Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
Ahoj autorka, keby kolegyna mala nieco s tvojim manzelom, tak by ho pockala, nech na chvilu sa aspon vidia. Dnesna generacia tie srdieckove a likove symboli hadam dava vsade.
Neviem, ci mlada baba chce tvojho manzela. Mozno v tvojich ociach vyzera dobre, ale ked sa pozriem aku modu a vkus maju dnesni mladi, co je odomna mile daleko, ja si to nemyslim, ak baba nie je naozaj na starsich tak si ju tvoj manzel moze balit od rana do vecera, ajtak ju nezbali.
Ak by mali nieco, tak by si pisali aj viac ako len take ako sa mas...?
Situáciu monitorovať a ak budú pádne dôkazy - zaútočiť 👉😁
@kevi1 nie, nerozprávam o ňom takto bežne. A vyššie som písala že som to nemyslela doslova. Vytočená som, tak nanho momentálne milého slova nemám. Mali sme dohodu že mi už klamať nebude, keď na to prídem ešte raz, vie že odídem . Takto nevinne to začalo aj vtedy. Začali si len písať o ničom a prehĺbilo sa to. A ešte raz to zažiť nechcem, hlavne keď sme už takto dlho spolu. Ja mu neklamem tiež v ničom a neposielam kolegom srdiečka. Keby áno a príde na to, tak by už bol oheň na streche.
@daniela2202 presne to mám v pláne
@mira0611 píšu si stále, aj keď su v robote. On jej napise že musí ist tam a tam. čo je úplne odveci, lebo neni dôvod aby jej to písal.
👍
Si v ťažkej situácii. Zatiaľ buď asi len pozorovatel. Držím palce!
Chvilu pockaj a pozoruj … to ze tam dnes kolegyna nebola, nic neznamena (dostala echo, ze prides aj ty)
Zial, intuicia malokedy klame
@letfenixa veru aj odídem keď sa moje tušenie potvrdí, to už bude cela dôvera v háji
Mne z toho vychadza že ona oňho nemá extra záujem. Asi len flirt z jej strany, je po rozchode, paci sa jej zaujem zrelého muža. Ale keď s ním mala byť sama v praci tak zdupkala.
Druha vec je že on je asi očarený, možno zaľúbený, to sa dá po 20 rokoch pochopit platonicky, ale nesmie ten clovekn robit kroky k realizacii nevery. Buď opatrná a sleduj ako to ma. Ak ho opustis, vyjdes z toho zle keďže je chory. A ešte mi napadlo či aj tá rakovina ho trochu nenakopla že si chce uzit aspon flirt, premýšľa o zivote (nemusi nutne chcieť neveru).
Autorka
Ty si poriadna stíhajda, veď ho kolegyni rovno postupne servíruješ na zlatom podnose.
najprv som.chcela napisat, ze to nebude az take vazne, dokonca ani to dohadovanie, ze bude v praci a ani tie srdiecka... lebo sama som bola 3 roky v praci jedina zena,nemala by som nikoho na pokec v praci ak by sa so mnou nebavili, a iba do prveho spolocneho teambuildingu aj s rodinami na mna manzelky ziarlili .... avsak uz kecy ako doma sa to neda vydrzat a vypisovanie si po veceroch to uz je cez ...urcite vsak iba na rozhovor nie hadku abo tak, ak mu na tebe zalezi pochopi, co robi zle ...ak nie a bude to robit potajomky a bude pokracovat uz je jedno ci ona ho chce alebo nie ..je to nasledne chovanie bez stipky respektu a ucty
@lili1313 môže to byt ako pises, ale keď sa rozhodne pre neveru tak som pobalená a som preč aj so synom. Keď mu to za to stojí, páči sa. Nahnevaná som nanho veľmi a ešte aj ten mobil začal schovávať 😖 bola som pripravená stat pri ňom pri liečbe, starať sa oňho, vybavovala mu termíny, chodila s ním všade…No ako píšem, keď mu bude prednejšia ona alebo nejaký flirt tak som preč. Celu noc som nespala, a toto pretvarovanie ma zabíja 😫
@zuzanockamt a s cim akoze ? Doma sa nic nezmenilo, fungujeme ako predtým 😒
Autorka
Striehneš na mobil, kradneš mu ho a špehuješ, letíš s ním do práce, nadávaš v duchu na neho. To vyjadrenie o rakovine - tak to je jeden hnus. A všetko z človeka vyžaruje, čiže aj tvoj negativuzmus atď. Inak by jej nepísal,že sa to doma nedá vydržať.
@fairyy to ma nahnevalo najviac, že doma sa to nedá vydržať a že ide dnes už chvála bohu do roboty. Normálne litánie jej píše. Ani radšej nechcem vedieť čo jej rozpráva o mne 🙄 sklamaná som z neho veľmi. Hlavne že si nikdy s žiadnou kolegyňou nevypisoval a teraz toto 😒 mne keď minule napisal cez voľno 55rocny kolega, Ind, tak už bol oheň na streche že čo mi vypisuje 🙈 a to chcel odomna len odfotený pracovný plán lebo svoj stratil a nevedel kedy ma prísť na druhý den do roboty. Ja ešte počkám čo si budú ďalej písať, a potom mu poviem 😖
Obdivujem tvoju trpezlivosť ale ano, sleduj to a pozeraj čo si píšu. Ktovie čo sa všetko dozvies...
@zuzanockamt no chudáčik musí si vypisovať s kolegyňou lebo doma ma zlu zlu ženu 🙄doma som normálne pozitívne naladená 🙈 a mobil som mu prezrela lebo sa začal správať divne, keďže ma už raz podviedol. A do prace s ním neletim, ja som ist nechcela ale on chcel že pôjdeme peso a vyvencime hneď aj psa 🙄 tie správy som zistila len včera 🫣takze nemá doma čo nevydržat 🙄
Autorka
Držím palce, nech ti doma vydrží.
@candii neviem dokedy mi to vydrží lebo väčšinou nedokážem nič dusiť v sebe a vždy si všetko hneď vydiskutujeme. Ale ako písali baby vyššie, keď nanho vytiahnem tých smajlíkov tak ma akurát tak vysmeje a označí za hysterku 😒
Ty si riadne žiarlivá brzda. A to napíšem.kazdej co za smajlika srdieckoveho a normálnu komunikáciu medzi ľuďmi, keď sa niekto zaujíma ako sa kto ma atď robí takéto scény.a.debil ma rakovinu.. no dufam, ze sa z toho dostane a oči sa otvoria jemu.
A áno si hysterka
@simca06022011 nie som hysterka, len sa nenecham odrbat druhy krat. A toho debila som napísala v návale hnevu 🙈 ta ich konverzácia mi teda normálne nepríde, chorý sme boli obaja, ležali sme týždeň v posteli čo nám bolo tak na hovno. A že sa to doma nedá vydržať ma dorazilo úplne. A za to že žiarlim si môže sám, keby ma vtedy nepodvedie tak by to vyzeralo inak
@miriam11 Som zvedavá ako sa to ďalej vyvinie
ale ved smajliky a dohadovanie sa v praci, ze sa stretnu to neries, na tom nie je nic zle... normalne si s nim pokecaj, ze si videla, ze si pisu a podotkni, ze to ti nevadi, ale teda, ze si videla aj spravu, ktora ta zaskocila a mozno si si ju vysvetlila zle...lebo ta debata mohla uplne inak pokracovat...mozno napisal ze doma sa to neda vydrzat a ked sa opytala, ze preco? tak jej odpovedal, ze prilis mysli na svoju chorobu doma abo co...mozno sa jej zveril....preto vravim toto nie je na hadku a unahlene zavery... pokecajte a povedz mu co je pre teba uz cez a uvidis ci to bude respektovat

Zakladatelka debaty, ak takto rozpravas o svojom manzelovi, co ma rakovinu, tak mu nejaku starajucu sa milenku prajem. Na ich debate nevidim nic take zle, ja kolegovi choremu by som mozno tiez poslala srdiecko a to manzela urcite nepodvadzam, ale zle mi je z teba