icon

Som taká hlúpa, alebo sa snažím byť dobrou ženou?

baby12333333
25. aug 2015

Dobrý deň babulky, náročky som si vytvorila iný nick priznám sa vám lebo svoj tu mám už dlhšie a Veľa z vás by ma spoznalo... 😐
Baby čo si myslíte o tomto? UPRIMNE POPROSIM!
Sme 4r spolu
Pohadali sme sa asi mesiac dozadu ja som sa vzala a šla na mk* no pohla som myšou a tam otvorená konverzácia on a byvala... Že na ňu myslel keď bol naposledy v meste v jednom podniku, a foto lebo sme kupili nove auto.. ale nenapisal my- napisal JA mam nove auto ( nema ma na fb lebo ja tam niesom a foto tam so mnou asi tiez nema......)
srala som na to. tento týždeň na dovolenke mu napisala- to vymazal ale našla som len jeho správu co pisal jej - a znova- nenapisal "my" ale JA SOM V DUBAJI....

Zatajuje ma a chce ju späť?
A ja krava...som platila tu dovcu v dubaji...lebo som myslela ze ma ma rad... pride mi to ozaj ako zatajovanie mna... neviem. Trapi to neskutočne dufam ze som to dostatocne popisala.... Zaujímal by ma vas nazor ; ( Je mi hrozne a pripadam si sprosta.

eeffka
26. aug 2015

@baby12333333 aj ja by som s tebou zila ak by si mi kupila auto a vzala ma do Dubaja... 😠 , chapes? si penazenka..neviem ci existije zlatokopko ale vyzierka je na 10000%

sardinka333
26. aug 2015

no a po vyrokoch ,,ja mam nove auto,, a ,,ja som v Dubaji,, to tá ,,bejvalka,, ťažko zabalí....prave naopak...
Má pri tebe ful servis a eskort zadarmo tak čo by sa snažil.
Ja by som ho asi konfrontovala - smaozrejme s dokazmi. A keby to zopakoval tak bez pardonu kop do guli ...ked ti to robí teraz tak čo bude neskor? Chlapa neprevychováš...

certi
26. aug 2015

@baby12333333 TY si musis najst seberovneho, mentalne a hlavne financne...platit chlapovi tak drahe dary? a vobec sa pritom neciti ako prizivnik a neschopny idiot? Jednoznacne ta ma za nic a vyuziva ta, vztah tam uz z jeho strany nie je, je s tebou, lebo ma vsetko zabezpecene, to je cele...ty nemas co stratit, ak mu das najavo, nech vypadne, uvidis aky zachvat dostane, kedze pride o dotacie🙂))

certi
26. aug 2015

v tvojom druhom prispevku som chcela napisat:
tak tu vidim, ze si vazne ale vazne neskutocne sprosta, preto ta aj ma za nic, vie,ze si z neho hotova, vsetko platis a on nemusi absolutne o nic bojovat, len ta vyuziva, si strasny slaboch a on to dobre vie, keby videl, ze si trochu nabrala odvahu a silu branit sa a ukoncit vztah, vie, ze ti staci dat pusu a pohladit ta, kedze po tom tak velmi prahnes a hned zase zmaknes...proste tebou manipuluje, aby dosiahol svoje...je s tebou uz LEN kvoli peniazom...a tebe sa nehnusi chlap, ktoremu uplne vsetko platis? byt, auto, dovolenky? toto nepochopim nikdy...alebo si rada, ze ta vobec niekto chce?

lubkavargova1
26. aug 2015

moja draha, si ziva penazenka...len si to nechces ani ty a ani on verejne priznat....neboj, ked priskrtis peniazky a hodis nieco aj nanho tak sa zbali a odide k bejvalke....takeho chlapa pusti k vode. Poznam, mam skusenost s takym...taky hraje na dve-tri strany a hlada kde mu bude dobre...klasika, vypocitavost...tebe ostanu len oci pre plac...

mamulibabuli
26. aug 2015

Aj jedno aj druhe☹

certi
26. aug 2015

Povedz mu, ze odteraz nove pravidla....bude na vsetko prispievat min. polovicu....tebe on nejaky darcek kupi? ci mu najskor na to musis dat prachy???? lebo aj take su...

petra7777
26. aug 2015

@baby12333333 To patrilo mne?

mysicka36
26. aug 2015

@baby12333333 Založ si FB a nech si ťa dá do priateľov a do vzťahu 😀 ak s tým bude mať problém je to jasné 😖

Teda je to jasné ajtak ale toto bude aj pre neho dôkaz na teba nemá. Proste si viac a ak sa nepriznáva tak nech ide... Predpokladám že u teba býva 😀

sardinka333
26. aug 2015

Tak...ženy od istého veku, čím su staršie a hlavne po tej 30tke ked maju partnera často prehliadaju aj važne charaketrové nedostatky lebo sa je to aj zvyk ten vztah a veru boja sa, že koho si už nájdu v ,,tomto veku,, to ,,dobré,, je rozchytané, poženené. Aj to su niekedy dovody prečo ženy ostavaju aj v nefunkčnýh vztahoch a zakladaju si rodiny s mužmi o ktorých si myslia, že ich prevychovaju, že sa časom zmenia... 🙂

maria1989
26. aug 2015

@certi ak žena "dotuje" muža, je príživník. ak muž podporuje finančne ženu, je to v poriadku? 😅

apb
26. aug 2015

presne, ale tento dvojaky meter je tu vo vacsine tem

0silvia0
26. aug 2015

@maria1989 aj mne toto isté napadlo odhliadnuc od tohoto konkrétneho prípadu: štedrá žena je hlupaňa a štedrý muž je dokonalý partner 🙂

apb
26. aug 2015

@0silvia0 dost zenam chyba emancipovanost a parnerov beru ako hrdinov, ktori mozu vsetko a su na nich zavisle

sandrasstini
26. aug 2015

moj nazor je. podla toho co si napisala hore jej len pisal ze nanu myslel v jednom podniku. asi tam dakedy spolu boli a spomenul si nanu. nevidim natom nic zle, ked je to len spomienka. to ze si pisu, ak sa rozisli v dobrom, tiez by sa to dalo este zniest, ak si tam naozaj nenasla nic konfrontujuce, nemusi to hned znamenat ze ju chce spat a nvm co. aj ked ok, tiez by som z toho nebola nadsena ze si s nou pise. ale co spravis? zakazes? nezakezes nikomu nikdy nic proste. druha vec ta dovolenka. plati on nieco tebe, zaplatit dakedy dofcu on? ak hej, neni mu co vycitat. ak nie, potom prepac, baby maju pravdu, ak vsetko tahas sama, zobud sa, v dobrom samozrejme. par bab hore napisalo, ze z toho vides ako stihacka a chudera, asi mozno aj hej, lebo isto bude zapierat ze on to tam nahodou nenecahl otvorene, ale aspon uvidis jeho reakciu.

certi
26. aug 2015

@maria1989 drz sa temy a neplet sem nieco, o com nie je rec, dik

maria1989
26. aug 2015

@certi nahlás ma adminom, ak sa ti nepáči.

indiankaindi
26. aug 2015

@baby12333333 napadlo ma, prečo sa s ňou rozišiel? Lebo ak ho poslala k vode kvôli nejakému inému, možno si napráva ten tvoj ego tým, že jej chce ukázať, o čo prišla. Priznávam, že toto je skôr správanie na úrovni ZŠ, ale chlapi sú takí vo väčšine prípadov. Neviem, možno by som skôr skúsila pozerať na vec v dobrom, ale faktom je, že aj ty musíš v kútiku duše cítiť, či je tento vzťah to pravé a toto možno len malá trhlinka, ktorá ti nedá spať, alebo je to len čerešnička na torte. Určite by som na tvojom mieste sledovala čo sa deje a zbierala dôkazy. A keď budeš vedieť viac, potom ho pritlač. A hlavne sa stiahni v tom zmysle, aby sa nerozdala celá - možno keď nebudeš taká štedrá, bude viac ukazovať svoje nedostatky a budeš to mať jasné. Držím palce, nech to dopadne akokoľvek, hlavne nech si šťastná 😉

jabadaba
26. aug 2015

@baby12333333 samozrejme, ze je to pohodlne. Co by menil zatial? Je o neho postarane, ma zazemie a este aj nenarocnu priatelku, ktora zacvaka dovcu, porobi a posluzi aj ako milenka. Nema potrebu sa snazit, nema potrebu spravit nieco s vasim vztahom, no co by sa zenil, ked ma vsetko ako na tacke! Poviem Ti uprimne, s muzom pred svadbou, cize len s priatelom by som nikdy jednu domacnost nezdielala. Nie som sluzka. Ak mam byt len frajerka, potom sa tak treba spravat .Uzit si v posteli, a papa zas niekedy inokedy. Upratat a navarit si moze sam! 😉 Nerobila som to inac a zasadne sa o mna trhali a vydat som sa mohla 4 krat! Netreba sa nechat vyuzivat. Taku este nehrali, aby ja som niekomu posluhovala a ponizene vyckavala roky kam sa nas vztah posunie! To je pod uroven.

ivett1
26. aug 2015

@baby12333333 no, prečo je s tebou on, to chápem ...veď by bol blbec, keby odišiel - má u teba full service... ale nechápem, prečo si s ním ty? ...žeby si bola až tak vééééľmi zamilovaná ...alebo si ho vydržiavaš ako "zajačika" na hranie ...nerozumiem...

jabadaba
26. aug 2015

@maria1989 trosku si pozabudla vo svojich uvahach na fakt, ze zeny u nas stale zarobia neporovnatelne menej. 😉 Za dalsie, samozrejme netreba sa striktne drzat konzervativneho modelu, ze muz cvaka vsetko a zena sa vezie. To nie. Pokial zena zaraba, preco nie, nech nieco zatiahne. Ale tu je to kapanek ulet, platit dovolenku v Dubaji, to nie je pobyt v Patinciach! Rovnako je jasny ulet cvakat spolu s priatelom auto! Nie su manzelia, ako sa budu o to auto nasledne delit? Plne sudy su takychto stupidnych krokov v partnerstvach! No a na zaver - zakladatelka tu popisala, ze jej priatel mysli na byvalku, nema problema ju kontaktovat so svojim vylevom ako na nu myslel a akosi pan nemysli ani v mnoznom cisle, pokial padnu otazky co robi ci co si kupil....

Aj ked mame tzv. emancipaciu, tzv. rovnost pohlavi, nie je az tak zjavna v nasej spolocnosti, iste veci zostali hlboko zakorenene, no zopar vychcalkov sa rozhodlo z toho tazit. Preco by sa snazili, ved nech sa snazi aj zena, ved mame rovnopravnost, nech cvaka zena, ved mame rovnopravnost, nech zena posluhuje, mame rovnopravnost...vsak? Ak teda mame rovnopravnost, potom sa v prvom rade vy mile damy prestante spravat ako onuce, ktore si chlap ani neraci brat za zeny! Doma full servis, vratane sexualnych sluzieb, vsetko ako na tacke, no kto by sa unuval s extra snahou....A vramci emancipacie a rovnopravnosti si zeny namyslaju ake su prudko moderne! Pritom uplne predpotopne sluzia v domacnosti ale uz nie manzelom, no len priatelom! 😅 To mi je pokrok. 😎

certi
26. aug 2015

@jabadaba mudro.....su nepisane veci, ktore by mali platit naveky...chlap nech zostane chlapom, gentlemanom s hrdostou....lebo ak to takto pojde dalej, zacnu zeny kupovat kvety chlapom atd....

jabadaba
26. aug 2015

@certi presne, v domneni, ze mame emancipaciu hadam aj tie kvety zacnu zeny kupovat! A este si to ospravedlnia, ze je to normalne. 😝

eeffka
26. aug 2015

@jabadaba pravdu mas, ja som stara skola, nech mi nosia tasky, otvaraju dvere platia kavy... uvarim a a ocakavam vdaku a chvalenie
upracem a musia podakovat

a ked ma niekto mudre reci odkazujem na zakon o rodine, kde su si manzelia rovni v pravach i povinnostiach

ale plat si poprosim ako pre kolegu 😀

certi
26. aug 2015

@jabadaba ved to je katastrofa....ze im je to uz normalne....ziadny pravy normalny chlap by nezniesol, aby ho zena dotovala, platila atd....napr. idete na veceru a on caka, kedy ona vytiahne penazenku....nepoviem manzelia, ked uz prachy su spolocne, ale frajer, napadnik???

jabadaba
26. aug 2015

@eeffka 😀 mudro vravis!

jabadaba
26. aug 2015

@certi vsak to, dnes to ocakava frajer! Ine je manzelstvo, spolocny ucet, tak to je mimo debaty uz, ale pokial sa s niekym len vlacim....tu by som este privrela oko, ak som ozaj len priatelka, milenka, ziadna sluzka v domacnosti, to hej. Preco nie, sem tam nieco zatiahnut tiez. Ale zdielat jednu domacnost s priatelom, tolke roky, zvrtat sa tam v domacnosti a este aj zacvakat drahu dovolenku, spolupodielat sa na aute, o ktorom vyhlasi ten trol, ze je to jeho auto....no, vskutku, pod uroven.

Poviem Ti, ja som sa ani emancipovane nedzgala sajrajtom zvanym antikoncepcia. Skusila som dva razy v zivote aj to kratkodobo, par tyzdnov a povedala som si dost! Aby ja som si plundrovala zdravie, vyprazdnovala penazenku a este to dovodila, ze ja som ta moderna....ehm.....Pritom je to uplne opacne, bremeno ochrany je na zene, tak s nasledkami na zdravie ako aj na obsah jej penazenky! Maloktory chlap sa totiz na financovani HAK tuto slecnam podiela! Su predsa emancipovane! No, tak ja som bola emancipovana tak, ze snazit sa chranit musel chlap! Ked to nevedel, si nevrzol! A do postele len s tym, ktory na mna pomyslal ako na potencionalnu manzelku, ziaden hokus pokus, po rokoch sa uvidi! Ja sa cudujem tym dnesnym patvarom, ktore sa nazyvaju vztahy... 😝

dionyzka
26. aug 2015

@baby12333333 smiem sa spytat? Pochopila som, ze nie ste asi manzelia. Ale z diskusie mi príde, ze zijete v spolocnom byte/dome (mame nove auto a tak). Alebo len spolu chodite, Ty zijes u rodicov a on tiez alebo ako?

Co by som spravila ja: ak by sme spolu zili v jednej domacnosti - poviem vsetko narovinu, co sa mi paci, co sa mi nepaci - zvazila by som jeho navrh a rozhodla sa, ci zostavam alebo nie. Predpokladam, ze hospodarite spolocne s peniazmi a teda nema taky vyznam: moje, tvoje peniaze.

Ak by sme spolu len randili, kazdy zili zvlast: nic neriesim, poviem mu narovinu co a ako, co som nasla a rozisla sa s nim.

Preco? Pretoze nie je uplne az tak normalne, ze sa chlapec necha takto vydrziavat - je pohodlny, lenivy, co ocakavas ako sa bude chovat ako zivitel rodiny? Bude to vobec vediet?

Hlavu hore dievca. Ved si to zistila pokial bol cas. Chlapa vymenis, ber to ako skusenost a svoje stastie urcite najdes - bez placu 🙂

maria1989
26. aug 2015

@jabadaba nepozabudla. áno, ženy (zvyčajne) zarábajú menej. platba dovolenky v Dubaji bola dobrá vôľa zakladateľky témy, ktorá podľa všetkého zarába viac, ako pán priateľ. nebudem tu vyvracať vžité pravidlá, kto má čo platiť, že muž má byť mužom, atď... len som si pomyslela, že AK táto žena zarobí viac, ako muž, prečo by jej muž mal byť príživník, ak mu to ona zaplatí 🙂 najbližšie ho môžme označiť ešte horšie? napr. prostitút? zlatokop?
nuž, škoda, že nežijeme v ideálnom svete, kde každý má rovnaké práva, povinnosti i platy.

jabadaba
26. aug 2015

@maria1989 prizivnikom by som ho mozno ja priamo nenazvala, kazdopadne, ako tak citam zakladatelku, vyuziva ju a statocne. V blogu ma, ze sa extra nepretrha ani co sa prejavov citov tyka. O com to potom je?

Nuz, bohuzial, od idealneho sveta mame na hony daleko.