icon

Starostlivosť o 3 deti

majka_m95
3. apr 2023

Ahojte.
Môj muž ma 2 deti s dvoma rôznymi ženami. My mame na ceste bábätko. Jedného jeho dieťa bude mať 6 rokov, ďalšie ma vyše roka. Je podľa vás časovo a finančne zvládnuteľná tato situácia? Pýtam sa lebo mám skôr pocit že nie. O deti sa nestaral teraz pár mesiacov kvôli nám, a tak nejak som čakala že to tak ostane. Totižto o tom najmenšom som sa dozvedela počas vzťahu a keďže ma nechcel stratiť prestal sa o neho starať (Neprosila som sa o to pochopiteľne). Všetko toto znie tak hrozne. Ja si len neviem predstaviť ako sa otec môže rozdeliť. Keby ich mal s jednou tak nepoviem. Máte niektorá podobnú situáciu?

Strana
z2
zorkahorka
3. apr 2023

@majka_m95 a preco si sa s nim rozisla?

basska_b
3. apr 2023

To je nejaky Boris Kollar č.2

arasidka123
3. apr 2023

@zorkahorka ďalší Kolár..

breznica
3. apr 2023

@pribinak nie,určite si autorka nevymysla, môj syn má takého otca,my sme boli č.2,rok po našom rozchode sa mu narodilo ďalšie dieťa s ďalšou ženou... mne zatajil prvé dieťa, jej asi ani jedno a to teda nechápem ako si s ním mohla spraviť ďalšie dve,toto mi raz hlava neberie. A dopláca na to moje dieťa, lebo pán otec "nemá peniaze " a neplatí riadne výživné, zato ostatné deti si s ním chodia po dovolenkách, žijú si na vysokej nohe

simsalabim
3. apr 2023

@majka_m95 ja zasnem, ze sa o deti nestaral a ty si "tak nejak som čakala že to tak ostane". Nenapadlo ta, ze rovnako odkopne aj teba a tvoje dieta?

pribinak
3. apr 2023

@breznica smutne

breznica
3. apr 2023

Ale doplním ešte- to,že kašle na prvé dve deti neznamená, že sa automaticky vykasle aj na to ešte nenarodené autorkino, viď môj komentár vyššie

evica17
3. apr 2023

No skôr či neskôr čaká aj teba a tvoje dieta taký isty scenár ako predchádzajúce ženy a deti (aspoň si myslím a veľmi predpokladám,ale nech sa aj mýlim). A to že s n predchádzajúce deti vykašľal a tebe to vyhovovalo. No smutné, keď si deti narobí má s aj starať a nie robiť ďalšie a kašľať na tie predtým.

iv007
3. apr 2023

Dufam, ze buduci tatko aspon nadpriemerne zaraba a utiahne tolko hladnych krkov po financnej stranke.Ja osobne by som ani len na kavu/rande nesla s chlapom co ma 2 deti s 2 zenami, za mna vadny kus..

sense
3. apr 2023

@majka_m95 nechcela by som muža a ani by som nemala s chlapom dieťa kt mi zataji ze už dieťa má a kvôli mne by sa o svoje deti prestal starať...
Ma kolegu ma 4 deti s 3 ženami ale nikdy sa neprestal o ne zaujímať a hoci tie prve dve často nevidí alimenty platí (jedno ma 17r, druhé 10 a posledne dve 4 a 5). Ale finančné to ma veľmi na tesno a to ani tak zle ne zarába. Lenže 25perc platu ide na prvé dve deti a zo zvyšku živý ženu a dve deti

iv007
3. apr 2023

@breznica nebud naivna..zrazu pri 3 dietati sa v nom ozvu otcovske pudy?! Ved aj tie prve 2 deti su jeho krv a ako sa k nim zachoval, ked ich zatajil..

elmivelmi
3. apr 2023

Nemozes chciet aby sa o dalsie deti nestaral,ved su este malinke,nebolo by ti ich luto?No tak si bude musiet rozdelit ten cas medzi ne,popripade si to dohodne tak ze 2vikendy v tyzdni bude tam mat ibe deti naraz.A ty by si mala s tym aj pomahat.Minimalne si vedela o jednom dietati.

A inak pn je tiez nejaky,poriadny testosteron ked ti zatajil male dieta aby ta nestratil.Akoze naozaj aj chrapunske.

deniseee
3. apr 2023

Prepac, ale ako si mohla cakat, ze ked sa o svoje deti uz par mesiacov nestaral, ze to tak aj ostane? Preco by to tak malo ostat? Lebo si tu ty a vase dieta? A co tie predchadzajuce prestanu existovat? Voci nim ma on stale vyzivovaciu povinnost a taktiez mozu jeho byvale partnerky ocakavat, ze s detmi bude budovat vztah, bude ich bravat do vasej spolocnej domacnosti na cas, ktory vymedzi(l) sud, atd. To, ze teraz caka dieta s tebou, z neho nespravilo opat bezdetneho muza, naopak ma stale zavazky a bude ich mat uz navzdy.

samkolea
3. apr 2023

Mne sa stalo nieco podobne, je sice brit, ale ked mne sa narodil syn v 2015, on uz mal dceru 17rocnu, odisiel od nich ked mala 1rok. Byvala daleko od neho. Staral sa iba tak, ze poslal peniaze a ona jazdila za nim, nikdy naopak. O maleho sa tiez nestaral- v noci nevstaval, pretoze on ma dolezitu pracu, nechecl ma nechat odist lebo on chce vidiet vyrastat syna a to doslovne- vyvaleny na gauci a inak nic. Odisla som prec na svk, pustil ma. Potom mal ako tak zaujem ale menej a menej. Skor ocakaval, ze ho budem zahrnat denno denne nasim dennym harmonogramom a milionom fotiek. Odmlcal sa v roku 2019, a potom sa pochvalil, ze sa mu narodil dalsi syn 🤣🤭. Myslim, ze s nou nezije, tiez len tak sa hompala. A momentalne je v bankrote. Viem, ze na daniach dlh, takze asi nakladny zivot. Nestaral sa a len sa vyhrazal neustale. A tak aj dopadol, je mi to jedno. Mam uz sudne vsetko vysporiadane, aj keby neplatil, plati sa nahradne vyzivne.

zmrzlinka2021
3. apr 2023

@majka_m95 a ty si jeho ďalšia frajerka, chápem tomu správne?

mamamasama
3. apr 2023

Džííízs 😅😅😅

som_realistka
3. apr 2023

@majka_m95 aj frajerka môjho ex čakala, že sa tak nejak prestane starať o svoje deti, bohužiaľ ta " drzá ex" (ja) mu ich stále vesala na krk, presne podľa rodičovskej dohody. Takže ak ostanete spolu, nic iné ti nezostáva len sa k tomu postaviť celom a riešiť situáciu za situáciou. Držím palce, ale súcítim s tebou, budeš zo mat náročné.

lenkakravcova
3. apr 2023

@majka_m95 No ty si si zavarila. S takým mužom sa dat dokopy,.. S neznámym sex bez antikoncepcie. 🙈 Ďalšia slobodná matka na ceste..

lenka567899
3. apr 2023

@majka_m95 on má ročne dieťa a vy ste sa už zobrali a ty si tehotná? To ste ako stihli

breznica
3. apr 2023

@lenka567899 všetko sa dá, môj ex si vyrobil ďalšie keď náš syn mal cca 20 mesiacov

bluka2
3. apr 2023

Asi ťa nepotešim, ale sama poznám jedného, čo má 4 deti so 4 ženami....uvidíš, či tvoj konci pri čísle 3. Minule tu aj bola nejaká podobná téma

kristinapetronela
3. apr 2023

Popravde ? Prestanes ho aj ty baviť ... Alebo tvoje výčitky ... Už len to ,že teraz pises ...

daniela2202
3. apr 2023

@pribinak 👍👍👍

breznica
4. apr 2023

@iv007 písala som to vyššie, že otec môjho dieťaťa sa usadil až pri tretej matke jeho dieťaťa/detí,tak možno aj autorka bude mať také šťastie

0kristina0
4. apr 2023

Ty si typicky priklad ako sa to nema robit. Najprv spravis decko a potom rozmyslas ci to bol dobry napad. A este k tomu dufas, ze sa o svoje 2 deti starat nebude. Co si za cloveka? Buduca matka. Len aby si nebola dalsia v poradi a bude aj stvrte dieta so stvrtou zenou.

Strana
z2