Silné city k bývalému
Ani neviem, co chcem pocut... som stastne vydata, nic mi nechyba, manzela milujem nadovsetko. no casto sa mi sniva o jednom mojom byvalom... bola to taka strasne osudova a komplikovana laska, vzdy nam nieco branilo byt spolu, hoci sme velmi chceli. stacilo aby sa na mna pozrel a neuverite, mnou doslova elektrina prebehla. bez toho, aby som sa musela otocit, citila som, ze vosiel do miestnosti. vzdy som vedela, kedy sa na mna pozera, lebo ma mrazilo na zatylku a naskakoval mi husia koza.... teraz sme obaja stastne zadaní. ak sa da vobec nazvat, ze sme niekedy spolu chodili, tak sme sa rozisli alebo naposledy videli niekedy v 2004. no stale sa mi sniva a ked sa mi sniva, ja na neho potom myslim niekolko dni, potom zabudnem. len potom sa mi znova sniva a zas niekolko dni na neho myslim. hoci mame na seba telefonne cisla a sme priatelia na facebooku, vobec spolu nekomunikujeme a mna to velmi mrzi. citim sa, ako keby cast srdca vobec nebola moja, ale uz navzdy jeho. zamknuta, skamenena. manzela neskutocne milujem, ale je to uplne ina laska, z neho ma nemrazi, nezabuda mi buchat srdce, ked sa na mna pozrie. aj vcera sa mi snival, preto ma to zasa tak vzalo. len som potrebovala niekomu povedat o tomto mojom trapeni.... Už sa mi tu par dobrych dusiciek snazilo poradit, lebo sama neviem, co chcem, ci co mam robit. Nemozem na neho zabudnut, hoci velmi chcem. Je to uz 10 rokov. Viem zit bez neho, ale nechcem. Byvam od neho velmi daleko, ani nepamatam, kedy som ho naposledy videla. Nechcem s nim vztah, nechcem sa s nim stretnut, teda velmi chcem, ale uplne by mi stacilo, keby sa mi raz do roka ozve - zijem, som stastny. lebo ak je stastny on, som aj ja. tak preco mu nenapisem? lebo sa bojim, ze u neho sa to uz zmenilo, ze uz na mna zabudol... i ked neviem, ako by sa to dalo, lebo to bol taký intenzivny, ohromujuci, nadpozemsky pocit, na ktorý človek uz v živote neodkaze zabudnut. mam svoju rodinu, on ma svoju, nemenila by som. len tak nejak k tomu svojmu stastiu potrebujem od neho pocut, ze aj on je stastny.... Su dni, ked na neho nemyslim. ale potom sa mi o nom sniva a ja hoci nehcem, myslim na neho. manzel o nom vie, vie, ze to bolo davno a ze to bolo silne, nema s tym problem. len ja mam s tym problem. neviem zabudnut....

@gabrielkaa
@sarinka123
@adelakk
@bajana
@trish31
@juliana77 na blbe telenovely nemam cas
@valy nie, nebol ukonceny z jeho strany
@maribell
@danniellka
@vejula
@sue
@luvika
ženy, dakujem za vase nazory 🙂 kazda pisete, ze nemam riskovat svoju krasnu rodinu. vsak ja ju ani nechcem riskovat! ja nechcem s nim byt, nechcem s nim zit, nechcem s nim spat, nechcem ho stretavat, nechcem chodit s nim na kavu, nechcem s nim telefonovat. mam svoju rodinu, on ma svoju, tak to ma byt. nechcem a nikdy nebudem chciet na tom nic menit. keby to chcem zmenit, mam telefon, mam FB, viem kde byva, kde pracuje, tak ho kontaktujem za tych 10 rokov, nie? viem, ze to znie sialene, kto vsak nieco podobne zazil, tak ma pochopi. to sa neda opisat, rozum to nepochopi. neviem ako vam to mam vysvetlit. cast mojho ja je ON. uz navzdy zostanem bez tej malickej jeho casti. velmi mi na nom zalezi, tak ako zalezi cloveku na samom sebe, chapete ma? aby som bola na 100% stastna, tak potrebujem vediet, ze aj on je stastny, ze sa ma dobre, ze "tam niekde je a zije". ak by aj nebol stastny, riesit to nebudem, je to jeho zivot, zariadit si ho musi sam. mate pravdu, ked to po sebe citam, tak ako keby to pisala nejaka nadrogovana laskou sklamana pubertiacka, ale to sa proste neda vyjadrit, opisat, pochopit. to je taka tenka nitka medzi mnou a nim, ktora sa nikdy nepretrhne, telefonicky kabel, ktory sme kedysi natiahli a stale je funkcny, no nikdy ani jeden z nas nezdvihne telefon. ja sam som z toho magor, verte, ze keby sa to da, poslem kazdej z vas zazitok z toho pocitu, to by ste ma pochopili...
@eritrea ahoj zmenilo sa niečo po 11 rokoch?