Spravila som chybu
Ahojte.. nemam to komu povedať, skúsim tu. Zijem s muzom pár rokov, nemame deti, nie sme zobratý. Len spolu žijeme, mame sa radi. Ja tuzim po svadbe, časom možno deťoch, on nie. V poslednom čase ma zacal zanedbávať, neprídem si preňho atraktívna, sex mame možno raz za mesiac. Nikam spolu nechodíme, na výlety, dovolenku.. nikde. Len praca a doma robota.
Kameň úrazu je ten, že mám dlhoročného kamarata, s ktorým som nikdy nič nemala aj keď je krasny chlap.. no včera sme boli spolu po dvoch mesiacoch na káve a keď ma siel odviesť domov, pobozkal ma. Necakala som to, nikdy sa o nič nepokúšal. Neodtiahla som sa od neho, praveze som sa tomu oddala a vášnivo sme sa bozkávali. Asi 20 minut. K ničomu inému neprišlo, ja som si to uvedomila čo robim a odisla som domov. Ten pocit túžby a vášne mi tak chýbal, že som uplne stratila rozum. No viem, že doma mám muza ktorý síce nie je romantik, dokonca nie je ani vášnivý a záujmu o mna prejavuje asi toľko ako o matematickú olympiádu ale je mi verný.. nechodi do krčmy ani nič podobne. A za to si ho veľmi vazim. Aj keď ma tu mnohé odsúdite..
No keď si spomeniem na toho kamarata šteklí ma celé brucho, musím to nachvíľu predýchať, čo citim, keď naňho pomyslim.
Zatial som si zablokovala jeho číslo a chcem na to zabudnut, aj keď srdce mi hovorí niečo uplne iné.
Otazka znie, priznať sa mužovi? Rozist sa s ním?
Rozist...mate rozne hodnoty do budúcnosti. Zbytočná strata času.
Priznat sa? Co ti sibe?
Bud sa rozist alebo si to nechsj pre seba
s ničím by som sa nepriznávala...
Asi by som sa zamyslela nad tym, ake ma kamarat umysly. Ci si s tebou nechce len uzit, ked sa nikdy predtym o nic nepokusal a zrazu prejavil zaujem. Je to trochu zvlastne, lebo chlap vie od zaciatku, ci je zena pre neho atraktivna, alebo nie a podla toho aj kona. Nechcem ta odradzat, len to stoji za zamyslenie.
S tym tvojim aktualnym priatelom asi nic. Radsej byt sama a vyplnit si volny cas podla vlastnych predstav, vyletmi aj dovolenkami. Ked ani nejavi zaujem, asi nemas nejaky extra dovod s nim zostavat. Ze je ti verny, to by nemal byt jediny dovod, preco zotrvat vo vztahu...
Podľa mňa sa s ním čoskoro vyspiš. Chudák tvoj priateľ. Rozid sa s ním a nepodvadzaj ho. Nezaslúžiš si ho keď on doma sedí a ty sa ocucavas vonku s iným. Mala si sa s ním rozísť keď máte obaja iné ciele do budúcnosti nie ho podvádzat. Z takých žien ale aj mužov mi je na grcanie čo doma majú partnerov ale nemajú problém sa ísť vyspať s niekym iným a prísť domov ako keby nič fuj.
Priateľ nechce svadbu, deti ani v budúcnosti? Ak nie, a ty túžiš po rodine, nemá zmysel, aby ti mladosť ubehla s verným mužom.
Ako co stratis?Taky vztah ako podme na jahody.Nerozides sa s bim ty,rozide sa s tebou casom on.Na co ti je muz ktory si ta nechce vziat,nemate deti,nie si prenho sex.pritazliva,vlastne zijete len vedla srba nie spolu.Nechapem.Rozist sa a zacat zit svoj zivot.Nie kvoli kamaratovi,kvoli sebe.Nechapem za cim ti je luto.A na margo priznavania sa-NIE.Rozid sa s nim,k tomu co sa stalo mu nic nehovor.
Život je stále pekný aj aj po rokoch môže byt túžba láska vášeň spoločne záľuby ale aj samostatne
Vždy je to len o ľuďoch a chcení
Aj mi mame svoje vzostupy a pády ale vždy pracujeme a chceme pokial nám na tom záleží …
Niekedy jeden znáša nevládze ale vždy príde ten druhý alebo opačne a ťaháme sa ….
Pretože život je nádherný ale krátky ,preto treba žiť v okamzikoch nie v zufani
Nieje to pre teba ponižujúce, že osoba s ktorou tvoríš pár ťa nechce ani ako manželku a ani ako matku svojich detí?
@mrkvicka060 myslíš si že svadbou a deťmi by sa niečo zmenilo medzi vami? Nie nič. Nemáte záväzky ani nič nechápem prečo snim si naďalej keď teraz ti v tom vzťahu niečo chyba….
Prosim ta akych 80% absolutne sa k sebe nehodite, ty chces svadbu deti on nie. Chces s niekym stratit dalsie roky, ked vobec nevidite budicnost na rovnako.ked uz budes mat vyssi vek tak budes banovat co si to neskocila na zaciatku a mohla si mat deti s inym... navyse ziadna vasen, zanedbava ta... kolko takto vydrzis zit?
evitovka?
Asi by som sa vazne porozpravala s priateľom. O bozku by som mlcala, ale hodte rec o tom, ako vidi vasu buducnost a ci vobec tu buducnost mate... dostavas kridla, tak let
@sashabb ja som dufala, že sa to zmeni. Veľmi ho lubim..
Autorka, a dokedy chces cakat ze sa to zmení?ved on o teba nemá ani zaujem ani nechce tráviť cas s tebou ....takto chces zit?
A čo na ňom lúbiš? nieje to len zvyk? veď nechce s tebou tráviť čas, nechce s tebou v podstate nič. 😕
nezmeni sa to, cakala som podobne v predoslom vztahu ze veci sa zmenia, ze sa oplati vydrzat, ale nezmenia, bolo by to furt to iste a len by som sa trapila, cakala na nieco co nepride.
@sashabb možno je to aj to zo zvyku. Ale neviem si predstaviť len tak ho opustiť. Aj keď samozrejme by to nebolo “len tak” ale stále ho lubim ..
Kamarát je slobodný?
Urcite to nevesaj priatelovi na nos. Nechaj tak, ako sa vyvinie. Mozno nijak, ked je zablokovany.
@martina2005 áno je

Ty si priateľa vážiš preto, že nepije? Veď to ma byt normálna vec. Ty si z tých co sú vďačne, že ich muž nemlati, neopija sa, nespi s kde kým, tak už s ním ostaneš, aj keď spolu nikam nechodíte, nemá o teba záujem a pod. A keby prišlo dieťa, takisto s tebou nebude nikam chodiť, staraj sa sama a možno si potom nejakú nájde, lebo už ho nebudeš baviť vôbec. Ten kamarát chlasta a strieda ženy ako ponožky, keď ten tvoj je proti nemu svätý grál? Vieš, chlapi nie sú len dvojaki, že jedni sú ozrani a nasilnici a druhi bývajú so ženou, nikam s nou nechodia ani ju neľúbia, len využívajú jej upratovacie služby. Ešte existujú aj normálni chlapi. Najskôr si zisti, či tvoj kamarát náhodou nie je taký. Alebo ho nechaj inej, milé od teba.