icon

Rodičia môjho partnera

zuzadri
13. jún 2022

Ahojte, chcela by som pocut nazor aj niekoho nestranneho. Resp ake vztahy mate s rodicmi svojho partnera? Ja som jeho rodicov nikdy nevidela ani len na fotke, odmietaju ma, kedze sa ich syn rozviedol a nasiel si mna. Kym odmietali len mna bolo mi to jedno, avsak uz mame aj spolocnu dcerku, ktoru nemaju zaujem ani vidiet a vyjadruju sa, ze ona nie je ich vnucka a ze aby som neratala, ze nam po nich nieco zostane. Je mi to strasne luto kvoli malej. Mam uz po 30tke, je to moje jedine dieta a mrzi ma, ze sa k nam (k nej) niekto takto sprava. Oni totiz povazuju za svoje vnucky iba partnerove dcery, ktore ma z manzelstva. Priatel tiez nie je chlap, ktory by sa nas zastal, mam casto pocit, ze nas za svoju rodinu nepovazuje. Mozno sa este len nezmieril s tym, ze sa rozviedol a zial jeho dcery z manzelstva o neho odvtedy nejavia zaujem.

Strana
z2
petricka22
13. jún 2022

@zuzadri klud, co sa stalo, stalo sa… je jasne, ze ta jeho rodicia nebudu tlapkat po pleci za dobre vykonanu pracu, ale mali by respektovat rozhodnutie syna. Neviem ako vy, ale ja si myslim, ze by rodicia mali svoje dieta vzdy podporit, aj ked s nim nesuhlasia (v dospelosti a jasne ak nejde o trestny cin a pod). A urcite ste teda pri tom boli obaja a nesiete za to vinu obaja. Preco by mal byt muz neviniatko a za vsetko moze ta, ktora ho zviedla, pocestneho otca rodiny 🤦‍♀️ Vzdy su pri tom dvaja.
Je to ale urcite na nom, aby si to s rodicmi vydiskutoval, ak to nevedia pochopit. A nechapem, ako dospeli ludia mozu odcudzovat nevinne dieta za chyby svojich rodicov. Ze teba nemusia, ok, ale ak aj vase dieta, to musia byt riadni zadubenci.
Neviem, asi mas riadneho ozembucha, treba s nim dat riadnu debatu, ze ako si to dalej predsatvuje…

97tomi
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
13. jún 2022

@97tomi s tymto nesuhlasim. Su prote take stíhačky, ze chlapa vedia dostat do postele aj keby mal normalny vztah.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
13. jún 2022

@betulinka1 aj opacne sa to napisat, su aj taki stíhaci co zblbnu zenu aj keby to inak neurobila

dievcacitajucelist
13. jún 2022

@betulinka1 suhlasim....sesterka mala s mužom krízu...ona pár mesiacov po pôrode....jasne hormóny hlásili nadvládu nad zdravým rozumom...muž nespokojný...šancu využila jeho bývala...vypisovala mu aký je dobry chlap, šikovný a podobne dristy aj sa párkrát stretli...sesterka mu prekutrala mobil a tak to zistila...urobila doma rošambo...chlap sa rozhodol pre ženu a dieťa,...takže niektore ženy dokážu byť bezcharakterne mrchy

betulinka1
13. jún 2022

@simca06022011 moze byt aj ked zeny su skor na city, cize ak je zena spokojna, tak vie skor nastavit hranice ako muz.

simca06022011
13. jún 2022

@betulinka1 by si sa divila 😂

betulinka1
13. jún 2022

@simca06022011 ani to nechcem vediet 🙈🙈🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simdob
14. jún 2022

uf asi by ma to trápilo veľmi, ale teda snažila by som si asi nájsť cestu k nemu hlavne, aby som ja a naše dieťa bola priorita pre neho a nie zvyšok rodiny. Aj keď viem si predstaviť, že to jednoduché nebude.

zuzadri
autor
15. jún 2022

@simdob no mi hovor. Ono to zacalo spociatku velmi dobre, vsetko bolo ruzove, dokonale. Stretla som sa s jeho zenou, chcela vediet, ku komu budu ich dcery chodit. Splnila som jej podmienky. Chodili k nam, blizili sa vianoce, malej sme pripravovali mikulasske prekvapenie, prisla aj starsia dcera s rodinou. Rodinna idylka. So starsou som sla na predvianocny nakup darcekov. A zrazu... na vianoce k nam mala uz prist nemohla, starsia prisla len po darceky. Odvtedy u nas nebola ani jedna, vztahy sa pokazili. Mladsia mu povedala, ze ho nikdy nechce vidiet, starsia sa prestala ozyvat. Pol roka na to som otehotnela. Jeho rodicia su chapem stara skola, ale povedat, ze oni maju len tie dve vnucky, bolo na mna dost. S jeho rodicmi som sa nestretla, aj ked nas volali, aby sme sa stretli, bolo mi jasne, ze sa chcu hadat a na to ja moc nie som.

dievcacitajucelist
15. jún 2022

@zuzadri Ja viem, že kopec párov ma problémy, robia si zle...rozchádzajú sa...niekedy aj kvôli nevere, ALE....to, že boli dcéry pri tatkovi a potom už nie....no si žena čo im "zobrala " otca...rozbila rodinu...toto všetko chce kopec tolerancie a kompromisov...zo všetkých strán...neviem čo ste prežili...ako váš vzťah začínal, prehlboval sa..to viete len vy dvaja...no máš "čierneho petra" v ruke...blbá pozícia..

Strana
z2