Spoločné bývanie po rozchode. Ako zvládnuť komplikovanú situáciu?
Ahojte... v prvom rade musím podotknúť, že som chalan. S priateľkou sme spolu boli vyše 8 rokov a teraz, ako to už býva, sme sa rozišli - na jej podnet z dôvodu, že sa necítila šťastná. Ja som dlhšie niečo tušil, ale ona svoje pocity dlho držala v sebe a akonáhle som chcel o tom kecať, ignorovala ma, prípadne hľadala únik, ako to proste nepreberať a nepracovať na tom. Teraz sme sa takpovediac zo dňa na deň rozišli ( pár dní predtým sme ešte plánovali bábo, dovolenky, neviem čo všetko ). Je tam aj nejaká tretia osoba, s ktorým si je blízka, aj keď ešte k ničomu vážnemu nedošlo... argumentuje tým, že s ním cíti niečo, čo so mnou už dávno nie - že sa vie znovu smiať. Na druhej strane, tým, že si myslela, že to zlé obdobie preklenie sama, stratila šancu zachrániť náš vzťah... Ok - teraz sme rozídení, ale - byt je napísaný na nás oboch. Jej príjem je o dosť menší, takže byt idem prepísať na seba. S tým druhým chalanom je pár dní a môže ísť iba o zaľúbenosť - navyše je teraz veľmi psychicky dole, takže jej skôr che žiť sama ako byť s niekým... Momentálne nemá podnájom a vie, že by si ho nemohla ani dovoliť. K nemu ísť nechce, pretože je to ešte krátko a prespávanie u kamošiek nie je dlhodobé riešenie. Ja ju stále milujem, ale chápem jej rozpoloženie a vyslovene si neprekážame, takže som ju nechal bývať u seba - kým si niečo nenájde. Na druhej strane je ale zrejmé, že okrem bývania u tej tretej osoby to nebude možné. Lenže kým k nemu pôjde, môže ubehnúť dosť času a napriek tomu, čím sme si prešli, nechcem ju vyhodiť na ulicu, takže ju nechávam u seba. Ďalšia vec je, že ak by jej aj ponúkol spoločné bývania ( po pár dňoch ), skôr by to bolo z jeho strany vynútené ako chcené a pokiaľ by to trvalo dlhšie, viem si z jeho pohľadu predstaviť, aké by to bolo, že sú spolu ale ona stále býva u mňa ( stále spíme spolu v jednej izbe ). Viem, že je to komplikované a že to chce čas. Ako hovorím, snažil som sa o ňu zabojovať, postaviť nový vzťah na chybách toho starého, ale on má výhodu v tom, že k nemu niečo cíti. Je jasné, že rozchod plánovala dlhšie ale zároveň je zrejmé, že si to naplánovala iba po tú sekvenciu, kedy mi povie, že je koniec. Čo si o tomto celom myslíte?
Netusil by veru nik, ze tam pribudne novy nick .-)
volne srdce to je vec, mozes mat aj super sex...
... je tu aj ta moznost dana, vyhudrovat pelikana 🙂
No nie kazda moznost tu pisana, je vhodna pre daneho mladeho pana.
Pelikan je hudrovany, novy nick je testovany.
Novy nick spravi v hlave klik 🙂
Klik, klik, klik, flowik skusa novy nick 😉
A ty mozes cestovat do Valalik 🙂
Sranda musi byt, aj keby sa mal predat byt 🙂
Valaliky - valal fasa, hudrovat tam cista krasa.
Valat sa tam jak v zite prasa .-)
@romanovic
@jeannna
@cecil36
@nelinka2009 baby ja z vás nemôžem 😀 😀 😀 😀 😀 ešte mi vysvetlite, kde berie mladý muž toľko času, aby zabil dva dni rozoberaním toho, že sa neho priateľka vybodla, na ženskom fóre.....a píše, že je celé dni v práci...
Na Vychode devy svarne, maju tam aj Zeleziarne.
Najdeme mu "krv a mlieko", lebo pohar uz pretiekol 😀
Nie sme my tu ziadne béčka, ale riadna babska smečka 🙂
Poharik mu preteka, pokec masiruje jeho pirozteka.
@jeannna ak tomu dobre rozumiem čo to tu teraz píšete tak to si niekto vymyslel?
@jeannna to už mám za sebou 🙂
@timea7 kdo umí ten umí... chodím normálne do práce... akurát som bol zvedavý na názory iných... kým som bol s ňou, pracoval som ako drak, nadčasy a pod... teraz mám trošku útlm... zámerne som hodil diskusiu na ženské fórum, keďže som bol zvedavý predovšetkým na zmýšľanie žien 😀
@river_flows dufam, ze teraz myslis to pol deci, ci nebodaj novy nick? 😀 Trochu sme tu z toho uleteli 🙂
každopádne som už asi zistil, čo som chcel a potreboval a odovzdávam túto diskusiu do rúk osudu... ďakujem za všetky príspevky, idem si plnými dúškami užívať slobodu 😎
@jeannna to vidím, že sa to tu nejak rozkokošilo... ale ako už bolo povedané, sme na ženskom fóre... posledný týždeň ženám asi moc nerozumiem... ale na druhej strane... som za každú fun, takže sa bavte 😉
@river_flows good luck 🙂
skapem z vás 😀 😀 😀 😀 😀 😀
flowik dal si stamperlik, ze vraj nechce novy nick 😝
Slova sa hovoria/pisu, ciny sa deju...naco sa tu vykecavas, obhajujes az prilis vela svojich pocitov (na chlapa)? a to pred cudzimi zenami...poradili ti zienky konikove ako len mohli. Lepsiu odpoved uz nemaju...prepac, ale chlap, ktory je takyto kecalek s druhymi na nete ale nie s tou, na ktorej mu donedavna este tak zalezalo- mne to pride divne...bud muz cinu a rob tak ako uznas sam za vhodne. tvoje rozhodnutia- tvoj zivot...ci uz tu nebodaj hladas nahradu za byvalku ? :P
Najprv nas tu rozbabral, teraz temu dobabral

@jeannna sloboda je krasna vec, mozes ist aj na pokec 😀