Stretko cez internet, keď som pozitívna
Píšem si s jedným mužom na zozname, vymenili sme si čísla, volali si, všetko ok. Chceme sa stretnúť, už sme mali naplánované stretko na zajtra, ale som chorá, som doma na PN, mám potvrdený covid. Tak som mu písala, že to musíme preložiť a on dosť nalieha, že zajtra aspoň na minútu.
Neviem baby, príde Vám to normálne?
@alex49 To by som tiež rada vedela.
@babulkomale 😅Veru je
Koľko máte rokov? Ak 18, tak by som to asi pochopila. Ale ak ste dospelí, tak od muža očakávam určité pochopenie. Ja chápem, že sa mu nechce vypisovať donekonečna. Aj chápem, ak by tvoju chorobu vnímal ako snahu oddialiť reálne stretnutie, lebo môže aj nemusí tomu veriť. Ale naliehať, to by ma odradilo od čohokoľvek ďalšieho.
@melanta Má 28, ja o dva roky viac. Ako chápem, nepoznáme sa, čo sa týka toho oddelenia stretla, no možno má zlé skúsenosti, ale ja ho presviedčať predsa nebudem.
*oddialenia stretnutia
Poslal mi aj svoj pracovný rozvrh na marec s tým, že mu mám dať vedieť kedy budem mať čas byť s ním.
Samozrejme, že ho nemáš čo presviedčať. Povedala si nie. Neustúp. Ak ťa skúša, tak ústupok je to najhoršie, čo môžeš urobiť. Buď nech akceptuje alebo nech si nájde niekoho iného. A ten rozvrh, tak na to by som asi napísala, že dovi dopo. Ešte ste sa ani nestretli a už chce termíny stretnutí na marec. Nebuď šiši, kašli na neho.
Autorka: Pretoze empaticky (alebo staci iba slusny) clovek pochopi "prepac, som chora uvidime sa o tyzden neskor", nech by sa akokolvek tesil. Ved nie je pätrocny chlapec tesiaci sa na Vianoce. Aj ten musi pockat kym bude 24.12. Toxicky (akymkolvek sposobom, pokojne to moze byt "iba" velky egoista) si takymto sposobom testuje, kde az moze zajst, co vestko si ochotna spravit, aby si sa s nim stretla, ako velmi tuzis sa s nim stretnut. Su to male nuansy na zaciatku, ale velmi vypovedne. Skus mu povedat, vies co, naozaj sa necitim ok na stretnutie, navysom som PN, tak to stretko odlozime o tyzden neskor. A uvidis ako sa to vyvinie dalej.
@melanta Veď ja som bola trošku mimo z toho. Ja pracujem v oblasti zdravotníctva, kde to nie je úplne jednoduché, ľahko sa stane, že niekto vypadne a musím ho nahradiť, veľa nadčasov. Ešte ani nemám svoj pracovný rozvrh na marec a ja už cítim akýsi tlak z jeho strany. Chápem, že tiež sa chce zariadiť kvôli práci, má ešte aj brigádu do toho, takže nechcem ho zdržiavať ak by náhodou mohol byť na brigáde a bude počítať so stretkom a ja mu zavolám, že sorry musela som do práce.
@toskanka Je policajt
Je policajt a je to jasné, chce vedieť ci porušis karanténu 🤣🤣 ale nie žartujem, neustúpila by som, podľa mňa to je divne.. veď je bežné že človek ochorie a vtedy asi nemá chuť vidiet sa s nikým a nie ísť ešte na prvé rande.. nepáčilo by sa mi keď by niekto takto naliehal..
@toskanka Sú aj iné prejavy 😅 Dosť intímne veci a problémy mi už o sebe napísal. Ale to beriem v pohode.
@jana_eyre_2 Možno ozaj kúpil tu kyticu, ale nechcem aby mnou niekto manipuloval kyticou alebo nejakým prekvapením, aby ma stoj čo stoj videl aj chorú a v teplotách. To sa mi nepáči.
Tiež si myslím, že to to nie je normálne, zrejme máš dočinenia s nejakým čudakom.
Určite nechoď, je to aj o charaktere s kovidom medzi ľudí? Možno testuje toto 🤭
@lenadka No on možno chce ku mne domov. Tak mi to príde, že aspoň uvidím z jeho strany záujem, že ma chce vidieť aj chorú. Len škoda, že on nemyslí na to, že sa necítim dobre.
Autorka: Nevytvaraj si falošné scenáre (kytica, to, že chce ist k tebe domov, aby si videla jeho zaujem a podobne). Odhod bokom emocie a namotanost a pozri sa na situaciu iba ako na fakty. On ignoruje, ze sa necitis dobre a nerespektuje tvoje NIE a to este nemate ani ziadny vztah. A tu ti maju blikat vsetky kontrolky.
@katkine_terapie Jasné, aj mi blikajú.
Len nechcem hneď za tým hľadať niečo zlé.
Tak chod a uvidis. Z písania sa clovek vela nedozvie. Ja by som osobne zvedava bola co je to za blbca. A mozno budes milo prekvapená. Nevies. Papier znesie vela - moze popísať co chce ale v realite je ak tak kazdy clovek iny. Alebo to ukonci . A mozes zacat odznovu.
Ono totiž je tam aj iný problém, aj keď ktovie či je to problém. Povedal mi už o svojich sexuálnych problémoch. Takže ktovie, či by nám to v posteli klapalo, ale viem, že to nie je to najdôležitejšie.
No teda pisala som si pred rokmi s kdekym, aj na rande naslepo bola, ale o sexualnych problemoch mi teda nepisal nikdy nikto...to je maximalne divne ak hlada vztah. Pochopila by som to keby to bol tvoj najkamos alebo kamos gay, ale potencialny partner ktoreho si este nevidela a pise o sex.problemoch, toho by som zablokovala vsade. Ktovie co je to za uchyla. Aby si ich neliecil na tebe.
@babulkomale Tak keď som tu anonymne, napíšem to. Písal, že má problém, že je hneď hotový, že na to berie lieky. Ale že prestali účinkovať a potrvá dva mesiace, než sa nájdu iné, ktoré mu pomôžu. Ale že vie ženu potešiť inak. A ešte taky náznak, že dole je skôr ako dievča než ako chlapec.
???
Nikto normalny ta nebude tahat choru von a este k tomu s kovidom.. ten nebude mat vsetkych 5 pohromade, blikala by mi kontrolka jak hrom
Myslim, ze tieto problemy zo sexualnej oblasti, s ktorymi sa uz stihol podelit, tie by ma odradili este viac ako to naliehanie na stretnutie pocas choroby 🙈 Naco ti toto pisal....aj by som bola zvedava, ako dlho ste si pisali, kym to vytiahol...

Urcite je ockovany a teda sa nema coho bat 🤭