aký to bude mať dopad na drobca, nie na vás dvoch. Prečo sa do toho tak rychlo hrnieš? Keď je to fajn chlap tak mu nebude vadiť, že sa budete najprv spoznávať. Po mesačnej známosti NIKDY človeka nepoznáš. Daj emocie a "nadržanost" ,bokom a buď zodpovedná a hlavne váž si samu seba. Aj keby si tam zo začiatku chodila len na vikend, chlap sa ťa "nabaži" a potom ťa kopne do rici čo potom hm?
Ja sa jej ani nedivim, byva v diere na Vychode, kde chodi bus 3x za den. Auto nema nikto z nich. Aj pre spoznavanie by boli lepsie, ak by boli castejsie spolu, ale bez auta to neide. Je to mala dedina a zrejme jej rodicia nedovolia, aby on tam prespaval, aby si nepokazila uz aj tak posramotenu povest. A to este nenapisala, aka dialka ich deli. Ale to nemeni nic na veci, ktora sa tu popisuje. Ma to dievca tazke.
@oli18 Nie dievča, to dieťa to má (a bude mať) ťažké 🙄 a diera na východe? A ty z akej diery "vyšla"? ( to bola rečnícka otázka)
@jana182929 ja by som do cerstveho vztahu dieta netahala.. ziadne, ze nech si zvyka.. dieta by chlapa videlo, az ked by to uz bolo medzi nami vazne a planovala by som s nim spolocnu buducnost, cize neexistuje, ze uz po mesiaci.
Ale moja priorita v tvojej situacii by bola osamostatnit sa.
@jana182929 k teme. Je to tvoje prvorodene takže jasne ze možno príliš riešiš každý detail, ale ved je to 1,5 ročne batoľa. Jeho svet je jednoduchý, nerozmýšľa ako človek. Je zvyknutý bývať /spávať v jednom priestore tak sa ho dozaduje. Keď s ním budeš cestovať zvykne si na to tiež, kopu ľudí s podobne starým dieťaťom chodí na chatu, na dovolenku ci dokonca precestuju polku sveta,.
Takže absolutne nerieš ze ide k dverám, no a čo. Tak ide, možno sa mu bude v cudzom prostredí ťažšie zaspávať ale to je celé. Nič co by ta malo extra trápiť alebo obmedzovať v zivote
Ak syn ide ku dverám, že chce ísť domov.... bolo by lepšie,ak by tvoj priatel prišiel za vami. Možné je, že syn vidí jeho "pravú tvár", aj keď tebe sa to tak nejaví. Držím palčeky, aby sa to urovnalo
@oli18 dievča to má ťažké? Má 1,5 ročné dieťa, v lete mala priateľa s ktorým chcela otehotnieť. Teraz má nového, chodia spolu mesiac, dieťa ho videlo 5 krát (tento počet napísala autorka) a už rieši, že dieťa tam nechce spať. Vážne ti jej správanie príde v poriadku? Mne nie. A že to má ťažké ju nijak neospravedlňuje. Aj iné ženy to majú ťažké, ale dieťa majú na vyššom stupienku ako mesačnú známosť.
@jana182929
A kam sa tam ponahlas v tom vztahu? Uz si rozvedena... potrebujes este dalsi rozvod?
Ved sa normalne otukavajte, spoznavajte, budujte vztah, chodievajte na vylety, komunikujte, zoznamte sa s rodinou navzajom, a potom robte zavazne rozhodnutia.
Dost ze dieta prislo o rodinu, netreba ho este takto stresovat.
@dievcacitajucelist z takej , ako aj ty.🤣 Suhlasim s prispevkami,
@melanta len som to napisala, aby ste mali o jej situacii lepsi obraz, lebo viem, kde je ta dedina. Ona potrebuje bud frajera s autom, alebo sa odstahovat z dediny do mesta a svoje znamosti spoznavat postupne a pomaly, nie sa z dovodu vzdialenosti hned k nim stahovat. Ved nech napisu baby, ktore su v podobnej situacii, ako ona. Dedina bez spojov, obaja bez auta, deli ich vzdialenost a chcu byt spolu.
@jana182929 autorka má zrejme v pláne ostať ako slobodná matka s deťmi každé od iného otca
Postav sa na vlastne nohy a nie sa zavesit na krk dalsiemu chlapovi. A este s tak malym dietatom, ved to musi mat uz tak v hlave popletene. Spamataj sa dievca.
Ja len k veci napisem, nakolko k novemu vztahu mam rovnaky nazor ako vacsina diskutujich, ale je to tvoj zivot.
Syncek asi nie je zvyknuty na ine prostredie. Ak ho budes bravat kade tade, navykne si, a bude mu k pohode stacit tvoja pritomnost. Ja u mojho absolutne neriesim nejaku zmenu miesta, on je doma vsade, kde sa vybalime
@ropucha6 Suhlasim to, že je sama s dieťaťom neznamena, že ďalší chlap ju zachráni. Veď kopec žien sa dokáže postaviť na vlastné nohy...vytvoriť zázemie pre seba a aj dieťa bez toho aby sa zavesili ďalšiemu chlapovi na krk
To sa musí človek už inak snažiť, aby pri jeden a pol ročnom dieťati už nemalo otca. To si mala rýchlovku, alebo ako? Teraz ďalšia rýchlovka s novým chlapom, po mesiaci sťahovať malé decko k cudziemu chlapovi, nechať sa rýchlo oplodniť a čakať, že budete šťastná rodina. Skús používať už len hlavu a spodnú časť tela vynechaj. Chuda dieta.

@miadi tak u mňa doma na jasle majú zlý názor.. ja na toto nemám ani možnosť.. až keď malý pôjde do škôlky bohužiaľ chcela som no týždeň so mnou nikto ani po takom rozhodnutí doma nekomunikoval..a neutekam skôr po všetkom zlom ma strašne láka už pekný život.. asi skôr to