icon

Správanie sa 32 ročného priateľa

nattallia
29. jún 2017

Ja uz neviem co mam robit , idem z blata do kaluze . Som s priatelom 1 rok a uz to nieje take ako na zaciatku ked priatel chcel rodinu a deti , postupom casu zistujem ze sa tomu vyhyba , cas travi cez vikend s kamaratmi kde dost piju . A dalsia vec ktora je taka celkom zaujmava na leto dava vypoved z prace , podla jeho argumentov je cas jedina vec co mu nik nikdy nevrati a ze je demokracia a v priebehu 10 mesiacov si naspori dost na to aby si tie dva mesiace doprial , jeho nezaujma ze pride o dva platy . Neviem co mam robit , ma 32 rokov . Treba si na to zvyknut alebo je to katastrofa ? Lebo v rodine do mna preto dost hucia jak je mozne ze nerobi v lete a nechce deti .

Strana
z4
lujza10
29. jún 2017

Ani mne by sa to nepačilo. Toto podla mna nie je chlap do buducna :(

barboritta
29. jún 2017

@nattallia Je to divne.ja by som takeho leniveho chlapa veru nechcela.pokial chce rodinu,mal by mat aj daco nasetrene a nie rozflakat prachy cez leto

deti95060810
29. jún 2017

buď rada že nechce deti...Však s takým nezodpovedným chmuľom....
doporučovala by som poobzerať sa po lepšom priateľovi ....

esther03
29. jún 2017

@nattallia je to znamka nezreleho jedinca nevhodneho na partnersky a uz vobec nie na manzelsky zivot s pripadnymi detmi. Ci sa na to da zvyknut? Zalezi na miere tvojej tolerancie a vysky masochizmu k vlastnej osobe.

dada07
29. jún 2017

Bezne to nie je 🙂 Ibaze by zarobil ozaj kralovsky aj na Vase spolocne plany a zaroven by Ta zahrnul do jeho letnych planov. Neviem ako ste na tom s byvanim. Ak mate kde byvat a nic nikomu nedlzite, preco si neuzit jedno leto? To dalsie uz moze byt dietko na ceste a cas byt zodpovedny/a aj za inych. Ale nie som si celkom ista, ze takato je u Vas realita.

macik166
29. jún 2017

ber nohy na plecia čím skôr....

stanulienkat
29. jún 2017

Ste spolu iba 1 rok a ty uz planujes buducnost?? Po roku zacinaju ludia skladat ruzove okuliare. Radsej teraz ho nechaj prejavit sa, aby si o rok tehotna tu nevyplakavala.

yanni
29. jún 2017

No normalne to nie je. Akoze, deti chciet mat nemusi, ked nechce, tak nechce, nutit ho do toho nemozes.
Ale danie vypovede z prace z takeho dovodu ako udal on, je totalna hlupost.
Ak ma po tych dvoch dvoch mesiacoch "pauzy" na milion percent istu roboty, tak budis. Su ludia, ktori potrebuju alebo si jednoducho daju pauzu s tym, ze im tie dva platy chybat nebudu.
Ale pravdu, ja by som takeho chlapa nechcela. Ci uz priatela, ci manzela. Su muzi, ktori ani v 40tke nebudu "dospeli". Ziju len teraz, nemyslia na buducnost a ani nic neplanuju. ten tvoj bude asi taky. Ja mam tak isto stareho brata a ten rozmysla a zije uplne inak ako ty opisujes toho svojho priatela. Cize ani s vekom to nic nema spolocne.

eeffka
29. jún 2017

@nattallia utekaaaaaaaaaaj so ti nohy stacia. Nemusis zrovna balit tasku dnes vecer ale zacni pocuvat okolie a skus sa zamysliet ci je to OK, zloz si ruzove okuliare a sleduj ho kritickym okom.
Podla mna si do 30.7 pobalena alebo on vystahovany ( podla vasich pomerov)

sense
29. jún 2017

to ze nechce deti o.k to chapem nie kazdy sa na to citi...ale ak ty deti chces a on nie, tak potom mate problem....kontrolka by blikala pri tom ze cez leto nechce robit a dava vypoved...

nattallia
autor
29. jún 2017

@yanni tak on je strasna flegma ale pravda je taka ze ako ing si robotu vzdy najde sice nie adekvatnu jeho vzdelaniu ale on zivot " nehroti " . On ma byt 2 izbovy na hypoteku a on si to tak spocita ze mu to vzdy vyjde a este ma rezervu na 6 mesiacov keby ze si nenasiel pracu . Ale on ze tak funguje od vysky .

Ja neviem kde ale najst takeho lebo ty dobry su uz asi zadany pred tym som mala podobneho priatela , ties ziadne deti uzivat leto , ten sice nepil ale bral raz mesacne drogy . Ja uz neviem

momoqui
29. jún 2017

@nattallia pokial so vie za 10 mesiacov nasporit na dalsie 2 nie je na tom nic zleho ak by na to nemal asi by vypoved nedaval a ma pravdu v lete treba zit a do prace bude chodit este cely zivot. Otazne je ci je sikovny a najde si rychlo dalsiu pracu ale ak sa tak rozhodol tak zrejme vie do coho ide. Ak ako 32 rocny este netuzi po detoch je to uplne normalne v mojom okoli ano starsi od neho este netuzia ... skus sa porozpravat o tom s nim

liushkaaa
29. jún 2017

Nechápem takú naivitu. Nikdy nieje nič stále také ako na začiatku. Takisto chcieť deti a rodinu hneď na začiatku nieje ani tak naivita ako hlúposť (ani ten rok nieje bohvieako dlhá doba). Keď chlap v 32 rokov stále uprednostňuje pitky s kamarátmi cez víkendy, dáva výpovede bez nejakej objektívnej príčiny tak si dobre premysli ako ďalej, lebo väčšina žien si za neskoršie rozvody s deťmi môžu aj preto, lebo prehliadali chyby, ktoré niesú schopné tolerovať.

lorela
29. jún 2017

@nattallia Pokiaľ plánuje S TEBOU prežiť krásne leto - napríklad veľká dovolenka s plavbou na jachte, alebo s batohom na pleciach brázdiť Čechy a Slovensko, Alpy, to je jedno, komu čo vyhovuje, a má na to vyhradených dostatok financií, ktoré nikde nebudú chýbať, prečo nie. Nevidím na tom nič zlé. (Krásna predstava.).
No pokiaľ sa bude flákať, tam 3 dni, inde týždeň, dva, a ty ani nebudeš poriadne vedieť kde a s kým vlastne je, potom... Veď ty vieš 🙂.

Čo sa týka detí, ešte je čas, no zároveň si treba odkomunikovať navzájom približné plány do budúcna ohľadne vášho vzťahu.

dominika6
29. jún 2017

@nattallia a tebe sú načo deti s deckom?

majkeel
29. jún 2017

Ono vziat si 2 mesiace volna nie je tak zly napad, ak si vie za zvysnych 10 mes. zarobit, ma kde byvat (i ked na hypo) a ma financnu rezervu. Pride mi to ako normalny priemerny clovek co pracuje a splaca hypoteku. Ucitelia tiez cez prazdniny nepracuju.
Usmevny je dvojaky meter. Ak si chce chlap oddychnut 2 mesiace v roku za SVOJE a ma na to, tak je fuj. Ked chce zena byt doma aj 10 rokov a zivi ju chlap, chlap je povinny jej to dopriat, inak je zase fuj. 🙂 Ale chapem princip fuj - ked oddychuje, nemoze zarabat na nu a na rodinu. 😉
Problem je skor, pit s kamaratmi v 32 nie je ziadna vyhra a v 32 by uz mal vediet, ze aspon RAZ chce mat deti. Otazka je skor, ci nechce deti s Tebou ... vtedy je cas sa obhliadnut po inom.
Najskor mas priatela, co berie drogy, teraz nedospeleho nezavislaka, co chlasce ... Mala by si zmenit kriteria vyberu. 🙂

mimiqa
29. jún 2017

@nattallia ahoj no max nezodpovednost pre muza...mal by rozmyslat prave naopak a dokazovat ti to ze je zrely a urobi ta stastnou a orave ma riesit to a mat zaujem byt stebou...kamaratou sa chlapovi neda zakazat..moj chodil skoro denne na pivo..denbe moja denne som donho husta a just som ho podoichovala aaa zas za tymi vsak aspon im ma kto poplatit..alebo no co dnes si kolko rund zaplatil..ked mu dakto zavolal zase podrypla jeeejj zase daconpotrebuje...proste pochopil ze to nie su kamarati....trvalo to dlho rok aj pol....vysvetlila som mu ze chcem muza rodinu ne chlapa ktory mi pride smradlavi od chlastu potom sa cuduju ze zeny maju milenky...proste nie nieje to dobre co robi....skus urobit vzdy program na vikend...chodte plavat bicykel prejst kino aby nebol snimi....to stou robotou je cudne..prave som zaskocena ze nechce viac..vacsi ciel viac si dopriat mat proste pre Vas viac..proste chce to vela energie a trpezlivosti....drzim palec🙂

sissy27
29. jún 2017

@nattallia ja by som bola zas veeeeeľmi opatrná pri chlapovi, ktorý pomaly na prvom rande básni o deťoch, svadbe a podobne... toto sú veci, ku ktorým má vzťah dozrieť postupne...
mne tento chlap nepríde ako tragéd, ale je pravda, že to ani nie je ten správny typ na seriózny vzťah... že leto si chce užiť a dokáže zarobiť a odložiť toľko, aby si mohol dva mesiace vegetiť, splatiť účty a mať rezervu na ďalšieho polroka je podľa mňa super, ale pre vzťah, prípadne rodinu je to tak trošku adrenalín... a teda cením aj to, že chlap na rovinu povie, že deti nechce, lebo je kopec takých, čo majú na háku, narobia deti kade tade a ďalej sa nestarajú...
Ty máš na výber - buď budeš akceptovať jeho spôsob života a netlačiť naňho so záväzkami, alebo si pôjdeš svojou cestou a časom nájdeš niekoho, s kým sa v zásadných veciach zhodnete.

mimiqa
29. jún 2017

@nattallia xixi ze zeny maju milenky malo tam byt milencov.......som tooo popliiieetttllllaa.. ale tak vsetko je mozne 😝😍

brisilda
29. jún 2017

zalezi kolko priatel zaraba ... a co planuje po tych 2 mesiacov 🙂 ak stratu dvoj- mesacneho platu nepociti tak ho nechaj uzit si leto 🙂

osky
29. jún 2017

ucitelia nepracuju 2 mesiace-haha...ae dostavaju plat.
je to normalne platene volno...
len tak mimo temy na vysvetlenie

mne nepride normalne,ze len tak si da na 2 esiace pauzu...aj keby zarabal neviem kolko.
pride mi to zvlastne
a kde si v celom tomto jeho plane ty?
deti mozete mat neskor,s tym suhlasim,32 rocny chlap mi pride na deti aj dost mlady...
ale ten styl Zivota-to je trochu nezodpovedne a vypoveda to najmä o Tom,ze buducnost nejak este neriesi,nevie presne co chce...
uziva si zivot-neberie ohlad na to ze si tu aj ty-ked tvorite par,mas do toho co povedat.
ak ta vynechal,neni to v poriadku.
po roku zdielania jednej domacnosti a postele,myslim ze taketo veci maju byt zu aspon trochu nacrtnute.
mam vztah-kam sa chcem pohnut,alebo chcem si len sem-tam vrznut...

my sme sa brali po 7 mesiacoch znamosti.
nemuseli sme sa...
nie je dolezite kolko spolu chodite,byvate...
dolezite je,ake mate plany-spolu.
a jasne-na 1.mieste je Laska,prenasa aj hory,potvrdzujem,ale niekedy na to treba prinajmensom zeriav... 😀

nattallia
autor
29. jún 2017

Tak ja hodnim len to ze mi lezu na nervy reci mamy a tak , on je odolny voci reciam inych , podla freuda je prilisna ambicioznost iba kopenzacia maleho vtaka , on ma na vsetko co robi bohovske argumenty a ked sa debata ukonci stylom ze je blbec v ociach inych tak mi povie no freud by im diagnostikoval male vtaky , nevyrovnanost so sebou samym + strasna zavist , clovek ma mat vlastnu cestu a nie zit zivot aby babky povedali aky je dobry , babke nemusi dat peniaze ak nerobi to co system chce ale ani ziadne nedostane ak to robit bude . No nemam argumenty na neho no .

osky
29. jún 2017

apropo...ALKOHOL

malymi ale pravidelnymi poharikmi to zacina...

aby si nam tu o par rockov neplakala ze ta derie ako zito !
bacha na to !!

osky
29. jún 2017

@nattallia

fiha.ani ja zu nemam argumenty-to je uvazovanie pre "vyssie" mozgy.

dievcamoje...
ty si s nim rozumies?si s nim stastna????

pishtok
29. jún 2017

ja osobne si myslim ze 32rocny chlap je este v puberte. nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale z mojich skusenosti to tak je. je taka doba. moj muz sa rozhupal az ked mal 38. otazne je kolko rokov máš ty. či ti už tykaju biologicke hodiny. ci uz chceš dieťa. ak máš po 30tke tak áno zrejme by sa ti zisiel zrelší muž ale ak máš okolo 25 tak si užívaj este tak rok dva a potom začni riešiť život. je dobré ak sa chlap nehrnie do niečoho na čo nie je pripravený len preto, že to tak chce jeho polovička, ktora sa potom stazuje ze jej drahy nepomaha, ze je nezodpovedny a potom tu mame rozvodovost slobodne mamicky deti z neurozami a podobne. ty si uvaz ci ho lubis na tolko ze pockas kym bude pripraveny alebo sa na neho vykasles a budes hladat chlapa co uz je pripraveny pretoze urobit dieta vie kazdy, ale potom sa mu naplno venovat a zmenit cely svoj zivot to uz je ina vec. dieta nieje pes. toho sa uz nezbavis. spolocne byvanie je podla mna zaciatok. ludia zistia ci si vyhovuju uz po par tyzdnoch. takze ak spolu nebyvate skuste to. potom uvidis dalej. to ze si môže dovoliť dva mesiace nič nerobiť je len jeho vec a kym to neovplyvni tvoje financie a on je spokojny tak nech. nema záväzky ako su deti .. ty mas problem on nie.

majkeel
29. jún 2017

@osky No ono je rozdiel, ci on zarobi 1500 eur netto x 10 mesiacov a ma 15 tis Eur rocne, alebo ci ucitel zarobi 700 eur a ma za 12 mesiacov 8400 Eur. 🙂

janickacrazy
29. jún 2017

@nattallia Pokiaľ chceš mať deti a on nechce, tak sa nanho vykašli. S jeho prístupom by to aj tak bola katastrofa. Podľa mna v 32 by mal už mať ujasnené, čo v živote chce. Unho je to lážo-plážo veget, ty túžiš po rodine a deťoch. Dobrí chlapi stále ešte existujú, je ich síce málo, ale sú. Ja som jedného stretla až v 30tke a som tu. Radšej odísť z kratšej cesty.

pishtok
29. jún 2017

a ešte to ze do teba hucia z rodiny..tym by som povedala nech si riesia svoje. spravis si dieta lebo do teba hucia. chlap ti nepomoze a potom ti budu vykrikovat ze naco si si robila dieta ked ti musia oni pomahat.. hlad len sama na seba a svoje potreby. uzivaj si s nim pokial môžeš a chces. ak chces deti aj ty sama nie preto ze ti doma tlacia do hlavy ich tuzby tak potom zrejme musis prehodnotit svoj vztah. ale vzdy rob len to co chces ty sama. nie ostatni. oni za teba zivot zit nebudu.

lorela
29. jún 2017

@majkeel Pri takých odvážnych plánoch tipujem, že tento maník má netto aspoň 2500 eur 🙂.

mandala77
29. jún 2017

@nattallia ľudia majú tendenciu každého, kto vybáča z normy odsudzovať a pozerať skrz prsty. To, ako žije, je jeho spôsob života. Na tom nevidím žiadnu katastrofu.
O neho tu ale nejde. Ide o to, že Tebe to nevyhovuje (alebo len Tvojim rodičom?). Si myslíš, že môžeš potlačiť to, čo Ti vadí? Že časom to bude lepšie? Z toho čo píšeš, usudzujem, že chceš rodinu. Jeho prioritou to ale asi nie je. A na toto budeš neustále narážať. Takže namiesto toho, aby si zmenila toho Tvojho, alebo čakala, že konečne sa rozhodne pre rodinu, tak sa poobzeraj po takom mužovi, ktorý je rodinne založený. A zdieľa Tvoje hodnoty a priority. Pre muža je vždy sloboda na prvom mieste, ale nájde sa veľa takých, ktorí po rodine túžia. Ak Ty túžiš po deťoch a pre neho to prioritou nie je, odíď z kratšej cesty.

Strana
z4