Som v treťom mesiaci a mám ženatého milenca
Ahojte mam 34 rokov a zenateho milenca-greka,s ktorym som 2 roky. Napriek spirale som otehotnela,ale moj partner dieta nechce. Povedal ze je to na mne,ale on ma nazor-dieta prec-. Ja ho chapem,mame uz kazdy po dve deti. Som si vedoma ze akonahle si babo necham moj vztah sa skonci. Velmi ho mam rada a nechcem mu ublizit. Stale place,lebo odidem na sk a on neuvidi babn rast. Doteaz somi potrat odmietala,ale ked vidim jeho zufalstvo mektu nenem. TBojim sa ajt ostat sama s 3 detmi. Najde sa tu nejaka zienka s podobnym osudom ktosa by ma vedela podporiu,popr.poradit?
jeeej, zase sa pubertiaci nudia? zatancujme si 😀
https://www.youtube.com/watch?v=OIVMTM3rR88@dimitra on skor neplace za tym ze odydes na sk a ze neovidi male.ale misli tym na seba ze mal milenku ktora mu nerobila vobec 2 roky problemi v rodine,tak ktoby nechcel taku milenku?a zas hladat dalsiu od ktorej nevie co ocakavat?dieta si prec nedavaj.tebe vyhovuje taky zivot aby si mala milenca?nieje lepsie mat doma dobreho chlapa s ktorym travis vsetky dni.tym ze si teraz tehotna ti niekto ukazal stopku a ponaucenie. ☹
Mam 16 a 13 rocne deti,ale su na slovenskt. Manzel ma opustil po 16 rokoch a nedovoli mi vziat deti sem. Bar som kupila ku6li tomu aby som zarobila a isla na sk. Takze ostat tu nechcem a ani nemozem. As4 mate super muzv,tak sudite a ponizujete,ale ani jedna z vas netusi ako sa s vami osud zghra a ked budete potrebovat podpori tak vas na podobnych forach ponizia a vyhlasia za klamarky.
@dimitra, v 18 tich si mala prve dieta, neviem ci planovane, alebo nie. Toto je neplanovane a zvazujes potrat. Preco si sa lepsie nechranila? Neber to ako vycitku, ale ja ked som chodila na vysku s mojim terajsim manzelom brala som HAK a ajtak sme nikdy nesli naplno, nikdy. Hoci by som na potrat urcite nesla, lebo sme sa milovali. Pisala si, ze kazdy den idete naplno, asi potom nemas nejake starosti, ked si dokazes tak uzivat. Keby si bola taka nestastna, tak ver, ze by si si tak neuzivala. Nezavidim ti milenca, ani ten pos...sex, ale bohuzial to prinasa svoje rizika. Kazdy je iny. Ja ked som v stadiu, ze dieta za ziadnu cenu, tak radsej ani sex. Mozno je nas takych malo, ale potom aspon nemusim zvazovat potrat. Keby nebol zenaty a bol by normalny, babatku by sa tesil a pre teba to mohol byt novy zaciatok, ked uz ti predosly vztah nevysiel.
@tominko2612 ano moze sa stat ze sa zalubime do zenateho ale nie sme zvierata.pouzivame rozum.nebudeme snad rozbijat rodinu.
@dimitra Ťažko je ti radiť. No si v zložitej situácii. Ani jedna ti tu neporadí, aby si si pre záchranu vzťahu dala vziať dieťatko. Asi budeš musieť prehodnotiť, čo chceš viac. Ak sa rozhodneš pre maličké, možno zostaneš sama. Ak sa rozhodneš pre partnera, možno vzťah zachrániš, ale kto vie na ako dlho. Všetko je to jedna veľká neznáma. Proste nie je nič 100%. A ako to je medzi vami, vieš len ty. Skús len porozmýšľať, že ak budeš náhodou ešte v nejakej zložitej životnej situácii, kedy by mal stáť pri tebe, či znova sa neotočí chrbtom.
@dimitra ty sama zo seba robis klamarku, si to uvedom...si pis na papier, co sem napises, aby si sa potom nezamotavala do svojich lzi...a prepac, ale nikdy nepodporim zenu, ako si ty, aj ked mas pravdu, neviem, ako sa so mnou osud zahra, ale NIKDY neodidem od svojich deti a nikdy by som sa nezavesila na zenateho chlapa a potom si pytala pomoc a radu...porad si sama...do postele si vliezla, ako sa robia deti tiez vies, tak co teraz horekujes 😠
@tominko2612, myslim si, ze vacsina dievcat rozmysla ako si to napisala ty, ale to nedava logiku, ked niekto neplanuje dieta, denno denne do seba dava semeno, akoze sorry, uz to neviem inak napisat. Keby sa to stalo raz za mesiac, alebo raz za cas, ze sa neovladli, ok, ale denno denne??? Ja len toto nechapem, to je cele. Odkedy mam dieta a viem co to obnasa, navyse narocne dieta, tak si dam sakra pozor, kym nepridem do stadia, no co, ked otehotniem, tak sa budeme tesit. A keby som aj neplanovane otehotnela, tak bud si zanadavam, alebo sa zasmejem a poviem si, tu mas ty koza, ze si viac nerozmyslala a zacnem si zvykat nato, ze o par mesiacov pride male zlaticko a zas sa mi zmeni zivot. Pochybujem o tom, ze sa zacnem niekoho pytat, ci mam ist na potrat alebo nie. A ak by som sa pre potrat rozhodla, urcite si to necham pre seba, nikdy by som to nikomu nepovedala. Este zvazovat potrat, a radit sa s niekym, ked mu vyjdu zle vysledky a hrozi postihnute dieta, to chapem, matka sa boji ci zvladne starostlivost a zivot s chorym dietatom, tam su namieste rady od mamiciek, co zazili to iste. Ale tak mozno aj tu najde zeny v podobnej situacii, mozno jej poradia... snad.
@tominko2612 jasne ja suhlasim. Ale tak treba vysporiadat aktualny vztah a nie pchat sa do existujuceho.
@tominko2612 nikto nehovori, ze sa to stat nemoze, ved to vidime okolo seba, ze sa to proste stava, ale ked by na nieco take malo dojst, tak predsa clovek, ktory ma aspon stipku charakteru a aspon trosku si svojho doterajsieho partnera vazi, tak mu otvorene povie, co sa deje a nebude ho podvadzat...ale na to ma bohuzial malokto gule...a z toho mi je na nic...asi by som sa skor vyrovnala s tym, keby mi muz povedal, uz ta nemilujem, stretol som inu, ako keby som sa mala dozvediet, ze ma dva roky podvadza, s milenkou caka dieta a cely ten cas sa tvaril, ze sa nic nedeje...alebo som divna? 😕
juj toto je ina koza ,čo piše taketo otazky a temy preboha.....ved tu otazku čo pisala minule ohladom toho,či može byt tehotna ked s priatelom idu na plno to už čo je..ach škoda reči na taketo ženy....a este aj si chce dat dieta potom vziat.....no nič ....katastrofa
podla mna chce aby si si dala dieta prec a potom sa na teba vykasle a on bude mat pokoj,ale nedavaj si babo prec to predsa za nic nemoze.
ano, tiez som za to, aby sa to povedalo, ako len umelo udrziavalo, ale...neviem, ake amju dovody na to, aby to tajili
@tominko2612 podla mna su len dve moznosti...bud si dotycny nechava zadne vratka, alebo mu jednoducho vyhovuje mat viac partnerov...
Potrebuješ poradiť ako rozumná žena, alebo si len nevieš dať rady s arankou...Ak nie si schopná zvládnuť dve deti, nebudeš schopná ani tretie. Dieťa vynos a odovzdaj ho pekne ako anonymná matka na adobciu...
"Inak mam 34 a dve velke deti, ktore som mala vdaka liekom. Nie som ani jeb.... ani dieta, len zena v zlej situacii. Inak mam dve deti o ktore som sa snazila 5 rokov, a to roznymy lekarskymi proceduramy takze ak by mala nejaka zienka otazky skusim poradit ak budem vediet"
"Mam 16 a 13 rocne deti"
?
Som tu jedina, ktora nedokaze precitat ani jeden prispevok po "dimitra"??? Asi som zabudla po slovensky....ale ja nerozumiem co pise....
Akurat viem, ze opustila dve deti, aby si niekde v Grecku otvorila bar, zarobila peniaze, nasla chlapa, s ktorym otehotnela.....a teraz ten zenaty chlap starsne ziali, ze ona sa chce vratit naspet..........a on strati "trtkacku"
Ja som to pochopila takto...ak je to inak, tak mi to prosim vas niekto prelozte do Slovenciny..... 🙄
digysa si ma PREBEHLA tak vydim ako nase dety ucja f skole ty malo zarabajucy ucytelya.xexexe smejem sa priebezne ako sa toto ZALOZYLO! ..dimitry-TYMATRY dievca,radsej umy mame riad a uc sa na zajtra do skoly

@martina364 niektore absurdne temy aj s nickmi ostanu cloveku v pamati 😀