Som tehotná a partner ma opustil
Baby, potrebujem len utešiť. Som sama doma a nedokažem nad ničim iným rozmýšlať len nad tým rozchodom. Poslal nas vlastne oboch do ... kade ľahšie a samozrejme veľmi to bolí. Ja som sa dnes dozvedela, že to bude chlapec. Som z toho ešte viac vydesená. Bojím sa, že to sama nezvládnem. Pomoc
@ewanell87 ja viem 🙂 dostala si úžasný dar na sebe pracovať, aby sa ti otvorili oči a k tomu úžasný dar maleho, ktorý ťa bude skúšať každý deň, či si aj dokázala zmeniť to, čo máš zmeniť.
@ewanell87za malickonato sme tu abi sme jedna druhej poradili pomohli podrzali sa ☺☺☺
To mi je ľúto, ze sa trapis.. Ale podľa opisu priatela si fakt neprisla o nic, len si získala nadherneho synceka.. Je super ze ti rodičia pomozu, urcite všetko zvladnes na jednotku, keď budeš mať takú podporu.. Drzim palce, nech je malý zdravý a ty šťastná.. 😊
Neboj sa zvladnes to, babatko je prvorode...hlavne nech je zdravucke...a vsetko bude dobre...lepsie Vam bude dvom, drzim palce
Aj na vas caka niekde uzasny muz a otec pre babetko ale tento to veru nebol.nema v sebe ani kuska zodpovednosti nie je to proste otec a spravny partner do buducnosti.chlap ma byt zene oporou tak ako zena muzovy.len fakt niekedy su taky chlapi horsi ako deti.a vyse roboty je s nimi.
@ewanell87 načo ti je aj taký neschopný chlap? Buď silná a teš sa na malého. On nech sa lutuje u mamy alebo u bývalky. Nemám rada chlapov, ktorým treba prácu hladať a ak sa nedarí, ešte fúkať boliestky. A ešte to celé hodil na teba, aby si ulavil svojej dušičke? No koniec fakt.
@ewanell87 nedovol spomienkovej nostalgii, aby ta prevalcovala a donutila ta to s nim skusat dalsi a dalsi raz.
myslienky ako: keby som vtedy reagovala inak... - ved to by si sa musela sama od zakladu zmenit, aby si reagovala inak, ci? a je on hodny toho, aby si zo sebou toto robila? aby si si ty davala pozor a tancovala okolo neho po spickach, aby sa zase nezdul ako crevo od hrachu a nebezal trucovat k maminke?
cim si take nieco zasluzil? tym, ze spekuluje okolo roboty, ako z minima namahy vytrieskat do roka mailand? tym, ze ked mu zametas cesticku pred nosom, este nim nespokojne kruti, ze on si predstavoval, ze toho bude od teba viac?
a dokonca ti vulgarne vyhadzuje na oci, ze tvoja pomoc je ako pluvanec v mori jeho kvazi-starosti?
keby dosiel, poslala by som ho nech len pekne ide zase prec. ze urobil najmudrejsiu vec na svete, ani to netusil. odstrihol sa od vsetkych rusivych elementov.
teraz uz moze v klude "podnikat". ma cas, pokoj, ticho, priestor, uz sa moze naplno realizovat. nema na krku zensku, decko, ich zivenie, financovanie domacnosti (ale ak mu to chyba, o vyzivne ho rada skasnem, aby nevysiel z cviku. 🙂 ). vsetko si uz moze vrazat len do svojho projektu. tak vela stastia a nech sa mu dari.
inak v nasom meste som pocula o jednom, co ledva zacal pomahat v nejakej prepravnej firme (nieco ako DPD), tak po par tyzdnoch stratil trzbu. dufam, ze to nie je ten tvoj. kolegovia na jeho "pracovitost" nemaju zrovna kladne spomienky.
@moonlight1210 krasne si to napísala, asi si to vytlacim a budem zakazdym citat, ked pride tazsia chvilka. MAs pravu, nic taketo si nezasluzim. Nozaj som sa starala a snazila, robila som maximum aby bolo aj jemu dobre. Jasne, ze mi je smutno, ale toto je presné čo si napisala.
Nie, vieš co on robil rozvoz jedla pre jednu firmu v BA.
@ewanell87 pozri chapem ze ti je smutno,lebo spomienky. Ale najprv ho zivis od januara on zatial experimentuje, nevie co chce a jemu vobec neprekazalo,ze male babo je na ceste. Bral to tak, ze urcite ty vsetko pokupis a postaras sa a plus on ako vypocitavy chuj v izbe sa nechal obskakovat nielen tebou, ale aj mamou. A ver tomu,ze on by sa nezmenil aj ked ti nasluboval veci. Ostane takyto stale. Dufam,ze mas tolko hrdosti v sebe a odhodlania,ze ked sa aj priplazi,ze povies nie. Nechal ta v najvacsom stichu, tak aby si sa nedala zlomit. V mysli si usporiadaj aka by bola vasa buducnost o rok o tri ci o pat...ci ozaj by si s nim bola stastna. Len si odpovedz a zamysli sa mad tym komplexne. Ci len nemal hubu plnu slov a skutek utek.
Uvidis este bude aj lutovat ze o co prisiel !! 🙂
Baby, ďakujem Vám. Veľmi mi pomáha čo ste mi VŠETKY napísali.
Na druhej strane, aby som bola fér, lebo ťažko sa mi číta aj to odsúdenie jeho, on zase nebol taký hajzel. Ako viem, že sa zachoval otrasne a nie, nemám (zatiaľ) žiadnu chuť sa s ním opäť dať dokopy. Nadávky a vulgárne výlevy naozaj v mojom živote nepotrebujem. Tobôž nie živiť niekoho. Len nechcem, aby sa to tu zvrhlo na nejaké strašné hejtovanie. Aj keď jasné, mohli by sme, my ženy to vieme, pravda 😀 chcem byť len fér.
On naozaj robil od rána do noci, to mu nemôžem uprieť. Keď som niečo potrebovala išiel kúpiť, pomohol mi, nepovedal nikdy že sa mu nechce alebo že to neurobí. Aj s varením mi veľakrát pomohol, aj mi kúpil keď som mala na niečo chuť a mali sme kde tu nejaké peniazky. Len škoda, že potom vždy túto dobrotu otočil na to, že jemu sa to vlastne nechcelo robiť a pri hádke to hneď hodil človeku do očí, že čo on všetko pre druhého robí. Dokonca pre neho znamenalo nútiť sa aj do toho, aby mal dobrú náladu, aby sa usmial. Nemá totiž veľmi pozitívny pohľad na svet a život ako taký. A to ja som úplný opak. Ja sa usmievam aj keď nemusím. Čiže, aby som to nejako uzavrela. On nie je úplný chrapúň. Teda nejako stále dúfam, že nie je a že sa nezachová ešte nejako horšie. Aj keď aj toto je dosť. Myslím si, že sme asi len rozdielny. Že niekde tam nájde babu, ktorá mu bude vyhovovať. On potrebuje niekoho, kto ho bude ťahať. Sú aj také ženy. Len ja som taká neni. Ja tiež občas potrebujem povzbudiť a krikom u mňa nikdy nikto nič pozitívne nedosiahol. Ja som skôr za inú motiváciu. Pozitívnu.
@ewanell87 Takze nie je hajzel, len vulgarne opusta tehotnu. Aha. :D
Draha, casom si budes gratulovat, ze odisiel. A nie, nestretni taku, s ktorou bude spokojny. To sa psychopatom nestava, lebo nespokojnost vzdy zvitazi. Aj nenavist.
Teraz je velmi vazna otazka, ci ho vobec dat do rodneho listu, lebo ak mam pravdu a je psychopat, bude sa Ti este skaredo mstit az uvidi, ze si znovu stastna bez neho. Ja by som ho do rodneho listu nedavala.
@charity ja som asi naivná, ale nedovolím si niekoho označiť ako psychopata. Nie som odborník. Skôr priatel by ti vedel povedať, ten sa veľmi rád do tejto pozície staval. Samozrejme psychopatom som vždy bola v jeho očiach ja ...
No, uvidíme ako sa zachová. Čo z neho ešte vylezie. Veď možno ho aj osvieti a nájde si prácu. Dá si to nejako do decembra, aspoň čo sa dieťaťa týka dokopy.
Ahoj, ver, ze je nas tu veľa, žien co vychovavaju same deti, i ja medzi ne patrim. Prvý krát som opustila svojho ex počas tehu, a spravila som chybu, ze som mu uverila a potiahla to až do 9 mesiaca našej slecny s nim. O milión % sa mam lepšie, malej tato nechyba, ma dedka a babku, celu moju rodinu, ktorá nam pomaha. Tiež ma ex obviňoval zo všetkého, nic samu nepacilo. Ale poviem Ti, ta láska, ktorú za to od dcérky dostavam ma ženie vpred. V 26 som sa vracala k nasim, po nevydarenom vzťahu a ešte aj s dietatom ale da sa to. Drzim ti palce 🙂 a casom uvidis, najde sa niekto aj pre Vás dvoch, neverila by si, ale normálnemu chlapovi to dieťa neprekaza, a debilov ti to vyfiltruje 😉
@slniecko1989 🙂 🙂 o dôvod viac mat dieta.
Dakujem ti 🙂. A velmi držím palce aj tebe aj dcérke! Nech ste uz len šťastne a nic vam nechýba ❤️ si silná baba, ze si to zvládla. Klobúk dole!
@ewanell87 ja som veľmi narocna na mužov ale radšej si pockam na toho, komu dam srdce. Poznam veľa deti, ktoré vyrastali v rozvratenej rodine, kde to rodičia lepili spolu, a lutuju, ze ich rodičia sa radšej nerozišli. Niekedy je lepšie takto ako sa trápiť vo vzťahu, ktorý nie je to práve. Dakujem Ti aj ja ti drzim palceky nech ste v poriadku... Hlavne nech sa sprava ako chlap nie ako chudák ako môj ex. 🙂 uvidis dobre je 😉

ufff... keď to tak čítam... viem, že je to ťažké, keď máte mať spolu dieťatko... ale je to slaboch... zbabelo utiekol od problému, ktorý vznikol.. proste Ťa nechal v tom. Neviem či je takýto partner výhra... predstav si, že sa niečo udeje a on to urobí opäť. To je aká opora?
Si mladá a sama nezostaneš... ak máš PN 680eur, tak si mala slušný plat a on mal brigádu? hm, no môže sa stať, že človek príde o prácu a má smolu ale... stratiť ešte peňaženku s tržbou. Ak by s Vami zostal, nemala by si náhodou dve deti??