icon

Som bezradný

robot123
8. nov 2014

Dobrý večer, som Maťo, som tu nový, registrovaný asi 3 minúty a potrebujem poradiť. Najskôr som hľadal pomoc na streche, ale tam sa takéto "problémy" nerozoberajú, tak hádžem sem. Budem rád, ak zareagujú aj moji súkmeňovci - muži, ak tú nejakí sú. Takže k veci: Mám 26 rokov, priateľku takmer 4 roky. Spočiatku sme si celkom fajn rozumeli, no pred necelým rokom ju v práci ponížili na nižšiu funkciu, časom odišla do inej práce, ktorá ju veľmi nebaví, tvrdí, že sa jej tam nedarí a je stále smutná. Už na to nemám nervy. Stále je smutná, vkuse rieši, že máme málo peňazí, ona zarába cca 400€, ja ako predajca szčo mám priemerne tiež toľko. Vkuse sa len sťažuje, že chce prácu, kde aj zarobí, aj ju bude baviť. Oslovili ju z tej práce, kde odišla, aby sa vrátila, tak zvažuje túto možnosť. Strašne mi však vadí, že je umrnčaná. Nedávno ju operovali a keď som šiel po ňu, tak ledva chodila, len sa tackala, neverím, že ju to tak môže bolieť. Ešte chcela, aby som jej pomohol dvakrát pri sprchovaní a bohužiaľ, som pri tom musel vidieť aj jej použitú vložku, lebo práve vtedy to mala. Vkuse sa vyhovára, že nemôže dvíhať ťažké, rozložiť a zložiť gauč, lebo je to čerstvé, pritom nemám pocit, žeby ju niečo ešte malo bolieť. Je strašne citlivá, reve pri dojímavých seriáloch, je to trápne už. A s tým všetkým prišlo aj to, že nemám chuť na sex s ňou! Je už pre mňa nepríťažlivá, že som videl tú vložku a že je stále umrnčaná. Nechce orál a ja neviem, čo robiť. Sme rovnako starí a bývame spolu už asi 3 roky v prenájme, len teraz sme u mojich rodičov, lebo som mal finančné problémy, s ktorými mi neraz pomohla, tak na čas sme u našich a to mrnčí ešte viac. Prosím, poraďte mi, ako seba alebo ju prebrať k životu. Dik.

robot123
autor
10. nov 2014

Tak sme sa rozišli. Nie je schopná zmeny a ja sa nechcem trápiť. Sme v stereotype, zrejme preto, že sme boli takmer 4 roky spolu...

fra
10. nov 2014

skvelé... odkáž jej že jej od srdca všetky gratulujeme 🙂
a tebe veľa šťastia pri hľadaní ženy s bezodnou peňaženkou, ktorá s radosťou bude nosiť hoci aj 20kilové vrecia 😀

puklica13
10. nov 2014

@robot123 😀 😀 😀 😀
no ty vole, a kdo ta bude teraz sponzorovat? 😀 😀 😀

jennky13
10. nov 2014

@robot123 no ak si to za dva dni zabalil , tak fakt neverim, ze je to cele pravdive.....len si sa podla mna zamotal a nevies sa rychlo vymotat tak, aby si nevyzeral ako somar...ale ukoncil to.....

...ale nemusis sa bat, z toho , co si napisal , ako somar vyzeras aj tak .....muz, ktory je tak zamerany na seba a tak velmi nevie byt oporou a ochrancom svojej partnerky...inac ani vyzerat nemoze ....

...ak si si to vymyslel, tak si sa mozno pobavil....ak nie, tak dufam, ze raz uvidis, ze okolo teba tvojich pocitov a tuzob sa svet netoci....a niekto ti to raz poriadne zrata ...🙂 ...a to som k tebe velmi mila 🙂

puklica13
10. nov 2014

...nie je schopna zmeny a ja sa nechcem trapit.....nor.alne mi zabehlo z teto vety a dostala som taky zachvat smiechu aky uz dlho nie...mily robot123 tvoja tema bola nesmierne osviezujuca a neuveritelne inspirativna, takze ak je naozaj pravdiva comu velmi neverim ale zas je mi to u prd..., tak je v rebricku top absurdnych tem na konovi na poprednom mieste. 😀

ianitka
10. nov 2014

@jennky13 aj teda, keby to bola pravda, pozri ako to odovodnil... ona sa nezmeni a on sa predsa trapit nebude... aj ked vyzera to, ze je to presne naopak...
takze ak je toto realita, on sa zmenit nechcel (este by sa chytenim vysavaca do ruk zmenil na zenu 😀 ), tak aspon sa ona prestane trapit...
😎

mimikas
10. nov 2014

@robot123 spravil si tej zene fantasticku sluzbu ze si sa s nou rozisiel, konecne moze stretnut normalneho chlapa a nie zakomplexovane decko

ribelina
10. nov 2014

Preboha 🙂 toto je iná diskusia, smejem sa ako malá 😀 že nechcela niesť 10kg piesku pre mačku. Mňa by môj muž v živote nenechal trepať 10kg piesku alebo ťažké tašky z obchodu a to ešte nehovorím že po operácií 🙂 a tá vložka ma zabila úplne 😀

effie81
10. nov 2014

@robot123 takze koncis aj prispievaim??Tak som celkom smutna,vedel si pobavit.😀 Kebyze zalozis nejaku novu temu a budes tam dalej perlit,prosim posli mi IP,aby som ta nezmeskala.😀

elise
10. nov 2014

@robot123 nic lepsie si jej nemohol spravit. A ty si vyhladaj psychologa ries svoje manie a uchylky. Bohuzial rozum ti nikde nedaju.

sonice
10. nov 2014

@robot123 prosím Ta mozes povedat aspon svoje krstne meno a mesto, de byvas,... vies, len tak pre istotu 🙂 VDaka

ela_26
10. nov 2014

@robot123 aj ja sa pripajam ku gratulacii expriatelke, je to stastna zena, ktora moze lutovat len jedine, ze sa nerozisla s tebou ona a skor. S priatelom ako si ty by som nestracala ani sekundu. Skace ti kolo riti, mesacne ta sponzoruje. A ak je podla teba pratanie zenska zalezitost, financie by mala byt tvoja. A neni, ona ti vypomaha financne, pre teba je poduroven umyt jeden riad. A na jednu trapnu prechadzku si nechcel s nou ist... nemam slov. Som zvedava kde najdes zensku ktora bude len davat a davat a bude zvozena ked bude chciet aj nieco "dostavat" (rozumej nehu, pochopenie). Na tejto planete asi sotva.

moonlight1210
10. nov 2014

robot 123 je podla mna obycajne narychlo vymyslene meno pre trolla.

sudiac podla toho, co pise, nepresiahol vek medzi 13-16 rokov. tomu zodpoveda slovnik aj nahliadanie na partnerske vztahy (este velmi detsky pohlad, jedine poznanie o medzipartnerskych vztahoch je pravdepodobne odkojene burlivym vinom a panelákom, realny zazitok absentuje, maximalne ma za sebou jeden kvazi vztah, ked tyzden chodil so spoluziackou, nez mu povedala, ze ju to nebavi a zacala chodit s inym spoluziakom).

podla vsetkeho opisovane "partnerske" problemy su jeho zazitky s vlastnym súrodencom (asi sestrou), ktorého podla jeho pubertálneho nahliadania rodicia zvyhodnuju vo vsetkom, lebo sestra nemusi vyniest odpadky kazdy raz, kym on hej.

a temu asi zakonci velkym grandfinale, kde nam to vsetkym ukaze, ako si on cely cas srandu robil a doma sa zvijal za kompom s kamosmi.

janette4
10. nov 2014

takže predsa víkendová story.v sobotu začala, v pondelok skončila 😀 😀 😀 😀 myslela som,že to tu robia len pubertiačky,čo nevedia,čo s voľným časom,túto diagnózu už majú tuším aj pubertiaci. 😀 😀 😀

effie81
10. nov 2014

@janette4 ved to moze byt kludne aj pubertiacka.😀
@moonlight1210 a este bude pisat,ako on vsetky prispievatelky dostal..😀

robot123
autor
10. nov 2014

@jennky13 toto som už riešil dlhšie, len som sa nemal s kým o tom pobaviť. asi sa to pokašľalo aj tým, že sme už spolu tak dlho a skoro vkuse... už tam nebola tá príťažlivosť...

petulaptt
10. nov 2014

The end...

terezka1947
10. nov 2014

@fra .....a s laskou bude nosit aj jeho z roznych zurok,atd....takze musi to byt riadna vazba 😀 😀 😀 teda,ta dalsia 😀

ale inak super tema....hned pri precitani prveho prispevku som bezala manzelovi povedat ako ho lubim 🙂

effie81
10. nov 2014

Teraz bude dlhsi vikend,@robot123 vymysli nejaky lepsi scenar a na MK bude cez vikend taky frmol.😀

teada
10. nov 2014

@robot123 zamysli sa, ci to, co k nej citis, je ozaj laska...keby si ju lubil, nepisal by si tu na nu take hrozne veci, to ona neperie to pracka, 10 kil ma nosit po operacii, ked ma chlapa??to jej dovolis, ked ju tak lubis???Laska totiz vsetko znasa, vsetko vydrzi a snazi sa o dobro toho druheho, nie o to svoje, tak?je to co ty citis k nej laska??skor zvyk....no a k tym hram, co hras na pc, uf, to je aky adrenalin?si chlap alebo muz....ona ti vzdy pomohla z kase von a ty nedokazes ju ani vypocut a dat najavo pochopenie, aby citila, ze ti na nej skutocne zalezi?vies preco mrnci??prave preto, ze od teba citi nepochopenie a ufrflanost a kydanie do vlastneho hniezda..keby moj manzel na mna takto pisal, tak by sa mojim manzelom ani nestihol stat..lenze on je muzom, ktory lubi svoju zenu a deticky..samozrejme, ze zena sa ma o seba starat a chlap nemusi zniest pohlad na krv a pod., to by mi asi prekazalo, keby moj muz nieco nasiel, ale ked sa stalo, tak sa stalo a preto uz laska zhasla??k porodu som manzela nevolala, necitila by som sa vo svojej kozi koli tomu , ze mu to moze byt neprijemne a on nie je ten typ byt vsadepritomny, ale on to tazko znasal aj doma a ked som bola slaba po tazkom porode ma aj krmil a nevypisoval na forach aku ma manzelku, pretoze ma lubi a ja jeho, sme rodina, sme svoji, nemame co skryvat a zo vsetkych sil mi pomaha a ani keby som nebola po operacii, by mi nedovolil nosit 10 kilove naklady...uz chapes co je laska a preco je ta tvoja taka umrncana??mat takeho chlapika po boku , by bola umrncana kazda...skus ju pochopit, vypocut, vcitit sa, o tom je laska, nie o tom ze mas pomaly odpor k nej, spravaniu a vsetkemu...

teada
10. nov 2014

a mozem povedat, ze som sa opat presvedcila o tom, akeho mam neuveritelne skveleho manzela, ako ho neskutocne lubim, a ako lubi aj on mna, ...

laila22
10. nov 2014

@robot123 ako prebehol rozchod, opíš nam ho trošku. kam šla tvoja expriatelka z vašej obývačky? 😀

teada
10. nov 2014

@robot123 laska sa skoncila tam, kde ani nebola....a to bolo len preto, ze ste spolu boli dlho a uz nebola pritazliva?🙂))))))......hned bolo z prispevkov vidno, ze o lasku vobec neslo...

petulaptt
10. nov 2014

@laila22 asi za dvere zvonku...vzdy lepsie ako v tej obyvacke 🙂

caoli
10. nov 2014

spolužiačka sedela v tej obývačke 4 hodiny, už im bolo dlho. ani playstation tak dlho nie je príťažlivá, založená téma na koňovi tiež už prestala byť taká vtipná, ako spočiatku. a sa asi uz aj stmievalo, tak išla domov, aby sa mama nehnevala.
😀

adri266
10. nov 2014

@effie81 jasne, uz si to pamatam, diky za osviezenie pamate 🙂

effie81
10. nov 2014

@adri266 neni zac.🙂 To bola jedna z tem,na ktoru sa doteraz pamatam.😀 Len sme nedoriesili,ci to bola ta ista,ktora vymysla rozne pribehy,lebo rada pise.
Ale inak by mohla byt aj toto super tema,keby si dal viac zalezat na detailoch a na reakciach.Mohol to napriklad okorenit tym,ze by sem akoze prispela aj ta imaginarna frajerka.Ze nahodou natrafila na temu.

effie81
10. nov 2014

@adri266 nepamatas nick tej,co vymyslela pribeh o manzelovi,ktory je tajne zalubeny do byvalej a aj dcerke dal meno po nej a stale sa s nou chce strtnut a ona nasla maily a manzel bol cez vikend na sluzobke a zatial ju utesoval manzelov brat a potom po vikende chcela napisat taky pekny zaver ale nahodou napisala pod svojim nickom a potom sa to prevalilo?To je ta,co hovorila,ze este prida nejake pribehy.😀

adri266
10. nov 2014

@effie81 uz som ju hladala 🙂, len teraz nemam dost casu, nestiham, ale viem presne, ktoru myslis 😉

effie81
10. nov 2014

@adri266 😀 😀 Ja som uz tiez vcera hladala,ale nenasla som ju.Ked sa dobre pamatam,dcerka sa volala Romanka.