Som vydatá a zaľúbila som sa do iného
Chcem poradiť a počuť vaše názory, lebo mám v hlave strašný zmätok. Som vydatá 6 rokov máme 4 ročnú dcéru. S manželom máme už asi 3 roky komunikačné problémy, ktoré sú spôsobené prevažne tým, že je veľmi pracovne vyťažený a jednak tým, že sa do nášho vzťahu stále starajú rodičia z oboch strán. Preplakala som veľa nocí, lebo témy a veci, o ktorých by som sa chcela porozprávať s ním nemám s kým prebrať. Buď je v práci alebo nemá čas a ak si ho aj nájde, tak skončíme tak rýchlo ako začneme. Ja keď nejakú tému začnem, vidím, že je mysľou inde a buď ma nepočúva alebo si absolútne nerozumieme. Viem, že už sme spadli do rutiny, v ktorej je veľa manželstiev. Väčšinou som celé dni sama s dcérou, všetko riešim a vybavujem sama. V manželovi nemám okrem financií prakticky žiadnu oporu. Jedine po finančnej stránke sa máme ozaj veľmi dobre a môžme si kúpiť čokoľvek. Aby som nebola tak úplne sama, začala som chodiť viac medzi ľudí, do solárka, na masáže, do posilňovne....no a teraz k veci. Práve tam som stretla pred 2 mesiacmi človeka, z ktorého mi búši srdce. Nebudem rozpisovať podrobnosti, ale zaľúbila som sa ako pubertiačka a on do mňa tiež. Keď som videla, že má o mňa záujem, tak som mu povedala, že som rozvedená, lebo keby som mu povedala že som vydatá, asi by cúvol a to som ja nechcela. Zažívam pri stretnutí s ním niečo, čo som ani s manželom nezažila, keď sme spolu začali chodiť. Máme toho veľa spoločného. On je rozvedený, starší o 10 rokov ale vyzerá veľmi dobre, vyšportované telo, stará sa o seba, inteligentný a citlivý chlap, žiadny namyslený svalovec. Intímne sme sa ešte nezblížili, hoci pri každom stretnutí to medzi nami vrie, ale ja nechcem zatiať. Cítim, že prichádza čas, kedy sa musím rozhodnúť. Manžel niečo tuší, lebo si samozrejme všimol moju zmenu správania, vidí, že stále strážim telefón atď. Začal príšerne žiarliť a asi si uvedomil, že by ma mohol stratiť, tak sa snaží mi venovať viac času, dokonca veľmi chce aby sme išli k moru na dovolenku, hoci 6 rokov ho to netrápilo a stále sa vyhováral na prácu. Čo by ste robili na mojom mieste vy?
potrebuješ studenú sprchu.....a snáď sa prebudíš z toho sna 😀
kAsli na svalovca, pretiahne ta a okasle, si naivna ked veris v nejaku rozpravkovu lasku. Chod s muzom k moru, uzi si dovolenku, a popremyslaj ci ti za stratu rodiny stoji nejaky rozvedeny krasavec?!!! Myslis ze kvoli comu sa asi rozviedol? urcite to bola chyba manzelky vsak?? 🙂 🙂 Viac Ako na svoje neskrotene pudy mysli na svoju dceru , rozvodom jej ublizis a velmi. Deti su v tomto citlive. takych svalovcov este stretnes niekolko, ajajaaaaj 🙂
Prosím ťa ! čas ktorý venuješ tomu svalovcovi ci koníkovaním venuj SVOJMU MANŽELOVY a rodine !
nebud hlupa ...
myslím že tvoj muž si zaslúzi aspon kusok snahi s tvojej strany o zachranu manželstva a nie "super pubertálnym zážitkom" s druhym muzom ktoremu klames !
Normalne mi je ho chudáka luto ...
Lebo ked tu čítam kazdy den ako ženaty muž opusti rodinu kvoli nejakej pipende ...lebo sa mu zburili hormony... tak kazdy na nho nadava že aký chuj a ze si tu ženu nezasluzi ! ...
zamysli sa nad tym .... a zamysli sa aj nad tym ako vy to vypadalo po 10 rocnom manzelstve s tym "svalovcom" .... myslím že tam by ta to oblbnutie rychlo preslo
@lenocka312 ryyyyyychlo sa spamataj......!!!! lebo o mesiac tu budes vypisovat aka si bola strasne naivna a sprosta .....a prisla si o rodinu a vsetko co mas!!!!!! ...... uvedom si priority a hodnoty vo svojom zivote.....a bude sa ti zit lepsie!!!!!! zeny maju omnoho dovelitejsie problemy ako tu teraz ty riesis...takze to nema ani vyznam nejak rozpisovat....... poradim ti len jedno kym si to v hlave upraces, vymaz vsetko z telefonu, fb a neviem kam vsade ti vypisuje....lebo staci okamih...... a ovsetko prides, na displej si daj "zamok" a mm k ho nebude vedie sa ti tam nedostane.........tyyymmm ale nechcem povedat ze mas dalej klamat mm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....a
@ivca88 to vystihla presne tiez....spamataj sa....
Baby kde ste na to prišli, že ona nepracuje? Niektoré ju posielate do roboty. Prehliadla som niečo? Má 4-ročné dieťa a býva v BA, tam je predpoklad že je zamestnaná.
@namornicka asi keby pracovala, tak nemá čas na také kraviny..... neviem ja nesúdim 😀
@lenocka312 ja snad zle citam???? Toto myslis vazne? Tak hop do toho, zacni si s niekym koho poriadne nepoznas, roztrieskaj si rodinu, kopni do prdele muza, ktory sa zjavne minimalne financne o teba a vase dieta stara, netyra vas, nechlasta, ale proste si sa zalubila, tak co. Este ste sa nezblizili fyzicky, hahahaha, to je dobre, tak sa zblizte, uz sa tesim, ako tu pribudne dalsia tema, nechal ma muz bez penazi, nemam pracu a on si nasiel inu, neboj, urcite ta tu polutuje kooooopec zien, len rodinu ti to uz nevrati, ale hlavne, ze si zalubena, kaslat na ostatne, klames vlastnemu muzovi, klames cudziemu, no ja neviem..... Inak ja by som sa tesila, ze ma muz vola na dovolenku, lebo ked si aj on najde druhu a dotycny vypracovany muz zo solarka zisti, ze klames, tak si v ri.... a zrazu ti zacne chybat byvaly nudny zivot s nekomunikujucim manzelom, lenze ten uz bude mat mozno iny zivot, takze ja by som sa s ohnom nehrala 😉
Dôkaz toho,že nielen chlapom dobre drbe s prepáčením za výraz...ale minimàlne dieťa vás potrebuje oboch,manžel ti nijak neubližuje,láska ako hrom nikdy netrvà viac ako par rokov,ešte keď prídu deti a starosti, nedá sa čakať že ťa bude zahŕňať ružami a robiť perlickove kupele...ja si svojho manžela vážim,aj keď tej romantiky už tolko nieje ale miluje našu dcéru,ona jeho,my sa lúbime tiež,stará sa o nás a uvedom si že vacsina zien je samych s dietatom kym ockovia pracuju aj do vecera...pre mna je rodina hodnota a viem ze muzovi na nas zalezi,ostatne vrtochy neriesim,riesim svoje dieta a inak obdivujem ze mas vobec cas sa zaoberat niekym inym ako tym co mas doma 🙂 ja uz ani spravy nestiham :D
@lenocka312 este si uvedom jedno - mal by ten pan o teba zaujem, aj keby v tebe nevidel zabezpecenu zenu, co sa dobre a nie lacno oblieka, ma cas sa pestovat, ma asi solidnu znacku auta a celkovo posobi ako z vyssej strednej vrstvy?
lebo aj vdaka peniazom svojho muza mas nejaky imidz. a aj vdaka tomu imidzu si zaposobila. never tomu, ze rozvedeného milenca dostala len krasa tvojej tvare a vyzarovanie tvojej osobnosti.
asi nechapes zakonitosti pritazlivosti.
pritiahne nas vzdy niekto, kto ma znaky niecoho, co povazujeme za pritazlive (v tom danom veku). a okrem spravania, vyzarovania a celkovej vizaze a vzdelania, su to aj znaky sociálneho statusu.
nech si hovori kto chce, co chce o tom ako laska zotiera rozdiely, neplati to. prvých par mesiacov. a potom su z tohto vybocenia iba hadky a problemy. malokomu toto zafunguje.
a ten status ty mas vdaka svojmu muzovi, ktory je tak bezcitny voci tvojim dusevnym potrebam.
@lenocka312 Tak 1. to sa veľmi rýchlo môže stať každému, záleží na tom, či máš doma jasno vo vzťahu k MM. Zamilovať sa môžeš aj každý týždeň do iného, ale ak máš doma istotu, ktorá ti stojí za to, aby si bojovala, ustojíš to 😉
2. Kde je napísané, že ten pán, ktorý ťa momentálne ohúril, ťa veľmi rýchlo nevymení za inú, však je rozvedený a teda nie si prvá ani posledná 😉 teda možno 🙂
3. Je ľahké zbaliť sa a odísť, ale budeš sa mať kam vrátiť späť? A nebudeš sa chcieť vrátiť k MM a deťom a stereotypu, ktorý si doma mala?
4. Najdôležitejšie je to, čo chceš ty, nie tvoje deti, manžel, priateľ, ale to, čo chceš ty. Ak neváhaš vymeniť chvíľkové šťastie, neistotu a možnú budúcnosť za to, čo si si spoločne za tie roky vybudovala s MM, choď do toho 😉
5. Vždy je vina na oboch stranách- MM možno ani netuší, že tebe niečo chýba 😉
@namornicka
.........
Väčšinou som celé dni sama s dcérou, všetko riešim a vybavujem sama. V manželovi nemám okrem financií prakticky žiadnu oporu. Jedine po finančnej stránke sa máme ozaj veľmi dobre a môžme si kúpiť čokoľvek. Aby som nebola tak úplne sama, začala som chodiť viac medzi ľudí, do solárka, na masáže, do posilňovne....
..........
🙂 neviem, ale mne je uz z uvodneho prispevku viac ako 100% jasne, ze pani sa doma nudi bez roboty 🙂
Choďte s manželom na dovolenku a ujasnite si, či chcete spolu existovať aj naďalej. Nielen na dovolenke, ale aj v obyčajnom živote. Ak áno, objavu povedať zbohom a viac sa nekontaktovať (žiadne sms, ktoré vyzerajú nevinne, žiadne telefonáty typu "len som ťa chcel/a pozdraviť,....NIČ). Ak si presvedčená, že tvoje manželstvo za záchranu nestojí, objavu povedať zbohom a dať si najskôr do poriadku vlastný život (zabezpečiť rozvod, bývanie, zamestnanie, starostlivosť o dcéru,....), až potom urobiť čiaru a začať odznova. V mojom okolí však vidím, že z finančne bezproblémového manželstva sa ťažko uteká, na to treba mať "gule", ak ich máš klobúk dolu. Držím ti palce, nech sa rozhodneš správne.
Chod s manzelom k moru a zabudni na svalovca a potom sa zamestnaj 🙂
@lenocka312 skus povedat novemu ... ze si stale vydata... ako sa bude spravat...co ti povie....mozno sa hned otoci a odide... Aspon zistis co je to za cloveka.. Aj ked to...ze uz teraz na zaciatku "niecoho" mu uz poriadne klames. Tebe by to bolo prijemne...keby ti takuto vec zatajil? A s manzelom sa skus porozpravat ... ze vidis ze sa nieco deje..a ci ma vase manzelstvo z jeho strany nejaky zmysel. Skuste tu dovolenku 🙂
@lenocka312 no...
aj ked by sa dala pochopit tvoja situacia, ze si sa citila sama, nemala si sa s kym porozpravat, nemal ta kto pochopit a bola si na vsetko sama, ale nerobis spravnu vec. Ohuril ta nejaky fesak v slabej chvili.
Mas manzela, ktory sa stara o rodinu a" len " ta financne zabezbecuje a preto si mozes dovolit nejake vystrelky.
Citit z tvojej temy zlost na muza, ked sa snazi ist na dovolenku po par rokoch, "lebo ho to pred tym netrapilo".
Prave teraz mas cas sa s nim porozpravat, ked si ta zacina opat viac vsimat, tak to vyuzi a vyser sa na krasavca zo solarka, lebo z toho moc asi mat nebudes.
Chces zahodit rodinu a muza, koli jednej stravenej noci s cudzim muzom?
Napisala by som to tu aj "krajsie", ale nechcem byt drza.
Je to úžasné len preto, že je to nové. Po pár rokoch to bude presne ako s mužom doma. Čomu nebudeš venovať energiu a čas, nebude rásť.
....ja zázivam tiež niečo mimo manželstva už 2 roky ale nemám odvahu odísť od muža hlavne kvôli deťom...a moj priateľ tiež kvôli dieťaťu neodchádza takže ťažko radiť
No jasne ostan pri muzovi lebo peniaze a rodina a bla bla bla.... a ked neni stastana? Ked to dlho nefunguje porozpravajte sa ak nepomoze tak poradna a ked ani poradna spakuj sa a hotovo, co je manzelstvo choroba? Dolezite je objatie, porozumenie, laska, komunikacia a ci jeden k druhemu patrite a nie ci je vydata....... neznasam tie uzkoprse nazory 😎
už nemáš 18 predpokladam, máš urcite záväzky a povinnosti a hlavne máš jednu vec, ktoru si asi neuvedomujes a nevážis a je to manželstvo. To keby sa kazda zena pri vyprchani toho pociatocneho zalubenia zalubila zasa do ineho tak co by sme tu mali?
@mart1na26 nemyslis ze to dolezite asi mala aj ked si brala sucastneho manzela? a ked to zo svalovcom dopadne rovnako ze po rokoch si nebudu mat co povedat tak si najde dalsieho hej? hmmm 😕
Nie, nemyslim si , ze to mala ked si brala prveho. A nemierila som vobec na svalovca. Ten je teraz len momentalny zablesk a kratkodoba zabavka. Nieco na co sa upnut len aby zmizla z toho momentalneho zivota.
@lenocka312 dak sancu manzelovi,ked vidis zmenu,ze sa snazi,posnaz sa aj ty,chodte na dovolenku a potom uvidis.mozno nie si az taka zalubena,ako si myslis,mozno je to len taky osial...manzel ta zanedbaval a ty si hladala to,co ti chyba,u ineho...
@lenocka312 Ako spomenula @margarita chyba ti asi tych 20%. Stalo sa to aj mne. Zalubila som sa. Blaznivo. Velmi vazne som uvazovala o rozvode, aj ked som nemala na to ziadny dovod. Iba svoje poblaznenie. Potom sa to casom medzi mnou a nim pokazilo. Az vtedy som si uvedomila, o co som mohla prist. Zistila som, ze vobec nebol taky, akeho som ho videla. Teraz som stastna, ze som nespravila najvacsiu chybu v zivote a uz nerepcem za tych 20% ale tych 80 mi plne staci 🙂
Ak nie si spokojna vo vztahu, treba si najst cas a porozpravat sa. Chod na tu dovolenku a preberte tam spolu vsetko co ta trapi a mozno zistis, ze nie si sama kto je nespokojny 😉
@lenocka312 Vieš čo ma na tvojom príspevku najviac zaujalo? Ani nie to, že máš s manželom nedoriešené veci, a že si sa zaľúbila - také situácie vedia byť silné jak hovado a proti prázdnote a hormónom občas treba ale sakra zabojovať. Ale to tvoje klamstvo. Akoby si so svojimi pocitmi ani nebojovala, skutočne neriešila, či máš naozaj zahodiť roky prežité v manželstve, či sa máš s novým objektom naozaj zblížiť, naopak, ty ideš do toho rovnými nohami, a nechávaš si kopu zadných dvierok a svoj objav pre istotu oklameš, lebo čo keby ťa nechal, ale manželovi sa taktiež nepriznáš, lebo čo keď ti to s novým objektom nevýjde, alebo neviem. Zdá sa mi, že si podstatu manželského záväzku a vernosti akoby vôbec nepochopila, že to naozaj nie je len tak, že pri prvej príležitosti odhodím a vybudujem nové. Tak si od toho tvojho objektu daj poriadnu pauzu a najskôr si v sebe vysporiadaj vyššie uvedené, kým obaja fakt nevyvediete nejakú koninu.
@mart1na26 pri rozvode manzelstva treba pouzivat okrem citov aj rozum.
lebo ona tu uz nie je iba za seba.
sice sa hovori: statsna mamina, spokojna rodina.
ale ak dcerka neprijme nového otca, ci on ju, dopadne to zle. lebo stastna mamina sa tak bude triast o to svoje stastie, ze bude zatvarat oci nad dcérkinými problémami. bagatelizovat ich (z toho vyrastie, ona pochopi, chyba je v nej, mala by sa ona snazit pochopit môjho frajera, je to zle rozmaznane sebecke dieta, iba ziarli, ...). potom tu mame pripady, kde dieta trpi a matka sa ho odsuva bokom a vyrasta nam jedinec, ktory je nevhodny pre manzelstvo, lebo si so sebou vlecie velke krivdy.
samozrejme nepredat sa za peniaze a trpiet v nenaplnenom manzelstve.
ale zase nepostavit svoje stastie nad vsetko.
treba realne zhodnotit dovod toho pocitu, ze je zanedbavana manzelom.
a ci sa to neda zmenit. kolkokrat je v tom slovicku "zanedbavana" zakliata nuda, zuzeny pohlad na svet z pozicie domácej panej (resp. matky na MD), ktora ma iny svet ako ostatni ludia, atd.
a po rozvode (alebo pocas - casto, ked sa ocitne zoci-voci financnej realite samostatne ziviacej maminy, proste pocit financnej istoty, byvania atd, je fuc) zrazu prehliadne a uvidi sirisie suvislosti a pochopi, ze v niektorých veciach robila "z komara slona". a ze mali riesenie, len ona sa vzdala prilis rychlo, a pripisala im take hodnoty, ze sa javili ako neriesitelne a davali jej falosny dovod ist hladat inde.
ziadne uzkoprse nazory, ale tvrdy pohlad na realitu od zien, ktore neziju v bavlnke a dennodenne bojuju s reálnymi problémami.
@lenocka312 preber sa!!!osial,ci zami!ovanost pominieno ked sa rozvedies ostanes sama skonci sa ti pekny zabezpeceny zivot,fitko,solarko...vsetko potom len zistis aky si mala fajn zivot.Manzel sa zacal zauimat tak si docielila svoje...ukonci romanikkym sa tvoje manzelstvo a rodina uplne nerospadne.
@lenocka312 Počuj, ešte mi tak napadlo, myslíš, že ak sa nebodaj dáš dokopy so svojím novým objektom, že do toho vzťahu sa vám už rodičia miešať nebudú? Alebo sa utešuješ myšlienkou, že tentokrát to budú už len rodičia z tvojej strany a tí jeho už hádam nie? Či čo? Ale odhliadnuc od hormónov, tomuto sa nadáva riadny útek pred problémami.

Bože Ty si naivná! Tak ako klameš Ty jemu, môže klamať aj on Tebe. Pravdepodobne je ženatý a užíva si náklonnosť mladej baby. Naletela si prvému chlapovi, ktorý prejavil o Teba záujem. Tvoj manžel ako píšeš je v práci, asi preto, aby zabezpečil všetko pre svoju rodinu. Možno predpokladal, že by si to jeho manželka mohla viac vážiť. Čo takto zdvihnúť zadok a ísť do práce, aby manžel nemusel tráviť celý čas v práci a mohol sa venovať dieťaťu a znudenej manželke.