Starostlivosť o 3 deti
Ahojte.
Môj muž ma 2 deti s dvoma rôznymi ženami. My mame na ceste bábätko. Jedného jeho dieťa bude mať 6 rokov, ďalšie ma vyše roka. Je podľa vás časovo a finančne zvládnuteľná tato situácia? Pýtam sa lebo mám skôr pocit že nie. O deti sa nestaral teraz pár mesiacov kvôli nám, a tak nejak som čakala že to tak ostane. Totižto o tom najmenšom som sa dozvedela počas vzťahu a keďže ma nechcel stratiť prestal sa o neho starať (Neprosila som sa o to pochopiteľne). Všetko toto znie tak hrozne. Ja si len neviem predstaviť ako sa otec môže rozdeliť. Keby ich mal s jednou tak nepoviem. Máte niektorá podobnú situáciu?
To je nejaky Boris Kollar č.2
@zorkahorka ďalší Kolár..
@pribinak nie,určite si autorka nevymysla, môj syn má takého otca,my sme boli č.2,rok po našom rozchode sa mu narodilo ďalšie dieťa s ďalšou ženou... mne zatajil prvé dieťa, jej asi ani jedno a to teda nechápem ako si s ním mohla spraviť ďalšie dve,toto mi raz hlava neberie. A dopláca na to moje dieťa, lebo pán otec "nemá peniaze " a neplatí riadne výživné, zato ostatné deti si s ním chodia po dovolenkách, žijú si na vysokej nohe
@majka_m95 ja zasnem, ze sa o deti nestaral a ty si "tak nejak som čakala že to tak ostane". Nenapadlo ta, ze rovnako odkopne aj teba a tvoje dieta?
Ale doplním ešte- to,že kašle na prvé dve deti neznamená, že sa automaticky vykasle aj na to ešte nenarodené autorkino, viď môj komentár vyššie
No skôr či neskôr čaká aj teba a tvoje dieta taký isty scenár ako predchádzajúce ženy a deti (aspoň si myslím a veľmi predpokladám,ale nech sa aj mýlim). A to že s n predchádzajúce deti vykašľal a tebe to vyhovovalo. No smutné, keď si deti narobí má s aj starať a nie robiť ďalšie a kašľať na tie predtým.
Dufam, ze buduci tatko aspon nadpriemerne zaraba a utiahne tolko hladnych krkov po financnej stranke.Ja osobne by som ani len na kavu/rande nesla s chlapom co ma 2 deti s 2 zenami, za mna vadny kus..
@majka_m95 nechcela by som muža a ani by som nemala s chlapom dieťa kt mi zataji ze už dieťa má a kvôli mne by sa o svoje deti prestal starať...
Ma kolegu ma 4 deti s 3 ženami ale nikdy sa neprestal o ne zaujímať a hoci tie prve dve často nevidí alimenty platí (jedno ma 17r, druhé 10 a posledne dve 4 a 5). Ale finančné to ma veľmi na tesno a to ani tak zle ne zarába. Lenže 25perc platu ide na prvé dve deti a zo zvyšku živý ženu a dve deti
Nemozes chciet aby sa o dalsie deti nestaral,ved su este malinke,nebolo by ti ich luto?No tak si bude musiet rozdelit ten cas medzi ne,popripade si to dohodne tak ze 2vikendy v tyzdni bude tam mat ibe deti naraz.A ty by si mala s tym aj pomahat.Minimalne si vedela o jednom dietati.
A inak pn je tiez nejaky,poriadny testosteron ked ti zatajil male dieta aby ta nestratil.Akoze naozaj aj chrapunske.
Prepac, ale ako si mohla cakat, ze ked sa o svoje deti uz par mesiacov nestaral, ze to tak aj ostane? Preco by to tak malo ostat? Lebo si tu ty a vase dieta? A co tie predchadzajuce prestanu existovat? Voci nim ma on stale vyzivovaciu povinnost a taktiez mozu jeho byvale partnerky ocakavat, ze s detmi bude budovat vztah, bude ich bravat do vasej spolocnej domacnosti na cas, ktory vymedzi(l) sud, atd. To, ze teraz caka dieta s tebou, z neho nespravilo opat bezdetneho muza, naopak ma stale zavazky a bude ich mat uz navzdy.
Mne sa stalo nieco podobne, je sice brit, ale ked mne sa narodil syn v 2015, on uz mal dceru 17rocnu, odisiel od nich ked mala 1rok. Byvala daleko od neho. Staral sa iba tak, ze poslal peniaze a ona jazdila za nim, nikdy naopak. O maleho sa tiez nestaral- v noci nevstaval, pretoze on ma dolezitu pracu, nechecl ma nechat odist lebo on chce vidiet vyrastat syna a to doslovne- vyvaleny na gauci a inak nic. Odisla som prec na svk, pustil ma. Potom mal ako tak zaujem ale menej a menej. Skor ocakaval, ze ho budem zahrnat denno denne nasim dennym harmonogramom a milionom fotiek. Odmlcal sa v roku 2019, a potom sa pochvalil, ze sa mu narodil dalsi syn 🤣🤭. Myslim, ze s nou nezije, tiez len tak sa hompala. A momentalne je v bankrote. Viem, ze na daniach dlh, takze asi nakladny zivot. Nestaral sa a len sa vyhrazal neustale. A tak aj dopadol, je mi to jedno. Mam uz sudne vsetko vysporiadane, aj keby neplatil, plati sa nahradne vyzivne.
@majka_m95 a ty si jeho ďalšia frajerka, chápem tomu správne?
Džííízs 😅😅😅
@majka_m95 aj frajerka môjho ex čakala, že sa tak nejak prestane starať o svoje deti, bohužiaľ ta " drzá ex" (ja) mu ich stále vesala na krk, presne podľa rodičovskej dohody. Takže ak ostanete spolu, nic iné ti nezostáva len sa k tomu postaviť celom a riešiť situáciu za situáciou. Držím palce, ale súcítim s tebou, budeš zo mat náročné.
@majka_m95 No ty si si zavarila. S takým mužom sa dat dokopy,.. S neznámym sex bez antikoncepcie. 🙈 Ďalšia slobodná matka na ceste..
@majka_m95 on má ročne dieťa a vy ste sa už zobrali a ty si tehotná? To ste ako stihli
@lenka567899 všetko sa dá, môj ex si vyrobil ďalšie keď náš syn mal cca 20 mesiacov
Asi ťa nepotešim, ale sama poznám jedného, čo má 4 deti so 4 ženami....uvidíš, či tvoj konci pri čísle 3. Minule tu aj bola nejaká podobná téma
Popravde ? Prestanes ho aj ty baviť ... Alebo tvoje výčitky ... Už len to ,že teraz pises ...
@pribinak 👍👍👍
Ty si typicky priklad ako sa to nema robit. Najprv spravis decko a potom rozmyslas ci to bol dobry napad. A este k tomu dufas, ze sa o svoje 2 deti starat nebude. Co si za cloveka? Buduca matka. Len aby si nebola dalsia v poradi a bude aj stvrte dieta so stvrtou zenou.

@majka_m95 a preco si sa s nim rozisla?