icon

Som nešťastná a manželovi už neverím

sklamana24
18. sep 2014

Ahojte dievčatá, potrebujem sa niekomu vyrozprávať. Som nešťastná a sklamaná. S manželom sme spolu ako pár 7 rokov, máme dcérku a tento rok sme sa vzali...začiatok vzťahu bol krásny, priateľ pozorný, no ako som po 2 rokoch otehotnela, všetko sa začalo meniť..začali sme spolu bývať, prišli problémy..najskôr bolo všetko kvôli svokre, bola na teraz už môjho manžela strašne zaťažená, strašne sa nám starala do vzťahu, chcela nám všetko dirigovať a môj manžel jej nevedel povedať nič, lebo si na mamičku nedal dopustiť. Časom sa situácia postupne ukľudňovala, malá podrástla, začala som chodiť do roboty..vzťah bol zase lepší, aj keď to nebolo už ako na začiatku..rozhodli sme sa pre svadbu, bola krásna, veľká a verila som, že všetko bude zase dobre, aj vzťahy so svokrovcami sa celkom popravili. no prišlo ďalšie sklamanie, manžel zmenil robotu a je ako vymenený..chová sa ku mne otrasne..je zlý, agresívny, vykrikuje mi otrasné veci.Pripadá mi ako keby mal aj milenku..Stále chodí vraj na nejaké školenia, kde aj prespáva. Pripadá mi to už divné lebo nemá takú prácu..Dokonca som mu aj našla v notebooku aj fotky s nejakou ženou, keď som sa opýtala, kto to je, povedal, že kolegyňa, že čo zase rýpem..dokonca na jednom vraj školení mali aj spoločnú izbu, čo mi nepríde vôbec normálne..so mnou už nikam nechodí lebo mi povedal, že sa za mňa hanbí a nechce, ani sa ma nedotkne, nepobozká..stále si kupuje nové veci, fintí sa..som už zúfalá..chcela by som od neho odísť, no neviem nabrať odvahu kvôli malej, veľmi na ňom lipne..neviem, čo urobiť

Strana
z3
zita19
19. sep 2014

@jahodka8 nikde nie je napisane, ze osoby muzskeho pohlavia maju vstup na MK zakazany. Ked si to niekde citala, skopiruj to sem do temy.
To ako sa dostal na MK pod jej nickom stacilo ak by milostiva nechala zapnuty PC s otvorenym MK... No to netreba vysoku spionsku... Nahoda je blbec
Ale moj skromny nazor je, ze toto tu, je od prvého az po posledny príspevok @sklamana24 cisty vymysel... Ale dobre sa vydaril. Ako si sa rozohnila 😀 😀 😀

majdus
19. sep 2014

Ja si myslim, ze to bol manzel. :-@ Tiez si myslim, ze je super, ze sa sem dostal, ked aj pod jej nickom.
Myslim, ze ked maju dvaja problem a nevedia si sami rady, tak nech obaja napisu, ako co vidia, sem 😀. Tu su sami zivotom oslahani a vyslahani psychologovia 😀.
Ale nie, som to trochu zlahcila, dobre poradit moze kazdy, kto pozna podobnu situaciu alebo sa do dotycnej koze vie vcitit. 🙂
Tu mi len trochu rozum zastava, ze najlahsie by pre sklamanu bolo rozviest sa :-@. Ta dnesna rozvadzacia moda je na zaplakanie. ☹

mircalla
19. sep 2014

@sklamana24 Jednoznacne ma milenku, i ked to si asi nechcela pocut

klya
19. sep 2014

Nebudem polemizovať. No podľa mňa už ste presvihli bod, keď to vyriešite bez zásahu zvonku. Ak vám rodina stojí za záchranu, treba hľadať pomoc. Poradňu napríklad.

severankaa2
19. sep 2014

@sklamana24 ahoj to čo čítam u teba mám aj ja doma a tiež sa neviem rozhodnúť čo bude dobré.

sunshineka
19. sep 2014

@sklamana24 boze moj ako mozes byt taka naivna a verit mu.jasne signaly,ze ma milenku a z teba si spravil handru

butterfly333
Autor odpoveď zmazal
barnica
22. sep 2014

Bude to znieť zle a bude to bolieť ale manžel podľa môjho názoru milenku má a teba má iba ako domáci spotrebič a ešte ti aj psychicky robí zle... Prepáč ale musí byť hlupák ak si ničí vzťah ktorý si tak dlho budovali spolu a ubližuje vašej dcérke. Pravdou je že je ľahké radiť ale ťažko nabrať odvahu a odísť. na svokrovcou sa spoliehať nemôžeš to je jasné ale sama za seba a za malú by si mala zobrať odvahu a ísť od neho čo najďalej. Bude tobolieť a nebude to ľahké ale nebudeš sa trápiť. malej bude lepšie v prostredí kde si otec neváži maminu a je na ňu hnusný. Rozhodnúť sa ale musíš ty.

mysicka36
22. sep 2014

@sklamana24 uuuuf chlapec máš riadne nervy 😀 a ty baba si trochu prestrelila.

ak je to blud tak závidím debilom čo sa nudia haha 😝 treba pridať roboty 😉

bambula626
28. sep 2014

@sklamana24 samozrejme, že MÁ milenku. Je to učebnicový príklad, všetky príznaky tomu nasvedčujú. Aj keď sa ti v živote neprizná, veď kto by sa? , odíd od neho ty. Aj pre to chovanie. Teraz kým si mladá. Inak tá bude doživotne ponižovať, lebo si na ňom závislá. A nakoniec tá opustí pre inú. Chlap potrebuje mat niekoho aby mu pral fusakle. Zaslúžis si lepšieho. A najlepšie bez svokry-)

peter252525
28. sep 2014

@diskutujuci ty si zena?

duhovavila
19. okt 2014

Kvôli malej? Keď sa takto bude správať Tvoj muž aj naďalej, malá to bude vnímať.. On si Ťa neváži a ona to bude cítiť a prikloní sa na jeho stranu, lebo Ty budeš tá, čo je za chuderu.. Žiadne prejavy lásky, nehy, úcty? Toto chceš aby Tvoje dieťa vnímalo? ... Už dávno si mala odísť.. Neboj sa ostať sama. Bez pardonu. S malou sa môže stýkať, keď bude mať záujem, no Ty buď odmeraná, zameraj sa na seba a na svoje dieťa.. Buď silná a ver v seba samu.. Ukáž svojej dcére, že ženy sú stvorenia, ktoré si muži majú vážiť a milovať.. Rovnako naopak..

lucenka911
20. okt 2014

Fuuha tak som zvedava ci sa este ozvu

lusmi
23. okt 2014

ahojte baby ja mam zase taký problém že sa z manželom vkuse hádam podozrievam ho kjlame ma nevie sa ma zastat za pet rokov sa ma ani raz nezastal byvam u svokrovcov ktory su bordelari on drží snimy a vobec mu nevadí že som neštastna poradte čo ako spravit ja ho už neznášam

macik33
14. aug 2019

Fu

fatimuska
1. jan 2020

@sklamana24 takto by mohla uvazovat pimaly kazda druha zena, odid odneho, trapis sa, on je na koni, bude tos nim cim dalej horsie

ada715
13. júl 2020

@sklamana24 fuuu, toto je tazky pribeh. mozem sa spytat, ako to nakoneic dopadlo?

minttea
26. júl 2020

O

zmrzlinka8
5. feb 2024

@romanovic táto téma je stará už 10 rokov, ale musím povedať jednu vec. neviem prečo sa rozmohol ten názor, ale ja si myslím, že v manželstve neexistuje môj mail a môj telefón, lebo po prvé majú spoločný majetok a po druhé majú byť jako jeden. a žiadne tajnosti pred sebou. tam súkromie je spoločné.
je iné keď sa stretávajú dvaja ako priatelia, ale i tam to o niečom svedčí, ak mám pred druhým tajnosti .

stanulienkat
5. feb 2024

@zmrzlinka8 co je to za nezmysel, ze spolocne sukromie??? Sukromie je sukromie. S manzelom si doverujeme, ale bez mojho vedomia nema co robit v mojom mobile, ani v mojom maily. Niektore zeny ste riadne stihacky, nedate muzovi dychat a este ti pride normalne sa mu hrabat v poste?? OMG!!
Ze vsetko splocne a ako obaja jeden. Drzim palce, nech to tomu tvojmu vydrzi.

drakvak
5. feb 2024

@stanulienkat Súhlasím, aj ženatý a vydatá je svojprávny človek a má právo aj na súkromie. Tu sa človek kadečo dočíta 🤦🏻‍♀️

zmrzlinka8
5. feb 2024

@stanulienkat ty sa neboj.

zmrzlinka8
5. feb 2024

@drakvak svojpravny ano . hovoríme o súkromí a tajení a skrývaní vecí pred partnerom.
tak neviem ale u mňa je podmienka v manželstve určite žiadne tajnosti. a tebe prajem, aby ta neprekvapili pôžičky z jednej strany, neplatenie účtov atd 😉 ako manželka je to potom napríklad aj tvoj dlh.

zmrzlinka8
5. feb 2024

@stanulienkat keď neboli mobily a maily, manželia o sebe vedeli všetko a nic sa netajilo pred druhým. prišiel mužovi list, manželka otvorila, teraz aké tajnosti. tajim veci ale doveruj mi? zvláštne

maminkadeticiek
5. feb 2024

Ze spolocna izba s kolegynou 🤣 dobry curak.No uz by ma nebolo.A ze tam ostavas kvoli dcere au trapne vyhovorky.

stanulienkat
5. feb 2024

@zmrzlinka8 to si v akej dimenzii žila, že manželia vedeli o sebe všetko a otvárali si listy???🤣🤣 Možno nejaki degeši. Alebo žiarlivá, hysterická stíhačka. Normálny, súdny a slušný človek neotvorí inemu človeku list.

luccija
26. nov 2024

@sklamana24 neviem prečo si to vzťahujes na seba, že by mal byť s tebou nešťastný?Väčšinou sme všetky chodili s deťmi, dovolenky sa prispôsobovali deťom možno mal ťažký deň a ty hneď by si ho posiela za šťastnejším životom neviem zvláštne.

ivuska027
26. nov 2024

@luccija Téma je stará vyše 10 rokov 🙄

luccija
26. nov 2024

@ivuska027 jaaj som sa zle preklikla to malo byť do témy nešťastný manžel dakujem

Strana
z3