Som nešťastne zamilovaná
Neviem ako začať, ale potrebujem vážne poradiť. Minulý víkend som sa išla zabaviť na diskotéku do neďalekej kultúrnej ustanovizne. Som vydatá žena a s manželom, ktorý pracuje na týždňovkách sa starám o 2 ročné dieťa. Z dôvodu, že som väčšinou času s malým, s mužom som sa dohodla a po jeho súhlase, že on sa o syna postará som sa išla zabaviť. Na diske som po cca 2 hodinách spoznala mladšieho chalana. Rozprávali sme sa, zašli spolu aj na víno. Dosť sme si rozumeli a tak počas tanca ma chytil za ruku a z ničoho si ju vložil do nohavíc. Bola som ako obarená, zacítila som veľké napätie, ale jeho ruku som nevybrala, Vlastne som sa ani na neho v tej chvíli nehnevala. Počas zábavy asi o dve hodiny mi navrhol, či nepôjdeme ku nemu domov. Chvílkami som vahala či je to správne lebo čo ak by sqa tu objavil manžel, aj keď bol so synom na disku to mal pešo tak 45 min. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale tolko sme si rozumeli, že som nakoniec pristala. Cestou sme sa veľa rozprávali a on ma začal pritahovať ako ideálny muž. Keď sme prišli k nemu tak ma ponúkol zákuskom a urobil zmrzlinový pohár. Potom ma chytil za ruku a začal bozkávať. Zaváhala som, ale páčilo sa mi a ja som opätovala. Bol neodolateľný a potom to prišlo, skrátka mi tam vošiel jazykom a ja som sa urobila. Veľmi sa mi to páčilo a tu som zistila, že doma s mužom to nie je také, bolo to pre mna niečo nové a nazabudnuteľné. Asi po dvojhodinovej vychádzke sme sa vrátili späť na disku. Chvíľu na to volal manžel, že ak chcem, príde pre mňa lebo malý spí a bude s ním jeho sestra. Neviem, čo to do mňa vošlo, ale manželovi som sa zdala akási nesvoja. Samozrejme, som mu zatĺkala, ale neviem sa z toho spamätať. Na druhý deň mi kamarát s disky zavolal, či si to nezopakujeme. Preto by som chcela poradiť, či tento vzťah ukončiť, alebo pred mužom zatĺkať a občas si takto vyhodiť s kopítka. Na toho chalana neviem totiž zabudnúť a aj keď muža milujem, neviem či mu to predsa len nepoviem, čo sa mi stalo, veď som tiež len žena a mám svoje sny a potreby...
baby on uz riesi vYbrator...
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/poradte-vibrator/
ale to je ta ista osoba co tu riesila tu svoju rodinu... dnes to ratam uz tak na piaty nick... ale aspon sa zabavime... no nie
kokoos si tromfla EZOPA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aja jaaaaaj, niekomu boli prazdniny dlhe :D ale slintam - mi tam vošiel jazykom a ja som sa urobila ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/je-normalne-ked-ma-mozu-obchytkavat-ini-muzi/
Včerajší príspevok.... Ako rýchlo človek mení morálne postoje. 😀
konec prazdnin, konec srandy skoda, ale baby hlavy hore, coby dub su tu velkonocne sviatky a šťanda bude riešiť, že ju sused pretiahol korbačom a musela mu dať po vajci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No mna najvac,ale ze vazne najvac zaujima,ze aky zakusok a zmrzlinovy pohar ti ponukol.ja mam taku velku chut na take nieco 😀 tusim idem zaklopat susedovi,ci nieco nema.samozrejme to nechcem zadarmo.ved za kolacik a zmrzlinku sa plati sexom......a mozno v nom najdem novu celozivotnu lasku.a ked nie,tak zaklopem dalsiemu susedovi,mam ich tu asi 40 😀
boze zasa sa tu nudia pubertaci 😀 tieto temy,to sa uz neda ani chapat 🙂 🙂 😉
si na velku noc najdem cas a pozriem co sa tu po novom bude preberat 😀 😀 😀 😀
presne tak, precitajte si nejake jej prispevky do inych tem a pochopite, ze holka sa len zabava, ak je to vobec holka....vystrelila si z nas 😕
Ten styl pisanie hned prezradi ze si z nas robi dotycna pripadne dotycny prdel!!! Akoze lutujem tych co im vazne odpisuju 😀
Takze si nestastne zamilovana, po jednom oralnom sexe s nejakym chalanom z diskoteky.....Nuz, co na to povedat......
...........som si to tu rychlo presla a mozem skonsatovat.................................kaslem na to, idem spat.
😉
je normálne chodiť von ale myslím že nie je normálne aby ťa niekto ani nie po pár hodinách vylízal.. 😀 mám 19 rokov, som tu z vás asi najmladšia a takéto správanie by som dala možno mojej vekovej kategórií ale nie dospelej žene ..
Myslím že by si sama mala usúdiť či chceš muža podvádzať alebo nie, mne je také voľačo proti srsti nevedela by som sa tomu mužovi pozrieť do očí.
Je normálne sa zabávať aj v manželstve ale na čo ste si potom brali jedného chlapa keď neviete vydržať len s jedným a do konca? To mi príde potom dosť divné či to sa naozaj teraz ľudia vydávajú len pre zabezpečenie a ženy len pre to lebo utehotneli a chcú mať istotu že neskončia s holou riťou ? No tlieskam 😀
2.marca - 10. marca jarne prazdniny kraj Bratislavky, Trnavsky, Nitriansky.
To sa nam to tu nazbieralo vzrusujucich tem 😀
zase sa nejaká šestnásťročná žabka zabáva
Rano, ranicko panna vstala 😀 nuda, ze?
on si strci tvoju ruku do nohavic a tebe sa to zda ok...ja by som mu taku svihla cez pysk zeby mu stena dala druhu....ved to je uchyl.ani ta nepozna,a len tak sa ide tvojou rukou ukojit a ty si bez seba.si normalna???keby ze sa spoznavate,pozve ta na veceru,porozpravate sa,sprava sa slusne,ma vystupovanie,nepoviem ze si trosku ocarena.ale sak on je negramota ked toto urobi pri prvom nahodnom stretnuti;.uchyl a magor.do vaja by som ho kopla kebyze mne toto spravi
@briketa je to dost mozne,lebo co pise,rozum mi stoji....ona je cela paf z uchyla co sa ukoji jej rukou pri prvom nahodnom stretnuti....kriste pane jane....
@tajna82 haha ten pribeh si odpisala z Brava ze tenkrat poprve alebo co? 😀
"Bola som ako obarená, zacítila som veľké napätie, ale jeho ruku som nevybrala, Vlastne som sa ani na neho v tej chvíli nehnevala"
"Potom ma chytil za ruku a začal bozkávať. Zaváhala som, ale páčilo sa mi a ja som opätovala. Bol neodolateľný a potom to prišlo, skrátka mi tam vošiel jazykom a ja som sa urobila. Veľmi sa mi to páčilo "
LOL
@tajna82 oh moje nervy. Vlozi Ti pracku do rozkroku a si zamilovana...to Ti fakt staci velmi malo. Vinko, vlhky rozkrok a uz si na makko. Dievca dievca....co k tomu dodat? Ak mas tak slabu volu nechod na take miesta ako diskoteky - vyskyt profi opalovacov, ktorym ide len o jedno, je tam hojny. Ale aspon fajn, ze ste zostali len pri ehm...lizani. Kludne si mohla capnut nejaku fajnu vychytavku a muzovi nasledne odovzdat. Sa spamataj. Ako dlho ste s muzom spolu, ze uz mas pocit desnej nudy? Manzelstvo, partnerstvo a rodicovstvo ma trosku inu podobu, necakaj, ze to bude vasnivo iskrit az do konca vasich dni, pre boha! To si tak nezrela a nedospela? Isteze je to medzi vami ine ako s nejakym post pubertalnym nadrzancom z diskoteky, ktory zrejme doma ziadne dieta nema a zatial netusi co su realne starosti. Okrem tych kedy a ktoru zas oblbnut, aby mu dala. No, tazke moja rada, rac vytriezviet z toho falosneho oparu zamilovanosti a ak budes potrebovat vypadnut z domu tak su aj lepsie miesta nez didzina. To je pre zastydlych pubisov, sorry.
LOL
a to fakt dnes staci ist na disku? a uz sa veci deju? a kde to ja zijem? 😀 😀 😀
dlhú ale fakt dlhú studenúsprchu a ešte preplesk na zobudenie.

@janinah Ale ved to je cele vymyslene, a prave preto si prosim pokracovanie.