icon

Suseda volala na môjho 4-ročného syna policajtov

mother221
18. apr 2023

Vcera mi s tou svinou dotiekli nervy. Pravidelne vola policiu aj pred 22.00. Policajti ju vysmiali ked videli ze sa nic u nas nedeje. Co s takou chorou osobou?
Bola som dnes za nou a povedala ze zavri papulu. Zvazujem ze to budem uz riesit sudne.

ajajaj00
18. apr 2023

@sasa1310 pocuj jediny kto tu je otravny si tu ty

bluka2
18. apr 2023

Tak neviem, možno netreba po 20 dieťa vypnúť na baterky, ale napríklad dať spat prípadne ležať v posteli a čítať si...

kornelies
18. apr 2023

@sasa1310 Co im mala povedat? Davam vam byt zadarmo do prenajmu, pretoze o poschodie vyssie zije pani, ktora je opustena a zapija samotu? Jeden pije, druhy dupe, treti pocuva hudbu, stvrty chova psa, piaty vypina elektriku vo vchode....dr.Chocholousek by si prisel na sve 🤣
Chapem autorku ale aj susedu. Mne tiez 2 rocny sused dupe nad hlavou, pravidelne cez vikendy stavam vdaka nemu o 5:30. Este ani raz som sa nestazovala, zato pani nad nami chce, aby ludia vo vchode boli ticho po 19:00, lebo ona ulozila dieta spat.

svetlonos
18. apr 2023

@mamula20
Ano presne 🤣🤣 a hlavne lietaj so zalepenymi ustami. Keby to nebolo trestne, tiez riesim nasich chvala Bohu, uz byvalych 😁, sudedov trochu inak.

mamamasama
18. apr 2023

Mám zdravé deti a veľakrát ďakujem Bohu za to, že sme sa presťahovali do domu, lebo susedia by volali políciu aj na nás. Práve pred spaním si (nevybehané) dieťatká potrebujú upokojiť nervovú sústavu. Často behaním, skákaním, dupotaním a podobne. Vôbec by som na tvojom mieste neriešila. Ona má problém, ty nič zlé nerobíš. Nech sa aj na hlavu postaví

teleskop
18. apr 2023

@kornelies preco si sa nestazovala?

simca06022011
18. apr 2023

Vy to tam mate cele nejaké agresívne. Radosť tam žiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mother221
autor
18. apr 2023

@annm81 nebola som tolerantna?
1. Krat ked mi prisla zabuchat na dvere na mna bez pozdravu ci predstavenia sa vystekla, ze ide pisat peticiu.
2. 2 krat ma prisla umyselne nakazit Kovidom.
3. Domovnik ju opakovane poslal do p... Lebo si otvarala usta aj na neho a to je pri tom statny policajt ;)
Ja som bola tolerantna az dost. Kupila som si koberec aby ju nahodou nerusila hra syna na odizolovanej podlahe s protihlukovym zabezpecenim pod spodkom.
Bola som za domovnikom a povedal mi, ze sa mam k nej zacat spravat ako ona ku mne.

ariesi
18. apr 2023

@sasa1310 také dieťa sa nedokáže skludnit na povel a ani na vysvetlenie, aj keď to chápe, ale nervová sústava nepustí. Áno, dá sa skúšať ponúkať iné alternatívy, ale nie vždy zaberú. Nie je to také jednoduché a nie je to iba živé dieťa ako sa zvykne hovoriť, adhd je fakt o inom.

mother221
autor
18. apr 2023

@bluka2 dieta prirodzene na povel ide. Vypnem ho v pohode ako robota. Je 21:30 a zaspal. od 20:30 lezi v posteli.

bluka2
18. apr 2023

@mother221 však v posteli nikoho neruší, nie?

annm81
18. apr 2023

@mother221 Mne skôr išlo o spôsob, akým tu komunikuješ - nepôsobíš práve ako diplomat, z ktorého cítiť snahu dosiahnuť riešenie prijateľné pre obe strany. Ďalšia vec je ten covid - fakt to znie doooosť paranoidne a zaujato.

mother221
autor
18. apr 2023

@annm81 vazne? A co je na tom paranoidne?
Bolo ju zdola pocut ako silno kasle. V case najsilnejsieho kaslu mi prisla zazvonit BEZ RUSKA. pytala som sa jej, ci nahodou nema kovid, aby nas nenakazila. Drzo mi odpovedala, ze no a co? Keby som aj mala....

Chcela by som vidiet ako diplomaticky by si s nou hovorila ty, keby ti 2 krat nakazila rodinu.
Ja som diplomat, mozno az privelky, preto si potom taketo hyeny na mna skusaju dovolovat. Vyse roka toto znasam. A stacilo.

mother221
autor
18. apr 2023

@annm81 p.s : bolo pre mna nadherne vidiet, ako moj syn prespal v horuckach cele dni kvoli tak zlemu hnusnemu zakernemu cloveku ako je ona. Velmi som rozmyslala, ze to budem riesit aj na inych miestach, pretoze sa velmi jednoducho da zistit, kedy som dostala Kovid ( lekar o tom ma zaznam) a kedy ho mala ona.

dadis
18. apr 2023

@mother221 Komfliktny clovek ako ty by nemal byvat v panelaku. Keby kazdy, kto ma deti, sa tskto neohladuplne spraval k susedom, tak ceny bytov rapidne klesnu. Nemam nic proti zivym detom, sama take mam, a viem, ze ich tiez susedia poculi, preto by som im po 20 uz nedovolila skakat a behat. Pretoze som bola ohladuplna. Susedia nemozu za to, ze vase dieta ma diagnozu. Ak ma chut dieta o 20 behat, tak ho vezmite von. Taketo male deti, najma s tak predrazdenou nervovou sustavou potrebuju vsak opak, svoju nervovu sustavu ukludnit a pripravit na spanok. A 4r dieta, co chodi do skolky, uz ma mimochodom o 20 spat. Nie kvoli "vychove" alebo aby nerusilo okolie, ale ze dostatocne dlhy spanok potrebuje pre spravny vyvoj.

veronika33
18. apr 2023

@mother221 ak je len podnájomníčka, treba to riešiť s vlastníčkou bytu, nech jej dá výpoveď, nerozumiem, že vlastníčke bytu je jedno, že má v byte alkoholičku, ktorá strpčuje život susedom...

mother221
autor
18. apr 2023

@dadis tak ako mi bolo poradene, nebudem sa k tebe vyjadrovat 🙂 pekny vecer

mother221
autor
18. apr 2023

@veronika33 myslim ze je vlastnicka. Mala konflikty s viacerymi susedmi.

veronika33
18. apr 2023

@mother221 si napísala, že opitá volala vlastníčke bytu a tá si ju zablokovala, no škoda, ak je vlastníčka, tak zbaviť sa jej bude dosť veľký problém, tak hádam sa podarí odsťahovať vám

mother221
autor
18. apr 2023

@veronika33 asi tak. Dufam, ze odideme cim skor do vlastneho.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
mother221
autor
18. apr 2023

@mamula20 ona to vie. Povedala mi, ze jej nemam otvarat dvere a mam ju ignorovat.

veronika33
18. apr 2023

@mamula20
@mother221 aha, keď ty si v podnájme, tak to je vlastne pre teba najľahšie sa takejto susedy zbaviť, nájdite si iný vhodnejší podnájom a tu dajte výpoveď a presťahujte sa

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
dagmarovita
18. apr 2023

Vela je o zlych susedoch popisané, vacsinou to skoncilo
pri odstahovani sa ako riesení.

oliolijanka
18. apr 2023

@mother221
Syn ma diagnozu a preto chces, aby susedia chapali, ze proste ich vy budete vyrusovat viac, ako keby tam byvala ina rodina s dietatom bez diagnozy?

Ale aj suseda ma diagnozu, tak pochop, ze ked je alkoholicka, tak sa bude chovat inak, ako susedia bez diagnozy.

Ci? To uz nie? Jej chovanie ta vyrusuje a zvazujes to riesit sudnou cestou?

Plus to tvrdenie, ze vas suseda naschval prisla nakazit kovidom a ze to das dohladat lekarovi, kedy ty si mala kovid a kedy ona, aby dokazal, ze vas suseda nakazila schvalne... To nehovori nic o susede, to tvrdenie vypoveda iba o tebe a bolo by to vesele, keby to nebolo smutne, ze kam sme sa to dostali.

mother221
autor
18. apr 2023

@oliolijanka vies co si myslim? Ze ju by vyrusroval kto kolvek iny, ci dieta, ci dospely. Nepotrebujem tu nic dokazovat. Napisala som ako to vnimam ja a veci ktore sa mi stali. Nemusi kazdy so mnou suhlasit.
Mna by iba zaujimala reakcia tych mamiciek, ktore susedku zastavaju, ako by ste reagovali keby ste mali kvoli tejto osobe 2 krat Kovid. Mozme tu polemizovat do rana. Ja viem co som si s nou zazila a dalej zajst to uz nenecham tym, ze budem slusna a necham na seba od nej kydat bez relevantnej reakcie