Slúženie matky
Je normálne, že ste na návšteve u rodičov a matka bude slúžiť synovi a potom slúži jeho manželke? ale predtým slúžila neveste a potom synovi. Neviem či sa na mňa hnevá ...chcela som sa opýtať ale hanbila som sa
zvlastny vyber slov, skutocne 🙂 zlaty moj muz, ked prideme k svokre, necaka na "sluzenie" a prinesie na stol aj sam 🙂
Normalne som sa zamyslela komu svokra sluzila na poslednej navsteve. Ano spominam si,sluzila mne najskor,tak je dobre,mozem spokojne spavat. Zenska akoze fakt toto ides riesit?
Myslíš podávanie jedla a stôl? Ak to, tak u nás sa nakladá tomu, kto je skôr pri stole. Nie vždy všetci naraz.
Alebo sa položí hrniec na stred stola a naberáme si zaradom, bez nejakého významu, kto je niečo viac. Všetci sme na jednej úrovni.
Ale musela som si to prečítať aspoň 5x kým som ako tak trošku pochopila o čo ide, ak som vôbec trafila 😆😆😆
To je tak, keď si niekto myslí, že ovláda cudzí jazyk, ale neovláda... Aspoň dúfam, že je to príspevok človeka inej národnosti. Slová slúžiť a obsluhovať majú odlišný význam, aj keď sa zdá podobný.
Už teraz svokra nemusí na teba hrať chutnú, aby si ju zbavila jej syna😁🤭 už keď ho máš, nie si pre ňu zaujímavá 🙄😁 ci zle som to pochopila 🤭
Co ty chciet od nas?🤨👽
🤦♀️
Ja ti tak zavidim. Ja nemam kedy pit 😂
ja som sa tak pobavila ... clovek ma dojem, ze furt tie iste temy dookola (kojit ci nekojit, co robit ked dieta nevie cvicit jogu v 3 mesiacoch, muz sa pozeral ine zeny...) a dnes konecne nejake vzruso
@zoro9836 Ty si to pochopil? Môžeš nám prosím vysvetliť,o čo tu ide? Ja som si prečítala celý príspevok viackrát, aj tvoju odpoveď, a som stále stratená.. nemyslím to v zlom, ale už ma to vážne zaujíma 😁
Čože? Nechápem pointe tvojho prispevku... kto komu sluzi??? Nerozumiem reci tvojho kmeňa, sorry
Ja som to asi pochopila. Ona je tá nevesta a boli na návšteve u rodičov jej manžela z a jeho najprv obskakovala jej syna a až potom jeho manželku, a pred ich svadbou jeho mama najprv obskakovala ju/nevestu/ a až potom syna, a autorka sa bojí že sa nami jej svokra hnevá, pretože teraz ju neobskakuje prvú.
?????????? Ako?????
@zoro9836 áno,už som medzitým dočítala aj tvoje prvé komentáre,išla som odzadu..
Dnes mi svokrovci "sluzili" ako prvej. Teraz neviem, mam byt urazena ci byt rada ?🤔😂
@zdenkastanka byť rada.😁😁
Ja sa tak tesim na autorkinu odpoved 🤣