icon

Som nespokojná po intímnej stránke

ds_sub
20. máj 2014

Ahojte.
Chodím sem už niekoľko rokov a poznáte ma. Preto ten nový nick. A tentokrát mám problém ja... Milujem svojho muža, máme dve krásne deti, nič nám nechýba, ale.... V prvom rade, mnohé to nepochopíte,a preto, prosím nevyvolavajte zbytočné hádky a neutocte. Vopred ďakujem.
S manželom máme v podstate dobrý sex, on je nežný, dobrý, strašne zlatý ku mne. Ale ja hľadám, chcem iný sex. Pod slovom "iný " myslím D/s vzťah. Určite tomu mnohé rozumiete a tie ktoré nie, nech sa páči Google. Potrebujem to, viem to, cítim to... Lenže muž na také veci nie je, nebavili sme sa o tom, ale po toľkých rokoch viem, že to je pre neho veľa. V osobnom živote nie som submisivna žena, ale v tomto chcem byť, chcem, aby mal niekto nadomnou prevahu.
Nedávno som začala písať s niekým, kto to "robí ", kto je v takomto druhu vzťahu ten D. Chcem to skúsiť, dokelu. Už naozaj neviem, čo mám robiť, stále ma to zoziera, už ani nie som schopná na iné myslieť, proste to vo mne v poslednej dobe úplne vyhrotilo.
Viem, že sú tu určite baby, ktoré takýto vzťah majú. Veľmi pekne Vás prosím, ozvite sa mi. Nemusíte tu, môže byť IP.
Mnohé nechápete, dokopete ma, ale čo už...

lilitela
21. máj 2014

@kveta Co je to ta vanilka?

sweetangel20
21. máj 2014

@lilitela obyčajný klasický sex

libka1
21. máj 2014

@lilitela ty mas teda odvahu 😀 co nevies googlit? take co nepoznaju slovnik sa tu nemaju vyjadrovat! 😅

lilitela
21. máj 2014

@libka1 Prepac, toto ma v skole neucili. 🙂)) A zatial som sa nevyjadrila, iba sa pytam.. Zelam ti pekny den, tebe, ktora chce rozhodnut o tom, kto sa ma kde vyjadrovat.

libka1
21. máj 2014

@lilitela citovala som zakladatelku iba, bola to ironia 😀 ja rozhodne nemam potrebu rozhodovat o tom kto sa kde vyjadri...

lilitela
21. máj 2014

@libka1 Aha, tak sorry, vobec to ako ironia alebo citat nevyznelo.

libka1
21. máj 2014

@lilitela v poho, precitaj si prvu stranu poriadne a pochopis... myslela som ze ked je tam smajlik tak to nevyznie ako utok, mylila som sa 😅

adri266
21. máj 2014

@mima4 joj, vsak tu bol nedavno podobny, co zene *dovolil* neveru, bo sam bol neverny 😎

@enigma6 co narobis. Je to to iste, ako ked niekomu nevadi, ze vypije dva tri poldecaky a potom kludne sadne za volant. Vsak co, on sa najedol, vsak co, to bude do jedneho promile. Proste, ludia su v dnesnej dobe vypocitavi 🙄

adri266
21. máj 2014

@lilitela neboj sa, nase deti sa budu coskoro vsetky tieto pojmy ucit na sexalnej vychove 🙄

enigma6
21. máj 2014

@lilitela myslela som to trocha inak, aby na sebe popracovala, určila si priority, zašla za odborníkom, je vydatá a zodpovedná za svoju rodinu, nemôže sa správať egoisticky ... na Tvoju druhú otázku len toľko : BOH stvoril MUŽA a ŽENU ... nie muža a muža, ani nie ženu a ženu ... toť vsjo

charlie1980
21. máj 2014

Kebyze som bola takto orientovana, tak by som mu tolko brnkala na nervy, az by ma strieskal a na udobrenie by som sa s nim akoze "pomilovala" Suloz so scenarom a ani by mu to neprislo zvlastne😃

kiki68
21. máj 2014

ale ona nie je inak orientovana. A to,ze by ju strieskal je blbost, to si nejako divne cele toto predstavujete, asi ma nejaku konkretnu predstavu, nemusi to byt ihned plesk plesk po zadku a par faciek po tvari. Moze to byt uplne nieco ine a to nam tu nemusi rozpisovat,to je jej vec. Keby ma doma prirodzene dominantneho muza, ze by ju aj strieskal,nebola by s nim,lebo by to nezniesla, evidentne je to silna a uspesna zena,len ma svoju predstavu o istych veciach. Vacsina takychto zien sa ludi sa s nasilnikom nikdy dokopy neda, zeny co sa nechaju otlkat manzelom si v tom nelibuju,tie skor trpia stokholmskym syndromom alebo sa partnera strasne boja. A co by jej poradil odbornik? urcite to,ze nech si to skusi...rovnako ako poradil mojmu kamaratovi chodit za stetkami a takto skusat co ano a co nie. Odbornici su vacsinou liberalnejsi nez osadenstvo MK 😉 Alebo na to cele zabudne a bude spokojna,ked si pozrie nejake webstranky s touto tematikou.

charlie1980
21. máj 2014

Ja som pisala "takto" orientovana, coz neznamena "inak" orientovana, pod cim ja rozumiem orientovana na zeny. No a ci ju splieska alebo nie😃 Co na to napisat....az tak vazne som to zas nemyslela😃

alexandramaria
21. máj 2014

Ja v tomto fóre nikdy nevyjdem z úžasu asi 😀 zase to tu ide do tém, ktoré sú mimo. Homosexuáli a pod. Na to sa vás kua nikto nepýtal !
Je tu základný problém, ktoré dámy na MK zas nepochopili. Milé dámy, ona NIE JE chorá, NIE JE vadná , NIE JE inak orientovaná, NEMÁ psychické problémy . Má iba určitú túžbu, ktorá je povedzme neobvyklá.

Naozaj mám niekedy pocit, že je to tu oáza dokonalých žien , ktoré majú dokonalých mužov, dokonalé deti, dokonalý sex a dokonalé všetko. Ktovie, ako je to v realite.... 🙂 isto nie na 100% také ako tu píšete 🙂
Milá zakladateľka, ja ti radím iba jedno. Skús na to zlomiť manžela ! Očividne si vyzretá žena, vieš čo všetko riskuješ, ani tu nepotrebuješ múdre reči dokonalých mamičiek. Naozaj to skús, manžela trošku pripi a vysvetli mu o čo ide... možno budeš veľmi prekvapená 🙂 väčšina chlapov je rada dominantná a 99% má rado pocit,že tú ženu v posteli trošku ovláda . Jeho prirodzenosti sa to určite nebude priečiť. Dobre uvažuj, ale ja byť tebou milenca neriešim, pokiaľ neskúsim všetky cesty, ako mať kvalitný a uspokojivý sex s vlastným mužom 😉 @ds_sub

ds_sub
autor
21. máj 2014

@kiki68 niekto to pochopil 😉 nie, nikdy by som nežila s niekým, kto ma mláti ako žito. V súkromí aj verejne som ja ta silná, dominantná, úspešná. Ľuďom nedoverujem, väčšinou si držím odstup, za decká a muža by som bola schopná vraždiť, to patrí len mne. Mám skvelú prácu, kde odvádzam dosť dobré výkony na to, aby som si mohla povedať - som dobrá. Takže ak by ma mlátil, pil atď, balím kufre a maj sa krásne. Nie som zakomplexovana chudera, čo čaká doma poslušne pri sporáku a rodí deti jedno za druhým, bez svojho názoru, pistiaca od radosti v polohe misionár. Môj muž je zlatý, ale veľmi ľahko sa mi vždy podriadi.
Stránok a fór o tomto "probléme " som už prečítala fakt dosť, takže viem, čo to obnáša.
Takže to hore uvedené je dôvod prečo chcem veci inak. Väčšinou sa ľudia podriaduju mne a pre zmenu by som chcela vyskúšať byť v inej pozícii aspoň v tom sexe.
Toto bol, dúfam, môj posledný príspevok v tejto diskusii. Teda pokiaľ naozaj niekto netrepne totálnu hlúposť :-P
Ďakujem každej jednej babe, ktorá sa mi zverila so svojím "chorým a úchylným" vzťahom. Zvláštne, že mi tu rádia ako to skúsiť s mužom a z toho množstva žien len dve žijú v Ds vzťahu práve so svojím manželom. Takže zjavne to nie je také jednoduché niekoho to "naučiť ". Odpisem vám na vaše IP, len nestíham.
Prajem vám všetkým krásny deň

ds_sub
autor
21. máj 2014

@alexandramaria nechaj, nevysvetlis.

alexandramaria
21. máj 2014

@ds_sub
pohode. Ja len nemám rada, že keď sa to tu trošku vymkne priemeru, tak sa tu hneď skáče a dokonca sa vyťahujú ťažkokalibrálne reči typu : keby si bola chorá, takéto hlúposti ťa nenapadnú (!!!) otras. Keby som mala takto brať všetko po čom túžim...že nechám to tak, a som rada že som zdravá, tak ani nezmaturujem . 🙂

Pevne verím, že to s manželom vyriešiš 🙂

lilitela
21. máj 2014

@adri266 A mozno je to aj dobre, niektore veci prestanu byt tabu - su tu medzi nami, nie je to choroba, treba to pomenovat.

lilitela
21. máj 2014

@enigma6 Boh neexistuje.

zuzanockamt
21. máj 2014

@ds_sub radsej si asi ani nemala zakladat takuto temu tu na konovi, lebo tu je kazda uvedomela, mudra, cely zivot nalinkovany podla pravidiel 😝 ... ja sice nemam taky "problem" ako ty, ale skus to nadhodit este muzovi v nejakej miernejsej forme a ak nic z toho a ty bez toho nebudes vediet existovat 😀 , tak to teda skus niekde inde 😎 ... je to tvoj zivot a tvoje rozhodnutie, puritanky a svätice to trapit nemusi 😎 🤐

haslerka27
21. máj 2014

mam pravo na vlastny nazor,tak ho teda vyjadrim....nic v zlom,nic osobne,neodsudzujem ta,je mi to fuk.....Ja len,ze tato tvoja potreba mi pride akoby si uz nevedela co z rozkose a nudy....tak ta napadaju bludy....zrejme mas uz deti vacsie,stabilne miesto,viacmenej pohodovy rodinny zivot bez vacsich turbulencii....a nevies co so sebou....

ak by si mala doma malinke dieta,od unavy padala na hubu,ver ze bludy by ta nanapadali.venuj energiu konickom....

effkaa
21. máj 2014

Je tu kopa tem, ked je to naopak. Muz si pise sms-ky s nejakou inou zenou alebo muz chce skusit sex s chlapom alebo... a pisu tu ich manzelky. Vtedy su reakcie zvycajne ze je to uchylak, ze je to chudak, ze sa treba nanho vykaslat a vsetko mu dat riadne vyzrat. Ze naco sa zenil a ze ako tu zenu ranil a znicil jej zivot. Ked to napise zena, tak bud jej radite nech to vyskusa, ved co, zivot je len jeden alebo ked na to ma presvedcit svojho manzela, tak to uz su automaticky svatice a puritanky. Nechapacka...

ds_sub
autor
21. máj 2014

@haslerka27 predstav si, deti mám malé a nie sú to vôbec detičky typu, kde ich posadia,tam budú

haslerka27
21. máj 2014

@ds_sub ja som ta neodsudila....kazdy sme iny,kazdy mame tuzby.....neviem,ak by sme sa z mojho pohladu chceli bavit o tvojich potrebach tohto typu,ja by som tam videla mozno viac faktorov ktore ich vyvolavaju.....kazdopadne nech sa dari.pa

mala_hobitka
21. máj 2014

D/s je podľa mňa vhodné najmä vo vzťahoch, kde je dôvera. A ak si sa o svojich túžbach nerozprávala s manželom, je najvyšší čas tak urobiť. Je jedno čo si myslíš, že je mu proti srsti. Môžno ani on by do teba nikdy nepovedal, že po niečom takom túžiš. Možno budeš príjemne prekvapená. Môže túžiť po tom istom, alebo ho ten nápad môže zaujať. Alebo možno nájdete spoločné riešenie ako váš sex okoreniť k spokojnosti oboch.

kiki68
21. máj 2014

@ds_sub to nikoho nenaucis, bud to v sebe ma a drieme to tam,rovnako ako v Tebe alebo nie.

valy
21. máj 2014

mam pocit, ze problem je v tom, ze ak je jej manzel realne nie velmi dominantny, tak je tazke ho tak zrazu zacat vnimat, stale by tam bol pocit, ze to len hra, ze dominantny nie je, a potom to zrejme nefunguje. ale neviem o tom vela, takze mozno sa mylim. mozno by to dokazal.

enigma6
22. máj 2014

@lilitela
mojich pra pra pra pra .... rodičov stvoril Boh, je mi ľúto, že ty si potom podľa tvojích slov z opíc 😀 - žiadna slávna vyhliadka 😀 , potom to tu aj tak vyzerá, prajem pekný deň 🙂

horana
22. máj 2014

Jasne ze sa to neda naucit, ale chapavy partner by sa mohol pokusil aspon trochu to hrat. Bude to asi ine nez s profikom alebo niekym kto je tiez tak zamerany "od naturelu", na druhej strane lepsie nieco ako nic. Tak ako sa bezny clovek dokaze vzit do nejakeho scenara, ked by bolo potreba, zena dokaze hrat zdravotnu sestricku, stetku ci naopak cudnu mnisku, tak isto pre normalneho muza by nemal problem hrat dominanta, nieco si o tom nastudovat, prebrat konkretne odtiene, nakolko kazdy D/S vztah ma to aj tak hodene do inych konkretnych foriem realizacie. Cize ak si zena S povie presne predstavy, nemusi to byt este mozno uplne ono, s niekym kto sa to pokusa naplnit vramci scenara a je amater, ale uz sa vcelku tomu blizit. A za rozpad rodiny, ktory hrozi vzdy ked sa do intimity zamiesa niekto cudzi to asi nestoji, vzdy treba najprv urobit "ustupok" smerom k partnerovi. 😉

sweetangel20
22. máj 2014

@enigma6 do tohto by som Boha nemiesala a už vôbec sa nevysmievala @lilitela, že je z opíc, pretože pokiaľ dobre čítam, tak to ani nenapísala 😖 ani ja neverím. Kde ten tvoj boh, keď deti umierajú na rakovinu a iné vážne choroby? Apropo, submisivita a sklon k bdsm nie je choroba. Si si istá, že tvoj manžel netúži po niečom inom? Nebola by som si taká istá, keďže títo ľudia sa často nezveria ani tým najbližším.