Správam sa k mužom "ľahko"?
Mam 26 r. a momentalne ziadny vztah, ale za to ponuk na sex na kazdom rohu, je chyba vo mne?? Spravam sa ku vsetkym milo, ci k zenam tak aj k muzom, mam rada spolocnost a priznam sa aj zaujem opacneho pohlavia a flirt 🙂 plus mam vela kamaratov, medzi nimi aj par ex s korymi obcas vybehnem na kavu a toto priatelovi vadilo.. par krat mi pri hadkach povedal ze sa spravam ako kur... a ze mi neveri...predvcerom mi napr. napisal spoluziak z VS aka som bola na prednaske sexi a ci mi teraz ked nikoho nemam "nieco" nechyba 😕 Ako to mam zmenit aby sa na mna chlapi takto nepozerali?
Bola som na tom tak ako ty ... a po dlhsej dobe ich dobyjania sa vzdali ... zistila som ze im nejde o mna ako o cloveka ale ako o sexualny objekt ... je super ak sa citis byt sexi a nadherna ale casom ti to bude ist na nervy ak budu dotieravy ... to mas v ociach to nezmenis aj keby si chcela ... teda neviem ako vyzeras ale hovorim podla seba lebo ci som bola vyfintena ci nie velmi upravena taki vzdy boli
prilisnu zdvorilost a mile spravanie si niektori muzi mozu vylozit ako okamzity zaujem o nich..nehovorim, ze sa spravat nejak neslusne, ale treba jasne a slusne vytycit hranice, ze sme len kamarati a bodka...mala som kamosku, ktora mala takyto problem, prosto nikdy nikomu nevedela povedat, ze nema zaujem ku kazdemu bola mila a potom za nou vecne chodili a boli namotani...
@modra_rybka ponuka na sex je celkom opovážlivosť. Asi by mi to vadilo. Flirt je ok, komplimenty sú ok, ale akože prístup "poďme si zašukať" je moc, moc...Asi naozaj pôsobíš ako ľahká korisť. Aj veľmi sexi žena nemusí také mať. Si proste nedovolia a dajú si tú námahu, aby šli na vec postupne a regulérne.
@modra_rybka Skús sa obliekať menej sexi, menej vyzývavo, ja som mala kedysi tiež podobný problém, zdalo sa mi, že každý muž ma chce len na sex. Potom som si uvedomila, že sa obliekam dosť vyzývavo, nosila som minisukne, sexi šaty....zmenila som štýl obliekania a čuduj sa svete, začala som dostávať ponuky na kávu a na chodenie, nie na sex.
z jedneho pisaneho prispevku sa tazko da usudit, ci sa spravas k muzom lahko.
@modra_rybka byvalemu sa nedivim,tiez by som ti to povedala 😅 chodit von z byvalimi si pekne sebecka,a krasa nie je vsetko,ja by som ta teda nechcela provokaterku.
@modra_rybka Vsak daj fotku - posudime....Tazko sa mi sudi spravanie. Ale dost asi zavazi, co si obliekas, ako sa malujes....Su baby, co bez minisukne a steklov, nejdu ani vysypat smeti...ono to potom urcite vzbudzuje urcity dojem...co chces alebo nie
ci chces alebo nie
no tak ponuku iba na sex dostanes len vtedy, ked si je muz isty, ze si to moze dovolit. lebo je malo zien, co by muzi nepretiahli, ale zas maloktoru by si takto okato dovolili urazit.
ja by som riozhodne prehodnotila to, ako sa spravam a posobim, mna by sralo, kebyze vyzeram tak, ze4 si toto ku mne niekto moze dovolit.
a urcite by som taketo nieco nepovazovala za kompliment, prave naopak, sralo by ma, ze posobim tak, ze si toto ku mnj dovolia.
@modra_rybka vieš,,,ide naozaj o to akos a obliekaš maluješ,,či koketuješ a na akej urovni,,ale ako písali baby ked sem daš foto ,,lepšie sa nam bude vediet poradit,,niektoré píšu že také naražky neberu ako kompliment nuž niekto si to može dovolit a niekto nie,,niekto ma dobru postavu niektorý nie,,ja som mamička síce mladá ale mamička,,,znamená to pre mna že sa nebduem obliekat ako mniška,,rada si dam aj mierny výstrih ked ideme s priatelom von a je teplo,,minisukne nenosíma štekle tiež nie,,snažím sa zlatit pohodlie s eleganciou a k tomu aby ma ešte aj nohy neboleli kedže koli kolenam štekle moc nemožem a ked už len na chvílku,,ty niesi mamička možeš si toho dovolit viac ide o to kde su už hranice vulgárnosti,,skus sem hodit foto
@modra_rybka Ty toto ma náhodou celkom zaujalo,lebo ja mám tieýž veľa kamarátov, dokonca si pravdepodobne lepšie rozumiem s mužmi (ale od ex si dávam pokoj na sto kilometrov), ale popisované sa mi nikdy nestalo. Ľudia akosi vedia, čo si môžu dovoliť, a ako náhle vycítim nechcenú atmosféru, prirodzene začnem byť odmeraná, takže pokušiteľov väčšinou odradím, s výnimkou dosť nešťastných obojstranností.
Z tohto načrtnutého kúsočku to vidím na kombináciu tvojho správania a faktu, že sa pohybuješ v nesprávnej spoločnosti - proste dávaš blbé signály blbým ľuďom. Že to prekážalo tvojmu chlapovi je jedna vec, každý má hranicu tolerancie niekde inde, o tom sa nateraz nemusíme baviť, ale tie odpovede okolia sú tak trochu zarážajúce. Čo takto zmeniť šatník? A potom, čo zname ná byť milá? A čo v tvojom prípade znamená nevedieť povedať nie? Akože "ok, opravím ti tú grafiku v projekte, aj keď som totálne zavalená prácou", alebo skôr "tak fajn, keď inak nedáš, pôjdeme ešte na dva drinky a pokojne aj do prázdneho bytu, a aáno, môžu byť teda aj sviečočky"? Resp. ak je to tvoje "nie" v medziach slušnosti, si si istá, že sú v tom tí správni ľudia? To musíš zvážiť sama, či si iba tak obyčajne milá, alebo už prekračuješ hranicu.
Ešte ti sama za seba poviem (prepáč mi tú subjektívnosť), že mne osobne dosť prekážajú ženy, ktoré sa tak ľahko nechajú vtiahnuť do flirtu, teda tak akosi na každom kroku , mätúca vie byť ajkonverzácia "medzi neviazanou vesselosťou a flirtom". Názor jednotlivca síce nemusí byť zaujímavý, ale na tvojom mieste by som sa bála napr. aj toho, či to nezačne prekážať priateľke niektorého z tvojich známych. prepáč, ak som vo svojom úsudku mimo, len sa pokúšam vybaviť si, čo podobné som už v živote videla.
Inak pozor na to, mám známu, ktorá v živote ešte nemala poriadny vzťah, ani vážny ani sexuálny, ale rada si vypije a pôsobí dosť odviazaným dojmom, a tak o nej podaktoré indivíduá šíria dosť veľké bludy. niekedy je to aj o tom" nezapliesť sa s blbmi".
Potom sú tipy chlapov, čo sa neserú a narovinu sa pýtajú. 😀
Robím v chlapskom kolektíve. Jeden je extrémne priamy a kludne sa to pýta opakovane. Zdôvodňuje to tým, že on vie že má vela odmietnutí, ale že aj tie stoja za to, že sa občas nejaká chytí 🙂 A ešte som sa dozvedela, že niektorým to proste ide z očí a nemusia ani nič povedať, proste gestá. Takže zakladateľka môže byť z tých. Ja by som to nijako neriešila, ale brala to ako kompliment. 😉
@mysicka36 Ten tvoj kolega bude asi pekný buran. Také správanie vidím ako adekvátne iba k dámam, ktoré sex poskytujú za peniaze. Tam nie je čo okolkovať. Inde to nepatrí, je to hrubé. Čo sme zvery? Ešte aj tie tancujú rituálne tančeky pred párením a všemožne sa usilujú o svoj proťajšok. Kompliment? Aký? Že ťa chce použiť ako nafukovaciu anču? Niektorým ženám fakt chýba základná sebaúcta. A potom sa čudujú, že si k nim každý dovolí čo chce...
@alaguema tiez nerozumiem, ako nejaka zena moze povazovat za kompliment to, ze ju chlap povazuje sa lahku zenu...a tak, ved ludia sme rozni, niektorej ku stastiu staci, ze ju chlap prekoti, co uz.
jasne, ze niektore zeny vyzaruju viac sexuality, to vsak neznamena, ze si nejaky chlap dovoli spravat sa k nej ako k nejakej stetke, preboha.
a ludia (vseobecne, nielen muzi) sa k druhem u spravaju tak, ako im to dovolime. ked sa raz spravam ako stetka, budu sa tak ku mne aj ini spravat.
podla mojho nazoru moze byt zena absolutne nadherna, a napriek tomu sa k nej nej muzi nespravaju ako k zakladatelke...jednoducho si netrufnu (aspon drviva vacsina), to je cele o celkovom vyzarovani, spravani a aj inteligencii...nielen ci je niekto sexy

Jáj nemali tam byť smutní smajlícia ale veselí......... 😀 😀 😀