Som v treťom mesiaci a mám ženatého milenca
Ahojte mam 34 rokov a zenateho milenca-greka,s ktorym som 2 roky. Napriek spirale som otehotnela,ale moj partner dieta nechce. Povedal ze je to na mne,ale on ma nazor-dieta prec-. Ja ho chapem,mame uz kazdy po dve deti. Som si vedoma ze akonahle si babo necham moj vztah sa skonci. Velmi ho mam rada a nechcem mu ublizit. Stale place,lebo odidem na sk a on neuvidi babn rast. Doteaz somi potrat odmietala,ale ked vidim jeho zufalstvo mektu nenem. TBojim sa ajt ostat sama s 3 detmi. Najde sa tu nejaka zienka s podobnym osudom ktosa by ma vedela podporiu,popr.poradit?
....dieťa je boží dar, už nech je splodené hocikým, hoci aj cudzoložníkmi ako si ty s milencom.....čo sa stalo sa neodstane, ale prečo si chceš brať na svedomie aj vraždu svojho dieťaťa....každá milujúca matka dá prednosť šťastiu svojich detí pred vlastným šťastím, takže si vstúp do svedomia a uvedom si svoje následky konania
nechcem ti radit, co mas a co nie...len sa prosim ta tam nezosyp, skus sa dat dajako dokopy a dobre porozmyslaj, co bude pre teby najvyhodnejsie....tahat sa s nim po sudoch a vymahat od neho mozno mastne alimenty, alebo zas sama...nuz, ja by som nevedela poradit ani sama sebe, nie toboz tebe...drzim palce
A potom by si ho ešte mala rada, keby si si dieťa nenechala? To si asi musíš sama zvážiť, či to dieťa chceš. Ja to neodsudzujem, že nad tým rozmýšľaš, tu na SK sa dá dať dieťa na adopciu myslím že dosť ľahko, napr. aj do hniezda záchrany. Možno že by si to tvoj milenec dovtedy aj rozmyslel, no možno, najdôležitejšie je čo chceš ty, to dieťatko rastie v tvojom tele. Keď už máš nejaký pokročilejší vek, tak je to možno aj posledné dieťa, ktoré môžeš mať. Zváž si v kľude všetky okolnosti a kľudne žiadaj podporu - finančnú aj citovú od otca dieťaťa, za to sa nemusíš hanbiť. Keby si to fakt nezvládala, tak dieťa môžeš dať na čas aj do domova, prípadne ti pomôže rodina, známi, no v prvom rade by mal asi otec dieťaťa. Keby si s dieťaťom aj zostala sama, aspoň sa oň nemusíš s nikým deliť, vychováš si ho podľa seba, všetko má svoje výhody.
Hmm,,ja som ostala sama so 6mesacnou dcerkou,,Musela nastupit do jasliciek,,ja som chodila do prace a na brigady,ale zvladla som to.Potom som stretla mojho partnera,ale uz som bola maximaaaaaalne opatrna!!Sme spolu 6rokov a az tento rok 2013 som pristupila na spolocne byvanie a aj na druhe babätko.Samozrejme temu babätko sme rozoberali uz rok predtym.a kedze je partnej odomna strarsi a ma 2 deti 22r.dceru a 21r.syna.Tak som sa dost pohrabala v jeho mynulosti,aj pritomnosti aj s rodinou jeho som dost rozpravala a podobne.Samozrejme som mu to oznamila skor ako som to riesila,,ze co mam v umysle.JEDNODUCHO A UPRIMNE A DôVOD? aby som nedopadla tak ako v mynulosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jeho reakcia? uplne to pochopil.TAK NECHAPEM DOTYCNU,,ZE TAKTO SPLIETA JEDNO S DRUHYM A RODI DETI AKO NA PASE.nO A TAKETO SI ZASLUZIA DETI?nAPRIKLAD SU
zeny, ktore tak velmy tuzia po babätku a nemaju ich,alebo velmy tazkou cestou sa o ne snazia.A to nechapem 34 rocna zena takto zmysla?!!!!KAZDE KONANIE MA VZDY SVOJE NASLEDKY!
@dimitra Uf dievca zlate, poviem otvorene a uprimne - navarila si si riadnej brecky. Odpust. Mas uz dost rokov na to, aby si sa vedela spravat zodpovedne a tak ako sa na inteligentnu a svojpravnu bytost patri. Dokonca mas uz dve deti, takze co to o zivote by si uz mala vediet. Keby si mala 16, poviem fajn, spravas sa adekvatne veku. Co to mas prosim Ta za vztah, kde dieta znamena jeho koniec? Mas fakt pocit, ze mas vztah? Ja som skor toho nazoru, ze milemu grekovi sluzis ako dobra madracka mimo jeho manzelskej postele a inak s tebou nechce mat nic spolocne. Smutne, ze niekto vobec este vlezie do postele s niekym hoci vie, ze viac nemoze od toho cakat. Co Ti teraz akoze ma kto poradit? No ano, su aj take co maju na krku tri deti a viac, popripade kazde s inym a su same, zivoria, deti tahaju skratka a pod. A dost casto ich ukazuju aj v spravach a ide zvacsa o asocialne pripady! Prepac, lebo ak ma niekto uz dve deti, nabrnkne si dalsieho chlapa bez perspektivy a buducnosti, zostane to s naskedkami v podobe dalsieho dietata....tak toto je vysada asocialov, ktori sa riadia pudmi namiesto mozgu. 😝 Okrem tohto fakt nemam pre teba rady....mlieko je uz rozliate, zbytocne nad nim plakat.
Ak si sa uz rozhodla ze si ho nechas "No,ja som toho nazoru,ze dieta je dietatom od pocatia,cize ano dieta nechcem dat pr2e" tak o com? ... Povedzme ze si otvorena aj niecomu inemu ako iba potvrdeniu tvojho stanoviska... co mas pre to dieta pripravene do zivota? 1 . Tvoj ocko ma uz od zaciatku inu rodinu, preto ta nechce vidiet, vies mi sme ta nechceli ale uz ked si tu... 2. Tvoj ocko nie je lebo.... 3. tvoji surodenci su tvoji ale vlastne maju ineho ocka...Alebo najdes este ineho otca a potom sa to nejako zaobali...? Ale zas nenachat si ho, lebo si... povedzme... to nepredvidala..?! Tak ci onak, skutocne sa zamysli nad svojim dalsim zivotom, vyzer si svoje chyby a priprav sa na odpovede na kopu vycitiek a otazok od dietata, ktore bude chciet vediet preco. Ty si vzorom svojich deti a najma ak mas uz nejake dcery.. si ich modelom toho ako je to spravne.
@dimitra no co aj si isla na potrat kvoli ženacovi?By som ti ruky poodtinala keby to bol moj manzel ze ti nie je hanba zit s muzom ktory je zasluben inej.Iba krava si necha zobrat dieta kvoli zenacovi.Co ti slubil ze sa rozvedie a zobere si ta?Tazko ,najdi si slobodneho a nenic vztahy inych ,prajem ti aby si to pocitila aj ty aby ti tvojho zacala zvadzat nejaka .Ci uz sa stalo?Tak to tobis aj ty?
aj ja som zvedava ako toto dopadlo xexe
@happyfrog80 nie, na potrat som nesla a nie neni mi hanba zit so zenatym muzom, koniec koncov ja som vydata nebola a tak isto som matka jeho dietata ako aj ta druha a tak isto som sa zalubila ako jeho zena A je mi luto zien, ktore muz opusti kvolii inej zene a nie,nechcela by som to zazit,ale aj moje dieta ma pravo na otca a ja na muza ,ktoreho lubim, ci uz mal nejaku inu,alebo nie. Ci co plati tu nejake pravidlo /kto prv pride, ten prv melie???

@dimitra nejako sa v tom strácam - manžel ťa opustil a zároveň ti nedovolil zobrať deti do Grécka? Na čo si tam teda liezla? Prečo sa nestaráš o svoje deti na Slovensku? Máš nechránený sex ale o dieťa sa nesnažíte...výrok hodný šestnásťročnej. Dve deti žijú na Slovensku vďaka tebe bez matky, dvom v Grécku vedome berieš otca a splodíš s ním ďalšie? Si takto normálna? Alebo sa zase niekto nudí? A ešte sa naštveš, keď ti baby úprimne napíšu?! Máš pravdu, žiadna z nás nevie, ako sa s ňou osud zahrá. Ale jedno viem určite, keď nepoleziem do postele ženatému mužovi, vyhnem sa zbytočným problémom. Milenec je totiž človek, ktorý nám pomáha z problémov, do ktorých by sme sa neboli dostali, keby sme nemali milenca...