icon

Situácia so švagrinou

8. nov 2021

Ahojte potrebujem sa vyrozprávať lebo ma porazí.som mamička na materskej dcérka mala teraz v septembri dva roky a mám švagrinú mužovi sestru ktorá má rovnako starého syna..v sobotu sme sa stretli u svokry a švagriná začala rozprávať že je teraz v jednej firme neďaleko nás možnosť privyrobiť si dve hodiny týždenne a 4 hodiny cez víkend že sa tam prihlásila aby prispela do rozpočtu na brigádu a že prihlásila aj mňa že od polovice mesiaca začíname. Hovorím že prosím??!! Že však hádam nechcem celú materskú sedieť len doma že aj nám treba peniaze a je to normálne že mamičky na materskej si privyrábajú všelijako aby celá ťarcha financií nebola len na mužovi..pýtam sa že ako to ze má niekde nahlásila bez môjho súhlasu a vedomia že či som ja nesvojpravna a že keby som chcela pracovať tak si viem nájsť brigádu aj sama..tak teraz žienky je na mňa urazená lebo ona sa za mňa prihovorila s dobrým úmyslom že si pomôžeme.pritom nám. To vôbec netreba a ja s ak tomu staviam takto.. tak už som po rodine za nevďačnu a lenivu..🙈

Strana
z3
autor
9. nov 2021

Teraz bolo vsech svätých. A chápete že ona nám poslala.fotku z letáku ktoré vence máme kúpiť starým rodičom na hroby ? Ešte zakruzkovala s tým že nám uviedla čas kedy presne máme byt na cintoríne

evaachesa
9. nov 2021

Objednaj ju k psychológovi a pošli jej termín v sms, uvidíš ako zareaguje 😁. Neviem načo sa s ňou vôbec bavíš. Stopni komunikáciu s ňou a uvidíš ako sa ti uľaví 😏

katkati
9. nov 2021

Divní ľudia ako tvoja švagrina sa správajú nepredvídateľne a po svojom. A vôbec im to nie je čudné, naopak, veď oni chceli iba dobre.

acrobaleno
9. nov 2021

@autorka tak aspoň, že ani tebe nevyčíta, že si na tú brigádu nešla. Strašný nonsens toto.
Akože na jednej strane chápem, že chcela pomôcť, ale išla na to ako slon do porcelánu.

acrobaleno
9. nov 2021

Tak tie vence mi neprídu až tak divné 😂 Aj moja mama napríklad určuje, že čo môže ísť na hrob a v akom množstve. 😂 Ale času určite nikomu neurčuje.

autor
9. nov 2021

@acrobaleno ano ale ona dobre vedela že my vence nekupujeme keďže ja ich vyrábam každý rok

mariejenka
9. nov 2021

Autorka,
Mna by zaujímalo,ze ako to švagriná myslela,ze ta prihlásila,prihivorila sa? Len uviedla tvoje meno? Lebo rodné číslo isto nemá tvoje.

kubkovamama
9. nov 2021

@tehulka2011 nemusela to mysliet zle,ale dovolit si za niekoho riesit prácu bez jeho vedomia,tebe by sa to páčilo? Je to minimálne neslušné

cacianka
9. nov 2021

Skoro som si oplula displej...
Humorista.
Slušne vysvetlím teda iba stroho poviem, keď nepomôže zvýšim hlas. A po výstupe vence, brigáda tak zablokuje mobil a siete pred ňou. Aj svokre by som slušne povedala prečo sa jej bojí a skáče podľa jej noty. Potom vypínam obraz aj zvuk.
PS. Aj do riti ju pošlem, nech tam s ... manipuluje🤭

tehulka2011
9. nov 2021

@kubkovamama vychadzam z toho, ze ta brigada sa da lahko zrusit/odmietnut

elizabet173
9. nov 2021

svokru by som odignorovala aj s vencami aj s jej časovým harmonogramom.

annamalaga
13. nov 2021

Ahoj. Ako si to vyriešila ? Našla si švagriná náhradu ?

Strana
z3