Slobodné mamičky, ako vás prijala partnerova rodina?
Prijali aj vaše detičky ? Ako na vás reagujú ? Tá moja budúca svokra nereaguje moc kladne zatiaľ
Môj brat mal 22 rokov keď domov doniesol novú priateľku staršiu o 16 rokov a s dieťaťom. Dnes sú manželia, spolu 18 rokov, naši úplne v pohode. Ja mám vdovca s 2 deťmi, detto naši úplne v pohode.
Dôležité je aby si mala riadne ukončený vzťah s otcom svojich detí a nebývala s ním už. Toto napr. vadilo mojej mamke. Nebudem viac rozoberať. K nám do rodiny sa dostalo dievčatko, hneď sme ju brali ako našu. Moju mamu volá od začiatku babka, vôbec nenamietala a konecne si ju mamka berie aj na wkndy, teraz má šesť rokov. Je to jej jediná vnučka😀. Ja ju mám tiež veľmi rada, aj jej mamu.
My sme spolu 3 roky. Chalani, maju 9 a 6. Muzovu mamu volaju babka. Nikdy nepadla ani len mala narazka na mna a moje deti. Vzali to tak ako to je. Dokonca sa aj obcas sprava ako prava babka. Napchava ich kolacmi za mojim chrbtom atd. 😊
Hrozne...hlavne moja svokra...svokor je v pohode...uz som s muzom 11 rokov a dodnes ma svokra neznasa
Priateľova rodina nás prijala aj s mojim synom okamžite. Od prvej chvíle je to ich vnučik a spravili by pre neho prvé aj posledné. Ja s nimi tiež vychádzam mimoriadne dobre. Mali sme šťastie.

Ja mám 11 mesačnú, takže možno tým, že je malinka tak jeho teta a bratranec s rodinou ju prijali veľmi dobre, dokonca jej aj kúpili kapsicku a hračku, keď sme mali prísť.. Frajer mamu nemá. A s tatkom sa nebaví, neviem ci ten tatko o mne aj vie.. Ale čudujem sa, že nikto mu nehovorí, že nie je jeho.. Dokonca aj keď neznámi ľudia hovoria nám, že sme rodicia tak je ticho..