icon

Som fakt len ja tá neschopná?

neschopna
17. máj 2013

Ahojte, zalozila som si novy nick. Uz mam par dni vsetkeho dost. Neviem ci iba ja som taka neschopna, ze nezvladam vsetko co sa odomna ocakava, ale uz fakt nevladzem. Prosim Vas vsetko doma zvladate, alebo mate tolerantnejsieho manzela, alebo ako. Ja mam pocit ze za chvilu skoncim na liekoch
Mame dve krasne deticky (chlapceka 4 roky a dievcatko 9 mesiacov). Od kedy sa nam narodila mala, tak si nemam poriadne kedy odpocinut. Je to taky maly ako sa povie "mamin cecek" 🙂
Od narodenia casto place, teda upokoji sa iba na mne (co si myslim ze je aj normalne, ved som jej mama), ale mam pocit, ze ma nikto nechapem. Snazim sa venovat obidvom detom, varit, upratat, nakupit, ale uz ma to vsetko ubija.
Ked mala mala 3 tt, tak muz odisiel spavat do druhej izby, lebo on sa pri nej nemoze vyspat a predsa chodi do roboty a potrebuje byt vyspaty. Mala totiz prveho pol roka dost vystrajala. Zaspavala mi medzi 23 - polnocou, na rukach, aj to plakala co nevedela zaspat. a v noci sa casto krat zobudila a aj hodinu som ju nosila kym znova zaspala. (aby vsetkych nezobudila, tak som jej spievala, nosila ju). po pol roku sa to zlepsilo, ze uz zaspava lepsie, a skor, ale spi so mnou v posteli, a ked ju prelozim do postielky, aby som si mohla s muzom pozriet telku, porozpravat sa alebo co, tak sa hned zobudi. Uz som ju skusala nechat rozospat, a potom prelozit, ale vzdy sa zobudila. Skusala som to aj viac krat po sebe, ze ju uspim na prse, prelozim do postielky, ona sa zobudi a tak par krat dokola, lenze vysledok bol, ze sa akurat v noci castejsie budila (asi kontrolovala ci je pri mne). Muz mi vycita ze nanho nemam cas (teda ze nemame sex, co mu samozrejme chyba, ale uprimne, ja nevladzem a ani mi to nechyba)
Muz nechape co robim cely den, ked nemame vyupratovane, ked niekedy nenavarim. Ale aby mi pomohol to ho moc nenapadna, ved predsa on chodi do roboty. Ked pride domov, tak obcas ideme s malym na bicykel, alebo tak, to je muz s nami chvilu vonku a ked prideme domov, tak zas ocakava, ze on si sadne k telke, alebo pocitaci a ja sa budem starat o decka, urobim veceru a vsetko.
Pred dvoma dnami som uz bola uplne na nervy, male spala 3 x po pol hodke za cely den a muz prisiel domov, bola som nervozna, a hovorim mu ze uz nevladzem, ze mam plne zuby zivota, a on ze tak si to hod, co ti mam povedat. A neskor na mna spustil, ze co som za cely den doma take spravila, ze sa ma z toho poskladat. (malej idu zuby, tak aj z toho je nervozna a place) tak som zostala v soku z jeho spravania, a vcera ze on ocakava ze sa mu ospravedlnim za to moje spravanie. Myslite si ze fakt ma pravdu a len ja to nezvladam?
Cez den sa snazim byt pokojna, hlavne ked idem uspat malu, aby nebola zo mna nervozna.

siska53
23. jún 2013

A ziadna z nas NIE JE neschopna!!! Sme skvele, uzasne zienky a maminy! A hlavne schopnejsie nez muzi. Vieme sa postarat o deti i domacnost a i o chlapa! To oni nevedia( cest vynimkam , su i taki).

siska53
23. jún 2013

@neschopna a este mi napadlo, ked si pisala, ze v nosici nechcela byt - co tak satku? Kamoska mi vravela, ze nosic a satka je velky rozdiel, v satke sa deticky citia vraj lepsie, istejsie, lepsi kontakt s maminou. Nam nastastie posluzil aj nosic, lebo tiez sme mali koliky, potom bola zvedava a doteraz je na mna velmi naviazana, takze tiez som castokrat vysavala sci varila s malou na rukach ( v nosici). A verim, ze bude lepsie.. Odkedy sa moja zacala plazit a neskor lozit, tak sa vie i sama zabavit. Jasne, musim striehnut na oboch ockom, co robia ( maju. 3 a 14 mesiacov) a maly i ˇrad pomaha, tak ho necham, aspon je zamestnany a ja mozem robit tiez. Dokonca sme uz spolu viackrat i piekli. A ten tvoj chlap by si zasluzil lekciu! Kedysi bezala reality sou na Spektre- Mamicka strajkuje. Dobre som sa bavila na tych chlapoch - mali silacke reci, az zistili, ake to je. A to nepostihali ani polovicu veci, co zena! Taky 3 dnovy oddych pre maminy a zaberak pre nich by sa zisiel nejednemu i tu. Asi by to malo byt povinne.
Asi sa musis postavit a nedat sa. Donutit ho, aby pomahal, ako ti radili baby, ked uz nechces odist na zopar dni prec bez deti.

neschopna
autor
24. jún 2013

@angelin84 tak psychologa som davnejsie skusala. Ked sme prisli o babo, som sa nejako s tym potrebovala vyrovnat, bolo to na zaciatku tehotenstva (v 10 tt)
a nedavno mi manzel povedal, ze mam ist znova k psych. lebo kricim, som nervozna
ja som si zohnala bachove kvapky, neviem ci si to nahovaram, ale je mi lepsie.
A s muzom sme sa porozpravali, tak povedal, ze viac mu vadi ked nie je navarene. Zacal mi viac pomahat a samozrejme este mu chyba sex.

@siska53 kupovat satku uz nebudem. Malej sme vcera kupili prve topanky, uz zacina chodit (za jednu ruku), tak si myslim, ze to nema uz vyznam. Ale satku som mala pozicanu, tak tam sa jej tiez pacilo, len neviem ci by ju to tiez neomrzelo.

sherynkamalinka
24. jún 2013

ja len k tomu zehleniu, nazlostila som sa a pozehlila som len sebe a detom, po dvoch tyzdnoch chlap nemal co obliect, cuduj sa svete chytil sa zehlicky a pozehlil si 😀

rutie
7. nov 2013

neschopna, nie si neschopna, len mas necitliveho muza. Ale toho uz nevymenis. Pozri, ak sa s nim neda na rovinu, ako dospely s dospelym, neostava ti nic ine, len zacat manipulovat. Ja sama to neznasam, do dobreho vzajomneho vztahu to podla mna nepatri. Ale niekedy nie je ina cesta. Moja svagrina to robi cely zivot: mala len jedno dieta a moj brat nadstandardne zarabal, upratoval, nakupoval,ked prisiel domov venoval sa malemu, cez vikendy varil a pravidelne ju posielal na cely den, obcas aj vikend s kamoskami - lebo ze ake to a ona tazke. Nikdy sa nestazoval, ze doma bordel, ze nie je navarene. Ale moja svagrina vie ako na to - pise mu zalubene sms-ky, kupuje drobnosti,medzi pracovne papiere vklada lubostne basne. Ked sa vrati z vikendovej damskej jazdy vasnivo sa s nim pomiluje a este tyzden slastne vzdycha ako si oddychla. Obcas si poplace na jeho pleci, ze ake to ma doma tazke, ako nevladze, ale ako super, ze ma jeho, takuuu oporuuuu. A moj brat maka ako kon a je stastny ako blcha. Podla mna ak vyriesis ten sex, prestane mu vadit ze nie je navarene a upratane. Malu vyplakat nenechavaj, ked uspis na posteli hod na zem deku a vankuse - nech padne do makkeho 🙂 A nosic fakt pomoze - ked ju na prechadzke odnesies miesto odvezies v kociku, bude na tebe menej visiet doma. Mam to odskusane na styroch detoch.

miriam642
20. nov 2013

dobrý deň, prepáčte, že tu spamujem, ale chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie anonymného dotazníka, ktorý sa týka problematiky týrania, a bude použitý výhradne na účely diplomovej práce https://docs.google.com/forms/d/1p_9aBLpIqXK89o...

neschopna
autor
30. mar 2014

Caute baby, tak mam zas raz dovod sem pisat. Ja uz fakt neviem. Urcite su tu take, ktorych manzelia pridu domov z prace o 18tej. Co potom robia, pohraju sa s detmi? Pomozu vam s niecim? Dnes sme sa pohadali, koli tomu ze som rano muzovi vycitala ze nic nerobi a len sedi pri PC. Rano som vsala s malou o 6:10 (stareho casu), snazila som sa nezobudit muza so synom aby si este pospali. Po 7:40 (noveho casu), som urobila ranajky, maly vstal tiez a muz uz tiez sa zobudil. Muz pustil rano telku z postele (nespava s nami, aby sa vyspal koli malej, pripadne ked je chora zostane v obyvacke. Par dni uz spal v spali, len ked mala ochorela, odisiel do obyvacky).
Volala som vsetkych na ranajky. Syn prisiel, my sme sa najedli, manzel sa neobtazoval s nami jest, pustil si radsej pocitac. Potom som malej isla dat atb, a kedze jej nechutia a protestuje, zostala som nerovozna, lebo to nechcela jest, potom som isla obom detom dat do nosa antibioticke kvapky a mala zas protesty, rev metala sa. Tak som uz nervozna zkrikla na muza, ze nech tam furt nesedi a nieco mi pomoze (chytit malu). A on ze co od neho chcem, uz ho to nebavi pocuvat, este je len rano, co som take strasne urobila, ze mu vycitam ze je pri pocitaci. Tak som mu povedala, ze nic take strasne, ale proste nemusi od rana sediet pri PC, a moze aj nieco pomoct. A on, ze uz ho nebavi dokola pocuvat. A ja nato, ze dokedy si mysli, ze mna bude vsetko bavit robit a on nemusi doma nic. Tak na mna zahucal: Drz hubu. Pred deckami.
Cez tyzden skoro nic nepomoze, vynesie smeti, ked je maly v pohode tak ho autom hodi do skolky (da mu jest) vacsinou som hore aj ja, takze ja ho obliekam a chystam. Ked su decka chore, tak vtedy nakupuje muz. Inak nie. A vecer po robote si max. spravi pre seba veceru, a zabavi deti kym sa ja okupem. (co je asi 5 min. , jaj a zabavi malu, ked kupem maleho (dalsich asi 5 min.) pri kupani malej mi pomoze asi tak, ze ja chystam vodu, on vyzlecie malu a ide prec.
Ked pride z prace, stale hovori aky je strasne unaveny, ja vsetko robim a on sedi pri pc a spravach. a ked deti spia (malu chodim uspavat), jaj a este muz da maleho spat (precita mu rozpravku) a ide prec. Maly uz zaspava sam. no a ked deti spia, tak uz unaveny nie je a caka ze bude sex.

neschopna
autor
30. mar 2014

tak ja neviem, som ja nachybe a chcem od neho moc, aby sa v tyzdni po veceri pohral s detmi. Alebo nieco spravil?
Preco si mysli, ze on moze vsetko a ja len robit a drzat hubu?
Vzdy ked mu vycitam ze doma nic nerobit, tak mi povie, ze ked sa mi nepaci, moze zacat chodit este neskor z roboty, je toto normalne?
Neradte mi hned rozvod, ja len chcem aby proste mi z niecim pomohol.

neschopna
autor
30. mar 2014

mimochodom teraz sa isiel radsej vozit s jednym kamaratom na motorke

charlottes
30. mar 2014

@neschopna Ahoj, neverim, ze si neschopna, ak si to myslis o sebe, potom nemozes naozaj nic dobre spravit a manzel Ti tiez bude hovorit, ze neschopna si.
Kasli na to, co sa od Teba ocakava, mozno to vlastne ocakavas len Ty sama, nemusi byt navarena dokonala vecera , nemusi byt dokonale upratane, xixi a k tomu este byt aj zvodna sexuchtiva tigrica.
Ked som sa minule samonasierala, ze mame doma neporiadok, manzel ma otocil smerom k linke a dresu s riadami a povedal mi : " No a teraz podakuj, ze mame tolko riadov." Dalej ma otocil do obyvacky, kde deti mali rozhadzane fakt asi vsetko mozne a zase som mala podakovat za tolke hracky a za to, ze napriek tomu, ze na zemi sa vala tolko oblecenia, stale chodia ciste a vonave.
Neocakavaj od manzela pomoc, prestan na tom lipnut a on zacne pomahat sam, popravde, ty by si isla pomahat niekomu, kto je tesne pred vybuchom alebo by si sa radsej pratala kade lahsie?
Podakuj za krasne zdrave deti, uvidis, ze budu este zdravsie ked bude doma pohoda a uzivaj si zivot, najdolezitejsie je byt spokojna 🙂

neschopna
autor
30. mar 2014

hm, ved ja mam pocit ze prave to je problem, ked vsetko urobim sama, tak si mysli, ze ved naco by pomahal, ked to spravim. Aj mas pravdu, tiez sa tak samaseba vytacam, pokial je v robote, tak proste je v robote, ale ked je doma, tak si myslim, ze by nieco pomoct mohol. Parkrat mi povedal, ze mu mam povedat, co ma urobit, ze on to nevie, a ked mu poviem, tak mi odpovie ze je unaveny.
Inak teraz som uz dva tyzdne doma (mala je chora, a nemozme chodit von koli atb.), uz ked jej bolo lepsie, tak som poupratovala, umyla podlahy a vsetko, v piatok prisla moja mama, hrali sa s deckami, tak som poumyvala okna. Aby ked uz bude mala zdrava, sme mohli ist spolu vsetci von, ale mam pocit, ze proste muzovi je to jedno. Ale ked sa blizi cas na umyvanie okien, tak hned to zacne omielat, kedy to s pravim. Muz ma dietu a nemoze jest vela veci. Takze aj s varenim je to kolko krat, ze ked nechcem aby decka jedli dokola to iste, tak proste musim varim zvlast preneho, zvlast pre nas. Bolo obdobie, kedy som mu piekla aj chleby. Ja neviem, ci je to len moj pocit, ale myslim si ze by mal byt vdacny, ze proste sa vsetko snazim robit.

adri266
30. mar 2014

@neschopna zial, to je dnesna doba. Chlapi miesto toho, aby robili okolo domu ci v zahrade, tak vegetia pri PC. Ale zenam sa domace prace nijako neulavili. Ona musi nadalej robit vsetko.
Aj moj manzel, pride z prace, sadne za PC a je tam do noci. Na dcerku zakukne raz, dvakrat. Ale pri nom je to aspon take, ze ked ho poziadam, aby nieco spravil, tak to spravi, bez reci, s usmevom. LEn musim 10-15-30 minut pockat 🙄 🙄 🙄
Mne v podstate nevadi, ze som sa takmer non stop staram o malu ja, ale ked mam v praci blby den, tak mu poviem, ze dnes ju davas spat Ty, a on to spravi.
Tym len chcem povedat, ze mozno vacsina chlapov v sucasnosti je taka. Ale je taka len kvoli tomu, ze my im to tolerujeme 😔 😔 😔
A teraz k Tebe. Chapem Ta. Si starostliva matka, snazis sa zo vsetkych sil a necitis podporu od partnera. Co Ti nepridava na dusevnej pohode.
Zajtra rano to urob inak. Lieky mu prines k PC a pekne mu povedz, ze drahy, bud taky laskavy, a daj detom XY ml tohto lieku. Usmej sa, a chod umyt riad. Nedaj mu moznost odmietnut. Pripadne mu este pohlad ego, ze on je taky super, on dokaze deti presvedcit, a Ty nie. To maju chlapi radi 😉
Sadni si a popremyslaj, ktore veci by si mohla zmenit, aby sa Ti ulahcil zivot.
*Co netreba zehlit, nezehli.
*Mate umyvacku riadu? Nie? Tak si ju popros na Vianoce.
*Ved deti k tomu, aby si vzdy upratali hracky predtym, ako idu robit inu cinnost. Bude doma menej bordelu.
* Ved ich k tomu, ze bordel si robia iba v detskej izbe.
*Zapni si doma radio a pocuvaj hudbu. Prehlusis tym rev a prieky deti 😀 😀 😀
*Spievaj si . Clovek sa hned citi lepsie a odburavas stres.
*Zacni pravidelne vecer cvicit. Super, ze otecko sa postara 5 minut o deti, ale nech sa postara aspon hodinku denne. A uvidime, kto bude potom mrzuty 😎 😎 😎

Ja som ucitelka, a niekedy si doma vsimnem, ze stres, ktory mam v praci, prenasam na dcerku...ale ihned sa spamatam. Vsetko je o zmyslani.
A do manzelskej poradne by ste mohli zajst. objednaj sa, a chod aj sama, ak on nebude chciet ist. su taki chlapi, co to odmietaju, ale ked pride ten cas, tak sa daju presvedcit.
Drzim prsty.

lyzzy
30. mar 2014

@adri266 ...tak potom ja asi zijem v inej dobe. 😀

adri266
30. mar 2014

@neschopna aky vztah mali jeho rodicia? Ako to bolo u nich v domacnosti? Neprenasa nahodou ich sposob zivota do vasho vztahu?

adri266
30. mar 2014

@lyzzy este povedz, ze chvalabohu 😉 a 3x zaklopkaj na drevo

lyzzy
30. mar 2014

@adri266 .... 😀 ....suhlasim s tym ze zena si sama taketo veci musi ukocirovat.Ja milujem svojho draheho aj svoje dieta ALE nie som sluzka,ani stetka (iba vecer v posteli) a nie som ani handra.Ale toto si treba ujasnit hned na zaciatku a nie ked ma clovek dve deti!

neschopna
autor
30. mar 2014

@adri266
@charlottes
Ked vidim, tu na ihrisku oteckov s deckami a zeny varia a ukazem to muzovi, tak len povie, ze to nehrozi. Mala ma 19mesiacov a syn 4.5 roka, a s obidvoma sucasne vonku nebol ani raz. Teda ak neratam, ze s nimi par krat pockal v aute, ked som vybehla nieco kupit,
Od kedy mi svokra povedala, ze ona nezehli (a mala je uz vacsia) tak nezelime skoro nic. Umyvacku nastastie mame, a je to ta najlepsia investicia.
No, ja ked napr. varim, tak furt deti okrikujem, teda vacsinou maleho, strasne rad robi malej zle a jeduje ju.
Inak kamoska zaviedla od narodenia, ze jej muz sa jeden den cez vikend stara aspon par hodin o dieta, a fungovalo im to (maju uz dve deti), muz ju vie pochopit. Ja ked som to povedala muzovi, tak hned ze to nanho nemam skusat. Ked mu poviem, ze bude uspavat malu aj on, tak ma milion vyhovoriek,

ywet72
30. mar 2014

môj je síce uplny opak teba, za našu malu by dal život a ešte ani nepríde domov z práce a už ho čakám s malou aby šiel von a mala som frei :D ALE tiež ,,nechápe" prečo som niekedy nervozna - ked sa toho nakopí akurat aj žehlenie varenie upratanie just dotoho malá robí bordel a má prísť návšteva jasné že vybuchnem a on pozera ako puk a nechápe č osa deje - ale vidim že to asi su chlapi nič iné sa na to povedať nedá a vtedy presne toto robim: všetky práce si nechám na večer kým on príde domov - a ked vidi ako ,,kmitám" tak sa zapojí alebo ho zapojim sama - napr. mu poviem nestihla som večeru - nech povysava uvarim, nech ide s malou von uvarim a pod. aby videl že nesedim na zadku alebo že vysávač sám nevysáva ani žehlička nežehlí sama 😉

a čo sa týka varenia pindá na zdrave jedlá /cez týžden maso nevarim/ on má na obed v práci a my nepotrbujeme ale ked chce iné - nech si uvarí má ruky ale má každý den navarene nové jedlo (vždy sa mi podarí navariť presne :D ) a aj tak niekedy pinda že brokolica, rizoto a pod. tak mu poviem - sprav si čo ti chutí a hned mu je dobré aj rizoto :P

niekedy má tiež odobia že hrá na mobile - ale napr. kupe pri tom malú - posadí do vane tá sa hrá a on pri nej tak to je ešte lepší prípad ale ked má ,,besnotu" a len tuká do MT tak mu jednoducho neožehlím oblubené veci alebo mu nenavarim - jedine šoková terapia ho uvedie znova do normálu! ako sa hovori chlapovi netreba naznačovať ,chlapa musís kopnut do hlavy aby to pochopil :D :D a ked sa mu doma nepáči - nech hladá lepšiu, garantujem že sa doplazí po kolenách ked si nájde dajaku mladuchu čo ani nevie práčku zapnut nie mu navarit špeci diétnu stravu :D

neschopna
autor
30. mar 2014

@adri266
jeho mama sa rozviedla s jeho otcoma a druhy krat vydala. S druhym muzom sa tiez rozisli, ale nerozviedli. Tak u nich robila vsetko jeho mama s babkou, takze on nemusel nic. Ja som ho naucila, ze robime spolu, ale to bolo este ked sme spolu chodili. A postupne sa to menilo, ze ved ja pridem skor z roboty, tak aby som vsetko urobila, aby sme mali viac casu pre seba a tak.
Hovori mi ze som sa zmenila, ze ani sex nechcem. ale dokelu, ked som unavena a mam vsetkeho plne zuby kolkokrat, tak nemam chut. Mala od narodenia ma problem so zaspavanim a stava sa ze ju aj hodinu uspavam, kto by nemal nervy. On ju raz uspal a bol tam do 21:45, prisiel, povoedal, ze super, a mam po vecery (ze nestihol film)a viac ju uspavat nesiel

adri266
30. mar 2014

@lyzzy len vies, niektore veci sa menia postupne, pomaly..nikdy to nie je tak, ze zo dna na den sa stane z cloveka zavislak na PC hrach. Aj moj manzel si na zaciatku vztahu sadal za PC zriedkavejsie, chodieval von na pivo, sportoval...ale odstahovali sme sa od jeho kamosov, von uz nechodieval, tak sme pozeravali filmy, a potom zacal hrat jednu online hru, a ta ho chytila. Najprv hodinka, potom dve, a teraz do noci...
Je to rovnake ako povedat, ze by som sa nikdy nevydala za niekoho, kto bude neverny. Ale viem ja v case sobasa, ze sa to stane? Alebo niekoho, kto prepadne drogam...kto to vie???

@neschopna ako som povedala, NEDAVAJ MU MOZNOST VYHOVARAT SA. Je dospely, je otec, je POVINNY sa venovat detom rovnako ako Ty. Proste mu deti vychystaj, povedz mu, ze o 5 minut ide s nimi von, a hotovo. Ak je unaveny, povies mu, ze na ihrisku si sadne na lavicku a moze oddychovat. Ak povvie vecer, ze malu neda spat, tak povies, nech pocka do 10., kym sa nevratis...A este mu pritom povedz, ze to zvladne, ze je super, a ze si hrda, ako velmi Ti pomaha
Vzdy je tazko zacat, ale treba byt dosledny, treba sa obrnit voci jeho vyhovorkam, a netreba sa vzdat. A uvidis, pojde to.

lyzzy
30. mar 2014

@adri266 ...ano,to mi je jasne 😖
Ale preco to nechavat zajst tak daleko?

adri266
30. mar 2014

@neschopna ano, jasne chlapske argumenty 😎 😎 😎 Ale ako pise @ywet72 , niekedy ich treba nakopnut. Ak chce vecer sex, tak miesto filmu nech uspava malu a Ty si mozes relaxovat vo vani. A ziadne take, ze nevidel film. Bude ho pozerat zajtra. Pripadne si pekne krasne nadelte dni. Jeden den on, druhy Ty.
Ale ako vravim, nesmies to vzdat a nesmies sa poddat jemu.
a CHVALIT CHVALIT CHVALIT

neschopna
autor
30. mar 2014

musim to nejako zmenit, mas pravdu, ze je to tazke

adri266
30. mar 2014

@lyzzy lebo napr kym ja som citala, tak on hral hry. A co som mala povedat? Nehraj sa? Citaj so mnou???

ywet72
30. mar 2014

@adri266 je iné ked ty čítas knihu alebo ked ty žehlíš, druhou rukou varíš, tretou sa hráš s deckom a pod. a on hrá hry 😉

adri266
30. mar 2014

@neschopna jednoducho si vytyc nejaky plan. Tento tyzden ho nechas 1x uspavat malu, raz ho posles na prechadzku a raz ho nechas umyt riad. Za vsetko ho patricne odmen 😎
Ber to tak, akoby si trenovala male steniatko. Aj ono sa par krat pose*rie doma, kym sa naucit, ze to treba robit von. Ale mozes to vzdat? Nie. Tak to nevzdaj ani s manzelom 🙂

siska53
30. mar 2014

@neschopna ja som asi teraz moc ovplyvnena,ale docitala som,knihu "Ako hovorit,aby nas deti pocuvali..".. Nedalo by sa to uplatnit aj v komunikacii s dospelymi? Ze by ste si sadli spolu,ty sa pokusila vyjadrit jeho pravdepodobne pocity,pochopenie pre jeho unavu,vyjadrila svoje pocity a pokusili by ste si napisat vsetky mozne riesenia situacie,aj tie najsialenejsie a z nich skusili vybrat a stanovit urcite pravidla,ktore by vyhovovali obom?
co ty na to? Lebo kazdy sa len,stvete,on nechape teba,ty zas mozno jeho,mozno sa ti podari dostat z neho aj nieco navyse,co ti povie,ze ho zerie a si nevedela...
neviem,mozno blbost,druhym sa lahko radi,ze? No mozno to stoji za pokus..
a teda vobec sa ho nezastavam,stve ma,taky chlap!

adri266
30. mar 2014

@ywet72 tak toto nie, dnes som napr ja uvarila obed a on potom umyl riad. Vcera som ja upratala dve izby, a kym som varila, on povysaval a upratal dalsie

sisi1978
30. mar 2014
Používateľ sisi1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisi1978.

@neschopna
neviem či ťa to poteší, ale akoby som čítala o mojom mužovi....s tým rozdielom, že ja to už mám tak trochu za sebou,pretože teraz už máme jednu veľkú slečnu....
tiež som to zle znášala....to, že som s malou bola celý deň a vážený keď prikvitol sa niekedy ani neunúval na ňu pozrieť....radšej si sadol k telke, počítač sme vtedy chvalabohu nemali...o takom dačom ako vyniesť smeti sa mu ani nesnívalo....on je predsa v práci a nosí peniaze, tak všetko ostatné je moja starosť...takisto mala spávala so mnou, lebo on sa potreboval vyspať....pravdu povediac radšej som tam mala ju, ako prdiaceho a chrápajúceho chlapa...to spanie s dcérkou nám tak trošku aj ostalo do neskoršieho veku a neľutujem, lebo máme jeden krásny a úžasný vzťah...niekomu to možno príde čudné, ale materinská láska je najväčšia....aspoň pre mňa....takisto radšej ako na prechádzku s ňou, išiel so voziť na motorke....potreboval predsa vypnúť a mať vlastný koníček....
vtedy ma to trápilo, vyčítala som mu to, že sa nestará, nepomôže, nezaujíma.....že vidí len seba....niektorí chlapi sú proste takí....závidela som kamoške, keď povedala že jej muž doma prebaľuje, dá bábo odgrgnúť....ja som to šťastie nemala....a asi ani ty a myslím si, že ani mnohé iné....keď tu ale vidím, aké majú mnohé ženy problémy a starosti s mužmi...majú milenky, podvádzajú, pijú, klamú, sú agresívni, nepracujú, lietajú facky atď. ....tak si myslím, že nie sme na tom až tak zle....
čo ti môžem teda z vlastnej skúsenosti poradiť....aj keď viem, že je teraz toho na teba veľa, si nervózna ....netlač na pílu...nevšímaj si ho a skús to zvládnuť aj bez neho....malá bude už len väčšia a samostatnejšia....budeš mať viac času na seba...
u nás sa situácia časom otočila a to tak, že malá chodí s mužom na huby, voziť sa na motorke, voziť sa na bicykli, idú spolu do kina na rozprávku....sú teraz taká nerozlučná dvojica....niekedy idem s nimi aj ja, ale väčšinou chodia spolu....niekde som čítala, že dieťa potrebuje mamu do troch rokov....potom potrebuje už aj otca....nepáči sa mi to, ale nie je to dôvod na nejaké hádky, hystériu a už vôbec nie rozvod....
môj muž síce neumyje riady, ale narúbe drevo na celú zimu....nepovysáva mi koberec, ale nemá problém hocičo opraviť.....nežehlí mi šaty, ale spraví fasádu na dom, hoci to predtým nikdy nerobil...

dzejn80
30. mar 2014

@vieruna ... Z duse mi vravis, necham mu ich a on si vymysli krasny program... Ideme pozriet babinku, a ta sa moze pretrhnut, este k tomu ona je typ, co sa aj pretrhne, ale nic nepovie, len na druhy den nemoze na nohy ☹((