Som milenka ženatého muža. Ako ďalej?
Mile zienky!!!Chcela by som sa vyzalovat,ale potrebujem aj rady,lebo uz neviem ako dalej.Som zufala,ale aj beznadejne zamilovana do ženateho muza.Možno ma vela z Vas odsudi,možno pochopi,lebo určite nie som sama. Ale zacnem od začiatku..S dotyčnym sa pozname uz dobrych 17 rokov,len nam to vtedy vztahovo nevyslo.Mam na tom podiel aj ja,ale aj on,Zivot plynul dalej,ja som sa vydala a mam 2 deti,on sa ozenil a ma 1 dieta. Po tych urcitych rokoch sme sa znpva stretli a preskocila iskra..Znova sme sa do seba zalubili.Nas vztah trva uz 4 roky.Moje manzelstvo je pred rozvodom,kedze manzel ma cele roky psychicky aj fyzicky tyral a nakoniec aj podvadzal.Ja to mam zo svojej strany poriesene.Co sa tyka mojho priatela tam je to tahsie,Odkedy sa jeho manzelka dozvedela ze ma vztah s inou zenou robi mu peklo,čo je pochopitelne,ale povedala ze sa NIKDY nerozvedie.Najhorsie na tom je že vie kto je ta dotycna,aj sa osobne pozname.Postvala celu rodinu aj znamych a teraz su vsetci proti tomu aby sa rozviedol.Samozrejme zacal cuvat po jej vyhrazkach ze si zily podreze,alebo vyskoci z okna..dokonca prosila na kolenach aby s nou mal sex,kedze uz rok intimne neziju.Ale ona vie co robi,,ked bol bez prace tak sa mu otocila chrbtom,boli len vycitky ze nenosi peniaze a ona ho zivy z materskej,bol totiz po autonehode a nemohol pracovat.Ja som stala pri nom aj v dobrom aj v zlom a ja som ho povzbudzovala v tom aby zacal podnikat a teraz ked sa mu dari sa vraj druhykrat zalubila..samozrejme do penazi ..nemusi pracovat a s kamoskami na kavicky chodi..Ja jeho peniaze nechcem a ani nepotrebujem.pracujem a zarabam celkom slusne..velmi ho lubim ale neviem co mam robit..bojovat co je mozno uz davno prehrate,alebo ukoncit tento vztah.Niekedy sa citim ako posledna spina...Dakujem za kazdu radu
dakujem Vam vsetkym za rady..aj za to ze ste ma odsudili za ku.....otvorili ste mi oci...ukoncila som to..je mi z toho tazko,ale myslim ze som urobila spravne
@trollo777 Ak chce s tebou žiť nenechá ťa to ukončiť. Žiadna sila nezastaví chlapa aby išiel za tou ktorú miluje aj keď niekedy mu to môže dosť trvať kým sa rozkýva. Len dúfam že si mu nepovedala že už ho nemiluješ.
@oldman50plus presne tak. takze dost zaujimave, ze milenke ju priznal, ze ju uzil so zenou. a aj zene to vraj priznal. a este mi ukaz zenu, ktora by sa vyspala s muzom, ktoreho natolko nevzrusuje, ze s nou musi pouzit viagru a este jej to aj povie. no uplne nerealne..
a ty tiez spis iba so svojou milenkou a so zenou uz nie? sorry za prilis intimnu otazku, som dost zvedava 😉
toto co opisujes je klasika, co ti povie zenaty muz...co vsetko zaziva, preziva a bla bla bla...keby chcel odisiel by bez okolkov. evidentne az tak privelmi nechce, ked toto vsetko, co opisujes trpi. na druhej strane a co ty cakas od zeny, ktorej si zobrala muza...lebo Vam to kedysi davno nevyslo...ON - DOTYCNY ti moze na vsetky strany rozpravat aka je, preco, zaco, naco...hlavne, ze je s nou. v zasade ti napisem...pokial chlap v tomto opojeni zamilovanosti neodide od rodiny do 6mes. tak potom cakaj v lete mikulasa. vztah potrva 3-4roky az to prekroci tvoje cakanie a sama vycuvas. nikdy nebudes stastna vo vztahu s takymto muzom lebo KARMA JE SVINA A JEDEN VELKY BUMERANG. nezavidim ti, este ta caka vela bolesti srdiecka a velmi vela slz. Vela stastia
@absurdum Len s milenkou, po tom ako som mal prvý krát styk s milenkou už som so ženou nemal a nebudem mať. U mňa je situácia iná v tom že moja žena veľa rokov (3-10) má milenca s ktorým sa odmietla rozísť až som na to prišiel. Rozdiel je v tom že ona s milencom chce udržiavať len milenecký vzťah (úprimne povedané inak nemôže, je nezamestnaný, býva u rodičov aj po 40ke a je 10 rokov mladší ako ona) kým ja by som chcel s milenkou ktorú som si nakoniec našiel dožiť klasicky spolu len je to sakra technicky komplikované pretože musím sa začať na staré kolená živiť nejako inak a som zvyknutý na hodne vysoký štandard.
@oldman50plus ti Ti nevadilo ze cez parohy neprejdes cez dvere? naco taka zena?
@ifkael Samozrejme vadilo, ale čo som ich mal zavraždiť? Čo sa s tým dá robiť? Máme spoločné podnikanie ktoré nevieme robiť osobitne a nedá sa rozdeliť, takže ako mám odisť? To že jej nechám budovu v hodnote pár stotisíc aby som nevzal dedičstvo a strechu nad hlavou deťom je už najmenej.
@oldman50plus vsak normalne, odist od zeny a stretavat sa len v praci...
@oldman50plus ešte by som doplnila tvoje poznatky... pravda je, čo si napísal, že muž nikdy neodíde od ženy, ktorú miluje... ale pridám... + neodíde, aj keď mu ona povie, že ho už nemiluje, ale tak čo už, s pánombohom s ním ostane 😉
@ifkael horné poschodia sú doma, dolné firma. Tu mám minimálne 3 miestnosti "len moje", u milenky nie je bez toho aby niečo vyhodila miesto ani na manželskú dvojposteľ.
jezis, fakt si neviem predstavit chlapa, ktory ma doma zenu ktora trtka s nejakym niemandom...kks... vsak urobim bordel, bud to ukoncis..alebo koncime. v podnikani sa da fungovat spolu nadalej...
@trollo777 na tuto temu reagujem pretoze som si presla niecim podobnym...mala som vztah zo zenatym muzom/ ktory sa chcel rozviest no ked sa to dozvedela zena/ robila mu tak isto peklo ..v ziadnom pripade nechcela podpisat papier o rozvod..deti/ boli uz dospele no boli na strane matky/ hoci spolu uz vyse 10rokov neziju... pre vysvetlenie ex partner bol financne vplyvny a pani manzelka sa ho nechcela vzdat uz len z tohto dovodu/ hoci spolu nielen intimne ale ani v spolocnej domacnosti neziju.....ja som sa po par rokoch trapenia/ lebo ma to uz prestalo bavit vecne cakat/ je to situacia ktora sa nevyriesi ani za 100r ked jeden nechce...s nim rozisla..a nelutujem...moj zivot ide dopredu vydala som sa, mam krasneho synceka na ceste druhe babo a on je stale na tom istom zamrznutom bode...vela stastia k rozhodovaniu
@oldman50plus tak hore to rozdelte a maj svoje aj s milenkou, a zena nech sa pozera, o co prisla.
kolko mas rokov?
😀 😀 😀 😀 prepáč.... budem možno svina ...
Ale váš vzťah trvá 4 roky a ten muž intimne nežije s jeho ženou iba rok ??? 😀 😀 😀 😀 dobreeeeee
Tak asi tá žena neni až taká svina ak sa mu ráčilo obšťastniť ju !
otvor oči..... a bud necg si porieši svoj rozvod a potom k tebe ide ..alebo bud radsej sama ....
Nestavaj si svoje šťastie na nešťaští druhých
@ifkael To dúfam nemyslíš vážne aby pod jednou strechou bola manželka aj milenka okrem toho je to dosť ďaleko pre milenku na dochádzanie do práce.
Aj sa hanbím koľko mám rokov, poviem ti len toľko že v mojom veku môj otec už bol dedom.
vsak pises, ze mas byvanie oddelene..tak som to myslela.
majetok sa da rozdelit, ak ti to stoji zato zit s niekym, s kym mas plnohodnotny vztah.
ale vo vztahu su vzdy dvaja, chyby robia obaja, takze by ma zaujimala aj Tvojej manzelky verzia....
zit v manzelstve, tolerovat milenca zene a mat milenku sam... by mi to nevyhovavalo. ...ale kazdy sme iny.
je to hnus
dievcata, zeny, manzelky, matky. kedy konecne pochopite, ze chlap nie je tvor monogamny? tym neospravedlnujem nevery. ale - bezte na pokec a tam uvidite tolko "stastne" zenatych muzov, az vam z toho dojde zle. ktori za chrbtom svojich manzeliek vyhladavaju znamosti rozneho druhu. na jednu noc, milenky natrvalo... a take bludy tam su schopni popisat. a takmer vzdy je ich manzelka ta neschopna, ktora nechce sex, bla bla bla. otvorte uz oci... chlapi trtkaju krizom krazom.
@ifkael Stále jedna budova, ak by sa predala nedostaneme ani polovicu za koľko sme ju postavili. To v čom podnikáme bez podobnej budovy sa robiť nedá a je rozhodujúcou väčšinou majetku.
Netoleroval som milenca, ale ak za ním utekala hneď čo som sa otočil čo okrem fyzického násilia som mohol robiť? A k fyzickému násiliu som sa neznížil, to by bola duševná úbohosť.
Jasne že mi to nevyhovuje, strašne, ale ak odídem z čoho budem žiť? Síce na niečom robím ale vieš ako je ťažké rozbiehať niečo nové vo vysokom veku pri práci a dokonca sa nemôžem ani vrátiť k pôvodnému povolaniu ktoré som nerobil od 90teho.
Preto chápem že niekedy je pre muža veľmi ťažké formálne odísť zo súčasného vzťahu a má s tým problém a môže to potrebovať roky príprav.
@mawka trtkajú, ale s kým? Kde sa tie ženy berú
@oldman50plus citam tvoje prispevky a maju celkom zmysel. Nam to tiež s muzom neklape nejako, milencov nemame, ale som presedcena, že keby sme mali delit od psov az po nabytky, vidlicky, a pod tak by som tolerovala asi radsej tu milenku. Ked je vztah o nicom, tak milenka by mi nevadila. Aspon by bol menej doma a neriesil v kuse bordel v byte a moju zaneprazdnenost.
@oldman50plus vieš ako sa hovorí...kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. V tvojom veku má pohodlie a štandart, na ktorý si zvyknutý prednosť pred citmy a je to pochopiteľné. Ale všeobecne to neplatí. Poznám dosť mužov, ktorí sa vzdali takmer všetkého v prospech rodiny a za milenkou odišli. Rozdiel je vo veku. Boli ešte relatívne mladí.
@svetluska82 sú ešte ľudia, ktorí sa vedia dohodnúť.
@alaguema ved jasne 😀 ale su aj ludia, ktori nekomunikuju, alebo sa dohodnut nevedia a tam je to uz tazsie.

@absurdum Ani milenku muž tak neskrýva ako viagru.