icon

Som divná, keď nemám sociálne siete?

6. feb 2023

Dostalo sa mi pomenovania čudná, divná (v negatívom zmysle), pretože nemám Instagram a na Facebooku nepridávam fotky. Dokonca vraj klamem, že nemám 🤣Vraj ma dokonca asi nikto nemá rád, lebo nepridávam fotky a teda asi nikoho nemám, ani len psa a som samotár. Zaskočilo ma to a zároveň som fakt prekvapená ako môže toto niekto povedať. Facebook mám, ale využívam ho len na písanie s rodinou, priateľmi... Pre mňa osobne nemá zmysel pridávať každý prd..
Som divná ja alebo ľudia okolo mňa? Fakt by ma to zaujímalo. Toto mi povedal kolega v práci.

mooonika1975
6. feb 2023

ja som rada divná, tiež sa nechcem zúčastňovať ani spoločného pracovného messengera, pretože na to nemám chuť ani čas, vyberaám si ľudi, s ktorými chcem byť v spojeni, a tiež nemám socialne siete

marca12
6. feb 2023

O mne si tiez myslia,ze zijem nudny zivot,lebo nepridavam nikde fotky. Mne je to jedno a skor lutujem ludi,ktori takto zmyslaju.

mikadooo
6. feb 2023

Čo ja viem. Ja mám fb aj Insta, ale moc tam nie som. Fotky a príspevky nepridávam už tak asi 7 rokov (na ista asi nemám vôbec nič 🤭). Jednoducho už ma to nejak nezaujíma. Hlavne - každý si tam tie fotky vylepšuje, všetko je ideálne, je to na míle vzdialené ich bežnému životu, radostiam a starostiam. Z tých príspevkov vôbec netuším, ako sa naozaj tí moji kamoši majú. Takže radšej sa stretnem s pár kamoškami offline a o dosť lepšie mi to padne ako čumieť a lajkovať ich fotečky na sociálnych sieťach. A influenceri, no, z toho som už asi vyrástla alebo som do toho nikdy nedorástla, za všetkým vidím biznis a reklamu, nie sú pre mňa uveriteľní 🤷.

daniela2202
6. feb 2023

Si jedinečná a ja ti fandííím 😊🤗😊🤗👍👍👍

maxxim
6. feb 2023

Nie si divná, len niektorí ludia to vnimajú až prehnano. Cháp to tak ze socialne siete sú iba trendové a ty máš iné hodnoty. A toje spravne. Načo každemu ukazovať osobné veci...načo sa chvaliť, ci zviditelnovať. Coskoro bude tak, ze zaujimavejsí bude ten o kom nenajdeme nič...Ani ja niesom cinny na fb, verejne. A vôbec mi to nechýba..

vilma7
6. feb 2023

Tiež nemám IG, keď tak si píšem cez messenger a vôbec sa.nemusim na MK pýtať či som divná 🤣🤣🤣🤣

ivana11155
6. feb 2023

Neviem, ja nemám ani Facebook ani instagram a nechýbajú mi. A normálne to aj pred ľuďmi poviem a je mi jedno čo si myslia.

portret7
6. feb 2023

Ani ja neexistujem😂a v mojom okoli poznam presne 4 ludi💪

laila22
6. feb 2023

Áno ja nemám Instagram a na FB nepridavam foto..

yvanielka
6. feb 2023

Wau, ale to je na medailu 👍 na sociálnej sieti sa chváliť tým, že nemám sociálne siete.. áno, ste iné, ste výnimočné, ste jednorožce a svetové unikáty

mam1na
6. feb 2023

A ja mám iba MK a som s tým v rovnováhe. 😉

autor
6. feb 2023

@yvanielka Wau, ďalšia čo nepochopila pointu. Ja sa nechválim, ale ďakujem 😉

asocial
6. feb 2023

Veď FB máš!!!! Aktívne ho používaš. To neznamená, že keď tam nedavas foto, že ho nepoužívas. Drvivá väčšina ľudí, čo ich poznám, FB používa, ale nepridáva svoje selficka ani fotky. A poznám ja takých, čo FB vôbec nemajú a ziju. Ja stále neviem, čo človek sleduje takýmito príspevkami - potrebuje počuť, aky je super? Príde mi to ako ľudia, čo vykrikujú - nemáme telku! A potom vyplynie,že filmy a seriály pozeravaju na počítači..čo je to isté, len neprakticka mala obrazovka

autor
6. feb 2023

Jejda asi som pichla do osieho hniezda 🙄

lentak1223
6. feb 2023

Ja som ešte divnejšia, ja Facebook ani Instagram vôbec nemám. Facebook ma bavil tak rok a presne pred 10 rokmi som si to nadobro zrušila. A neľutujem to a nikomu z môjho okolia neprídem divná. S ľuďmi, ktorí mi za to naozaj stoja sa dokážem spojiť aj bez sociálnych sietí. 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eva8
7. feb 2023

@jana_eyre_2 podľa mňa tu nejde o porovnávanie sa s inými ľuďmi, ale o natlak spoločnosti, ktorý dokáže zneistit

monaona
7. feb 2023

Taká som rada, že nie som sama divná, že je nás tu takých kopa. Keď niečo chceš dvihni telefón a zavolaj mi. ☎️

miadi
7. feb 2023

Divne je len to ze ta trapi co si o tebe daky kolega mysli. By som si o nom len pomyslela svoje alebo by som
Ho odpalkovala tak .. ze nabuduce by sa bal mi Taketo hluposti hovorit. Je uplne fuk ze nezverejnujes fotky a si za “ nudnu.” Ved Snad si zaujimava pre tych co su ti blizki a Hlavne sama pre seba. Ja napriklad mam fb a davam si tam fotky koli sebe Lebo mi to ukazuje co som dala pred rokom dvomi 4 v ten den. Som narcis a milujem fotky svojich deti a hocico co si odfotim. Neocakavam ze kazdy prd ci 💩 co zverejnim budu druhi obdivovat. Neposutzujem svoj zivot podla toho co si o nom myslia druhy, Keby som tu mala zakladat temu o kazdej hluposti co mi kto kedy povedal tak mozem napisat roman. Ale nebavilo by mà to, aj tu mam albumy a fotky len koli sebe. Lebo ich musim mazat z mobilu mam plnu pamat . Na fb mam nieco cez 20 ludi Nemam potrebu mat 1300 co som v zivote stretla .. mam ig no nebola som tam roky nebavi ma je toho moc , je to cele jedna velka reklama. Fb je dinosaur ale je fajn Lebo vdaka nemu som
Si pokecala aj s oblubenymi spisovatelmi. A ako vidis vacsina co ti tu napisala to ma uplne rovnako ako ty. Ved sa pozri na MK uz je 80% ludi anonymous, ty si vlastne mainstream. Len si myslis ze si minority. Mne par ludi z roznych dovodou povedalo ze som najcudnejsii clovek akeho stretli a podla mna len stretli malu vzorku ludi. Pre mna je momentalne zvlastna osoba co mi povedala ze neje vobec ziadne ovocie a zeleninu ale raz zjedla svojho vlastneho psa .😂ale ze bol velmi zly nahanal ju no chutil dobre, ale pri predstave aku mà ovocie strukturu ju napina . Ale neber to ze ju odsudzujem pride mi to len paradoxne, kedze som bola vacsinu zivota vegetarian a hoci som zjedla aj opekane chrobaky v mexiku tak moje zvieratko alebo ani cudzieho psa by som nedala.. tak sa v oorovnani s nou mozes citit menej exot. Ked ta kolega vedel tak rozladit Asi ti zalezi na tom co si o tebe myslia druhy viac nez si ochotna si pripustit, ( Alebo len na tom co si mysli on)?

pink_lady
7. feb 2023

Hlavně že si na MK 🤣 každý ako uzná sám za seba a poviem ti tajomstvo, desne tajné 🤣 niektore sú na FB a IG a na MK nie, Lebo je to pre nich grup slepic, resp zien, citujem s "IQ hojdaceho koníka, uplna spodina". To sú slova zastupkyne na jednej ZS...ig aj fb má ale mk by ani neotvorila 🤣. PS: ja mám všetko, a kopu inspiracii som nacerpala prave vdaka sietam... každý podla uvazenia

zuzulka558
7. feb 2023

Aj ja som divná nemám messenger ani nič podobné, aplikácie žiadne ani ten edupage keďže pre mňa to končí hneď ako dcéra príde domov už to od hlasujem,,, fb mam sledujem co nove 😅😅😅občas dám aj ja,, že nemám messenger si zvykli ale nadávali,, som povedala nech sa páči volať alebo smskovat

autor
7. feb 2023

@pink_lady Ďalšia čo nepochopila pointu, hlavne že sa hlúpo smeje 😂

pink_lady
7. feb 2023

Hlavne že si založila hlupu temu a smejes sa všetkym ktori ta nepochvalia za to že nemáš FB ví IG 🙈 ak ti islo o nieco ine, v uvodnom prispevku si sa mala vyjádřit jasnějšie

autor
7. feb 2023

@pink_lady Roluj ďalej, dík 😁

jana_eyre_2
7. feb 2023

@eva8 je to možné, neviem si však predstaviť koľko ľudí sa to jedného človeka spýta aby to pociťoval ako nátlak spoločnosti.. lebo ak sa to pýta jeden kolega, ak má k tomu nejakú poznámku, nie je to spoločnost, je to proste len jednotlivec ktorý má potrebu komentovať niekoho iného..

nila31
7. feb 2023

Autorka zda sa, ze si tu niektorym stupila na otlaky 😆 Nebudem filozofovat, ale normalne ti odpoviem: Nie si divna, rob to, co chces ty, a nie to, co si mysli, ze je treba nejaky kolega z prace.

autor
7. feb 2023

@nila31 Áno, vidím to rovnako 😁

simonettasimonova
7. feb 2023

To je super ze ich nemáš a ani ja ich nemám ale zato mame normálne životy.. ties nemám potrebu tam pridávať každý svoj krok a nezaujíma ma kto co zožral alebo vysral a kde bol na dovolenke a co si kúpil co robil atď...je mi z tých zdegenerovaneho ľudstva zle sociálne siete sú prekliatie pre ľudstvo

eva8
7. feb 2023

@jana_eyre_2 áno, súhlas. Lenže keď vidíme ako všetci zdieľajú, ukazujú všetko mozne a kolega do mňa zavrta, tak sa na MK opýtam, spravím malý prieskum.

petedea
7. feb 2023

Vobec nie si divna.
Totiz, soc.siete boli vymyslene, v ramci systemu na sledovanie ludi.
Spoliehaju sa na hlupost mnohych ludi, ktori o sebe na nete vyzvonia takmer vsetko a vyrazne im tym ulahcuju pracu.