icon

Som nešťastne zamilovaná

tajna82
10. mar 2013

Neviem ako začať, ale potrebujem vážne poradiť. Minulý víkend som sa išla zabaviť na diskotéku do neďalekej kultúrnej ustanovizne. Som vydatá žena a s manželom, ktorý pracuje na týždňovkách sa starám o 2 ročné dieťa. Z dôvodu, že som väčšinou času s malým, s mužom som sa dohodla a po jeho súhlase, že on sa o syna postará som sa išla zabaviť. Na diske som po cca 2 hodinách spoznala mladšieho chalana. Rozprávali sme sa, zašli spolu aj na víno. Dosť sme si rozumeli a tak počas tanca ma chytil za ruku a z ničoho si ju vložil do nohavíc. Bola som ako obarená, zacítila som veľké napätie, ale jeho ruku som nevybrala, Vlastne som sa ani na neho v tej chvíli nehnevala. Počas zábavy asi o dve hodiny mi navrhol, či nepôjdeme ku nemu domov. Chvílkami som vahala či je to správne lebo čo ak by sqa tu objavil manžel, aj keď bol so synom na disku to mal pešo tak 45 min. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale tolko sme si rozumeli, že som nakoniec pristala. Cestou sme sa veľa rozprávali a on ma začal pritahovať ako ideálny muž. Keď sme prišli k nemu tak ma ponúkol zákuskom a urobil zmrzlinový pohár. Potom ma chytil za ruku a začal bozkávať. Zaváhala som, ale páčilo sa mi a ja som opätovala. Bol neodolateľný a potom to prišlo, skrátka mi tam vošiel jazykom a ja som sa urobila. Veľmi sa mi to páčilo a tu som zistila, že doma s mužom to nie je také, bolo to pre mna niečo nové a nazabudnuteľné. Asi po dvojhodinovej vychádzke sme sa vrátili späť na disku. Chvíľu na to volal manžel, že ak chcem, príde pre mňa lebo malý spí a bude s ním jeho sestra. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale manželovi som sa zdala akási nesvoja. Samozrejme, som mu zatĺkala, ale neviem sa z toho spamätať. Na druhý deň mi kamarát s disky zavolal, či si to nezopakujeme. Preto by som chcela poradiť, či tento vzťah ukončiť, alebo pred mužom zatĺkať a občas si takto vyhodiť s kopítka. Na toho chalana neviem totiž zabudnúť a aj keď muža milujem, neviem či mu to predsa len nepoviem, čo sa mi stalo, veď som tiež len žena a mám svoje sny a potreby...

ejmi25
10. mar 2013

macamac presne tak.. 🙂
nikolet 🙂

sisaha
10. mar 2013

ale baby....dalsia vymyslena tema... Pozrite na ten styl pisania 😀

cerez
10. mar 2013

@tajna82 Ja som si myslela, že si založila diskusiu?

slobodna33
10. mar 2013

@cerez manželstvo je predsa o istotách, alebo to tak iné nevnímajú?
@macamac-s nikým ma nespájaj, vyjadrila som sa k tomu čo napísala a ak ťa trápi, že ti neodpísala, tak je to problém tvoj a jej a mňa do toho nezaťahuj

macamac
10. mar 2013

@slobodna33 ja som jej nepísala-ale tebe 😉
len si mi nevysvetlila to s tým mužom starým mládencom a hajdákanie jeho majetku s chudobnými dievčatami

tomu nerozumiem
prečo by mal hajdákať s chudobnými?
a ty si bohatá?
či pri ňom si bohatá?

a nebuď zbytočne útočná, ja som v pohode a pýtam sa slušne 😉 lebo ma to zaujíma 😉 🙂

cerez
10. mar 2013

@slobodna33 Manželstvo je o istotách? A ako dlho? Lebo mne príde, že kráčaš po veľmi tenkom ľade. Tak istotou by som to rozhodne nenazvala.

mirage
10. mar 2013

Tak toto je jeden z top prispevkov ake som tu zatial citala, uz sa tesim na pokracovanie 😀
@tajna82

lili_mia
10. mar 2013

@slobodna33 vydávala si sa z lásky, no nik .. slobodna .. toto nie je zoznamovací pokec

slobodna33
10. mar 2013

@macamac ja nie som tajná, ja som didi 😀 😀 😀

macamac
10. mar 2013

@slobodna33 😀 😀
hmmm, ale si nejak mimo 😀 😀 😀
fantázia ti pracuje-tak vymysli niečo na to, čo si napísala a na to, čo sa ťa pýtam-len tej odpovede nie a nie sa dočkať 😅 😀 😀 😀

bubu4125
10. mar 2013

pobavila som sa...

macamac
10. mar 2013

@bubu4125 pekná odpoveď 😉

len tety zakladateľky sú dosť mimo 😀 😀 😀
a to už všetkým krajom aj najskrytejším zákutiam a kopaniciam Slovenska prázdniny skončili 😀 😀 😀 😉

bubu4125
10. mar 2013

@macamac škoda, zmizol mi ten príspevok...

sue
10. mar 2013

Jaaaj baby :D kto chce kam,pomôžme mu tam - a teda nech som hocijako neuspokojená, chtivá atď nevliezla by som chlapovi do postele po dvoch hodinách známosti - bez ohľadu na to,či som zadaná alebo nie... aj keby si fakt bola do neho zamilovaná - on ťa bude mať podľa mňa navždy zapísanú ako ľahkú babu čo "dá každému"

cerez
10. mar 2013

@macamac Myslím, že dievčatám došla fantázia.

macamac
10. mar 2013

@bubu4125 😕 to je ako možné???
veď ja som ho prečítala 😕

nezmazala si to dodatočne?

macamac
10. mar 2013

"tak počas tanca ma chytil za ruku a z ničoho si ju vložil do nohavíc. Bola som ako obarená, zacítila som veľké napätie, ale jeho ruku som nevybrala"

dievčatá, toto keď som si prečítala v úvodnom príspevku, hneď som vedela 😀 😀 😀

tak vlastne o čiu ruku išlo a v čích nohaviciach??? 😀 😀 😀

zamotanéééééé 😀 😀 😝

bubu4125
10. mar 2013

@macamac nie, ale moja malá mi tu niečo šprtala...možno sa to je podarilo...dokonca sa jej podarilo mi zmenšiť obrazovku 😀 nemám vo zvyku mazať čo napíšem... 😀

macamac
10. mar 2013

@bubu4125 😀 😀 😉 poznám

zuzanockamt
10. mar 2013

este stale to tu riesite ? 😀 😀 😀

bubu4125
10. mar 2013

@macamac 😀 šikovné

dadli
10. mar 2013

@tajna82 z takych zien ako si ty sa mi chce gracat.
ale k veci : poradim ti : v sobotu chod na diskoteku, vyt*tkaj tam kazdeho, ktory ti da , chod za muzom domov povedz mu to, vsetko dopodrbona mu to porozpravaj, nech vie pan manzel co za zenu ma doma, nech sa aj on nauci co je to "milovat", ved "veď som tiež len žena a mám svoje sny a potreby..."

luculiik
10. mar 2013

@tajna82 Ja sa tiež pridávam do debaty. Vážne si myslíš, že po jednej noci môžeš povedať o chlapovi, že je ideálny? To len ty si si ho tak zidealizovala. Ako keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú. Chlapec ťa len chcel dostať a ty si mu na to skočila. Pochybujem, že si išiel na diskotéku nájsť tu pravú babu. Navyše chalani veľmi často takéto baby nechcú na vzťah, lebo si myslia, keď som ju dostal za jeden večer, čo to je za babu? Máš doma obetavého manžela. Toho si Váž a hlavne mu to nehovor. Veď sama zistíš, že ten druhý mu nesiaha ani po členky a zbytočne si pokazíš manželstvo. Skôr skús to čo Ti chýba v ňom nájsť a skôr hľadaj aktivity pre Vás oboch, ktorý by skončili pikantne ak ti len to chýba, zatiaľ čo by Vám niekto postrážil dieťa. Ako ja nedokážem ísť na disku bez manžela. Mne tam chýba a mám chuť sa o neho obtierať 😀 S babami si pokecať niekde na byte je super alebo vybehnúť von na vínko. Neviem, ak svojho manžela miluješ tak mu povedz, že Ti vo vzťahu niečo chýba a chceš, aby ste spoločne prišli na to čo a aby Vaše manželstvo nabralo zasa správny kurz. To že ste manželia neznamená, že zaspíte na vavrínoch a hlavne keď máte dieťa. Musíte sa venovať aj jeden druhému, lebo nie ste len mama a otec, ale aj manželka a manžel, muž a žena. Ja keď mám pocit, že dačo už medzi nami nie je také ako pred tým, tak to manželovi hneď poviem a snažíme sa to poriešiť ešte na začiatku a on mi takisto povie hneď, keď ho niečo trápi.

macamac
10. mar 2013

@zuzanockamt 😀 😀 😀 neriešime, zabávame sa 😀
deti ( zakladateľky) si išli dať zrejme "podľa rozvrhu" do tašky, napapať, umyť a spať 😀 😉

janinah
10. mar 2013

bolo koze dobre,šla sa na ľad šmýkať...mnohé si ani neuvedomia,čo všetko majú,kým o to neprídu..a dobre im tak....tiež som si občas odskočila od detí,ale nie na diskoteku do náručia iného,ale na kávu s kamoškami či na návštevu k rodine...

janinah
10. mar 2013

@mirage autorka sa už neozve,nenašla tu spriaznené duše

macamac
10. mar 2013

@janinah podľa mňa sa neozve,lebo je to celé .........vymyslené 😀 😉

lubenka131
10. mar 2013

Aký to romantik že koláč aj zmrzlina waw tak takého snáď neodkopneš 😀😀😀 bože ženy nudite sa? 😀😀😀😀😀

janinah
10. mar 2013

@macamac možno aj nie,niekedy život píše všelijaké príbehy,len nechápem hlúposť či naivitu niektorých sa o tom aj rozpisovať na nete..či som jediná,čo manžel pozná môj nick?

mimi1127
10. mar 2013

tie, čo jej odpovedali normálne na nenormálnu otázku podľa seba, tak sa do nich pustí čo ju súdia? tak načo si sa to tu vôbec pýtala? mala si si vypnúť PC/book a opýtať sa to samej seba keď si nechcela byť kritizovaná 😉
PS: o tom, že je to celé blbosť radšej držím ústa, aby sa do mňa náhodou nepustila 😀