Rozvod verzus záchrana manželstva
Ahojte maminky
S mužom sme 9rokov spolu a z toho 1rok manželia no od kedy som otehotnela a porodila dietatko nás nespojilo ale ešte viac rozdelilo....nikdy nie je doma chodí po kamatatoch krčme aj pije....my ho nezaujimame...vraj som sa mu zhnusila...no hrozne sa zmenil....ani mile slovo ani objatie nic vobec nic...a rozumny dovod nema...proste ho to nebavi uz...v nedelu sme sa uz brutalne pohadali zacal mi vykrikovat ze mi sudom vezme malu len aby som trpela ze mi ju nenechaju kedze nemam prijem a podobne vyhrazky...som z toho znechutena a je mi zle....mate tu niektora nieco podobne doma?
@marshmallow no tak urcite vas nejdem porovnavat, ktora je krajsia horsia lepsia, ale obidve ste normalne pekne baby, len vies, ak je ta baba mladsia slobodna, tak chapes,zivot je gombicka, ziadne stresy, ziadne povinnosti zvycajne, tak niektori chlapi su taki, ze proste chcu mat stale zivot lahky, bez ziadnych stresov, ako ked mali 18...tak potom vyhladavaju taketo zeny..ale o tom zodpovednost nie je. Ak vedel urobit dieta, tak by ho mal brat so vsetkymi nasledkami, aj s tym, ze zena nema uz tak cas na muza, ze je tu niekto treti..chlap, ktory to nepochopi, tak by si ani nezasluzil deti..neviem, co ti na to napisat..ja nechapem, co dokaze muz, ktory ma krasnu zenu s krasnou dcerkou doma , vidiet na babe, ktora sa foti s plysovym macom....
@pribinak myslis tu foto???
@simculllka asi presne tu beztarostnost....asi sa citi zle ze je zodpovedny....
@marshmallow btw, tu foto radsej zmaz...
@alaguema tak ako to mam zmazat?
@misinka26 to co su toto za rady dat dieta do jasli a take malinke a ked jej ochorie aj tak s nou bude stale na ocr a to jej ziadny zamestnavatel tolerovat nebude, nakoniec by prisla o pracu a dcerka o zdravie. Nie nato mame deti aby sme ich odkladali a pohadzovali ked sa nam nehodia a ano kedysi to tak bolo ved preto aj väcsina z nas ma take vztahy s rodicmi ako ma, viac sa nam venovali cudzi ludia nez vlastni rodicia, to je smutne
@marshmallow byt tebou pokusim sa o uprimny rozhovor s manzelom co mu vadi, co sa zmenilo a ako si spoluzitie predstavuje dalej, povedz mu ze takto to pre tebe nie je unosne ale neutoc nanho proste si vklude sadnite a debatujte ako dospeli nie tinedzeri v afekte. Prichod dietatka je tazka skuska, pre oboch rodicov, mozno sa len hneva ze davas prednost dcerke a on ostal odstrceny, nepises ako zijete ako travite volne chvile, ako sa co zmenilo po porode. Myslim ze kazde manzelstvo sa zmeni prichodom babatka, pridu skutocne problemy a starosti a treba sa s tym vysporiadat nie pred tym utekat. Zrejme ste sa uz velmi odcudzili to neznamena ze to este nemozte dat doporiadku, nemusis hned riesit rozvod. Ja urcite neradim krvopotne ostat s despotom ale do vztahu si naozaj vidis len sama, tu pises len okraj toto co sa u vas deje, tak skus porozmyslat, kvoli vam aj kvoli dcerke, lebo ako sama matka s dietatom nebudes mat o nic lahsi zivot ver mi.
@simculllka ako nejde to
@marshmallow pozri, spravila si chybu ze si sa za neho vydala, ked si vydela znaky jeho spravania....
nehovorila si o týchto veciach s niekym z jeho okolia, ze co sa deje? napr. s jeho sestrou, kamarátom, matkou,...?
@marshmallow vsetky, tvoju profilové a aj to fotené z mobilu
@matulkka skor ja sa hnevam ze travi dennnodeeneee v krcme a to mu vadi ze stratil slobodu a musi sa spravat zodpovedne
@marshmallow mozes dat zamknut celu diskusiu adminom, ze sa do tohto nedostane uz nikto alebo skus poziadat admina, neviem, ci sa to da...ze len zmaze fotku..
@mima4 ano pravda znaky tam boli ale kazdy mi vravel neboj dieta Vas spoji este viac...omyl u nas uplny opak...vie jeho mama no neurobi s tym nic...ona stoji za nim...mam ho tolerovat...ale ja donho vyskakujem ze nikdy nie je doma
@simculllka kto je admin?viete ho oznacit?
@marshmallow tú z mobilu ti asi zmaže admin. Profilovku si vieš zmazať sama. A už sem zatiaľ radšej nič viac o ňom, jeho rodine, frajerke, kolegoch, nepíš.
ešte sa neunáhli. Ja by som nerobila ešte nič...po čase ho možno tá slečna prejde....
@marshmallow
https://www.modrykonik.sk/vsetko-o-modrom-koniku/
mas tam aj hlavneho admina, hned hore, aj adminku fora, trochu nizsie...je tam vzdy aj link "Napisat mu/jej spravu"
@mima4 OMG!videla napises-vydela!skoro mi oci vypadli 😀
@pupavka123
dik... gramatika nikdy nebola mojou silnou strankou 😀 😀 😀 zato matiku som milovala 😎
@marshmallow drzim palce, aby ste to zvladli, neviem co ti poradit...jedine byt trpezliva, snazit sa s nim komunikovat.. Ked si sa raz rozhodla vydat za neho a mat s nim dietatko, asi by si sa nemala hned hnat do rozvodu... Asi by to bolo pochopitelne, kebyze urobis maximum pre zachranu vztahu a o dva roky je to tam, kde teraz, ci horsie, ale takto by to bolo zbrkle rozhodnutie.
@marshmallow jasne chapem nemyslela som to tak aby sa len on postazoval a vyzaloval ale teda aj ty aby si mu povedala co a ako beries, vnimas vadi ti, len nie s krikom tym sa nic nevyriesi. A ak dojde k rozvodu aspon si tam nebudete nedostojne vykrikat veci co ste si mali povedat uz davno. Ja tiez nemam ukazkove manzelstvo ako z filmu 🙂 ale snazime sa komunikovat spolu o vsetkom o radostiach a problemoch a tym sme zatial vsetko prekonali, tiez mam dni ked ho mam chut pobalit alebo by som radsej zmizla ja, no pred problemom sa naozaj neda utiect. Ak bude clovek len utekat, bude to tak aj v dalsom vztahu a donekonecna.. Len som ti chcela napisat aj inu alternativu, kedze sa tu uz tocite len okolo rozvodu. Drzim palce
@alaguema oznacte niekto admina dakujem :(
@bonaqa2013 jedna slečna ho prejde a iné ho zase namotajú. To jeho arogantné chovanie je hlavný problém. Tá slečna ani nemusí vedieť čo je to za úbožiaka. Tá by ma najmenej trápila v tomto prípade. Lebo z popisu nikdy nebol milujúci partner roka. A po narodení to zaklincoval. Ak by mi môj chlap po pôrode povedal, že som sa mu zhnusila tak by ma videl osobne najbližšie až na súde. 😝
@marshmallow ja som ten príspevok s fotkou nahlásila adminovi, tak verím že zmizne zachvílu.
Aj ostatné baby ho môžu označiť. A ty si daj preč svoju foto z profilu radšej, nech ťa tu nespoznajú susedy, rodina...
@mysicka36 vieš čo všetko sa natára v manželstve? ale nie vždy to ide hneď sa uraziť a už ma nie je. a najmä ak sú deti... tak to nie je len také jednoduché sa hneď zbaliť a dovi dopo... Neraz je problém aj kde odísť .... Na pár dní prespíš aj u kámošky, ale na dlhšie??? ale určite si treba rozmyslieť mať s týmto pakom ďalšie dieťa...
ten tvoj musi mat bohovske iq nebojsa dieta ti nezoberu a ked nemas peniaze on bude prispievat nielen na malu ale aj na teba tupec :D ja som mala taky isty pripad doma my sme ho nezaujimali iba krcma a kamarati a tam sa pred nimi neustale vystatoval ako sa o nas stara..no chudak..a ked ti povedal ze sa mu hnusis hmmm tak tu asi nie je o com premyslat
@mysicka36 dakujem ze pomoc zienky kto ma zaujem napiste mi ip budeme to takto riesit :( neze aj s toho este budem mat zle :( uz mi to ozaj netreba :( a veru ccela som aspon 2deti no.uz nechcem :( je tazke uzivit jedno nie este 2
@nikolka1986 dakujem ale uz sa ma asi presytil po 9rokoch
Nemozes na cas odist s malickou k rodicom, rodine, mozno sa situacia na chvilu upokoji. Mozno mu budete chybat, mozno nie. Ak teda myslis, ze je situacia beznadejna tak potom podat navrh na rozvod, neviem ako to presne funguje. Viem, ze to mozes riesit aj cez upsvar, teda oni zaplatia trovy konania, ale pocitaj s tym, ze Vas budu dlho rozvadzat. Viac ti povedia na urade. Drzim prsty

@marshmallow ty si fakt koleduješ o riadny prúser. Nemôžeš sem dávať fotky cudzej ženy plus tvoje komentáre k tomu.