icon

Stretávanie sa so ženatým mužom

14. aug 2020

Dobré ráno prajem, rada by som vám napísala moju situaciu momentálnu ktorá sa vlečie somnou už rok a pol a neviem sa z nej dostať. Bola by som rada za vaše názory ale nie odsudzujúce ale skôr od žien ktoré to niekedy zažili a vedia poradiť. Spoznala som sa pred cca 2 rokmi s istým mužom, iskrilo to už od začiatku, zoznámila nás jedna spoločná kamarátka - je to jej kamarát nevideli sa dlho lebo bol dlho v zahranicí. No on sa vlastne vrátil zo zahraničia asi mesiac predtym ako sme sa spoznali. Ale idem k podstate. Dozvedela som sa že je ženaty a tym padom som dala od neho ruky preč. Som velmi zásadová. On sa o mna snažil chcel ma dostať. No len potom po tom cca pol roku sme sa stretli a iskrilo to ešte viac, boli sme na oslave našej kamarátky a tam sa stalo viete čo. Ale nemala som výčitky lebo ja som slobodná. Zobrala som to tak že stalo sa, užili sme si to a ďalej sa to nebude opakovať. No len to som si myslela len ja. Pokračovalo to, stretávali sme sa častejsie dokonca mi vravel že ma miluje a takto si ma pekne motkal. Nepýtala som sa moc na situáciu s jeho manželkou, nechcela som o nej vedieť nič lebo mi to začalo ubližovať. Máme obaja nad 30r., ale vtedy som sa fakt cítila ako nejaká zamilovaná pubertiačka. Chcela som ho aj som si myslela že spolu budeme, prezili sme rôzne zážitky boli sme na výletoch a tak. No ale on sa mi priznal že on ju neopustí. Maju spolu aj dcéru tá je ale už školáčka. Ja neviem či som stratila nejakú empatiu alebo city, ale cítim k nemu ani sama neviem čo a chcela by som sa z tejto situacie dostať ale nejde to. Napíšem ešte kludne v komentároch ak by boli nejaké situácie nepresné alebo som to napísala zle. Ďakujem vam za rady a prosím bez odcudzovania. Kto sa do takej situácie nedostal, nepochopí

nyusika
14. aug 2020

@maciatkolulu
mne je jedno, co chce ona.
ja pisem moj nazor na take 🙂

lintu
14. aug 2020

Neviem, čo za špeciálne pochopenie to vlastne hľadáš. Proste aj keby to tiahne s vami oboma naraz, vždy budeš preňho len tá druhá. Narovinu ti to povedal. Ten chlap svoje zázemie nechce meniť. Je už zvyknutý na určitý štandard. Má dieťa, môžno nechce byť za rozvracača rodiny pred zvyškom rodinných príslušníkov,... Čas s tebou bude závisieť len od jeho vôle stretnúť sa s tebou. Nech ho budeš akokoľvek potrebovať, vždy budeš len čakať a čakať a čakať...., kedy si popri všetkých povinnostiach spomenie ešte aj na teba. Tvoja rola. Ak ti vyhovuje, nech sa páči. Zabrániť ti v takom vzťahu nemôžeme. Je to vaša vec. Ak si narazila na pána s rozvráteným manželstvom, ktoré funguje už len zo zotrvačnosti, budeš to mať celé pravdepodobne o niečo ľahšie. Ak sa od neho potrebuješ odtrhnúť, robí sa to tak, že s ním prestaneš komunikovať, vymažeš si ho odvšadiaľ zo svojich kontaktov, nebudeš chodiť na miesta, kde ho môžeš stretnúť. Aspoň teda na úvod. Veľa šťastia pri rozhodovaní ;)

mpg
14. aug 2020

Vzťah slobodnej ženy s takýmto mužom je zbytočná strata času, roky ubiehajú jej a keby sa aj rozhodol rozviesť, potom začnú problémy, ktoré prinášajú muži so záväzkami (striedavá starostlivosť, výživné, atď.), ktorým sa je lepšie vyhnúť a nájsť si muža bez záväzku. Taký muž, čo si takto hľadá priateľky popri manželke, by to robil aj v ďalšom vzťahu.

andreal1
14. aug 2020

Nepltrebujes ziadnu radu.. Mala som,, priatela''bol zadany a pocas,, vztahu,, so mnou si vybudoval so svojou priatelkou domcek, dieta.
Oni svoj zivot maju. Ty si iba jeho korenim. A ak ta aj miluje nic sa tym nezmeni lebo je pohodlny opustit svoj zauzivany zivot..
Aj ked sa trapis a motas a hrabes v sebaklame a depresii nepomoze ti nic iba odstrihnut ho.
Nevidiet nepisat neodpisovat nezdvihat najlepsie zablokovat.
O par tyzdnov sa ti bude lahsie dychat, a ver ze jemu tiez

katka2602
14. aug 2020

Ja len nepochopím ako sa môže žena sama pred sebou takto ponížiť a začať si niečo so ženatým mužom. Kde majú ženy úctu k samej sebe? A ešte keď muž povie, že sa nerozvedie? Áno ani muž nie je bez viny, ale ako sa hovorí "ak suka nedá pes..." Keď som zásadova tak aj nahý "Brat Pitt" mi tu môže behať a pošlem ho do čerta. On dal jasne najavo, že si pre neho len sexuálny objekt, niečo na odreagovanie, niečo iné čo má doma. A keďže nie si už najmladšia tak to proste jednoducho stopni a hotovo. Zablokuj číslo, zablokuj správy, zablokuj FB atď.

nyusika
14. aug 2020

@katka2602
pretoze si naivne nahovaraju, ze im to takto vyhovuje.
presviedcaju same seba a okolie, ake su free, ze nemaju na krku chlapa, ze si uzivaju iba vtedy, kedy chcu.
a na stedry den zacnu od rana slopat, lebo su v stave hlbokej depresie....

katka2602
14. aug 2020

@nyusika 👍

lucinka1988
14. aug 2020

Ukonči to čo najskôr a ďakuj Bohu za to, že Ťa ešte nestihol oplodniť. Až potom by nastali skutočné problémy!!!

anita6666
14. aug 2020

Ženatí chlapi nie sú pre každú...si mladá, slobodná a pravdepodobne hľadáš alebo chces do budúcna nejaký normalny vzťah,v tom prípade je to strata času,keby si bola sama 40+ s odrastenym dieťaťom,tak by si sa na neho nemotala. Zobrala by si si to najlepšie a poslala ho domov lebo už by si nemala chuť si na krk viazať ďalšieho debila.

taga
14. aug 2020

Ty si taka zasadova, zs si s nim vliezla do postele pri prvej moznej prilezitosti 🙄
A neda sa z toho von, lebo preco? Ved ti jasne povedal, ze zenu neopusti, v preklade, ze teba ma len na sex. Nie, nemiluje ta. A tebe o co ide?

lalenka33
14. aug 2020

Teraz si mladá a slobodná,len aby sa ti o pár rokov nestalo,že tu budeš plakať,že máš muža a dieta a ten muž ťa podvádza.Slušne napísané pre toho muža si len madrac.Len ženská,ktorá mu roztiahne nohy na požiadanie.Nič viac.Neviem,ale teda ja by som sa hnusila sama sebej .Nikdy by som neriešila nič s chlapom,ktory ma rodinu od ktorej neplanuje odist.Je rozdiel,ked niekomu manzelstvo nevyslo a idu sa rozviest ako toto.Sorry za uprimnost,ale si prenho len slečna,čo mu da zadarmo.

emily.s
15. aug 2020

Iskry sú jedna vec, a druhá vec je, že ten chlap klame a podvádza svoju ženu. Kto vie, koľko mileniek ešte má... Z vás dvoch je on ten šťastný, veď má doma ženu a dieťa, žije si pohodlný život a ešte k tomu má teba ako extra tajnú zábavu. Čo máš z toho ty?

jajka71
15. aug 2020

Pockaj par rokov a bude ti luto, ze si najlepsie roky zivota stravila cakanim nato, kedy si na teba najde cas. Uvedomis si, ze pre neho si hracka s ktorou sa pohra, ked na nu ma naladu,cas, chut. Ze si taky psik, ktory hned pribehne ked pan zapiska alebo sa co i len ukaze....(ospravedlnujem sa milovnikom psov)...a potom si uvedomis, ze on ma zazemie, rodinu, manzelku a spestrenim si ty, lebo on je pre teba ten, pre ktoreho sa usilujes byt takoi ako chce on o par tyzdnov si uvedomis ze od farby a dlzky vlasov sa mu prisposobis v obliekani, vizazi....casom si uvedomis, ze cely tvoj diar sa riadi podla toho kedy ma on cas.....a on nemusi pre teba urobit nic, tebe staci, ze si na teba najde cas. Hovori ti, ze svoju rodinu a teda manzelku neopusti kvoli tebe, mozno neopusti, su zeny, ktore toto toleruju ak muz rodinu neopusti su take ktore sa tvaria ze to nevidia a su take, ktore to vidiet nechcu....kazdopadne su taki, ktori kvoli bokovkam zenu neopustia a maju nato svoje dovody a su taki, ktori ano ale len v pripade zeny, o ktorej priazen chcu a musia bojovat, o ktorej pozornost sa musia usilovat a musia si ju ziskavat. Rozhodne nie pre zenu/y, ktore na nich cakaju ako poslusne steniatko na svojho pana a ponukaju sa im ako na tacke ako priloha k hlavnemu jedlu (zazemiu co maju doma). Rozhodne muzi neopustaju milenky, ktore su ochotne byt tou druhou. Rozhodne neopustaju svoje zeny ak neziskaju tym viac ako stratia v ekonomickom ci inom zmysle. Su taki, ktorych milenky poblaznili a stratili pre ne hlavu a opustili rodinu, ale tie milenky velmi dobre vedeli co chcu a sli si za tym. Stane sa, ze si milenka dupne, ostane tehotna....zacne vydierat, ohlasi sa zakonitej....ale casto taha za kratsi koniec....mnohokrat zakonite vedia...a milenka ostane opustena s poukazom na potrat ci vyhliadkou matky samozivitelky, ktorej dieta nebude mat otca, ktory sa bez sudu prizna k otcovstvu....osobna skusenost mi v tomto chyba ale poznam strasne vela pribehov a prislo mi to casto ako telenovela lebo ta druha by pre muza snov urobila vsetko, stacilo, ze si nanu nasiel stvrthodinku....spamataj sa kym je cas a mas este vyhliadky na buducnost s clovekom, ktory bude milovat teba a nie seba a nebudes pren len hrackou ci vecou, s ktorou sa pohra a zahodi....

autor
15. aug 2020

Ďakujem vám za vaše názory... volal ma teraz na víkend niekam na noc ale už som začala byt neprístupná. Píše mi stále správy že čo mi je, čo spravil a že mu chýbam. Máte pravdu, bola som blbá. Ale vinu má na tom aj on

elena_c
15. aug 2020

Ja som v roli podvadzanej manželky, takže ťa nepochválim. Si zásadová? Sranduješ? Keby si bola tak sa ho ani nedotkneš!
Ty nevieš ako z toho von? Haloooo, si slobodná, bezdetna, nie je nič ľahšie! Čo má povedať jeho žena??? Ver mi, celkom isto vie alebo aspoň tuší, že muž ju podvádza... Ako má ona z toho von? Čo ak nemá kam ísť? Má sa nechať takto ponižovať? Alebo ti má dať pár faciek a mužovi tiež?
Vážne čakáš, že sa rozvedie a budete žiť šťastne? Nebuď smiešna! Nanajvýš to skonči ako sa to rysuje u nás - žena sa rozvedie s ním, on zo zúfalstva aby neostal sám ostane s tebou ale hajzel bude vždy len hajzlom, k tebe bude taký istý.
Ak by bol nešťastný so ženou, rozvedie sa aj bez teba a potom si bude hľadať niekoho iného. Tak by to urobil cestný človek... Toto robia len špiny... Bohužiaľ

annamarin
15. aug 2020

Hlavne mu teraz neskoc na tie reci, ze mu chybas. On to pise, aby ta zas spracoval. 😀

tinatitti
15. aug 2020

Ako môžeš milovať takéhoto muža? Muža, ktorý si neváži svoju ženu, matku svojho dieťaťa? Ktorý je podlý, klamár a nevernik? Toto naozaj chceš? Ozaj veríš tomu, že on je dobrý a charakterný človek? Nie, zlatko, nie je! Je to debil! Chúďa jeho žena, ona mu vari, perie, zehli, vychováva jeho dieťa a vidíš, aj tak spáva aj s inou. A ver, že aj s ňou, nech ti tvrdí, čo chce. Naber v sebe odvahu a skončí to, toto nemá perspektívu. A keby aj malo, časom budeš v rovnakej pozícii, ako je dnes jeho manželka.

veronika65
15. aug 2020

No ty si zásadová až strach 🤦‍♀️ aj keby neviem čo bolo, ak mám raz takú zásadu tak sa jej držím a hotovo, mohol by byť aj najlepší chlap na svete..... Manželku neopustí, poslúžila si mu ako matrac a radšej daj od neho ruky preč... Sama som sa dostala do podobnej situácie (mal priateľku, hneď som ukončila všetok kontakt a mohol sa snažiť ako chcel) a poznám dosť dievčat, žien, ktoré sa do toho zamotali a nikdy to nedopadlo dobre. Ak sa aj ten ich princ náhodou rozviedol, tak si našiel ďalšiu hlupaňu a ony mohli tak akurát plakať samé pri víne

komplikovana
15. aug 2020

ved mu normalne odpis, ze ti vase stretavanie uz nevyhovuje chces od zivota nieco ine a nech ta prestane kontaktovat. Ukonci to.

lintu
15. aug 2020

@komplikovana takto by to bolo fer. Priamo, otvorene, bez priestoru na domyslacky a tu by sa zas ukazalo, ako to s autorkou vlastne mysli. Ak ma o nu skutocne zaujem, moze pracovat na svojom rozvode. Ak ju ma aspon trochu rad, no zena mu je prednejsia, stiahne sa. No a ak autorku berie len ako zabavu, bude na nu tlacit a motat ju dalej.

0kristina0
15. aug 2020

Robis sa nepristupna ale urcite balis kufre a uzijes si pekny vikend. Si na neho prilis namotana aby si to skoncila zo dna na den.

nelina1
15. aug 2020

@elena_c Je mi to ľúto čo prežívaš. Prajem veľa síl a aby si ešte našla lásku. Máš krásne detičky, pre tie sa oplatí bojovať❤

ckatka
15. aug 2020

Aj my sme mali s manželom po dieťati krizu. Aj on hľadal útechu a pochopenie inde a velice sa šiel rozvádzať...
Až keď sme si konečne na seba našli čas...začali hovoriť o veciach čo nás boleli...tak sme prišli na to kde je problém...
A bolo aj po rozvode aj po frajerke...A pritom ja som mu v ničom nebránila s rozvodom som súhlasila, on sa spamätal po veľmi krátkej dobe sam.... A dnes nám je hádam lepšie ako pred svadbou...možno.sme len potrebovali oči otvoriť...
Štatistika nepustí...väčšina mužov svoje manželky a deti nikdy neopustí pre milenku...
Kašli na to a nájdi si slobodného.

katka2602
15. aug 2020

Keby to chcela riešiť tak ho proste zablokuje a hotovo, namiesto toho tu vypisuje, že si s ním píše a hraje sa na neprístupnu. Prepáč, zaslúžila by si si pár faciek aj s tým neverníkom a len pros "boha" aby si to nezažila na vlastnej koži, lebo v mojom okolí všetci čo toto robili zažili časom to isté a potom pochopili čo to je.

ceklis
15. aug 2020

Otázka 😳
Ak by svoju ženu opustil, rozviedol sa, vedela by si predstaviť a ním život? Verila by si mu? Milovala by si ho?

danieli
15. aug 2020

Ake mas v zivote ciele? Mat rodinu alebo iba prijemne prezivat? Postupuj podla svojich snov a svedomia...

lune
16. aug 2020

Vies si predstavit zivot s nim a jeho dietatom ak ho manzelka nahodou pobali ak nieco zisti?

lenqua_12325
16. aug 2020

Akoby si písala môj príbeh 😥daj od neho ruky prec. Podvedie ju s tebou, podvedie teba s ďalšou. Ja som sa takto trápila rok,.. Potom som našla manžela, uz mame dve deti a som šťastná a ta chuderka je stále určite podvádzana.
On mi ešte občas napíše, ale ja ho od ignorujem alebo odbijem a je to už 7 rokov a stále to skúša. Mne je len ľúto toho dievčata co mu stojí celé roky po boku. Pritom celé roky spolu žijú ako frajer a frajerka. Nikdy sa s ňou neozeni a ona nebude matka, lebo on už ženatý bol predtým ako ju našiel a mal syna ktorý zomrel. Ale ona stále veri a čaká. Šikovné dievča, zubárka a žije s takým debilom.

anita6666
16. aug 2020

@ckatka čo je to tá krátka doba?

ckatka
16. aug 2020

@anita6666 odkedy sa mi priznal s inou ženou a povedal ze podáva žiadosť o rozvod (keby to neurobil on urobila by som to ja), do momentu kedy som mala nájdený byt a mala podpisovať zmluvu, kedy ma poziadal,nech sa predsa len neodstahujem, ubehli cca 2 -3 mesiace. Ale podmienila som to ešte kurzom u kamaráta terapeuta co robi emócie a sebarozvoj a podobne...takže ešte asi pol roka trvalo kým sme sa dostali naozaj do takého stavu aby sme to mohli nazvať šťastným koncom.
Boli sme sprostí a vyčerpaní...no...inak si to neviem vysvetliť...