icon

S obrovským šťastím prišiel neskutočný strach

evel
19. máj 2012

Ahojte.. mam skveleho manzela, ktoreho neskutocne milujem a perfektnu malu dcerku.. odkedy sa narodila,sstale si uvedomujem ake mam neskutocne stastie,ze ich mam.. a strasne sa bojim, ze sa nieco stane.. neviem sa tych pocitov zbavit a ked ich mam,mam pocit, ze tym nieco privolavam...inak som velmi racionalny clovek a sama tym pocittom neviem pochopit.. chcem vediet, ci aj niekto iny preziva taketo az prehnane pocity ako ja.. prosim baby, ktorym toto pride stupidne a nepochopitelne,nech nereaguju.. naozaj mam zaujem len zdielat pocity s niekym,kto preziva mozno nieco podobne,lebo je mi lahsie sa takto zverit ludom,ktorych nepoznam ako to riesit s niakym znamym..vdaka za pochopenie..

Strana
z2
abriela
13. jún 2012

@evel prave preto uz roky spravy nepozeram. Zakazala som si citat temu, zomrelo mi dieta, aj ked tiez mam anjelika.
V spravach na MK mam toto:

*****Čmeliak ma plochu krídiel 0,7cm2 a váži 1,2g. Podľa známych zákonov, lietať pri tomto pomere nie je možné. Čmeliak to však nevie a predsa lieta.***** Z knihy: Jak naplno využít sílu své mysli.

Takze, na vsetko je mozne, len treba tomu verit 😉
Ver, ze tvojej Lucke sa nic nestane a bude mat krasny bezproblémový zivot.

magdusv
13. jún 2012

@evel ten nadpis témy mi hned pripomenul čo sa u mna po narodení malej zmenilo a velmi intenzívne prejavuje. zaujímavé je že o malu ako taku sa nebojím - teda nie že by som sa nebála ale nie som velmi úzkostlivá pri pádoch, úderoch, chorobách (alebo sa iba tak navonok tvárim) , ALE ešte v nemocnici som sa na tretiu noc zobudila vystrašená, spotená, bol silný dážd a ja som mala sen že prišla vojna. odvtedy mám také sny častejšie a ten pocit nevedomosti čo bude dalej mi šialene ubližuje a cítim to aj cez den po takejto noci. tak ako sa iné maminky boja o svoje deti v bežných veciach, ja sa bojím že čo bude s našou dcérkou keby... keby niečo príde.... keby sa nám ako rodičom niečo stane (to mi napadne vždy ked ideme bez nej niekam s mm).... správy odmietam pozerať a vždy sa len pýtam muža čo je nové 😅

miskakyska
14. jún 2012

@evel si môžme ruky podať!

Strana
z2