icon

Som vydatá a zaľúbila som sa do iného

lenocka312
26. jún 2015

Chcem poradiť a počuť vaše názory, lebo mám v hlave strašný zmätok. Som vydatá 6 rokov máme 4 ročnú dcéru. S manželom máme už asi 3 roky komunikačné problémy, ktoré sú spôsobené prevažne tým, že je veľmi pracovne vyťažený a jednak tým, že sa do nášho vzťahu stále starajú rodičia z oboch strán. Preplakala som veľa nocí, lebo témy a veci, o ktorých by som sa chcela porozprávať s ním nemám s kým prebrať. Buď je v práci alebo nemá čas a ak si ho aj nájde, tak skončíme tak rýchlo ako začneme. Ja keď nejakú tému začnem, vidím, že je mysľou inde a buď ma nepočúva alebo si absolútne nerozumieme. Viem, že už sme spadli do rutiny, v ktorej je veľa manželstiev. Väčšinou som celé dni sama s dcérou, všetko riešim a vybavujem sama. V manželovi nemám okrem financií prakticky žiadnu oporu. Jedine po finančnej stránke sa máme ozaj veľmi dobre a môžme si kúpiť čokoľvek. Aby som nebola tak úplne sama, začala som chodiť viac medzi ľudí, do solárka, na masáže, do posilňovne....no a teraz k veci. Práve tam som stretla pred 2 mesiacmi človeka, z ktorého mi búši srdce. Nebudem rozpisovať podrobnosti, ale zaľúbila som sa ako pubertiačka a on do mňa tiež. Keď som videla, že má o mňa záujem, tak som mu povedala, že som rozvedená, lebo keby som mu povedala že som vydatá, asi by cúvol a to som ja nechcela. Zažívam pri stretnutí s ním niečo, čo som ani s manželom nezažila, keď sme spolu začali chodiť. Máme toho veľa spoločného. On je rozvedený, starší o 10 rokov ale vyzerá veľmi dobre, vyšportované telo, stará sa o seba, inteligentný a citlivý chlap, žiadny namyslený svalovec. Intímne sme sa ešte nezblížili, hoci pri každom stretnutí to medzi nami vrie, ale ja nechcem zatiať. Cítim, že prichádza čas, kedy sa musím rozhodnúť. Manžel niečo tuší, lebo si samozrejme všimol moju zmenu správania, vidí, že stále strážim telefón atď. Začal príšerne žiarliť a asi si uvedomil, že by ma mohol stratiť, tak sa snaží mi venovať viac času, dokonca veľmi chce aby sme išli k moru na dovolenku, hoci 6 rokov ho to netrápilo a stále sa vyhováral na prácu. Čo by ste robili na mojom mieste vy?

Strana
z3
janickacrazy
27. jún 2015

@lenocka312 Poznám jednu takú, mala dobrého manžela, dve deti, len sa trochu nudila v manželstve po rokoch, tak si našla milenca, svalnatého, pekného a neviem akého. Nasľuboval jej hory-doly, ona hlúpa sa kvoli nemu rozviedla a hádaj čo? O pár mesiacov sa na nu vykašlal a našiel si inú. Ona zostala sama s 2 deťmi, v podnájme, ktorý ledva platí zo svojho skromného platu a jej bývalý manžel o nej nechce už ani počuť. Teraz si trieska hlavu o stenu, aká bola blbá, mala všetko, krásny veľký byt, mohla si kúpiť, čo len chcela, teraz ledva prežíva. 😝

danielahamar
27. jún 2015

tomuto sa hovorí nuda v manželstve, ten čas nemá len pre jedno, zarába peniaze a zato ty si doma, keby nezarábal, tak makáš aj ty a času je tiež pomenej a nemáš čas na sprostosti ako si hladať druhého chlapa 😉

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3