Som alergická na svokru
Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….
Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?
Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !
@ddd333 Stale nechapem, kde sa tolko namaka, zrejme je nezvyknuty robit.
A asi ešte jedna podstatná vec ako často chodi k mame? To tam chodí každý víkend?
@dskjhfdlkdjhl no keď príde napr každú sobotu vždy mu dá robiť to iste - aj keď je to čisté musí vapkovat napr …. Celé parkovisko + chodníky pred domom - koľkokrát príde nahnevaný že pomoc ani netrebalo ale vymyslela si prácu aby prišiel
@777januska777 áno každú sobotu a spi do nedele , keď víkend vynechá ( tak matka vola denne 10x ) a na další víkend ide od piatka poobede do nedele
Nerieš svokru čo diktuje, ale svojho trkvasa ,že skáče ako píska.
A to ti robí 15 rokov? Žena ty máš veľmi zlaté nervy na neho.
@ddd333 no, tak si najdi niekoho, kto si vie otvorit usta a povie, ked sa mu nieco nepaci. Este raz, problem nie je jeho matka, ale on.
Podľa mňa to príliš riešiš, nie ste ani manželia, takže nejaké práva manželky nemáš. A pre mňa existuje len jeden dôvod, pre ktorý sa manželstvo uzavrieť nedá - a to je ten, že jeden z partnerov už manželstvo má.
@zuzanockamt to nemáme … vziať sa nemôžeme kvôli mne - to nám vôbec nevadí
@ddd333 tak tie hovory by mi osobne vôbec nevadili. Vyzerá, že teba stvu asi najviac 😀 mne by vadilo, že môj partner je trkvas co chodí robiť aj to co nemusí a netreba.
@ddd333 myslím, že asi nemáte ešte deti. Takže pochopíš až keď budeš mať deti..
@777januska777 mne vadi už všetko 🙂 aj hovor aj mess aj to že robí
@medulienka81 čo pochopím nemáme
@ddd333 myslím ten vzťah dieťa - rodič. Jasne ze to preháňa trochu, dosť...ale keď budeš mama a budeš mať syna.. . Uvidíš sama co je to strach o dieťa ci je dospelé alebo je ešte malé.. Keď nezazijes co prežila tvoja svokra tak nepochopis.
@ddd333 dobre a keď budete mat deti? O tom si sa s ním nebavila? Ze jej telefonaty ich budú budiť, ze vikendy u mamičky skončili? No len sa priprav na to, ze čím bude staršia, to bude horšie. Bude sa vyhovárať na rôzne svoje diagnózy, ktoré s vekom pribudnú a vyžadovať čoraz väčšiu starostlivosť. A potom už nebude obmedzovať iba vás dvoch, ale aj deti, ktoré potrebuju otca. Lebo kľudne môže požiť dalsich 20-25 rokov. Tu by som priateľovi stanovila jednoducho hranice, ze toto už obmedzuje vás. Skúste svokre kúpiť psa, možno sa potom nebude cítiť tak sama a tahat stále k sebe svojho priateľa. Aj keď podľa mna je tam patologicky vzťah medzi nou a ním, chorobne sú na seba úpätí. Pracuje ešte? Lebo keď bude na dôchodku a bude sa už úplne nudiť, tak sa zblaznis.
@medulienka81 v 32 volať ráno a poobede aby si dával pozor je chore
@ddd333 ale tvoj partner ju ľúbi takú aká je a má potrebu jej stále pomáhať a vo všetkom vyhovieť. On si asi neuvedomuje, že ho mama využíva. Bojí sa, že o neho príde, ak ku nej nebude stále chodiť. Snáď v zime tak často nechodí. Či? Skús sa s partnerom dohodnúť, nech napr. chodí len každý druhý týždeň, že aj vy chcete mať na víkend program. Alebo raz do mesiaca. Len to záleží od tvojho partnera, či to aj on chce, či chodí k mame rád alebo len z povinnosti.
@katkami123 nepracuje, je doma , vyhodili ju.
@ddd333 ako čítam tie komentáre tak až nechápem. Aj môjmu toto robila dokonca aj to čo jedol, vysral, všetko musí vedieť a počúva ďalej dcére ktorá všetko vie.
Od kedy mame dcéru tak sa neocitla v role babky a tak ju má na háku a byva 15min.. ale synovi napíše alebo zavolá ako sa má a potom aha máš tam aj dcéru tak mi ju daj.dcera má 2,5roka… ale trosku som mu otvorila oči že však nevh zavolá, popyta sa ako sa MAME… mame opakujem pretoze už sme rodina aj keď niesme zobratý. A tak jej on povedal že asi sa ukludnila. A tak vyvoláva a diriguje len dcéru… a potom sú príklady že niečo sa stane išli sme napr na grilovačku k mojej rodine a prišla jeho sestra a že boli ste a ako bolo a tak lebo mama hovorila a ja vtedy vypenim. Áno rodičia by sa mali zaujímať ale mat taký zlatý stred… napríklad moji rodičia veľmi nevolaju lebo majú že musím ja zavolať alebo čo. A keď zavolám tak vykricia všetko možné. Tak my to mame tiež veselé ale nenechaj sa odradiť. Len sa snaž nejak pripomínať že aj ty si tu

@dskjhfdlkdjhl 3m2 sú za domom , pred ním je predzahradka kde je zelenina a podobne blbosti