icon

Strach byť sama v byte

29. jan 2023

Ahojte mám taký menší problém...byvame s priateľom v byte normálne fungujeme ale našla som si novú prácu a smeny nám nesedia rovnako a on ma nočnú vtedy keď mám ja napríklad poobednú...mám z toho stres bojím sa že nebudem môcť zaspať a k tomu ešte táto doba keď sa takmer každý deň dejú nejaké tragédie bojím sa mám vtieravé myšlienky že sa mi niečo stane že sa niekto vláme do bytu a potom a mám problém sa prekonať a skúsiť spať sama a namiesto toho musím dochádzať autobusom od našich do práce a z práce pretože chodím k rodičom namiesto toho aby som prespala na byte ktorý mám asi 10 minút pešo od práce...poraďte mi nejako čo mám robiť s tým je to len týždeň ale nedokážem to a veľmi ma to trápi 😕 ďakujem

banyka
29. jan 2023

@veronicka88 a presne ako píšeš, mám z toho fóbiu a stres - keď viem že musí ísť na nočné .

veronicka88
29. jan 2023

@banyka ja som ešte väčší psychopat🙈🙈🙈🙈až sa bojím napísať🤣🤣🤣keď som bola pubertacka aj keď boli naši doma skontrolovala som ako prvú skriňu a priestor pod posteľou🙈🙈🙈dnes toto robím len na hoteli🙈🙈🙈🙈ale ja mám celkovo asi nejaký psychický blok zo spánku,lebo mám asi aj spánkovu paralyzu a som extrémne namesacna....

diaszoky
29. jan 2023

To je aj moj pripad ja nespim sama v spálni ale v obyvacke pri tv

karolinakr
29. jan 2023

@veronicka88
@diaszoky a viete zaspať aj po pozretí hororu? ja ked idem spať, a idem na wc v tej sekunde sa mi obrazy pred očami začinaju vynarať a čakam, kedy ma chňapne ruka z pod postele

banyka
29. jan 2023

@veronicka88 no, ja zas svietim na chodbe, ďalej v obývačke ( iba stojanova lampa ) , svieti podsvietenie v kuchyni , a niekedy nechám zapnutú aj malú lampu v kúpeľni nad zrkadlom 🙊🙊🙊 Ale ajtak mi to k dobrému pocitu pomáha len minimálne .

diaszoky
29. jan 2023

@karolinakr takto ked ho pozeram tyzden pred tym ako mam spat sama
Si nato ledva spomeniem a ked viem napr zw v sobotu budem sama tak
Nic take necitam nekukam lebo sa bojim ale modlim sa a to mi pomaha velmi a tv zapnuta porichucky

veronicka88
29. jan 2023

som na Tom úplne rovnako🙈🙈🙈🙈
@banyka

veronicka88
29. jan 2023

@karolinakr nepozerám horory

karolinakr
29. jan 2023

@diaszoky mudro...
mne napriklad teraz idu zvuky z kuchyne, nikto tam neni, ale take, ako ked niekto šušti so sačkom a utiera stol, stale odtial idu pazvuky..už som zvyknuta, ale keby som bola utlocitnejšia povaha, nemožem tu bývať...

banyka
29. jan 2023

@veronicka88 doteraz som si myslela že som široko - ďaleko iba ja takáto ... 🙊 Ja to radšej veľmi ani nehovorím známym 🙈 A ešte doplním, musí ísť telka alebo v poslednom čase niečo na You tube v mobile, aby som mala " spoločnosť " 🙂

misinka0611
29. jan 2023

Tak si kup slzný sprej, alarm, pred spaním si sprav medovkovy čaj, čítaj si knihu a ani nevieš ako zaspíš, urob niečo pre svoju bezpečnosť ak sa bojíš. Ja sa nebojím byť v noci sama, nejak nemyslím na vlámanie. Tragédie sa dejú na uliciach/cestách alebo medzi ľuďmi a nie keď je niekto sám doma. Si dospelá žena, nemôžeš sa takto báť ako dieťa. Ako beriem mať nepríjemne pocity môžeš, ale báť sa že nespíš ani doma?

gertrudaosem
29. jan 2023

@karolinakr tiež to vo mne ostalo

diaszoky
29. jan 2023

@karolinakr ano to som ja riesila ked som spala v spalni .. lenze mala som zatvorene dvere tym padom som nevedela nic idemtifikovat a toma desilo. Teraz spim v obyvacke a mame otvoreny priestor mam vyhlad so kuchyne cize ked nieco pukne vidim ze tam nik neni ale je to nabytok

liusa82
29. jan 2023

@karolinakr inak ja som si Rigu dlho predstavovala aj dokument som zkukla ked nechávam takto otvorené okná ale potom ma to nejak prešlo.Hádam sa zaňho neudusim😀

karolinakr
29. jan 2023

@liusa82 😂 no hej, ale vetračka nestači?

kitycat
29. jan 2023

@karolinakr videla som vsetky diely a aj tak to so mnou nehne... Toto je skratka osud. Este v Cechach maju Legendy kriminalistiky ci tak nrjak a tam o manzeloch Stodolovych

liusa82
29. jan 2023

@karolinakr nie ja potrebujem mať v lete rozčapené okno dokorán inak sa ako keby dusím.No neviem to vysvetliť aj ma to zobudi dokonca zo spánku keby nemám otvorené okno.Skúšala som to velakrát.Na vetračku mávam teraz na jeseň a zimu.Jedine ak sú vonku v noci mrazy ako teraz tak aj vtedy pootvorím na takú mini škáročku aspoň nech vzduch prúdi ako tak.A inak raz dávali v telke takú reláciu ako sa dá rýchlo a lahko skúsenému zlodejovi rozobrať aj plastové okno otvorené na vetračku.Takže to byť asi jedine úplne zabednený na klučku doma

dolce_principessa
29. jan 2023

Tak ja som asi tiez riadne psycho 🤣Cez den mi nevadi ked som sama ale ako nahle sa zotmie ,konecnaa 🤣🤣
Musim mat zasvietene svetlo, zapnutu tv a ked idem spat pozriem pod postel a zamknem sa v spalni 🤣
Ale ja to mam asi z toho ze pozeravam vela trillerov a krimi pribehov o vrazdach 😆🤷🏻‍♀️

nikha2809
29. jan 2023

@karolinakr bože presne, tento Rigo, také stavy mi to narobilo, že som jedno leto neotvorila vetracku vôbec, radšej som sa potila 😂

karolinakr
29. jan 2023

@liusa82 ja ti dam predsa len bod za otužilosť..mať v zime otvorenu vetračku, tak rano mi môžu chystať urnu,,fakt s ani malou škáročkou by to nešlo,,toto obdivujem 🙂

beronsche
29. jan 2023

Poznam, tiez mam tento "problem".. Sama (s detmi) v noci v dome, tak to takmer nespim.. Neviem, kde sa berie tento strach, horory ani detektivky nepozeram, necitam, nepocuvam. Spravy nepozeram. Aj tak, pride noc, nahodou som sama, tak konecna.. 😁
Ale ja mam celkovo nezdravy strach, ze k nam v noci niekto vlezie. Byvam v dome, pomohol mi alarm na okna a dvere (zapne sa pri otvoreni) a cas. Ono sa na to fakt da zvyknut a casom aj ten strach trochu vybledne.

beronsche
29. jan 2023

@nikha2809 Ako dobre, ze neviem, kto to je a co robil.. teraz uz len vyhrat nad zvedavostou a neguglit ho.. 😁

nikha2809
29. jan 2023

@beronsche už zomrel.

nikha2809
29. jan 2023

@beronsche ja som dokument ani nevidela, iba Dan má o ňom jednu knihu a tu som čítala.

beronsche
29. jan 2023

@nikha2809 nejaky uchyl, co vliezal cez okna, ze? Dufam, ze neinspiroval dalsich....

nikha2809
29. jan 2023

@beronsche to bolo už dávno, od 94 sedel na doživotie, hej vliezl, zabil, potom znásilnil, proste grc

karolinakr
29. jan 2023

@beronsche jednu babku, čo jej vliezol cez prizemie, a ja to miesto dobre poznam, chodila som okolo a znasilňoval ženy 80ročné a vyššie..najhoršie, že nikto nič nevidel a nikto nič nepočul proste nie nadarmo ho nazvali nočný démon,,zomrel teraz niekedy hlasili to aj v spravach

limoncino
29. jan 2023

A čo čakáš že sa stane? V bytovke?

liusa82
29. jan 2023

@karolinakr no inak to je sranda lebo inak som zimomravá velmi.Cez deň riadne silno kúrim ale v noci ten vzduch potrebujem😀

kate9999
29. jan 2023

Tiež som sa najprv bála ale zvykla som si🙂