Rozvod verzus záchrana manželstva
Ahojte maminky
S mužom sme 9rokov spolu a z toho 1rok manželia no od kedy som otehotnela a porodila dietatko nás nespojilo ale ešte viac rozdelilo....nikdy nie je doma chodí po kamatatoch krčme aj pije....my ho nezaujimame...vraj som sa mu zhnusila...no hrozne sa zmenil....ani mile slovo ani objatie nic vobec nic...a rozumny dovod nema...proste ho to nebavi uz...v nedelu sme sa uz brutalne pohadali zacal mi vykrikovat ze mi sudom vezme malu len aby som trpela ze mi ju nenechaju kedze nemam prijem a podobne vyhrazky...som z toho znechutena a je mi zle....mate tu niektora nieco podobne doma?
@marshmallow pri takomto malom babatku ziadnu
@marshmallow dcéra je ešte malička teraz tam priestor na striedavku nevidím, ta sa určuje pri starších deťoch.
Úplne Vás chápem. Riešili sme viacero pro Bono rozvodov pre mladé ženy ktorých manželia presne takto vydierali ako ten Vás. Verte mi, keď bude potom, padne Vám balvan so srdca.
Na sude je sudca, ktorý ho raz dva spacifikuje, pokial to teda nie je chronicky agresívny magor bez úcty k autorite. Ale na to su iné opatrenia.
Naozaj sa obrate aj na centrum právnej pomoci, kebyže nemám dnes termín pôrodu a necakam na vlastne dieťa hneď by som sa Vám venovala.
@marshmallow tu smsku od 18 ročnej slečny si prepošli k sebe na mobil
A vymaž z jeho preposlanych správ
@marshmallow Nečítala som ostatné príspevky ... moja rada, daj malú do jaslí, vybav si príspevok na starostlivosť to je 280 € a choď do práce ... odíď od magora, nedopusti aby dieťa vyrastalo v takejto atmosfére ... Podaj žiadosť o rozvod, žiadaj čo najvyššie výživné na dieťa a dokonca je výživné aj na manželku 🙂 🙂 zodrala by som ho z kože ... neznášam takýchto chlapov ... neboj dieťa ti nevezme, kto by len zveril dieťa chlapovi čo sa celé dni fláka, pije a ťahá sa so soplandami 🙂 nedaj sa, nech sa ti vyhráža akokoľvek, nemá pravdu, chce ťa len dostať do úzkych... držím palce ... keby si ešte niečo potrebovala napíš IP ...
@marshmallow chod cim skor za kuratorkami
@misinka26 ale ved ma len 5mesiacikov a uz ju mam dat do jasli za to ze jej otec je magor?
@marshmallow urcite nie do jasli
@misinka26 príspevok na starostlivosť je do výšky 280, nie je to pevná suma a priznajú Vám len toľko koľko je oprávnený náklad. Čiže ak bude v jasliach platiť 150 EUR dostane len toľko. A reálne to bude platiť jasliam čiže to veľmi situáciu nerieši podľa mna.
@dominikav123 zlata ste velmi prajem kratucky a co najmenej bolestivi porod...ja by som si to rada zopakovala zial Bianca bude asi bez surodencov :( a ano je agresivny ked mu niekto protireci....na sude bude dusno...
Bože dievčatá, my sme za komáčov všetci našlapali do jasiel ako pol roční a žijeme, nerobte z toho drámu ... tak nech si zoženie pani na stáženie ... ja hľadám cestu ... treba sa pozerať na to ako to ide nie ako to nejde ...
@dominikav123 neviem v akom meste žijete 🙂 u nás je aj suma 280 e málo 🙂 ok ale ak nemá kde bývať a nemá sa o ňu kto postarať tak čo??? má sedieť doma na zadku do 3 rokov dieťaťa pri magorovi ... nech sa páči ...
@misinka26 ledva som porodila a spamatala sa z porodu akurat si zaciname vychutnavat jedna druhu a toto vsetko mam zahodit kvoli tomu ze jej otec je taky aky je?? :( smutne
@marshmallow Ja vás chápem, ja som tiež šla do práce od drobca, ale občas proste nie je na výber ☹ keby Vám aspoň pomohli rodičia, ale takto ... ja by som radšej šla do práce ako sa ťahala s dieťaťom po krízových centrách ... veľmi ma mrzí Vaša situácia ale ak si to s partnerom nejak neujasníte budete musieť niečo obetovať pre pokoj najmä dieťaťa 🙂
@marshmallow ☹ ach to sa až zle číta. Nieje čo zachraňovať. S tým bytom to nieje úplne tak že nepatrí nikomu. Patrí jemu, keďže je na LV on a kúpil ho pred svadbou. Tebe ale patrí polovica splátok zaplatených od svadby do rozvodu (alebo zrušenia BSM) A keďže si na MD tak môžeš hneď žiadať výživné na dieťa aj na seba. Dieťa ti nevezme - to je taký šplech do vetra z ožratej hlavy keď dojde z krčmy (mimochodom pekná vzorka našej armády - na grc) Našťastie o tom bude rozhodovať súd a nie on a jeho kumpáni. Takže po ďalšej takejto k0k0tskej poznámke ho pošli do gúl a chráň si svoje práva a choď za svojím cielom. To by malo byť: V ŽIADNOM PRÍPADE NEOTEHOTNIEŤ, a vyriešiť rozvod a výživné. Asi sa vrátiš k rodičom, ale s jedným drobčekom by nemal byť problém.
@misinka26 ved to ziadna komunikacia urazky...no neda sa s nim kazdy den verim ze bude lepsie ale nie...je to to iste alebo horsie
AHoj, poradit ti az tak neviem, ale nechapem, ako si sa mohla muzovi znechutit, ved si jedna krasna zena podla fotky...nechapem tych chlapov niekedy, ze co by uz doma chceli mat...mne to skor pride tak, ako keby tvoj muz na dcerku ziarlil, mozno si jej venovala uplne celu pozornost a preto sa takto k tebe zacal spravat. Tym netvrdim, ze si nemas dcerku vsimat, len ze niektori chlapi to tak tazsie prezivaju, ked vstupi dieta do rodiny, lebo zrazu si uvedomia, ze su niekde vedla..co je normalne, pokial teda mama neni 100 percent len na dietati nalepena..drzim palce, nech to pre vas dopadne co najlepsie, hlavne, aby ste boli s dcerkou spokojne. Drzte sa.
@mysicka36 mame v mojej detskej choru starku na srdiecko uz nemoze byt sama :( no oni su dravii a bude aj svokra kedze je to jedinne vnuca...ibaze by nabuchal inu
@simculllka lebo spoznal tuto!!!!!!!
@simculllka no aha ta blondina urcite nie som ja
@marshmallow Je veľmi smutné ako sa niektorí "chlapi" vedia zachovať ... skús sa opýtať čo vlastne chce, ak to nejde rozhovorom napíš mu mail ... napíš, že už nevládzeš a že chceš odísť, možno ho to naštartuje, niektorí chlapi potrebujú len nakopnúť ... ale najskôr sa opýtaj samej seba či to fakt chceš ... či s ním chceš aj napriek všetkému ostať ... porozmýšľaj čo bude najlepšie pre malú ... ak to bude len horšie a horšie nebudeš mať veľa možností ...
@marshmallow
prosim ta, to ti nestaci 8 rokov chodenia aby si videla co je zac????!!!!
kde si mala oci?!!
NEVERIM, ze z minuty na minutu sa z neho toto stalo...
@marshmallow ahoj, bohuzial ano, budes to vsetko musiet zahodit - lepsie povedane, budes sa musiet toho vzdat. Necitala som vsetko, ale to spravanie tvojho manzela - ufff, zle...
Zrejme nemas svedkov tej hadky, kde sa ti vyhraza, ze zoberie malu len aby si trpela, skoda... ale aj tak, toho sa neobavaj, ani striedavej starostlivosti, dieta je prislis malicke a ak nie si zavisla od alkoholu, drog, liekov, hazardu, netyras dieta, pravidelne sa o dieta staras (davas mu jest, hygiena, zdravotna starostlivost...), tak dieta ostane tebe. Samozrejme, musis mat strechu nad hlavou, na ulici nemozes s malou ostat, to je jasne.
Ako je to s tym bytom ? Je pisany na tvojho manzela ?
@marshmallow toto tu nedávaj, požiadaj admina nech to odstráni, ak sa da
@mima4 neee tak pomalinky to prichadzalo a posledny rok od kedy som otehotnela a nedala mu vytuzeneho chlapceka uplny nezajem o mna
@misinka26 on ma nechce on to povedal....len on nepoda ziadost o rozvod...aby nemusel platit

@marshmallow v prvom rade by som dala preč fotku z profilu...ak už sem píšeš detaily, podľa ktorých ťa môže x ľudí spoznať.