icon

Slúženie matky

17. apr 2022

Je normálne, že ste na návšteve u rodičov a matka bude slúžiť synovi a potom slúži jeho manželke? ale predtým slúžila neveste a potom synovi. Neviem či sa na mňa hnevá ...chcela som sa opýtať ale hanbila som sa

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
kat_
17. apr 2022

zvlastny vyber slov, skutocne 🙂 zlaty moj muz, ked prideme k svokre, necaka na "sluzenie" a prinesie na stol aj sam 🙂

marca12
17. apr 2022

Normalne som sa zamyslela komu svokra sluzila na poslednej navsteve. Ano spominam si,sluzila mne najskor,tak je dobre,mozem spokojne spavat. Zenska akoze fakt toto ides riesit?

vilma7
17. apr 2022

Myslíš podávanie jedla a stôl? Ak to, tak u nás sa nakladá tomu, kto je skôr pri stole. Nie vždy všetci naraz.
Alebo sa položí hrniec na stred stola a naberáme si zaradom, bez nejakého významu, kto je niečo viac. Všetci sme na jednej úrovni.

Ale musela som si to prečítať aspoň 5x kým som ako tak trošku pochopila o čo ide, ak som vôbec trafila 😆😆😆

sense
17. apr 2022

@viestta na MK je možné úplne vsetko

spadnutaslivka
17. apr 2022

To je tak, keď si niekto myslí, že ovláda cudzí jazyk, ale neovláda... Aspoň dúfam, že je to príspevok človeka inej národnosti. Slová slúžiť a obsluhovať majú odlišný význam, aj keď sa zdá podobný.

koniarova
17. apr 2022

@marca12 ozaj. Aj my sme boli dnes u svokrovcov a slúžila som ja všetkým. No dúfam,že som neporušila nejaké pravidlá sluzenia.😁😁

mima1
17. apr 2022

@viestta ak sa vobec dozvieme co to je

viestta
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
17. apr 2022

Už teraz svokra nemusí na teba hrať chutnú, aby si ju zbavila jej syna😁🤭 už keď ho máš, nie si pre ňu zaujímavá 🙄😁 ci zle som to pochopila 🤭

zdenkastanka
17. apr 2022

Co ty chciet od nas?🤨👽

alanko20
Autor odpoveď zmazal
kvietok2891
17. apr 2022

🤦‍♀️

katus226
17. apr 2022

Ja ti tak zavidim. Ja nemam kedy pit 😂

momoqui
17. apr 2022
momoqui
17. apr 2022

ja som sa tak pobavila ... clovek ma dojem, ze furt tie iste temy dookola (kojit ci nekojit, co robit ked dieta nevie cvicit jogu v 3 mesiacoch, muz sa pozeral ine zeny...) a dnes konecne nejake vzruso

oblecenie99
17. apr 2022

@zoro9836 Ty si to pochopil? Môžeš nám prosím vysvetliť,o čo tu ide? Ja som si prečítala celý príspevok viackrát, aj tvoju odpoveď, a som stále stratená.. nemyslím to v zlom, ale už ma to vážne zaujíma 😁

lienka.7
17. apr 2022

Čože? Nechápem pointe tvojho prispevku... kto komu sluzi??? Nerozumiem reci tvojho kmeňa, sorry

terry2003
17. apr 2022

Ja som to asi pochopila. Ona je tá nevesta a boli na návšteve u rodičov jej manžela z a jeho najprv obskakovala jej syna a až potom jeho manželku, a pred ich svadbou jeho mama najprv obskakovala ju/nevestu/ a až potom syna, a autorka sa bojí že sa nami jej svokra hnevá, pretože teraz ju neobskakuje prvú.

luccija
17. apr 2022

@terry2003 aj ja tak chápem.V každom prípade netreba nad tým premýšľať🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
siska53
18. apr 2022

?????????? Ako?????

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
18. apr 2022

@zoro9836 áno,už som medzitým dočítala aj tvoje prvé komentáre,išla som odzadu..

zdenkastanka
18. apr 2022

Dnes mi svokrovci "sluzili" ako prvej. Teraz neviem, mam byt urazena ci byt rada ?🤔😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
raja95
Odpoveď bola odstránená
koniarova
18. apr 2022

@zdenkastanka byť rada.😁😁

sundew
18. apr 2022

Ja sa tak tesim na autorkinu odpoved 🤣