icon

Slobodné mamičky, ako vás prijala partnerova rodina?

27. aug 2020

Prijali aj vaše detičky ? Ako na vás reagujú ? Tá moja budúca svokra nereaguje moc kladne zatiaľ

simuskaaa123
27. aug 2020

Ja mám 11 mesačnú, takže možno tým, že je malinka tak jeho teta a bratranec s rodinou ju prijali veľmi dobre, dokonca jej aj kúpili kapsicku a hračku, keď sme mali prísť.. Frajer mamu nemá. A s tatkom sa nebaví, neviem ci ten tatko o mne aj vie.. Ale čudujem sa, že nikto mu nehovorí, že nie je jeho.. Dokonca aj keď neznámi ľudia hovoria nám, že sme rodicia tak je ticho..

ivkazba
27. aug 2020

Môj brat mal 22 rokov keď domov doniesol novú priateľku staršiu o 16 rokov a s dieťaťom. Dnes sú manželia, spolu 18 rokov, naši úplne v pohode. Ja mám vdovca s 2 deťmi, detto naši úplne v pohode.

lululilien
27. aug 2020

Dôležité je aby si mala riadne ukončený vzťah s otcom svojich detí a nebývala s ním už. Toto napr. vadilo mojej mamke. Nebudem viac rozoberať. K nám do rodiny sa dostalo dievčatko, hneď sme ju brali ako našu. Moju mamu volá od začiatku babka, vôbec nenamietala a konecne si ju mamka berie aj na wkndy, teraz má šesť rokov. Je to jej jediná vnučka😀. Ja ju mám tiež veľmi rada, aj jej mamu.

horalka1986
27. aug 2020

My sme spolu 3 roky. Chalani, maju 9 a 6. Muzovu mamu volaju babka. Nikdy nepadla ani len mala narazka na mna a moje deti. Vzali to tak ako to je. Dokonca sa aj obcas sprava ako prava babka. Napchava ich kolacmi za mojim chrbtom atd. 😊

rachel36a
27. aug 2020

Hrozne...hlavne moja svokra...svokor je v pohode...uz som s muzom 11 rokov a dodnes ma svokra neznasa

deniska2706
28. aug 2020

Priateľova rodina nás prijala aj s mojim synom okamžite. Od prvej chvíle je to ich vnučik a spravili by pre neho prvé aj posledné. Ja s nimi tiež vychádzam mimoriadne dobre. Mali sme šťastie.