icon

Som skutočne fúria?

barbie11
29. aug 2017

Ahojte,som TU Nova,a Uprimne povedala Uz Dost zufala...S priatelom sme spolu rok a pol,a obaja mame z predosleho vztahu deti.
Co Problem nieje,lebo si super rozumeju.
Moj Problem spociva v Tom,ze moj priatel neraz Meni nazory a zabuda.Nie vyhodit smeti Ale veci ako napr.pred Par mesiacmi Mi s obroskou laskou oznamil,ze ked budeme mat spolu dieta,da si vytetovat AJ jeho Meno Na ruku,Ako Ma Meno svojho dietata,a ze aby to bolo fer,prida AJ Meno mojho syna,lebo ze je to AJ jeho syn,AJ ked nevlastny....v Tom Momente som SA Citila totalne stastna...a vcera?spomenula som si Na to,Ako sme SA bavili o tetovaniach,a spomenula som mu to,presne s tym pocitom aky vo mne vtedy vyvolal...jeho reakcia???Co?to som nikdy nepovedal?....a bola hadka...proste neraz SA uz stalo,ze nieco povedal(pre mna dolezite)a neskor Si Na to nespomenie,a tvrdi presny opak.A ja SA v nom nevyznam,nechapem to...nerozumiem tomu,lebo ja co poviem dnes,viem AJ o mesiace...Neviem co mam robit,lebo pre mna tych veci co raz povedal a neskor vyvratil,znegoval ze to nikdy nepovedal,je Dost,a Neviem ako SA k tomu postavit...Neviem v com je Problem.Ako moze zabudnut Na veci co kedy povedal,urobil???je skutocne mozne,ze Ma. Tak slabu pamat???Dost Ma to trapi,lebo mi to pride Ako klamstvo...Neviem co z toho vsetkeho co kedy povedal skutocne tak myslel...a vyvolava to vo mne pocit,ze Mu nemozem verit...a to v zlom case,kedze on si zela,aby sme spolu byvali,vzali SA a Mali dieta...problemov mame Ale Dost AJ v inych smeroch,co on akosi nevidi,Ale pomohlo by,keby ich videl,aby sme Na to pracovali.Zakazdym Ale ked SA mu snazim ozrejmit co je vo veci,nahneva SA,ze Zas diskutujem,prehanam,dramu robim,a pohadame SA a nasledne odide.som zufala,Neviem ako s nim jednat,alebo Ho zrkadlit?Neviem...
Dakujem vopred za nazor

eeffka
29. aug 2017

@barbie11 nuz.... som asi stara ale ak to povedal a tvrdi ze nie tak klame. Parkrat by som mu to dokazala a potom by som sa asi spakovala. No ale hlavne nikdy by som sa nenasyslila s dietatom k niekomu koho nepoznam a ty ho ocividne este len spoznavas.
Pises ze mate aj ine problemy a to ste spolu len 1.5roka... to toto treba?
Hysterka nehysterka treba si chranit svoj zadok a dieta.

0silvia0
29. aug 2017

@barbie11 asi ste každý na inej vlnovej dĺžke, možno on trochu trepe do vetra a nemyslí to až tak vážne ako by mal. Ty to zatiaľ myslíš smrteľne vážne a považuješ to za hotovú vec. Postaviť sa k tomu dá len tak, že si začneš jeho výroky aj s dátumami (pre teba dôležité) zapisovať - môžeš to pokojne robiť pred ním akože zo srandy nech vidí čo píšeš a takto to nebude môcť poprieť. Bohužiaľ sú aj takíto ľudia, s tým nič neurobíš, ale na tvojom mieste by som prehodnotila celkovo váš vzťah...
Inak toto sa mne stalo v živote viac krát: ja som si situáciu pamätala úplne inak ako iný človek a každý z nás si hájil svoju verziu, ale každopádne toto spochybňovanie nie je veľmi príjemné...

nadejna7
29. aug 2017

Veru tak, bud trepe, alebo ma teda zdravotny problem. Podla mna su len tieto 2 moznosti a mal by si sam priznat, ku ktorej sa prikloni. Dovtedy by asi blo na mieste ak by si aj ty jeho vyroky zatial moc vazne nebrala☹

selena2
29. aug 2017

Nečitala ste tu članok o manipulátorovi?Presne spĺňa jeden z bodov.Bohuziaľ.

alice.jant
29. aug 2017

No, na to, ze ste dvaja dospeli s detmi mi tato situacia pride velmi nezrela.
Po roku a pol caste hadky; a take ze on sa zdvihne a odide to kde sme? Dialog kde zostal? Taketo detinske spravanie patri k teenagerskemu veku a vztahu, nie k dospelym, nehnevaj sa...rozumiem ti ze ty sa snazis tuto situaciu mu vysvetlit a pochopit, ale asi to robis tak casto ze toho ma aj celkom dost. Rozhodne ste na dvoch rozdielnych vlnovych dlzkach a vo vasom pripade by som s dietatom pockala. Nestaci si ho po porode vytetovat, treba mu dat rodinu (a vychovat spolu podla moznosti...)

doloresmk
29. aug 2017

tiez si myslim, ze nieco rychlo vyslovi a ked si to neskor uz racionalne zhodnoti, radsej urobi zo seba, to co robi a klame 😕

05ada
29. aug 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ak si v stadiu zamilovanosti, tak stale este nevidis, co Ti tu dievcata radia. Priklanam sa k nazoru odist - ved mas dieta a chces aby bol Tvoj najvacsi poklad svedkom hadok a ponizovania?? Ten Tvoj sa sprava ako psychycky naruseny alebo na niecom "fici"! Tak radcej utekaj toto nie je normalne spravanie chlapa, ten si za slovom stoji a dodrzi ho! Mysli na seba uteka Ti cas - ten pravy na Teba caka - tento tu Ta len brzdi . Ale ked uz si taky masochista vynechaj z toho svoje dieta ono chuda prebera spravanie aj od neho ...
Drzim palce, neboj sa a urob prvy krok bude Ti lepsie a to ostatne prijde.🙏

danica2711
29. aug 2017

@barbie11 no, bola by som veľmi opatrná. Koľko má rokov? Prečo mu stroskotal predchádzajúci vzťah? Do žiadneho spoločného bývania, svadby ani dieťaťa by som sa nehrnula...

deti95060810
29. aug 2017

tiež som jedného podobného poznala...Veľmi rýchlo som vycúvala, pre mňa to bolo dosť podstatné ak chlap nedodrží slovo. A ešte keď zahlásil, že ja toho ale natáram....to vážne som sľúbil? bolo po láske a zamilovanosti z mojej strany.....

deti95060810
29. aug 2017

môj otec vždy hovoril - Slovo robí muža....

loginexistuje
29. aug 2017

Osobne napr nevidim dovod pre by si mal dat tetovat meno tvojho syna pre mna osobne uplne irelevantne skor by som riesila vztah ci sa vie o teba postarat aby si neskoncila sama ale uz s dvomi detmi

janickacrazy
29. aug 2017

@barbie11 Tak si ho párkrát nahraj na mobil, čo hovorí a potom za pár dní sa ho spýtaj, čo vtedy povedal. Ked sa bude hádať, tak mu pustíš dokazový materiál. Taký malý Colombo. Ale ja by som s ním teda nebola, asi je to večný klamár a sľubotechna. Niektorí chlapi sú takí, nasľubujú hory-doly a ked príde na vec, tak skutek utek.

pininka
29. aug 2017

Podla mna to je typicka chlapska vlastnost. Nepamataju si, lebo presne ze casto tresnu veci len tak. A potom sa hadaju ze to nikdy nepovedali. X krat sa mi to doma stalo. Teraz uz mi pomahaju deti,ze povedia, oco ano,toto si mamke povedal a on pochopi ze to ozaj povedal. Ja by som to az tak tragicky nevidela. S najblizsimi kamoskami sa stale rozculujeme,ze aki su ti chlapi zabudlivi a este si ani nepriznaju.

eeffka
29. aug 2017

@pininka chcela by som vidiet tych vasich chlapov ci aj pred sefmi v praci si dovolia "byt zabudlivi"

kristinatina86
29. aug 2017

Nie si furia ani drama queen a správanie tvojho priateľa nie je normalne a urcite ho ničím neospravedlňuj. Chlap ma sľuby plniť a stat si za slovom, nie len chlap, ale kazdy clovek. Nakoniec sa ty budes cítiť ako ta nenormalna. Ked hľadáš partnera pre život mal by vediet s tebou komunikovať a nie sa chovať ako nezrelé decko, ked to robi teraz, uz ho nezmeníš, budes z toho len nešťastná. Urcite zvaz ďalšie dieta a svadbu, zena potrebuje v chlapovi oporu, nie neistotu.

ada309
29. aug 2017

No ja neviem,ale mne to pride take,akoby ti v danej chvili potreboval na chvilu zalepit oci a usta... prepac,moj nazor...

Nepredchadzala tomu jeho "vyroku" nejaka hadka?

juliet86
29. aug 2017

Nemaj s nim deti. Ukonci vztah. Este ste nepresli zatazkavqcou skuskou a uz sa nezhodnete na tak zakladnych veciach...

pininka
29. aug 2017

@eeffka joooj,ale ved to nevies,ze chalp je najvacsi hrdina doma a inde skace ako mopslik.

terezka1947
30. aug 2017

@barbie11 bud klame alebo to,co vravi,tak vravi v urcitych chvilach pre efekt,preto,ze to mozno v urcitych chvilach rada pocujes....a kedze to az tak vazne neberie,jasne,ze napamata
ale normalne to nie je
podla mna manzlelstvo nie je o sebatryzni....osobne si myslim,ze ludia,kt.uz maju deti by mali byt opatrnejsi v dalsich vztahoch,nie vhupova hned,mat akoze rodinu a potom sa trapit este viac ako v predchadzajucich vztahoch
cas na chodenie,ci uz bez deti,ci z detmi ma zmysel......spoznavat sa treba....nie hned byvat a potom to takto dopadne

stanulienkat
30. aug 2017

Obaja nezreli. Prepac,ale dospelej zene imponuje,ze si chce partner nacmarat na ruku nejaku pi..vinu? Preco by si mal tetovat meno tvojho dietata? Je mu to cudzi clovek,nech ti hovori po 18 mesiacoch cokolvek. Ani vas vztah nie je navzdy. Tvoja reakcia je tiez hodna tinedzera. Uz ten nadpis- ze Drama queen????? WTF??? A baby ti tu radia nahravat si rozhovory s partnerom??? To je dobre primitivne. Skus sa spravat ako dospela zena a pohovor si s nim.

penelope10
30. aug 2017

toto nie je slaba pamäť, skôr pretvárka ? No neviem. Aby si ťa ziskal tak trepe aj veci s ktorými nie je stotožnený no vie, že teba potešia alebo ti spôsobia teplo pri srdci.
Ja by som pri takom správaní spozornela... a aj so spoločným dieťaťom by som počkala, najprv to musi medzi Vami 100% klapať aby aj diať mohlo byť s Vami šťastne.
Je skupina mužov ktorý po sklamaní z predchádzajuceho vzťahu sa rútia do ďalšieho aby si nieco dokazali prehliadaju veci ktore môžu byť neskôr príčinou krachu aj tohoto nového vzťahu. Najrozumejsie je o týchto veciach spolu si pohovoriť, ak s argumentaciou neuspeješ, zapisuj si a potom to budeš mať čierne na bielom. Pomôže Ti to pre pokoj Tvojej duše a aby si o sebe a tom čo si pamätáš už nepochybovala.

jana_eyre
30. aug 2017

No a su aj vaznejsie veci co povedal a zabudol, alebo len typu tetovanie na ruku?

bluka2
30. aug 2017

Su tam velke vykricniky. Sleduj ho a davaj si pozor, aby si neotehotnela kym v tom budes mat jasno a taktiez nebud nejako na nom zavisla (financie, byvanie). Mozno by ti dobre otazky polozila nejaka psychologicka, lebo mame malo informacii. Co su ostatne problemy?

jana_eyre
30. aug 2017

@stanulienkat inak "drama queen" ma napadlo, ze sa to asi aj hodi, pri style pisania - kazde 2 a 30 slovo velkym.. 😉

Prosim bez urazky, je to len postreh..

bluka2
30. aug 2017

@jana_eyre Ma nastavenu nemecku klavesnicu

jana_eyre
30. aug 2017

@bluka2 aha, to ma nenapadlo, asi to tak fakt bude.. Tak sorry..