icon

Som naozaj lenivá?

4. feb 2022

Manžel sám autom priviezol práčku. Chcel aby som mu ju pomohla v rukách odniesť po 8 schodoch v paneláku. Pomohla som mu ju odniesť od auta po vonkajších schodoch do paneláku. Na 8 schodov som si netrúfla, bolo to ťažké, šmýkalo sa mi to. Manžel má 120 kg, ja 57. On sa nahneval, že som ľavá, iná by to zvládla. Išla som poprosiť suseda, či by mu s tým pomohol. Ten bol našťastie ochotný. Ešte aj pred susedom frflal, že jeho žena je kvetinka čo nevládze vyniesť práčku. Pritom vie, že mám neuropatiu (poškodenie nervu) v ruke. Myslím, že aj bez tejto choroby by máloktorá žena bez problémov vyniesla práčku po toľkých schodoch bez možnosti oddychu. Najviac sa má dotklo, že má urazil aj pred susedom. Naozaj som taká lenivá ako má nazval?

viestta
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
4. feb 2022

@ckocka zial, su muzi, co dokazu tak zdeptat zenu...ze ona uz chuda nevie co si ma mysliet. Tu sme ju aspon utvrdili, ze chrapun veru je

acrobaleno
4. feb 2022

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale ja so svojimi 46 kg a 160 cm, čo nedvíham ani činky, aby som išla ťahať hore práčku? Ja som toho názoru, že tvoj muž je .... a ty nie si lenivá. Kto to kedy videl, aby žena ťahala hore práčku.

luccija
4. feb 2022

Je to buran ešte pred druhými také reči.Odkedy sa mi stal úraz, keď som bola hrdinka, že pomôžem nič ťažké nenosím.Odvtedy mám preseknuty sval na nohe a vždy v lete sa hnevám, lebo to na nás je je vidieť.Kludne Ta mohlo seknut.Chlap mal zohnať niekoho, alebo si zaplatiť vynesenie

laila22
4. feb 2022

Neschopný je Tvoj manžel. Mal si zavolať hneď kamaráta, alebo suseda a nie Ti dávať vláčiť ťažké veci.

miselar
4. feb 2022

@mima1 aha zle som si to prečítala pardon 🤣no to by som asi skúsila .Ale ak by mal blbé poznámky kašľala by som naňho aj s prackou 😬

stanulienkat
4. feb 2022

Mala si mu povedat, ze co je on za chlapa. Duro z vedlajsieho panelaka by ju odniesol s graciou sam. A on taky neschopak lenivy potrebuje k tomu zenu.😀

kandelabra
4. feb 2022

keby sa ti vyšmykne, tak je po pračke? no zlatá moja, kašlať na pračku, ale keby ti to nejako fakt nejako nešťastne spadlo nedajbože na teba (alebo aj naňho), tak z toho môže byť vážny úraz, a ak si toto mladý pán neuvedomil, to by ma naštvalo viac. Veď taká práčka je ťažká, a ak už aj tak máš problém s rukou a proste to neuvládzeš, tak je samozrejmé že nebudeš hrať hrdinu aj za cenu zdravotných rizík, len aby bol on spokojný. Mne keby povedal, že som lenivá a iná žena by o zvládla, by som mu povedala, že si takú môže ísť rovno hľadať.

janynkaaa
4. feb 2022

Och môj chlap rovno zaplatil nech donesú a namontujú 😅určite si není lenivá .Tvoj chlap je divný .Ja by som mu povedala že iný by to aj sám zvládol že je padavka 🤣🤣🤣🤣🤣

mirage
4. feb 2022

@ckocka nie vzdy

1gramofon
4. feb 2022

Netahala by som pracku hore schodmi. Som tenká, slaba a mam problém s krížami. Ešte aby ma znova seklo. Ze som taká lenivá tak by som za takéto správanie naozaj nič nespravila, ani by sme sa nebavili

yoxinka
4. feb 2022

@mima1
Ja mám aktuálne poškodený akcesórny nerv, kvôli tomu nedokážem upažiť ľavú ruku, celý vrchný chrbát mám kvôli tomu v totálnej dysbalancii a nienjento veru sranda. Môj fyzio so mnou veľa pracuje, ja cvičím každý deň, len čakáme na MR, aby sme tistili, kde presne poškodenie je, môže to byť mozog, môže to byť krk. A mňa by tomto stave ani nenapadlo zaťažiť tú ruku 60kg práčkou, ja si ani 2,5 ročnú dcéru nedvíham. Keď som mala 18, mala som po úraze kompet ochrnutú pravú ruku, lebo nerv bol odpálený úplne a toto teda …. pol roka rehabilitácie každy deň, mesiac v nemocnici …

cherry_cherry
4. feb 2022

Akoze sorry, ale mojmu chlapovi by ani nenapadlo chciet aby som mu pomahala niest pracku 🙈 vsak to co je za blby napad? Si mal hned dohodnut suseda. Nech si uvedomi, ze si zobral normalnu zenu a nie kulturistu, co mu ma pomahat pracky vynasat..

travelllerka
4. feb 2022

Ja by som mu povedala, že mal sa oženiť so 100kg ženou zo statku. Samozrejme tým nikoho nechcem uraziť, ale proste sú rôzne typy žien. Sú také, čo aj dom postavia a potom také ako ja, čo majú občas problém aj samu seba uniesť na nohách 🙂 nesúdi to podľa svojej mamy? Tá nie je taká?

zmrzlinka2021
4. feb 2022

Tvoj manzel sa moze hanbit.
Zeny maju urcite limity a bodka.

mima1
4. feb 2022

@yoxinka tak jasne ked ma niekto zdrav.problem urcite nebude prevlakat pracku a ine veci. Preto som pisala ze neviem co to obnasa ta jej ruka. Ale proste 8schodov este ok. Aspin by som skusila. Ale tak ja som ina zdvyhala som na dome preklady na okna ked sme stavali napr, alebo som nosila a ukladala betonovy strop… a to som vtedy tiez mala este tych 57kg. No ruky nohy zdrave.
8poschodi by som sa mu vyflakla na celu pracku.

heslomeno
4. feb 2022

Podľa mňa si zjavne lenivá a tvoj manžel sa zachoval ako správny gentleman, vôbec že ti pomohol vyniesť Tvoju práčku..hádam ju nekupoval pre seba! Vy panelákoví ste teda fajnový, u nás na dedine by ma žena pochválila keby jej rozbijem aspoň ľad v potoku aby mohla prádlo vyplákať..a keby som jej kúpil práčku tak by ma určite na rukách nosila aj s tou práčkou :- )) 120kg? to je už aký svalovec, teda ak meria 2,5m a ty s meravou rukou mu máš pomáhať s práčkou, celé zle.. celé zle, nerád tu komentujem čokoľvek, ale občas je to silnejšie ako ja :- )) sry ale nedalo mi..

nevenka
4. feb 2022

No tak moja mama bola schopna makat ako kon, vyrovnala sa chlapom, betonovala bratovi na dome, moja sestra je silna asi po nej, chodievala s ocom vozit metrovicu z lesa. Potom uz bezne pilenie dreva, tak to sme ukladali, ale ona vozila na furiku, ja take nie, napriklad. Mala som vtedy asi 48 kil, 152 cm. Teraz mam 60 kil a horsie som na tom zdravotne. Ale...k sestre sa vratim - potom sa jej stal uraz, zlomila si 1 krcny stavec, zahojilo sa. A teraz, po par rokoch, jej hrozi ochrnutie od krku dole!!! Ona bola silna, ale mala ocividne velmi zatazovanu chrbticu a stacil jeden uraz a ruplo a tlaci jej to na miechu. O bolestiach chrbtice mojej mamy radsej ani nehovorim. Skoncila v invalidnom dochodku, kym sla do normalneho, nevedela uz ani chodit a sediet v autobuse ☹. Zeny, budme zenami. Nemoze 50 kilova zena vlacit tazke veci. A chlap by mal mat rozum. Pokial nie si namakana, ze mas svaly a posilujes, tak si znicis klby. Dobre Ta sekne a cau parky...☹.
Moj muz nie je tiez silak, ale na taketo veci sa on rad hecne a potom ho masirujem a skapina mi doma. Ale na pomoc si uz v poslednej dobe berie bratrancov alebo brata. Niekedy suseda. Dostava asi rozum. Ani pre chlapa to nie je lahke, hlavne ked ma kancelarskh robotu a nejak extra nesportuje. Moj nazor. Od lenivosti ma toto daleko.

evica17
4. feb 2022

@mable123 sa smejem pri tej predstave , ale nech skusi, najlepsi ekeby taku drahu plazmu objednal a chcel po nej odniest.

yoxinka
4. feb 2022

@mima1
Jasné. Môj svokor je taký exot, že všetko si robí sám a svokra mu všetko pomáha celý život a tá ma 62 rokov a 56kg a keď je už niečo, čo fakt nedá, tak sa svokor jeduje 🤦‍♀️. Ale ona to robí rada, oni si žijú v takej symbióze nejakej ich vlastnej. Takže viem si predstaviť, že ženská všetko podvíha porobí ponosí … 🤪. Ja mám napríklad jednu platničku prasknutú, jednu vysunutú v driekovej chrbtici … teraz poškodený nerv … tak ja by som tiež práčku neskúšala veľmi nosiť.

bajka16
4. feb 2022

On svoju neschopnosť prenáša na teba lebo 120kg chlap si pomôže aj sám. Moj má 90kg ale teda nosil si všetko sam pekne.

nevenka
4. feb 2022

Moj oco ani nechcel po nas tazke roboty robit, vacsinu so svagrom porobili, ale ked nemal synov a segra chcela. Vzdy jej hovoril, ze ked nevladze, ze nemusi. Aj mame. Ono sa to za "mladi" nezda, ale na stare kolena nas to dobehne. A niekto v pohode, niekto nie.

heln
4. feb 2022

no tak pracka vazi 20 - 30 kil, mozno aj viac, tiez by som nevladala.... asi by som ho poslala niekam.

moonka1
4. feb 2022

tu nejde o tvoju lenivost, ako podla mna leniva nie si, zjavne mas fakt zdravotny problem a nemozes si proste ruky extremne zatazovat. a to by mal podla mna pochopit, asi by si mu mala dat co to o tej tvojej diagnoze proste dat precitat

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
saxana000
4. feb 2022

Normalne sme s muzom vyniesli susicku na prve poschodie.ani ma nenapadlo zvonit susedovi.ja som isla hore on dole aby mal tu vacsiu vahu na sebe.
Zas nebudte zeny take cintlave.kociar s deckom 20 kilov po schodoch da kazda.preboha vsak to neni 150 kilova sedacka..

anickaaa6aaa
4. feb 2022

No určite aby som práčku vlacila na 8 poschodie. Nehrozí. Asi som leniva😅

annamalaga
4. feb 2022

Si myslím , že máš vo vzťahu asi viac problémov a tvoj chlap sa cíti ako dominantný hrdina.!!! Mne by len niečo take zahlásil, ma už rozvodové papiere na stole

saxana000
4. feb 2022

@anickaaa6aaa nie na 8 poschodie ale 8 schodkov