icon

Menzes mi mešká 3 dni. Čo to môže byť?

dimitra
28. jan 2013

ahojte zienky ja sa chcem opytat , menstruacia mi meska 3 dni a vobec nijak sa pri pohlavnom styku nechranime a asi kazdy den ideme na plno. O dietatko sa vsak vobec nesnazime. Zhruba pred tyzdnom som mala 5 min krvacanie ale to len na papieri. teraz mam bolesti v podbrusku ako pre periodou a boli ma prsnik, ale len jeden.Uz 2 dni mi je nejak divne.Ziadne zmenene chute len nahla nevolnost..Bolesti pretrvavaju a perioda nikde.No moze tie posledne dni ma boli nie len podbrusko ale nastava taka stiplava bolest snad v celom bruchu a bokoch.Moj partner ma problem s jednym semennikom tak si myslime , ze tehotenstvo neprichadza do uvahy. Skuste mi povedat co si o tom myslite vy .Dakujem

zuzanka999
•
28. jan 2013

Sprav si test alebo choď ku svojmu gynekológovi lebo je dosť možné že si tehotná.. aspoň tie príznaky tomu nasvedčujú

nikolet_89
•
28. jan 2013

a inak mavas pravidelnu mrchu ? ak hej a meska to, tak asi si tehotna 🙂 skus test a potom sa mozete tesit 🙂 a ak nie pockaj este den dva a chod k dr

strihalka
•
28. jan 2013

prepac,ale kolko ti je?kazda normalni zena, ktera ma meskani tak jde a koupi si tehotenksy test....To ze ma tvuj patrtner porblem s jednim semenikem, jeste neznamena, ze mu druhy nefunguje!takze asi pravdebodobnost ze jsi tehotna je asi cca 50:50....

vinifred
•
28. jan 2013

..ja si myslím,že celá otázka je na prt.. 😀

lawel
•
28. jan 2013

Ahoj jasné ,treba si spravi´t test 🙂 A tie bolesti čo opisuješ môžu by´t aj pred menzes aj signál prvých príznakov tehotenstva 😉 a tri dni meška to nie je moc 😝

gerci90
•
28. jan 2013

"Že každy den ideme na plno " 🙂 hm tebe je 😀 a pritom píšeš že ale neplánujete dieta 🙂
ale my sme tu neni veštice že čo to asi tak je možeme tipovat rovnako ako ty, takže sup test alebo navštív lekara!

haaaluska
•
28. jan 2013

nechapem prečo sem taku otazku aj dala.urobim si test a uvidim a nie pisat sem take veci.jeziiiis.a nesnazime sa o babatko ale ideme naplno.......nieje čo dodat.

petraxy6
•
28. jan 2013

@gerci90 @haaaluska dievčence vytiahnite zo skríň veštecké gule a snažte sa objektívne odpovedať zakladateľke otázky😀 Potom nevie, na čom je 😀 Fú a to je pondelok a takéto otázky už sú na svete 😀
@dimitra ja som práve prečítala tvoj príspevok a niečo mi hovorí, že tehotná si - už len preto, že idete naplno (to fakt vtedy na 100% vyjde) 😎 😎 😎 😎 😎 😎

cerez
•
28. jan 2013

A čo vlastne od nás očakávaš? Potvrdiť alebo vyvrátiť tehotenstvo? Správna odpoveď je u doktora!!!

seraa
•
28. jan 2013

@dimitra

3 dni meskanie nie je nic, ale test si urob a mas pokoj..
ak sa nesnazite akoze idete naplno ? cize sa nesnazite ale ratate s dietatom? (dufam)

stanislava2
•
28. jan 2013

Ja si myslim že tehotná nebude lebo ten jej priatel jej to tam dáva len z toho chorého semennika a boli ju len jedno prso tak to bude mat asi aj ona chore jedno prso z toho nebude moct nikdy kojit 🙂

mamicka70
•
28. jan 2013

mne meskal 19 dni a az teraz som dostala menzes na nervy lebo je strasne silny

mariosmykal
•
28. jan 2013

Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Využi vyhľadávanie v našom fóre.

Pekný deň