Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
@fairyy budem musieť ešte počkať ako sa to ďalej vyvinie. Písala som vyššie že si aj mobil začal schovávať, čo mi príde nanajvýš podozrivé. Hlavne keď ho mal pred tým pohodeny kade tade. A už ani v noci si nenechá nabíjať mobil v obývačke ako pred tým. On ide väčšinou spat skôr ako ja, a mobil je tu pri mne v obývačke. Keby sa nezačne správať divne, by ma ani nenapadlo pozrieť do mobilu.
Poviem ti to z opačnej strany.
Mam manžela, dieta a začala som si vypisovať zo svojim trénerom. Najprv boli tie spravy len také, potom ma to úplne pohltilo písali sme denno-dwnne vkuse každú voľnú chvíľu. Tisícky správ mesačne, brutalne som sa nato zmotala a trvá to do dnes už 3 mesiac a neviem z toho von. Je to závislosť, začať si s niekym písať je cesta do pekla...nič medzi nami nebolo nikdy ale chémia je tam nenormálna ale povedala som mu ze mužovi to nespravím. Ale veľmi trpím a neviem dat tomu stopku, muž nič samozrejme netuší..
Ale mňa tie myšlienky zabíjajú, je to masaker !!!! Prisaham, radšej to stopni hneď aby to nezaslo tak ďaleko ako ja..kedy to už neviem-nechcem stopnúť. A je mi z toho na nič.
Možno z takého nevinného písania vznikne niečo, medzi nimi. My sme sa na seba tiež trochu zmotali, myšlienky ma ťahajú k nemu vkuse ale koli mužovi sa kontrolujem ako viem
Chcela som to ukoncit hneď ale nemôžem 🙄
Myslim, ze by si sa mala s muzom na rovinu pozhovarat. Povedat mu, ze si si vsimla zmeny v jeho spravani a tusis, co je za tym. A spytat sa ho rovno, ako to mysli s vasim vztahom. Ak mu na nom zalezi, okamzite ukonci mimopracovny kontakt s kolegynou. Ak nie, bude lepsie skoncit to hned. Nie ze ty budes ta, ktora mu bude oporou v chorobe, starat sa onho, robit mu zazemie a ta druha s nim bude zdielat len to pekne.
@zoja_ presne aj vtedy to začalo s nevinným vypisovaním a potom už boli správy typu - neviem sa dočkať kedy ta zase uvidím, pobozkam atd 😖 kondomy som mu vtedy našla schované medzi tričkami, ktoré vraj našiel v aute ktoré sme mali vtedy požičané od kamaráta a podobne veci. Preto si myslím že ani teraz to nezostane len tak …
@kp7333 a navyše sú sami dvaja v kancelárii takze ani nezabránim tomu aby sa stretávali 😒 ako ho poznam, bude zase len zatĺkať, zatĺkať. Preto chcem počať čo si ešte budú písať.
lenze cakanim nic nevyriesis. len im das viac casu, aby sa na seba este viac namotali a posunuli zamilivanost na dalsi level. A odtial uz cesta spat nevedie.
Celkom tomu neverim. Ak by bola pravda, ze Ta zerie, ze nevies, ci Ta podvadza, nikdy by si nenapisala, ze je debil s rakovinou. Pridavas stale nove info, ze nakukas do mobilu, co si pisu, ale v zapati pises, ze si ho strazi. Vela cudnych rozporuplnych zmien v kratkom casovom rozmedzi. To proste nestimuje.
A to,že slečna nebola v robote, možno jej dal len avizo, keďže vedel, že ide s Tebou.
@mk1111111111 toto uz nevyzera na nevinny flirt. cim skor ho autorka postavi pred rozhodnutie, tym lepsie.
A ako sa sprava muz k tebe? Aj tam sa spravanie zmenilo?
Jednoznačne chod s nim do kancelárie, psa nechaj doma,alebo vydrží chvíľu aj v aute.
Určite si obzri tu jeho kolegyňu, keď bude treba,aby si vedela komu dať na papulu
@kp7333 ja pisem, ze to je vymyslene
Prečo chcete všetky vyčkavať?
Z krátkej cesty by som sa ho opýtala! A nech ma napamäti, že si si niečo všimla.
Treba mu mať kolegyňu v telefóne? Ak nie, vymazať. Proste za mňa nie!
Tak isto nevediem konverzácie takéhoto štýlu.
Nehodí sa to!
@mk1111111111 aj to je mozne. zeby ocelova Katka zase uradovala?
@jamacka Komu dať na papuľu? To vážne?
@ankare Lenže to nieje také jednoduché keďže on nieje obyčajný tréner, a ja mam problém s chrbticou a veľmi mi to pomáha.. takže každopádne k nemu cvičiť musím chodiť. Ale rešpektuje ma ze mam muža, dieta ale je to na hrane. Koľko krát prídem nasrdena z domu on ma obime a ja strácam rozum..ale zas mam svoje hranice a svojho muža nepodvediem a on to vie.
@zoja_ su aj ini taki treneri, to je len vyhovorka
Zrejme by som nečakala ,čo bude dalej ale určite by som mu neurobila ani humbuk a Viesco neznášam takéto flirtovacie ženy ,ktoré vedia že je muž zadaný a robia to a Ano na vine je muž lebo ten je zadaný ale aj tak by mohli mat niektoré ženy trošku morálku .asi by som si sadla s mužom a opýtala sa či je vsetko v poriadku ,samozrejme nepovie ale možno aj ak odmieta sex je to náznak že sa niečo deje .
Mne zas pride uplne sialene, striehnut na dalsie dokazy, sledovat spravanie, sledovat mobil, cakat na konfrontaciu, a medzitym sa uzierat a byt na prasky. Autorka, to co on riesi s kolegynou ti vadi, tak mu to narovinu povedz. Ich mimopracovny kontakt je cez, a teba zaujima len to, ci ta on bude mat za hysterku, alebo nie. Ved si spomen, co robil, ked si mu pri prvej nevere hodila pod nos priame dokazy. Iba zmenil strategiu z hysterky na rozpravocky o tom, ako sa polepsi. Je uplne jedno, co urobis, on sa bude snazit z toho vykorculovat a v konecnom dosledku to bude mat len ten efekt, ze si bude nabuduce davat vacsi pozor. Tu je akekolvek taktizovanie a strategie zbytocne.
Je jasné, že ťa oklamal? Je. Je jasné, že si vypisuje s kolegyňou? Je. Je jasné , že je medzi nimi viac ako pracovný vzťah? Je. Tak nechápem, načo akože chceš ešte čakať? Keď ťa už aj v minulosti podvádzal 🤦♀️ . Nepotrebuješ ďalšie dôkazy. Alebo ti chýba ešte nahrávka ich sexu? Toto ti nestačí? Každá žena by už mala mať v sebe trochu hrdosti a hľadať si chlapa, ktorý za to stojí. Nedokážem pochopiť, ako môže niekto odpustiť neveru i keď by to mala byť len jednorázová vec. Kto je schopný podviesť raz, podvádza znova. Tak to proste je. Ak nie si pre neho jediná, tak prečo si čakala, že už ťa podvádzať nebude? Podvádza ďalej a ty strácaš čas s takým človekom. Normálne mu povedz, čo všetko vieš a ak bude klamať, no tak nevadí... Ty vieš pravdu, videla si to, sama si to aj vytušila z jeho správania. Ty podľa mňa len čakáš, lebo nechceš aby vás vzťah skončil. Potom je len na tebe, či mu ďalšie ženy budeš stále tolerovať (aj keď píšeš, že len čakáš na dôkazy a ideš i keď ich máš), alebo s tým konečne niečo urobíš a dáš mu vedieť, že nie si blbá, všetko vieš a ďalej si nenecháš ubližovať a ponižovať sa od chlapa ako on, čo za to nestojí
@mk1111111111 myslíš si že nemám iné na robote ako si vymýšľať tu príbehy ? Čo by som z toho mala? Ja som len chcela vedieť ako to vidia iné ženy
@komplikovana áno, písala som že pred tým ked prišiel z roboty tak sme sadli a porozprával mi cely jeho den. Teraz príde a ked sa ho niečo spýtam alebo poviem, tak povie nech ho necham že on potrebuje mat po robote kľud. A takto to je kým ide spat. A samozrejme tie schovávačky molibu k tomu
No ja som veru zvedavá ako sa toto vyvinie 😅 kvôli srdieckam v správach by som teda paniku nerobila, ale to som ja. Tu keď nie je dôvera, tak sa môže aj na hlavu postaviť aj tak ho budeš podozrievat. A to ze je to debil s rakovinou? Ani keby som toho človeka neznášala tak by som mu takto nepovedala, je to hnus a je úplne jedno ci si bola nasrata alebo nie, takéto slová sa naozaj nehovoria.
@sono2 áno, musia byt v kontakte koli práci, koli objednávkam takze vymazávať si ju nebude. Tiež nechápem toto privátne vypisovanie vôbec
@slavka1988 mám rovnaký názor, dobre ona je single, ale hádam by mohla mat toľko rozumu aby nevypisoval zenatemu chlapovi ktorý ma dieťa 😫
@stanielka17 možno ma
@denisa0504 pravdu a len sa bojím pravdy, ale napíšem úprimne že nemyslela by som si nikdy že to spraví ešte raz a hlavne teraz keď ma rakovinu už vôbec…. Ale fakt chcem ešte aspoň vedieť čo si ešte písali po tom čo jej napísal že to doma už nevydrží. Možno sa dozviem niečo viac. A potom už len naplánovať odchod. Ale myslím si že mi bude ešte on vyčítať že ho chcem nechať teraz keď ma rakovinu a pôjde na liečenie. Ale inak to asi nepojde…
@nelka93 ja viem že sa nehovoria, proste som bola nasrata, cela rozklepana keď som uvidela tie správy. Práve koli tomu že ma rakovinu by som si ani vo sne nemyslela ze by bol schopný zase podviesť….

@simca06022011 a to že si začal schovávať zrazu mobil ktorý inokedy cez noc nabíja v obývačke je viac než podozrivé. Toto robil vtedy keď ma podviedol 1x